araditsas Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Λίνκ για την ενερτζυ έχουμε? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2263860 Ειχα ασυλουμ αλλά ξαναγύρισα και εγώ απο χθες σε αυτήν .. Με τι κερνελ την εχετε και πως βλέπετε την μπαταρία γιατι σήμερα μου έπεσε αρκετά αλλα θα κάνω δυο τρις φορτώσεις πριν πω κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2263860 Ειχα ασυλουμ αλλά ξαναγύρισα και εγώ απο χθες σε αυτήν .. Με τι κερνελ την εχετε και πως βλέπετε την μπαταρία γιατι σήμερα μου έπεσε αρκετά αλλα θα κάνω δυο τρις φορτώσεις πριν πω κάτι. Εγω ειμαι ετσι απο τοτε που τηβ εβαλα με την μπαταρια παει πολυ καλα πλεον με βγαζει 2 μερες με την ιδια χρηση που εκανα και πριν που μου εβγαζε 1.να πω βεβαια πως η μαμα μπαταρια τα επαιξε και πηρα 2 ανκερ με εξωτερικο φορτιστη.αν και οπως βλεπω τη 2η δε θα τη χρησιμοποιησω ποτε!http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=33101&stc=1&d=1370336305 α μη ξεχασω το μονο bug που εχω παρατηρησει ειναι οταν βγαζεις τα ακουστικα απο τη θυρα το εικονιδιο μενει για αρκετη ωρα μετα.φαινεται και στην εικονα που δεν τα εχω συνδεδεμενα.δεν ειναι κατι τραγικο απλα το λεω πως υπαρχει... θελω να κανω και μια ερωτηση για οποιον ξερει.ειχα διαβασει σε ενα νημα για την μετρηση που κανει το antutu και το κατεβασα και την εκανα και μου εβγαλε 6534.ξερει κανεις ποια ειναι τα κριτιρια της μετρησης ποια ειναι η βαση και ποιο το ταβανι?και τι ακριβως μετραει??? Edited June 4, 2013 by tigio13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Λίνκ για την ενερτζυ έχουμε? Να ξέρεις μόνο πως η dev που το έφτιαξε σταματάει την υποστήριξη αυτής της ROM γιατί έγραψε πως πήρε το Nexus. Οπότε μην περιμένετε κάποια αναβάθμιση. Εκτός και εάν αργότερα αλλάξει γνώμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Να ξέρεις μόνο πως η dev που το έφτιαξε σταματάει την υποστήριξη αυτής της ROM γιατί έγραψε πως πήρε το Nexus. Οπότε μην περιμένετε κάποια αναβάθμιση. Εκτός και εάν αργότερα αλλάξει γνώμη. εμανα δεν με ενοχλει παντως αυτο.μπορω να κρατησω αυτη τη ρομ για πολυ καιρο.εχω δοκιμασει πολλες και καμια δεν ηταν σαν αυτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Να ξέρεις μόνο πως η dev που το έφτιαξε σταματάει την υποστήριξη αυτής της ROM γιατί έγραψε πως πήρε το Nexus. Οπότε μην περιμένετε κάποια αναβάθμιση. Εκτός και εάν αργότερα αλλάξει γνώμη. ωχ! οπότε θα μείνω με την ultimate... Εγκαταλείπουν σιγά σιγά οι devs το ταπεινό Note μας :( κρίμα.... Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 (edited) εμανα δεν με ενοχλει παντως αυτο.μπορω να κρατησω αυτη τη ρομ για πολυ καιρο.εχω δοκιμασει πολλες και καμια δεν ηταν σαν αυτη. έτσι ακριβός δεν έχει κανένα μπαγκ καο δεν θέλει αναβάθμιση κρίμα που δεν θα δουμε και άλλες του δουλειές. δεν είχα καλη μπαταρία δεν ξέρω γιατί και έβαλα να δοκιμασεις τον Κοχ κερνελ τον προηγούμενο που θυμομουν οτι ηταν καλύτερος απο τον 1.3.7 b απο ταχύτητα και σμουθ τέλειος απο μπαταρία θα δείξει...ίσος να είναι και καλητερος με οντεμαντ γκό Βέρνο και παει σφαίρα ενο στον b. χρειαζόταν να αλλάξω. θα επανέλθω για περετερο edit. σίγουρα είναι πιο γρήγορο δεν ξέρω τι έκαναν στην τελευτάια αναβάθμιση την b Edited June 4, 2013 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Καλησπέρα, παρακαλώ όποιος γνωρίζει να μου πει εάν ένα note που έχει αγοραστεί από Αμερική μπορεί να λειτουργήσει εδώ.? Έχω βρει ένα μεταχειρισμενο και θέλω να δω αν αξίζει ο κόπος.... Ευχαριστώ για την βοήθεια. Φιλικά Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Γνωρίζει κανείς αν θα έχω πρόβλημα στο service επειδή δεν έχω απόδειξη αγοράς? Επειδή απο προηγούμενη εμπειρία με κινητο Samsung μου το είχαν δεχτεί με IMEI μόνο. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Γνωρίζει κανείς αν θα έχω πρόβλημα στο service επειδή δεν έχω απόδειξη αγοράς? Επειδή απο προηγούμενη εμπειρία με κινητο Samsung μου το είχαν δεχτεί με IMEI μόνο. το καλό είναι ότι δεν έχει ξεπεράσει τα δυο χρόνια κυκλοφορίας που έχει εγγύηση και βλέποντας το ΙΜΕΙ να είναι στην ευρωπαικη ένωση δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 το καλό είναι ότι δεν έχει ξεπεράσει τα δυο χρόνια κυκλοφορίας που έχει εγγύηση και βλέποντας το ΙΜΕΙ να είναι στην ευρωπαικη ένωση δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. ναι το σκέφτηκα αυτό να του το πω αν μου κάνει νερά... Να του έλεγα "φίλε, στην Σεούλ να ήμουν την ημέρα της κυκλοφορίας του, 2 χρόνια δεν έχει κλείσει " :p Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 εχω ενα πρόβλημα με την energy...κάνω εγκατάσταση ενα πρόγραμμα και μετά το κάνω απ εγκατάσταση. αν ξανά θελήσω να το κάνω εγκατάσταση δεν το κάνει και μου γράφει ''δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση διαγράψτε ορισμένα στοιχεία και προσπαθήστε ξανά'' και με πετάει στην διαχείριση εφαρμογών...:mad: καμία ιδέα???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Δεν το δέχονται εντός εγγύησης χωρίς απόδειξη. Το ΙΜΕΙ δεν τους αρκεί. Παρότι βλέπουν απο το ΙΜΕΙ πως είναι Ευρωπαικό μοντέλο και ως γνωστόν όλα τα ευρωπαικά samsung έχουν 2 χρόνια εγγύηση, χρειάζονται απόδειξη για να διαπίστωσουν πως ένα προιόν που δεν κυκλοφορεί 2 χρόνια στην Παγκόσμια αγορά, είναι εντός εγγύησης(τώρα, ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ 2 χρόνια κυκλοφορίας) :angry: :dash: Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Δεν το δέχονται εντός εγγύησης χωρίς απόδειξη. Το ΙΜΕΙ δεν τους αρκεί. Παρότι βλέπουν απο το ΙΜΕΙ πως είναι Ευρωπαικό μοντέλο και ως γνωστόν όλα τα ευρωπαικά samsung έχουν 2 χρόνια εγγύηση, χρειάζονται απόδειξη για να διαπίστωσουν πως ένα προιόν που δεν κυκλοφορεί 2 χρόνια στην Παγκόσμια αγορά, είναι εντός εγγύησης(τώρα, ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ 2 χρόνια κυκλοφορίας) :angry: :dash: Μπορεί να θέλουν την απόδειξη ως στοιχείο ότι δεν είναι κλεμμένο... Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Θα μπορούσα να μάθω ενα note I που δεν έχει 'πειραχθεί' ποια έκδοση Android φοράει σήμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Μπορεί να θέλουν την απόδειξη ως στοιχείο ότι δεν είναι κλεμμένο... Μλκιες της σαμσουνγκ φιλε μου. Αν εμενα μου το πηρε δωρο η θεια μου; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Δεν το δέχονται εντός εγγύησης χωρίς απόδειξη. Το ΙΜΕΙ δεν τους αρκεί. Παρότι βλέπουν απο το ΙΜΕΙ πως είναι Ευρωπαικό μοντέλο και ως γνωστόν όλα τα ευρωπαικά samsung έχουν 2 χρόνια εγγύηση, χρειάζονται απόδειξη για να διαπίστωσουν πως ένα προιόν που δεν κυκλοφορεί 2 χρόνια στην Παγκόσμια αγορά, είναι εντός εγγύησης(τώρα, ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ 2 χρόνια κυκλοφορίας) :angry: :dash: μίλα με τα κεντρικά τηλεφωνικός πες τους πως μπορείς να εξηπηρετηθεις πιστεύω να βρείς άκρη. απο το μαγαζί που το πήρες δεν μπορείς να βρεις την απόδειξη η απο όποιων το αγορασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Ρυθμισεις -> σχετικα με το τηλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Ρυθμισεις -> σχετικα με το τηλ Συγνώμη εγώ φταίω.. Ποια έκδοση πρέπει λογικά να φοράει μετά από όλες τις αναβαθμίσεις τις Samsung!!! Φιλικά Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Αναλογα την χωρα αγορας. Ελλαδα δεν νομιζω να εχει 4.1.2 αλλα υπαρχουν απο αλλες χωρες και την περνας απο odin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 μίλα με τα κεντρικά τηλεφωνικός πες τους πως μπορείς να εξηπηρετηθεις πιστεύω να βρείς άκρη. απο το μαγαζί που το πήρες δεν μπορείς να βρεις την απόδειξη η απο όποιων το αγορασες; Εμενα παντως που δεν εχω αποδειξη μου ειπαν απο το κεντρικο service οτι ισχυει κανονικα η εγγυηση με το ιμει αλλα απο την ημερομηνια παραγωγης μιας κ η ημερομηνια αγορας δε μπορει να δειχθει καπως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 κάποιος που έχει την xxlt6 να μας πεί πιά Ρομ έχει και τι λέει η μπαταρία έχει καμια διαφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Segas_Dimitris Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 κάποιος που έχει την xxlt6 να μας πεί πιά Ρομ έχει και τι λέει η μπαταρία έχει καμια διαφορά? ο συνδιασμος energy+coh τι λεει απο μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 ο συνδιασμος energy+coh τι λεει απο μπαταρια? 3ώρες με 1% να απομένει. δλδ μια απο τα ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Segas_Dimitris Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 (edited) 3ώρες με 1% να απομένει. δλδ μια απο τα ίδια Με τι χρηση ομως?Εγω πχ ακουω ραδιοφωνο mp3 αντε και λιγο internet οταν ερχομαι Αθηνα στον δρομο και χανω σιγουρα 15-20% της μπαταριας μπορει και παραπανω δηλαδη σε 1.30 ωρα το πολυ οχι με την συγκερημενη rom με την ultimate.Γι αυτο ρωταω για να την δοκιμασω Edited June 6, 2013 by Segas_Dimitris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Με τι χρηση ομως?Εγω πχ ακουω ραδιοφωνο mp3 αντε και λιγο internet οταν ερχομαι Αθηνα στον δρομο και χανω σιγουρα 15-20% της μπαταριας μπορει και παραπανω δηλαδη σε 1.30 ωρα το πολυ οχι με την συγκερημενη rom με την ultimate.Γι αυτο ρωταω για να την δοκιμασω όλα κλειστά μόνο WiFi Internet και κάνε 30λεπτο κλείσει. έτσι βγάζει 3 ώρες οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts