bbbb Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 (edited) Είχα διαβάσει απο πολλούς πως αυτές οι μπαταρίες προσφέρουν στο σύνολο max +20% απόδοση και δεν ψηνόμουν.. Για το Note3 φίλε μου γιατί να πάρεις εξτρά μπαταρία? αν ακολοθήσει τα βήματα του Note2 δεν θα έχεις κανένα θέμα με την αυτονομία Σχετικά με την μπαταρία.Το κινητό την βλέπει ως 2500mah και πιθανολογώ ότι αν φορτιστεί στο κινητό,μόλις φτάσει στα 2500mah θα σταματήσει να φορτίζει οπότε και η απόδοση της θα ειναι ανάλογη με την γνήσια.Εγώ την φόρτισα στον εξωτερικό κινέζικο φορτιστή και τώρα ειμαι με asylum + dh kernel στο 52% και 3 ώρες οθόνη με συνολική χρήση 5.30 ώρες τη στιγμή που με την κανονική δεν έφτανα καν τις 3 ώρες.Το note 3 πιστεύω και εγώ ότι θα έχει σούπερ αυτονομία και με μια μεγάλη μπαταρία ισως κάνει πράξη το μια ημέρα χρήση δηλαδή καμμία 15-17 ώρες οθόνη ώστε να το φορτίζουμε καθε 2-3 ημέρες.Εχω βαρεθεί πραγματικά εδώ και χρόνια που ασχολούμαι με smartphones να έχω στα χέρια μου μια συσκευή που κάνει σχεδόν ότι και ένα netbook στο κομμάτι του ιντερνετ και να εξαρτώμαι τόσο πολύ από τον φορτιστή Edited March 22, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Δεν υπαρχει περιπτωση με 4+4cores να φτασει τις 10ωρες. Το λογικο θα ειναι γυρω στις 6ωρες οθπνη max. Οτι κι αν λεγεται για energy free οι απαιτησεις του επεξεργαστη θα ειναι υψηλοτερες απο τον προκάτοχό του. Εκτος αν εχει μονιμα σε battery save mode που σημαινει οτι υποβιβαζεις τον επεξεργαστη. Πανω απο 3500mAh αποκλείεται να εχει λογω μεγέθους. Εκτος αν εχουμε καποια νεα γενια μπαταριας με διπλασια αποδοση στο ισιο μεγεθος κατι που δε νομιζω να γινει. Οποτε να περιμενετε note 3 στα επιπςδα του note 2 με 5+ωρες οθονης. Τωρα για την αποδοση της 5000mAh μπαταριας οπως θα παρατηρησεις μετα το 50% πέφτει πολυ πιο γρηγορα. Αρα δε σημαινει 3+3=6ωρες οθονηαλλα 3+1,30=4,5 ωρες οθονης. Εκτος απο την κορυφαια μπαταρια της mugen η οποια κανει και 90€ οο περισσοτερες αυτο ακολουθουν. Πες μας εντυπωσεις πως πεφτει η μπαταρια κατω απο το 50% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Δεν υπαρχει περιπτωση με 4+4cores να φτασει τις 10ωρες. Το λογικο θα ειναι γυρω στις 6ωρες οθπνη max. Οτι κι αν λεγεται για energy free οι απαιτησεις του επεξεργαστη θα ειναι υψηλοτερες απο τον προκάτοχό του. Εκτος αν εχει μονιμα σε battery save mode που σημαινει οτι υποβιβαζεις τον επεξεργαστη. Πανω απο 3500mAh αποκλείεται να εχει λογω μεγέθους. Εκτος αν εχουμε καποια νεα γενια μπαταριας με διπλασια αποδοση στο ισιο μεγεθος κατι που δε νομιζω να γινει. Οποτε να περιμενετε note 3 στα επιπςδα του note 2 με 5+ωρες οθονης. Τωρα για την αποδοση της 5000mAh μπαταριας οπως θα παρατηρησεις μετα το 50% πέφτει πολυ πιο γρηγορα. Αρα δε σημαινει 3+3=6ωρες οθονηαλλα 3+1,30=4,5 ωρες οθονης. Εκτος απο την κορυφαια μπαταρια της mugen η οποια κανει και 90€ οο περισσοτερες αυτο ακολουθουν. Πες μας εντυπωσεις πως πεφτει η μπαταρια κατω απο το 50% Εγώ έχω ένα κρυφό πόθο για το 3. Να σκάσει μύτη με κανένα snapdragon 800 να τρελαθώ τελείως. Αν δεν έχω τσιμπήσει το HTC one μέχρι τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Mπα μάλλον Εxypnos 5 octa λενε οι προβλεψεις http://mobile.pcadvisor.co.uk/news/mobile-phone/3434100/samsung-galaxy-note-3-specs-leaked/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Δεν υπαρχει περιπτωση με 4+4cores να φτασει τις 10ωρες. Το λογικο θα ειναι γυρω στις 6ωρες οθπνη max. Οτι κι αν λεγεται για energy free οι απαιτησεις του επεξεργαστη θα ειναι υψηλοτερες απο τον προκάτοχό του. Εκτος αν εχει μονιμα σε battery save mode που σημαινει οτι υποβιβαζεις τον επεξεργαστη. Πανω απο 3500mAh αποκλείεται να εχει λογω μεγέθους. Εκτος αν εχουμε καποια νεα γενια μπαταριας με διπλασια αποδοση στο ισιο μεγεθος κατι που δε νομιζω να γινει. Οποτε να περιμενετε note 3 στα επιπςδα του note 2 με 5+ωρες οθονης. Τωρα για την αποδοση της 5000mAh μπαταριας οπως θα παρατηρησεις μετα το 50% πέφτει πολυ πιο γρηγορα. Αρα δε σημαινει 3+3=6ωρες οθονηαλλα 3+1,30=4,5 ωρες οθονης. Εκτος απο την κορυφαια μπαταρια της mugen η οποια κανει και 90€ οο περισσοτερες αυτο ακολουθουν. Πες μας εντυπωσεις πως πεφτει η μπαταρια κατω απο το 50% Οκ θα κάνω κάποια τεστ και θα επανέλθω πάλι στο θέμα.Οσο για το note 2 από αυτά που βλέπω στα στατιτιστικά της μπαταρίας που βάζουν κάποια παιδιά εδώ στο φόρουμ,σε κάποιες συνθήκες φτάνει ήδη κοντά στις 10 ώρες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4605569#post4605569.Οπότε αν το note 3 ειναι πολύ πιο κάτω και όχι τουλάχιστον ισάξιο θα ειναι πισογύρισμα και δε νομίζω να το δεχτούν, πολλοί χρήστες του note 2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 10ωρες οθονη? Εγώ νομιζα οτι εβγαζε 5ωκαι κατι ωρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Ραδιο δεν εχει καμια google rom αλλα δουλευει το spiritFM μια χαρα. Η βιντεοκληση ειναι πατεντα της samsung και δεν παιζει αε αλλες ρομ. Εμενα με προβληματιζει η αυξημενη θερμοκρασια του τελςυταιου DH kernel. Αν και ακτεβασα αρκετα τα volt και το κινητο παιζει σταθερα παλι ανεβαζει θερμοκρασια. Με thor kernel ας πουμε εχει πολυ καλυτερες θερμοκρασιες. Αν δουλευτει λιγο ο κερνελ με τους mali drivers θα ηταν αψογος αλλα δυστυχώς ο thor ειναι απορροφημενος με το note2 και δεν εχει χρονο. Ουσιαστικα 2 ειναι οι αξιολογοι developers που εχουν μεινει στο note 1, της asylum που δουλευεται ο cm 10.1kernel(δυστυχως ακομα σε 3.0.31) και της stunner ο οποιος εχει κανει πολυ καλη δουλεια με linaro και 3.069. Α,δε το ηξερα!!Παντως στην odexed έκδοση της Team Union οπως και σε αλλες 4.1.2,εχει βιντεοκλεισεις!!!Σε 2-3 με 4.2 που δοκιμασα,δεν εχει...Τελος παντων,η odexed έκδοση της Team Union,οπως ειπα και απ'οτι βλεπω το λενε σχεδον ολοι,ειναι η καλυτερη ρομ αυτη τη στιγμη,σε σχεση τιμης-αποδοσης...:p Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Μονο στις στοκ 4.1.2 εχει βιντεοκληση. Εγω πάντων. Δεν τη χρησιμοποιησα ποτε και δε νομιζω να τη χρησιμοποιησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Οτι κι αν λεγεται για energy free οι απαιτησεις του επεξεργαστη θα ειναι υψηλοτερες απο τον προκάτοχό του Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ μέχρι σήμερα. Επόμενης γενιάς cpu να είναι πιο ενεργοβόρα απο την προηγούμενη. Επίσης ο octa έχει ακριβώς αυτό τον προσανατολισμο,την οικονομία. Και δεκα ώρες οθόνης μέχρι στιγμής δεν έχει βγάλει κανένα note απο οσα ξέρω. Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ μέχρι σήμερα. Επόμενης γενιάς cpu να είναι πιο ενεργοβόρα απο την προηγούμενη. Επίσης ο octa έχει ακριβώς αυτό τον προσανατολισμο,την οικονομία. Και δεκα ώρες οθόνης μέχρι στιγμής δεν έχει βγάλει κανένα note απο οσα ξέρω. Εγω παντως θα ηθελα συγκριση με τα ιδια ακριβως δεδομενα για να πειστω οτι σε πραγματικες συνθηκες ο επεξεργαστης το note2 (με την ιδια ram) στις ιδιες διεργασιες εχει πολυ γρηγοροτερη απόκριση και μικροτερη κατανάλωση. Το μεγαλυτερο μεριδιο καταναλωσης το εχουν τα awakes του επεξεργαστη. Εδω εχει μια ενδιαφερουσα εργασια για τη φιλοφοφια και τον προσανατολισμο των νεων chipset https://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:2DsoLzuTJAgJ:istlab.dmst.aueb.gr/~vbill/objects/Vlachos_fsdet.pdf+&hl=el&gl=gr&pid=bl&srcid=ADGEEShBk_NmOF5rWm3h2cwOYDwwy1DzZxadH5TLhczq1bStqKfmnPbpcQ4x24yh_HZF8IUEdnlktHK75V3_IZZyDOYEzcccjJmmxmVDk0kENwbo-5yjm8XIKIknOYfLk0-5YPogvIFF&sig=AHIEtbSszqfcxoV-J2bF-irOzI2V4eNj6g Παρολα τα θεωρητικα τεκμηρια εγω εχω τις ενστασεις μου για το κατα ποσο ισχυουν ολα αυτα σε πραγματικες συνθηκες χρησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Σχετικά με την μπαταρία.Το κινητό την βλέπει ως 2500mah και πιθανολογώ ότι αν φορτιστεί στο κινητό,μόλις φτάσει στα 2500mah θα σταματήσει να φορτίζει οπότε και η απόδοση της θα ειναι ανάλογη με την γνήσια.Εγώ την φόρτισα στον εξωτερικό κινέζικο φορτιστή και τώρα ειμαι με asylum + dh kernel στο 52% και 3 ώρες οθόνη με συνολική χρήση 5.30 ώρες τη στιγμή που με την κανονική δεν έφτανα καν τις 3 ώρες.Το note 3 πιστεύω και εγώ ότι θα έχει σούπερ αυτονομία και με μια μεγάλη μπαταρία ισως κάνει πράξη το μια ημέρα χρήση δηλαδή καμμία 15-17 ώρες οθόνη ώστε να το φορτίζουμε καθε 2-3 ημέρες.Εχω βαρεθεί πραγματικά εδώ και χρόνια που ασχολούμαι με smartphones να έχω στα χέρια μου μια συσκευή που κάνει σχεδόν ότι και ένα netbook στο κομμάτι του ιντερνετ και να εξαρτώμαι τόσο πολύ από τον φορτιστή δεν γνωρίζω κατά πόσο ισχύει αυτό για την μπαταρία. Ότι την βλέπει το κινητό σαν 2500mah και σταματάει εκεί.Να σου εξηγήσω. To Galaxy Nexus έχει μπαταρία 1750mah και η ίδια η Samsung πουλάει μπαταρία δική της στα 2000mah για εξτρά μισή με μία ώρα χρήσης. Δεν την πουλάει με ξεχωριστώ φορτιστή αλλά σκέτη. Όσοι την έχουν χρησιμοποιήσει την φορτίζουν κανονικά μέσα στο κινητό. Άρα δεν θα έπρεπε και αυτή την μπαταρία να την βλέπει σαν 1750 και να μην κερδίζουμε τα +250? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 (edited) δεν γνωρίζω κατά πόσο ισχύει αυτό για την μπαταρία. Ότι την βλέπει το κινητό σαν 2500mah και σταματάει εκεί.Να σου εξηγήσω. To Galaxy Nexus έχει μπαταρία 1750mah και η ίδια η Samsung πουλάει μπαταρία δική της στα 2000mah για εξτρά μισή με μία ώρα χρήσης. Δεν την πουλάει με ξεχωριστώ φορτιστή αλλά σκέτη. Όσοι την έχουν χρησιμοποιήσει την φορτίζουν κανονικά μέσα στο κινητό. Άρα δεν θα έπρεπε και αυτή την μπαταρία να την βλέπει σαν 1750 και να μην κερδίζουμε τα +250? Φυσικά και δεν ισχύει. Η μπαταρία ορίζει το πότε θα σταματήσει να φορτίζεται και όχι ο φορτιστής ή το τηλέφωνο. Γι'αυτό άλλωστε σε υπάρχουν και μεγαλύτερες μπαταρίες και δεν αναφέρομαι μόνο στο τηλέφωνό μας αλλά σε διάφορες συσκευές που δουλεύουν με μπαταρία. Edited March 23, 2013 by yiannis_12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Η συσκευη και η rom οριζει τη μεγιστη ταση. Για τις συνηθισμενες μπαταριες των 3,7volt(καποιες κινεζικες ειναι 3,6) σαν 100% ειναι περιπου τα 4,2volt και σαν min τα 3,6. Μπορει να δουλεψει και στα 3,5 αλλα τα 3,6 volt που δειχνει οταν ειναι ξεφορτιστη ειναι εικονικα και ανικανα να μετακινησουν καποιο στοιχειωδες φορτιο. Τα mAh ειναι θεωρητικα το ποσο ρευμα mA μπορει να παρεχει σταθερα στο κυκλωμα ανα ωρα. Ετσι αν το κινητο δουλευει σταθερα στα 1400mHz με ρευμα 1300mA μπορει θεωρητικα να αντεξει δυο ωρες με τη μπαταρια των 2600mAh(χωρις να λαμβανουμε υποψην την καταναλωση της οθονης). Αυτο βεβαια πρακτικα εχει αρκετες αποκλισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 (edited) Η συσκευη και η rom οριζει τη μεγιστη ταση. Για τις συνηθισμενες μπαταριες των 3,7volt(καποιες κινεζικες ειναι 3,6) σαν 100% ειναι περιπου τα 4,2volt και σαν min τα 3,6. Μπορει να δουλεψει και στα 3,5 αλλα τα 3,6 volt που δειχνει οταν ειναι ξεφορτιστη ειναι εικονικα και ανικανα να μετακινησουν καποιο στοιχειωδες φορτιο. Τα mAh ειναι θεωρητικα το ποσο ρευμα mA μπορει να παρεχει σταθερα στο κυκλωμα ανα ωρα. Ετσι αν το κινητο δουλευει σταθερα στα 1400mHz με ρευμα 1300mA μπορει θεωρητικα να αντεξει δυο ωρες με τη μπαταρια των 2600mAh(χωρις να λαμβανουμε υποψην την καταναλωση της οθονης). Αυτο βεβαια πρακτικα εχει αρκετες αποκλισεις δηλαδή όταν η μπαταρία είναι ελαφρώς μεγαλύτερη(όπως στην περίπτωση του Galaxy Nexus απο 1750 σε 2000) το καταλαβαίνει και την φορτίζει σωστά, αλλά αν είναι κατά πολύ μεγαλύτερη δεν το αντιλαμβάνεται και την φορτίζει πχ max μέχρι τα 3000mah ? Edited March 23, 2013 by SaintPetrouil Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 (edited) Πάντως η 5000mah μια χαρά δίνει 6.30 ώρες οθόνη.Δε ξέρω αν ειναι όντως 5000mah αλλά βλέπω με την ίδια χρήση κοντά στη διπλάσια αυτονομία σε σύγκριση με την απλή.Οταν έγραψα ότι το κινητό την βλέπει ως 2500mah εννοούσα ότι προγράμματα που μετράνε την μπαταρία π.χ. battery monitor widget την εμφανίζουν με τα ίδια στοιχεία που εμφανίζουν και την γνήσια αλλά σαφώς τελειώνει πιο αργά.Επισης στον εξωτερικό φορτιστή που την φορτίζω και δίνει output 4.2v 350ma +-50ma κάνει 14 ώρες να φορτίσει,ενώ η γνήσια φορτίζει γύρω στις 7.30-8 ώρες.Επιτέλους μπορώ να κρατήσω για λίγες μέρες και pure android based roms γιατί πριν με 3 +- ώρες μέγιστη χρήση οθόνης δεν την πάλευα Edited March 23, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Παιδια μπορει καποιος να πεις ποιες ειναι οι οφισιαλ jelly μεχρι στιγμης? η τουλάχιστον την πιο καινουργια βαση που εχουμε.. βλεπω οτι η sweet rom βασιζεται στην LSF ενω η team στην LSZ.. υπαρχουν διαφορες? και γενικα ποια ειναι η πιο καινουργια βάση?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 (edited) Πιο καινούρια νομίζω ότι ειναι η DDLSC που είναι για ινδία.Προσωπικά δε πιστεύω ότι υπάρχουν διαφορές αλλά ουσιαστικά πρόκειται για την ίδια ρομ (lsz δηλαδή) που προορίζεται για διαφορετική χώρα.Το πρόβλημα με αυτές τις ρομ ειναι ότι δεν έχουν όλες τις γλώσσες και τα αντίστοιχα csc αρχεία.Εγώ π.χ. έβαλα προχθες την jon rom v4 που ειναι ddlsc αντι lsf που ειναι η v3 και εκτός του ότι δεν υπήρχε η ελληνική γλώσσα μου έβγαλε και unknown csc Eπισης βγήκε και νέα έκδοση του dh kernel 3.0.70 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2192893 Edited March 23, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Πιο καινούρια νομίζω ότι ειναι η DDLSC που είναι για ινδία.Προσωπικά δε πιστεύω ότι υπάρχουν διαφορές αλλά ουσιαστικά πρόκειται για την ίδια ρομ (lsz δηλαδή) που προορίζεται για διαφορετική χώρα.Το πρόβλημα με αυτές τις ρομ ειναι ότι δεν έχουν όλες τις γλώσσες και τα αντίστοιχα csc αρχεία.Εγώ π.χ. έβαλα προχθες την jon rom v4 που ειναι ddlsc αντι lsf που ειναι η v3 και εκτός του ότι δεν υπήρχε η ελληνική γλώσσα μου έβγαλε και unknown csc Eπισης βγήκε και νέα έκδοση του dh kernel 3.0.70 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2192893 Θα επιβεβαιώσω και εγώ ότι η DDLSC είναι η τελευταία βάση και έχει και καλύτερη μπαταρία, τουλάχιστον έτσι λένε. Πάντως και εγώ δεν έκανα αναβάθμιση στην 4 της Jon γιατί διάβασα το ίδιο πως δεν έχει Ελληνικά οπότε θα αναμένω καμιά άλλη έκδοση. Μια χαρά είμαι με την 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 (edited) Θα επιβεβαιώσω και εγώ ότι η DDLSC είναι η τελευταία βάση και έχει και καλύτερη μπαταρία, τουλάχιστον έτσι λένε. Πάντως και εγώ δεν έκανα αναβάθμιση στην 4 της Jon γιατί διάβασα το ίδιο πως δεν έχει Ελληνικά οπότε θα αναμένω καμιά άλλη έκδοση. Μια χαρά είμαι με την 2 οπα οπα ..αυτο ειναι σημαντικο! σκεφτομαι αφου παρω back up την τeam που ειμαι τωρα να την δοκιμασω.. η jon call rec εχει? θυμαται κανεις? Edited March 23, 2013 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Πιο καινούρια νομίζω ότι ειναι η DDLSC που είναι για ινδία.Προσωπικά δε πιστεύω ότι υπάρχουν διαφορές αλλά ουσιαστικά πρόκειται για την ίδια ρομ (lsz δηλαδή) που προορίζεται για διαφορετική χώρα.Το πρόβλημα με αυτές τις ρομ ειναι ότι δεν έχουν όλες τις γλώσσες και τα αντίστοιχα csc αρχεία.Εγώ π.χ. έβαλα προχθες την jon rom v4 που ειναι ddlsc αντι lsf που ειναι η v3 και εκτός του ότι δεν υπήρχε η ελληνική γλώσσα μου έβγαλε και unknown csc Eπισης βγήκε και νέα έκδοση του dh kernel 3.0.70 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2192893 Συγκριτικά με τον stock της asylum έχεις παρατηρήσει κάποιες διαφορές με τον dh ? Γιατί εγώ που τον είχα στην stunner δεν με ικανοποίησε. Ειδικά σε μπαταρία και θερμοκρασίες. Για ταχύτητα δεν ξέρω αν ήταν όντως πιο γρήγορος ή ήταν placebo effect, γι'αυτό θα ήθελα και μια δεύτερη γνώμη. Τώρα τρέχω την κορυφαία για μένα asylum με stock kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Σε ταχύτητα και εγώ δεν παρατήρησα διαφορές αλλά μου φαίνεται ότι καταναλώνει λιγότερο στην αναμονή Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Ειναι πιο γρηγορος ιδιαιτερα ο τελευταιος αν δεν ειχε το θεμα με τα freeze ειναι απο τους καλυτερους που ε ουν βγει και με πολυ καλη θερμοκρασια και καταναλωση παρολο που δουλευει σε υψηλοτερα mV Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Εμένα προς το παρόν δε μου έχει κάνει κάποιο freeze. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Εμένα προς το παρόν δε μου έχει κάνει κάποιο freeze. Εχει ενα θεμα και απ οτι λεει ο dev φταιει καποιο mem tweak οποτε θα ξανανεβασει το διορθωμενο κερνελ. Μαλθστα αναφερει οτι εχει multitask με 8εφαρμογες ανοχτες και 49mb free memory. Εγω παντως δε βλεπω να φευγω απο stunner και να ξαναγυρισω σε στοκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Εχει ενα θεμα και απ οτι λεει ο dev φταιει καποιο mem tweak οποτε θα ξανανεβασει το διορθωμενο κερνελ. Μαλθστα αναφερει οτι εχει multitask με 8εφαρμογες ανοχτες και 49mb free memory. Εγω παντως δε βλεπω να φευγω απο stunner και να ξαναγυρισω σε στοκ Θα συμφωνήσω μαζί σου. Αν και προτιμώ stock δεν βλέπω να φεύγω σύντομα από Aosp αν δεν αλλάξει κάτι ριζικό στο άλλο στρατόπεδο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts