yiannis_12 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Παρόλο που οι χαρακτηρισμοί του φίλου δεν με βρίσκουν καθόλου σύμφωνο, πιστεύω πως και εσύ χαρακτήρισες μερίδα ανθρώπων. Δεν ξέρω δυστυχώς τα χόμπυ σου για να σε κρίνω το ίδιο. Αν εσύ πήρες note για να το έχεις σαν νορμάλ τηλέφωνο και έσκασες και από πάνω πόσα λεφτά τότε δεν έχω να πω κάτι άλλο. Το συμπέρασμα δικό σου... Ίσως να μην το διατύπωσα σωστά και να ακούστηκε λάθος το σχόλιο που έκανα. Σε κάθε περίπτωση δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν. Δεν βλέπω όμως το λόγο για προσωπικές αντιπαραθέσεις. Κι επειδή εδώ δεν είναι chat αλλά ένα forum εγώ από τη μεριά μου σταματώ αυτή τη συζήτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Με τα σημερινά δεδομένα το κινητό μας δεν έχει καλή αυτονομία. Καθόμουν και σκεφτόμουν"μα όταν το πήρα κράταγε πολύ περισσότερο από sgs2 που είχα". Οι μπαταρίες του τότε ήταν πολύ μικρότερες παιδιά. Αναμενόμενο να έχει μείνει πίσω όταν οι επεξεργαστές έχουν γίνει λιγότερο ενεργοβοροι και οι μπαταρίες μεγαλύτερες. Τότε οι υπόλοιπες ήταν στα 1800 στην καλύτερη αν θυμάμαι καλά. Οπότε η λύση του bbbb με μεγαλύτερη μπαταρία για όσους δεν τους νοιάζει ο έξτρα όγκος είναι επιτακτική πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 (edited) Eβαλα στην σημερινή asylum τον dh kernel v1.7 και ειμαι πολυ ευχαριστημένος.Κάνει άριστη διαχείριση της ραμ και μετά από reboot με 85 εφαρμογές,ξεκινώ με 440mb ελεύθερα.Για την μεγάλη μπαταρία απλά δεν έχω λόγια.Εχω πλέον αυτονομία επιπέδου note 2 και μακράν καλύτερη από την πλειοψηφία των android συσκευών ανεξαρτήτως ημερομηνίας κυκλοφορίας και το κυριότερο χωρις να έχω πληρώσει μια περιουσία Edited March 27, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Εγω τον εβαλα και μου εκανε πολυ καλη εντυπωση. Ισως ο πιο smooth kernel που εχει περασει. Μετα διαβασα κατι για sleep to death και επανηλθα σε team unio lsZ η οποια μου φαινεται τραγική σε συγκριση με stunner που ειχα για αρκετες μερες. Μολις γυρισυ σπιτι γυρναω πάλι σε stunner Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Και εγώ φίλε διαβάζω διάφορα αλλά μέχρι να τα πάθω εγώ ο ίδιος,τα κρατώ απλά ως ενδεχόμενο να συμβούν και χαίρομαι τη χρήση της συσκευής μου Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Εγω τον εβαλα και μου εκανε πολυ καλη εντυπωση. Ισως ο πιο smooth kernel που εχει περασει. Μετα διαβασα κατι για sleep to death και επανηλθα σε team unio lsZ η οποια μου φαινεται τραγική σε συγκριση με stunner που ειχα για αρκετες μερες. Μολις γυρισυ σπιτι γυρναω πάλι σε stunner Το sleep death πως αντιμετωπίζεται; Με restore από back up ή είναι να μην τύχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Γεια χαρά παιδιά όταν συνδέω την συσκευή στο kies μου λέει ότι έχει βγει μια αναβάθμιση στο firmware Current Firmware: PDA:LL7 / PHONE:LK7 / CSC:LL2 (DBT) Latest Firmware: PDA:MB2 / PHONE:LK2 / CSC:MA1 (DBT) Επίσης και στο κινητό μου βγάζει μύνημα για αναβάθμιση. Η αναβάθμιση που μου βγάζει στο κινητό είναι η ίδια? λέει αναβάθμιση software. Το θέμα είναι ότι έχω root την συσκευή. Αν τις κάνω και τις δύο θα χάσω δεδομένα ή μόνο το root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Noμιζω στο sleep to death δεν ανοιγει η οθονη και κανεις reboot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Γεια χαρά παιδιά όταν συνδέω την συσκευή στο kies μου λέει ότι έχει βγει μια αναβάθμιση στο firmware Current Firmware: PDA:LL7 / PHONE:LK7 / CSC:LL2 (DBT) Latest Firmware: PDA:MB2 / PHONE:LK2 / CSC:MA1 (DBT) Επίσης και στο κινητό μου βγάζει μύνημα για αναβάθμιση. Η αναβάθμιση που μου βγάζει στο κινητό είναι η ίδια? λέει αναβάθμιση software. Το θέμα είναι ότι έχω root την συσκευή. Αν τις κάνω και τις δύο θα χάσω δεδομένα ή μόνο το root? Αυτό είναι το θέμα για το N7000..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Eβαλα στην σημερινή asylum τον dh kernel v1.7 και ειμαι πολυ ευχαριστημένος.Κάνει άριστη διαχείριση της ραμ και μετά από reboot με 85 εφαρμογές,ξεκινώ με 440mb ελεύθερα.Για την μεγάλη μπαταρία απλά δεν έχω λόγια.Εχω πλέον αυτονομία επιπέδου note 2 και μακράν καλύτερη από την πλειοψηφία των android συσκευών ανεξαρτήτως ημερομηνίας κυκλοφορίας και το κυριότερο χωρις να έχω πληρώσει μια περιουσία σκεφτομαι και εγω να γυρισω για λιγο σε asylum...(εχω καιρο που την αφησα και ακουω πολυ καλα λογια!:)) αυτοn τον dh kernel v1.7 που τον βρισκω? καποιο λινκ υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2192893 περίμενε όμως για την v1.8 γιατι η v1.7 έχει ένα bug που οδηγεί σε kernel panic όπως έχει γράψει και ο ίδιος ο developer π.χ. μπορει να χτυπήσει το τηλέφωνο και να μην μπορείς να απαντήσεις.http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=39640310&postcount=523 Γενικά ο chef πειραματίζεται αρκετά και το παλεύει για να πετύχει τον καλυτερο συνδιασμό σε ταχύτητα,σταθερότητα,αυτονομία Edited March 27, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2192893 περίμενε όμως για την v1.8 γιατι η v1.7 έχει ένα bug που οδηγεί σε kernel panic όπως έχει γράψει και ο ίδιος ο developer π.χ. μπορει να χτυπήσει το τηλέφωνο και να μην μπορείς να απαντήσεις.http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=39640310&postcount=523 Γενικά ο chef πειραματίζεται αρκετά και το παλεύει για να πετύχει τον καλυτερο συνδιασμό σε ταχύτητα,σταθερότητα,αυτονομία φιλε μου μπηκα στα download link που εχει και βλεπω οτι ηδη η 1.8 υπαρχει για κατεβασμα! :) να ρωτησω και κατι αλλο ο CWM N8 Mali κερνελ τι ειναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Ο n8 mali kernel περιλαμβάνει gpu drivers απο το leak του galaxy note 8 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Ο n8 mali kernel περιλαμβάνει gpu drivers απο το leak του galaxy note 8 τον εχεις δοκιμασει αξιζει δηλαδη?:) επισης ειδες αυτο που σου ειπα πιο πανω! ? σε μενα ο 1.8 κατέβηκε ηδη..! να δω τι θα πρωτοδοκιμάσω τωρα..:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 (edited) Nαι έχεις δίκιο έβγαλε ήδη τον 1.8.Ο neobuddy ειναι γρήγορος.Και εγώ το ίδιο δίλημμα έχω με τους κερνελ.Προς το παρόν έβγαλα τον dh v1.7 και έβαλα τον n8 mali.Υποθέτω φυσικά ότι αύριο θα βγει dh v1.9 με τους νέους drivers.Ο dh έχει και 30mb επιπλέον ram edit o v1.8 περιλαμβάνει τους νέους drivers απο το n8 οπότε dh v1.8 και τέλος για... απόψε :lol: Edited March 27, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Αυτό είναι το θέμα για το N7000..;) ωχ.. :blink: :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Nαι έχεις δίκιο έβγαλε ήδη τον 1.8.Ο neobuddy ειναι γρήγορος.Και εγώ το ίδιο δίλημμα έχω με τους κερνελ.Προς το παρόν έβγαλα τον dh v1.7 και έβαλα τον n8 mali.Υποθέτω φυσικά ότι αύριο θα βγει dh v1.9 με τους νέους drivers.Ο dh έχει και 30mb επιπλέον ram edit o v1.8 περιλαμβάνει τους νέους drivers απο το n8 οπότε dh v1.8 και τέλος για... απόψε :lol: καλημέρα Έχω το πρωί asylum με 1.8.. Το κινητό πετάει αλλά δεν μου δουλεύει το usb on the go.. Είναι έτσι η κάνω κάτι λάθος; Θυμάμαι παλιά ότι μου δούλευε σε asylum. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Έβαλε κανεις την Alliance XXLSZ v3; Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 καλημέρα Έχω το πρωί asylum με 1.8.. Το κινητό πετάει αλλά δεν μου δουλεύει το usb on the go.. Είναι έτσι η κάνω κάτι λάθος; Θυμάμαι παλιά ότι μου δούλευε σε asylum. Sent from my note To usb on the go ειναι το να διαβαζει usb στικακια?ειναι θεμε kernel. Στο 1,6 ειχε μια επιλογη για automount usb με το STweak. Με καποιο αλλο app που να εχει την επιλογη αυτη πιθανον να δουλεψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Παιδιά τρώτε κανένα freeze με τον dh 1.8? Όλα καλά μέχρι που ασχολήθηκα με το κινητό λίγο παραπάνω και ξεκίνησαν απανωτά δυστυχώς. Κρίμα και μαρεσει πολύ ο κερνελ και σε αυτονομία και σε όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Το δικό μου πήγε μια βόλτα στο service.Εμεινε απο μπαταρία και δεν ξανάνοιξε ποτέ.Ουτε φόρτιζε,ούτε άνοιγε με τις ήδη φορτισμένες μπαταρίες.Απο το πόρισμα του service θα εξαρτηθεί αν θα ξαναπάρω samsung... Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Το δικό μου πήγε μια βόλτα στο service.Εμεινε απο μπαταρία και δεν ξανάνοιξε ποτέ.Ουτε φόρτιζε,ούτε άνοιγε με τις ήδη φορτισμένες μπαταρίες.Απο το πόρισμα του service θα εξαρτηθεί αν θα ξαναπάρω samsung... μπας και η 5000 μπαταρια εκαψε καμια πλακετα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Oταν συνέβη αυτό είχα πάνω την κανονική-γνήσια μπαταρία. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Oταν συνέβη αυτό είχα πάνω την κανονική-γνήσια μπαταρία. κρίμα θα περιμενουμε το πορισμα του σέρβις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Ακριβώς.Ενας λόγος που παίρνω samsung ειναι γιατι έχω την επιλογή να αλλάζω μπαταρία.Αν τώρα πρέπει να φοβόμαστε ότι αν μείνει από μπαταρία,δε θα ξανανοίξει ποτέ,παίρνω iphone:lol::lol::lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts