vga Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Τι ρομ είχες πριν σου έρθει η ειδοποίηση? Μπας και είχες cyanogen(cm) και πολύ λογικά όταν έβγαλε αναβάθμιση σε ειδοποίησε? Ναί! Είχα cyanogen 4.3.1 Έκανα την αναβάθμιση από το κινητό. Μου είπε ότι θα αναβαθμίσει 124 εφαρμογές. Έδειξε ότι τις αναβάθμιζε και οτι όλα πήγαν καλά. Ξανανοιξε το κινητό και όλα ήταν όπως πρίν την αναβάθμιση. Δεν μπορώ ακομη να καταλάβω άν πράγματι άλλαξε κάτι. Βέβαια είμαι ιδιαίτερα ευχαρισημένος, εκτός της μπαταρίας, από την συνγκεκριμένη ROM. Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Ναί! Είχα cyanogen 4.3.1 Έκανα την αναβάθμιση από το κινητό. Μου είπε ότι θα αναβαθμίσει 124 εφαρμογές. Έδειξε ότι τις αναβάθμιζε και οτι όλα πήγαν καλά. Ξανανοιξε το κινητό και όλα ήταν όπως πρίν την αναβάθμιση. Δεν μπορώ ακομη να καταλάβω άν πράγματι άλλαξε κάτι. Βέβαια είμαι ιδιαίτερα ευχαρισημένος, εκτός της μπαταρίας, από την συνγκεκριμένη ROM. μου ηρθε και μενα η αναβαθμιση που λες.αν εξαιρεσεις το λογοτυπο στην αρχη που το ανοιγεις που αλλαξε εγω δεν καταλαβα καποια αλλη διαφορα.αν καταλαβεις εσυ ενημερωσε και μενα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 μου ηρθε και μενα η αναβαθμιση που λες.αν εξαιρεσεις το λογοτυπο στην αρχη που το ανοιγεις που αλλαξε εγω δεν καταλαβα καποια αλλη διαφορα.αν καταλαβεις εσυ ενημερωσε και μενα.:) Όχι κάτι ιδιαίτερο. Λίγο η μπαταρία; ..... Δεν ξέρω! Πότε σου ήρθε; Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Όχι κάτι ιδιαίτερο. Λίγο η μπαταρία; ..... Δεν ξέρω! Πότε σου ήρθε; προχθες ηρθε σε μενα.διαφορα στην μπαταρια δεν εχω δει να πω την αληθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Ερώτηση. Μπορεί να μου πει κάποιος που έχει cm11 4.4 αν μπορεί να σβήσει από τιτανιουμ ή από system/app εφαρμογές συστήματος που δεν θέλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Ερώτηση. Μπορεί να μου πει κάποιος που έχει cm11 4.4 αν μπορεί να σβήσει από τιτανιουμ ή από system/app εφαρμογές συστήματος που δεν θέλει. μόλις δοκίμασα να σβήσω για πάρτη σου :p μια εφαρμογή του συστήματος με το link2sd και μου έβγαζε error αλλα την σβήνει τελικά έκανα ανανέωση και δεν υπάρχει η εφαρμογή.. είναι bag της rom μάλλον Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 μόλις δοκίμασα να σβήσω για πάρτη σου :p μια εφαρμογή του συστήματος με το link2sd και μου έβγαζε error αλλα την σβήνει τελικά έκανα ανανέωση και δεν υπάρχει η εφαρμογή.. είναι bag της rom μάλλον Σε ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 (edited) Λόγω ημέρας Καλήν εσπέραν Androidερς Κι αν εί- κι αν είναι ορισμ-ο-ός σας ♬ να διορθώσουμε τα bugs με ROM, με ROM στο κινητό-ο σας ♬ :D Χρόνια Πολλά παιδιά Edited December 24, 2013 by Thanouris Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Λόγω ημέρας Καλήν εσπέραν Androidερς Κι αν εί- κι αν είναι ορισμ-ο-ός σας ♬ να διορθώσουμε τα bugs με ROM, με ROM στο κινητό-ο σας ♬ :D Χρόνια Πολλά παιδιά ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Thanouris. Πως πάει η 4.4.2? Η 4.3.1 CyanogenMod που έχω πάει πολύ καλά (εκτός μπαταρίας) Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Λόγω ημέρας Καλήν εσπέραν Androidερς Κι αν εί- κι αν είναι ορισμ-ο-ός σας ♬ να διορθώσουμε τα bugs με ROM, με ROM στο κινητό-ο σας ♬ :D Χρόνια Πολλά παιδιά Χρονια πολλα και καλες γιορτες σε ολους.στη cyanogen παντως ειδα πως δεν μπορω μεσω τιτανιουμ να διαγραψω τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Thanouris. Πως πάει η 4.4.2? Η 4.3.1 CyanogenMod που έχω πάει πολύ καλά (εκτός μπαταρίας) Εχω καιρο να αλλαξω την υπογραφη.Η omni kit kat καλη και αγια αλλα με τρελα bugs ...θα περιμενω λιγο για να βγαλει τπτ πιο stable.Το ιδιο και με την 4.3.1 ...αυτο με το καθε μερα update ειναι λιγο κουραστικο.Δεν λεω καλη ρομ με καλες επιδοσεις αλλα θα την ξαναπερασω ολα γινει stable.Μεχρι τοτε 4.2.2 μεχρι νεωτερας Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Η slimsaber παει καλυτερα απο την Omni ashylum που ειχα..μέχρι στιγμής δεν έχω βρει bugs.. Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Η slimsaber παει καλυτερα απο την Omni ashylum που ειχα..μέχρι στιγμής δεν έχω βρει bugs.. Βασικα στις ρομ εχω καποια περιεργα γουστα...θελω φοτο στην sd και να μπορω να αλλαζω τις επιλογες στο notification drawer..αμα μπορει να γινει ατο στην slimsaber τοτε φλασαρω αμεσα Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Τα notification μπορείς να τα πειράζεις και με το gravity box πάντως Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peripteros Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 ξέρει κάνεις απο που μπορώ να ελέγξω ενα galaxy note με το imei :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 ξέρει κάνεις απο που μπορώ να ελέγξω ενα galaxy note με το imei :mad: Τι ακριβως να ελεγξεις; Το εχασες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peripteros Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Τι ακριβως να ελεγξεις; Το εχασες; θέλω να αγοράσω ενα και θέλω να δω εάν ειναι κλεμμενο η μαϊμού και γενικές πληροφορίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 θέλω να αγοράσω ενα και θέλω να δω εάν ειναι κλεμμενο η μαϊμού και γενικές πληροφορίες Δοκίμασε εδώ! http://sndeep.info/en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 ξέρει κάνεις απο που μπορώ να ελέγξω ενα galaxy note με το imei :mad: Δες εδώ το (1) :) Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grtpuntakias Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 καλησπερα και καλη χρονια.εχω το note n7000 απο τον σεπτεμβρη και τωρα μ φαινετε οτι κολλαει λιγο.το αγορασα καινουργιο.υπαρχει καποιος οδηγος/τροπος να περασω καποια ρομ να γινει λιγο γρηγοροτερο?οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη!ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2526090 πλησιάζει η ώρα για την full stable 4.4.2 και για εμάς... Λογικά σε κανέναν μήνα θα είμαστε έτοιμοι :D Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2526090 πλησιάζει η ώρα για την full stable 4.4.2 και για εμάς... Λογικά σε κανέναν μήνα θα είμαστε έτοιμοι :D Θα προλάβουμε? http://www.gsmarena.com/alcatel_one_touch_hero-review-1035.php πλάκα κάνω.... Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2526090 πλησιάζει η ώρα για την full stable 4.4.2 και για εμάς... Λογικά σε κανέναν μήνα θα είμαστε έτοιμοι :D Αντε γιατι βλεπω πως πολλες συσκευες την εχουν παρει και με εχει πιάσει το παραπονο !!!! :O Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Εδω και αρκετο καιρο ειναι stable καποιες 4.4.2 οπως η asylum omni. Κανας kernel της προκοπης δε βλεπω να βγαινει (βλεπω στο παλιο μου galaxy s εχουν παει σε 3.4 kernel και μεις εχουμε κολησει σε 3.0.64). Πολυ καλη ειναι η mooke 4.4.2 με παρα πολλα χαρακτηριστικα αν και λιγο πιο αργη απο τις αλλες. Εγω παντως απο το galaxy s ειμαι σταθερα σε slim και τωρα official slimkat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Εδω και αρκετο καιρο ειναι stable καποιες 4.4.2 οπως η asylum omni. Κανας kernel της προκοπης δε βλεπω να βγαινει (βλεπω στο παλιο μου galaxy s εχουν παει σε 3.4 kernel και μεις εχουμε κολησει σε 3.0.64). Πολυ καλη ειναι η mooke 4.4.2 με παρα πολλα χαρακτηριστικα αν και λιγο πιο αργη απο τις αλλες. Εγω παντως απο το galaxy s ειμαι σταθερα σε slim και τωρα official slimkat Η αλήθεια είναι πως μου δουλεύει απροβλημάτιστα με 4.3.1 και έτσι έχω την άνεση να περιμένω την 4.4.2 τελική. Θα προτιμήσω cyanogenmod γιατί την περνάω και πολύ πιο απλά με την εφαρμογή της :p Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts