Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι ρομ είχες πριν σου έρθει η ειδοποίηση? Μπας και είχες cyanogen(cm) και πολύ λογικά όταν έβγαλε αναβάθμιση σε ειδοποίησε?

Ναί! Είχα cyanogen 4.3.1

Έκανα την αναβάθμιση από το κινητό. Μου είπε ότι θα αναβαθμίσει 124 εφαρμογές. Έδειξε ότι τις αναβάθμιζε και οτι όλα πήγαν καλά.

Ξανανοιξε το κινητό και όλα ήταν όπως πρίν την αναβάθμιση. Δεν μπορώ ακομη να καταλάβω άν πράγματι άλλαξε κάτι. Βέβαια είμαι ιδιαίτερα ευχαρισημένος, εκτός της μπαταρίας, από την συνγκεκριμένη ROM.

Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναί! Είχα cyanogen 4.3.1

Έκανα την αναβάθμιση από το κινητό. Μου είπε ότι θα αναβαθμίσει 124 εφαρμογές. Έδειξε ότι τις αναβάθμιζε και οτι όλα πήγαν καλά.

Ξανανοιξε το κινητό και όλα ήταν όπως πρίν την αναβάθμιση. Δεν μπορώ ακομη να καταλάβω άν πράγματι άλλαξε κάτι. Βέβαια είμαι ιδιαίτερα ευχαρισημένος, εκτός της μπαταρίας, από την συνγκεκριμένη ROM.

μου ηρθε και μενα η αναβαθμιση που λες.αν εξαιρεσεις το λογοτυπο στην αρχη που το ανοιγεις που αλλαξε εγω δεν καταλαβα καποια αλλη διαφορα.αν καταλαβεις εσυ ενημερωσε και μενα.:)

μου ηρθε και μενα η αναβαθμιση που λες.αν εξαιρεσεις το λογοτυπο στην αρχη που το ανοιγεις που αλλαξε εγω δεν καταλαβα καποια αλλη διαφορα.αν καταλαβεις εσυ ενημερωσε και μενα.:)

Όχι κάτι ιδιαίτερο. Λίγο η μπαταρία; ..... Δεν ξέρω!

Πότε σου ήρθε;

Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

Όχι κάτι ιδιαίτερο. Λίγο η μπαταρία; ..... Δεν ξέρω!

Πότε σου ήρθε;

προχθες ηρθε σε μενα.διαφορα στην μπαταρια δεν εχω δει να πω την αληθεια.

Ερώτηση.

Μπορεί να μου πει κάποιος που έχει cm11 4.4 αν μπορεί να σβήσει από τιτανιουμ ή από system/app εφαρμογές συστήματος που δεν θέλει.

Ερώτηση.

Μπορεί να μου πει κάποιος που έχει cm11 4.4 αν μπορεί να σβήσει από τιτανιουμ ή από system/app εφαρμογές συστήματος που δεν θέλει.

μόλις δοκίμασα να σβήσω για πάρτη σου :p μια εφαρμογή του συστήματος με το link2sd και μου έβγαζε error αλλα την σβήνει τελικά έκανα ανανέωση και δεν υπάρχει η εφαρμογή.. είναι bag της rom μάλλον

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

μόλις δοκίμασα να σβήσω για πάρτη σου :p μια εφαρμογή του συστήματος με το link2sd και μου έβγαζε error αλλα την σβήνει τελικά έκανα ανανέωση και δεν υπάρχει η εφαρμογή.. είναι bag της rom μάλλον

Σε ευχαριστώ...

Λόγω ημέρας

Καλήν εσπέραν Androidερς

Κι αν εί- κι αν είναι ορισμ-ο-ός σας ♬

να διορθώσουμε τα bugs

με ROM, με ROM στο κινητό-ο σας ♬ :D

Χρόνια Πολλά παιδιά

Edited by Thanouris

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Λόγω ημέρας

Καλήν εσπέραν Androidερς

να διορθώσουμε τα bugs

Χρόνια Πολλά παιδιά

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Thanouris. Πως πάει η 4.4.2?

Η 4.3.1 CyanogenMod που έχω πάει πολύ καλά (εκτός μπαταρίας)

Λόγω ημέρας

Καλήν εσπέραν Androidερς

να διορθώσουμε τα bugs

Χρόνια Πολλά παιδιά

Χρονια πολλα και καλες γιορτες σε ολους.στη cyanogen παντως ειδα πως δεν μπορω μεσω τιτανιουμ να διαγραψω τιποτα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Thanouris. Πως πάει η 4.4.2?

Η 4.3.1 CyanogenMod που έχω πάει πολύ καλά (εκτός μπαταρίας)

Εχω καιρο να αλλαξω την υπογραφη.Η omni kit kat καλη και αγια αλλα με τρελα bugs ...θα περιμενω λιγο για να βγαλει τπτ πιο stable.Το ιδιο και με την 4.3.1 ...αυτο με το καθε μερα update ειναι λιγο κουραστικο.Δεν λεω καλη ρομ με καλες επιδοσεις αλλα θα την ξαναπερασω ολα γινει stable.Μεχρι τοτε 4.2.2 μεχρι νεωτερας

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Η slimsaber παει καλυτερα απο την Omni ashylum που ειχα..μέχρι στιγμής δεν έχω βρει bugs..

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Η slimsaber παει καλυτερα απο την Omni ashylum που ειχα..μέχρι στιγμής δεν έχω βρει bugs..

Βασικα στις ρομ εχω καποια περιεργα γουστα...θελω φοτο στην sd και να μπορω να αλλαζω τις επιλογες στο notification drawer..αμα μπορει να γινει ατο στην slimsaber τοτε φλασαρω αμεσα

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Τα notification μπορείς να τα πειράζεις και με το gravity box πάντως

ξέρει κάνεις απο που μπορώ να ελέγξω ενα galaxy note με το imei :mad:

Τι ακριβως να ελεγξεις; Το εχασες;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Τι ακριβως να ελεγξεις; Το εχασες;

θέλω να αγοράσω ενα και θέλω να δω εάν ειναι κλεμμενο η μαϊμού και γενικές πληροφορίες

θέλω να αγοράσω ενα και θέλω να δω εάν ειναι κλεμμενο η μαϊμού και γενικές πληροφορίες

Δοκίμασε εδώ!

http://sndeep.info/en

ξέρει κάνεις απο που μπορώ να ελέγξω ενα galaxy note με το imei :mad:

Δες εδώ το (1) :)

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα και καλη χρονια.εχω το note n7000 απο τον σεπτεμβρη και τωρα μ φαινετε οτι κολλαει λιγο.το αγορασα καινουργιο.υπαρχει καποιος οδηγος/τροπος να περασω καποια ρομ να γινει λιγο γρηγοροτερο?οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη!ευχαριστω πολυ

• 2 weeks later...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2526090

πλησιάζει η ώρα για την full stable 4.4.2 και για εμάς... Λογικά σε κανέναν μήνα θα είμαστε έτοιμοι :D

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

πλησιάζει η ώρα για την full stable 4.4.2 και για εμάς... Λογικά σε κανέναν μήνα θα είμαστε έτοιμοι :D

Θα προλάβουμε?

http://www.gsmarena.com/alcatel_one_touch_hero-review-1035.php

πλάκα κάνω....

Αντε γιατι βλεπω πως πολλες συσκευες την εχουν παρει και με εχει πιάσει το παραπονο !!!! :O

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Εδω και αρκετο καιρο ειναι stable καποιες 4.4.2 οπως η asylum omni. Κανας kernel της προκοπης δε βλεπω να βγαινει (βλεπω στο παλιο μου galaxy s εχουν παει σε 3.4 kernel και μεις εχουμε κολησει σε 3.0.64). Πολυ καλη ειναι η mooke 4.4.2 με παρα πολλα χαρακτηριστικα αν και λιγο πιο αργη απο τις αλλες. Εγω παντως απο το galaxy s ειμαι σταθερα σε slim και τωρα official slimkat

Εδω και αρκετο καιρο ειναι stable καποιες 4.4.2 οπως η asylum omni. Κανας kernel της προκοπης δε βλεπω να βγαινει (βλεπω στο παλιο μου galaxy s εχουν παει σε 3.4 kernel και μεις εχουμε κολησει σε 3.0.64). Πολυ καλη ειναι η mooke 4.4.2 με παρα πολλα χαρακτηριστικα αν και λιγο πιο αργη απο τις αλλες. Εγω παντως απο το galaxy s ειμαι σταθερα σε slim και τωρα official slimkat

Η αλήθεια είναι πως μου δουλεύει απροβλημάτιστα με 4.3.1 και έτσι έχω την άνεση να περιμένω την 4.4.2 τελική. Θα προτιμήσω cyanogenmod γιατί την περνάω και πολύ πιο απλά με την εφαρμογή της :p

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB