freddaras Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 εγω παιδες ενω ειμαι φουλ ευχαριστημένος με την asylum(θεωρω οτι το κινητο πεταει οσο ποτε) σκεφτομαι να δοκιμασω την παρακατω ρομ..με τρωει το χερακι μου...:lol: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=33713543#post33713543 η alliance ice ηταν Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η .... κραταω back up και θα σας πω εντυπώσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Έχει τραβήξει κάποιος μεγάλης διάρκειας βίντεο να μου πει πόσο μπορούμε να τραβάμε ? Υπάρχει κάποιος περιορισμός ή μπορώ να τραβάω ανάλογα με τι μπαταρία έχω και πόσο χώρο έχω στην SD ? Αγόρασα αυτό http://goo.gl/QAwTS που είναι αντάπτορας για έναν τρίποδα που έχω και επειδή με έχει αφήσει πολύ ευχαριστημένο το βίντεο που τραβάω με το note λέω να το χρησιμοποιώ και σαν κάμερα να τραβάω σε εκδηλώσεις κλπ. Οσο αντεχει το κινητο τραβας! Απλα σε 1080p video γονατιζει και τη μπαταρια και την κατρα μνημης! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 εγω παιδες ενω ειμαι φουλ ευχαριστημένος με την asylum(θεωρω οτι το κινητο πεταει οσο ποτε) σκεφτομαι να δοκιμασω την παρακατω ρομ..με τρωει το χερακι μου...:lol: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=33713543#post33713543 η alliance ice ηταν Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η .... κραταω back up και θα σας πω εντυπώσεις! Το ακευτομαι αλλά και εγώ με στουνερ δισκολα θα αλλάξω .. Πες μου περιμένω ρο πυρ σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Καλησπερα παιδια εβαλε κανεις αυτην την ρομ?? Sweet ROM TEAM V4.5 LSZ Jelly Bean 4.1.2 επισης με διαλειμμα μιας μερας βγηκε καινουργια asylum Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Προσωπικά περιμένω τον dual boot lsf και θα την βάλω για δοκιμή στην sd.Η burt πάντως έχει κάτσει απίστευτα στην συσκευή μου από θέμα αυτονομίας κυρίως.Φτάνω σχεδόν 24 ώρες εκτός μπρίζας με 3+ ώρες οθόνης,πραγμα που απλά με αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο για τα δεδομένα πάντα του κινητού Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 εγω παιδες ενω ειμαι φουλ ευχαριστημένος με την asylum(θεωρω οτι το κινητο πεταει οσο ποτε) σκεφτομαι να δοκιμασω την παρακατω ρομ..με τρωει το χερακι μου...:lol: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=33713543#post33713543 η alliance ice ηταν Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η .... κραταω back up και θα σας πω εντυπώσεις! Παρα πολυ καλη και απο μπαταρια πολυ καλη. Εγω την εχω πανω απο την v1 δεν την αλλαζω με τιποτα. Α Ψ Ο Γ Η Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Μέχρι στιγμής πάντως από όσες εχω δοκιμάσει η ταχύτερη είναι αυτή του thοr από tegraowers. Γενικά ο thor kernel είναι πάρα πολύ γρήγορος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Μέχρι στιγμής πάντως από όσες εχω δοκιμάσει η ταχύτερη είναι αυτή του thοr από tegraowers. Γενικά ο thor kernel είναι πάρα πολύ γρήγορος ναι είναι.. αλλά απο μπαταρία :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Προσωπικά περιμένω τον dual boot lsf και θα την βάλω για δοκιμή στην sd.Η burt πάντως έχει κάτσει απίστευτα στην συσκευή μου από θέμα αυτονομίας κυρίως.Φτάνω σχεδόν 24 ώρες εκτός μπρίζας με 3+ ώρες οθόνης,πραγμα που απλά με αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο για τα δεδομένα πάντα του κινητού Μια από τα ίδια με την Burt αν και τρώγομαι να δοκιμάσω αυτή την χθεσινή καινούργια όπου όπως λέει αυτός είναι εντελώς άδεια, γρήγορη και με καλή διάρκεια. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2179332 Λέω να της ρίξω μια δοκιμή για ΣΚ και εάν χαζομάρες την σουτάρω και γυρίσω στην Burt. Αν την έχει δοκιμάσει κανείς αυτή την JonROM ας μας πει την γνώμη του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Το ακευτομαι αλλά και εγώ με στουνερ δισκολα θα αλλάξω .. Πες μου περιμένω ρο πυρ σου ειναι πολυ καλη! γρηγορη σταθερη χωρις κολλήματα πολλα updates απο οτα και με μεγαλη υποστήριξη! αν θες να την αραξεις με κατι κοντα σε οφισιαλ ειναι καλη! βεβαια την ταχυτητα της aylum δεν την πιανει αλλα αν θελεις μια ολοκληρωμένη ρομ που να βασιζεται σε οφισιαλ ειναι μια χαρα.. εγω θα την αραξω εδω λιγο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 ειναι πολυ καλη! γρηγορη σταθερη χωρις κολλήματα πολλα updates απο οτα και με μεγαλη υποστήριξη! αν θες να την αραξεις με κατι κοντα σε οφισιαλ ειναι καλη! βεβαια την ταχυτητα της aylum δεν την πιανει αλλα αν θελεις μια ολοκληρωμένη ρομ που να βασιζεται σε οφισιαλ ειναι μια χαρα.. εγω θα την αραξω εδω λιγο! Με ψήνει και μένα πολύ αλλά η asylum είναι τόσο καλή στη συσκευή μου από μπαταρία και ταχύτητα που δυσκολεύομαι να φύγω. Τα update τα κάνω ανά δέκα μέρες και έχω ηρεμήσει. Σε tw rom θα πήγαινα μόνο για να το τρέχω ψιλοστοκ με tw launcher αλλά φαντάζομαι και αυτή θα έχει τα απίστευτα redraws του launcher λόγω ίδιας βάσης οπότε προβληματιζομαι . Θα δούμε αν δεν έχω τι να κάνω κάποια στιγμή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Με ψήνει και μένα πολύ αλλά η asylum είναι τόσο καλή στη συσκευή μου από μπαταρία και ταχύτητα που δυσκολεύομαι να φύγω. Τα update τα κάνω ανά δέκα μέρες και έχω ηρεμήσει. Σε tw rom θα πήγαινα μόνο για να το τρέχω ψιλοστοκ με tw launcher αλλά φαντάζομαι και αυτή θα έχει τα απίστευτα redraws του launcher λόγω ίδιας βάσης οπότε προβληματιζομαι . Θα δούμε αν δεν έχω τι να κάνω κάποια στιγμή :) ουτε για πλακα tw launcher! τον εχω ξεχάσει απο SGII...:) nova και τιποτα αλλο...! τεσπα ειναι καλη ρομ για κατι κοντα σε στοκ..οπως ειπα... αλλα αν εισαι οκ με την asylum κατσε εκει! την σπιρτάδα της asylum δυσκολα θα την ξαναβρεις! εγω καθομαι εδω απλα επειδη μου εκατσε καλα η ρομ... βλεπουμε σε μερικες μερες....:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Σίγουρα η νεα σουιτ ρομ ειναι η πιο όμορφη και ολοκληρωμένη ρομ. Είναι γρήγορη όχι σαν cm αλλα μια χαρα στεκετε και βλεπω να πηγαίνει καλα και απο μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Λοιπόν εγώ χτες βράδυ δοκίμασα αυτή JonROM προς το παρόν στις πρώτες ώρες λειτουργίας δείχνει σταθερή όπως ήταν και η Burt, γρήγορη, ελαφριά και όταν την έβαλα ήταν σχεδόν εντελώς άδεια όπως και η Burt απλά λίγο πιο άδεια από την Burt, δηλαδή δεν έχει 2-3 που είχε της Samsung και το Gtalk. Τώρα αυτή την στιγμή της κάνω την πρώτη φόρτιση θα την αφήσω για ΣΚ να κάτσει καλά και θα σας πω σύντομα νεότερα. Αυτός απλά έχει πάρει την Stock την άδειασε εντελώς και έχει προσθέσει 2-3 αλλαγές καινούργιες. Αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Υποτιθεται οτι η τελευταία lsf ειναι βελτιωμενη lsc και ειναι υποδεέστερη της lsz. Ετσι αναφερουν στο topic της rom. Εγω τη βρηκα ακριβως στα ιδια επίπεδα με την lsz. Mπαταρια πολυ μετρια σε καμια περιπτωση δεν εχει ιδιαιτερα καλη αυτονομια. Λοιπον εβαλα τον τελευταιο thor kernel 0.38σε asylum και το κινητο πεταει χωρις να κολλαει πουθενα και δεν εχει καθολου άσχημη αυτονομία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Υποτιθεται οτι η τελευταία lsf ειναι βελτιωμενη lsc και ειναι υποδεέστερη της lsz. Ετσι αναφερουν στο topic της rom. Εγω τη βρηκα ακριβως στα ιδια επίπεδα με την lsz. Mπαταρια πολυ μετρια σε καμια περιπτωση δεν εχει ιδιαιτερα καλη αυτονομια. Λοιπον εβαλα τον τελευταιο thor kernel 0.38σε asylum και το κινητο πεταει χωρις να κολλαει πουθενα και δεν εχει καθολου άσχημη αυτονομία Σου είναι εύκολο να δώσεις λινκ από τον Thor που λες ; Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Υποτιθεται οτι η τελευταία lsf ειναι βελτιωμενη lsc και ειναι υποδεέστερη της lsz. Ετσι αναφερουν στο topic της rom. Εγω τη βρηκα ακριβως στα ιδια επίπεδα με την lsz. Mπαταρια πολυ μετρια σε καμια περιπτωση δεν εχει ιδιαιτερα καλη αυτονομια. Λοιπον εβαλα τον τελευταιο thor kernel 0.38σε asylum και το κινητο πεταει χωρις να κολλαει πουθενα και δεν εχει καθολου άσχημη αυτονομία Εμένα με ενδιαφέρει να μην μου κάνει κανένα πρόβλημα κλπ. Εάν είναι σταθερή όπως ήταν η Burt δεν έχω λόγω να μην την κρατήσω ή έστω να ξαναγυρίσω στην burt. Για μπαταρία θα σας πω σε 1-2 ημέρες να στρώσει πρώτα, αν και δεν βλέπω να έχει τεράστιες διαφορές από την burt η οποία με είχε αφήσει πολύ ευχαριστημένο σας πληροφορώ, με μεγάλη χρήση και το έβγαζα άνετα το 24ώρο. Η Asylum με την ίδια χρήση δεν είχε τόσο διάρκεια με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 http://forum.tegraowners.com/viewtopic.php?f=35&t=807&start=1635 Θέλει login. Ο τελευταίος test ειναι ο 0.85. Επισης η ρομ του φορουμ ειναι πολυ καλη (η 4.2.2) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 (edited) Παιδιά μου φαίνεται ότι η alliance έχει την καλύτερη μπαταρία από όλες μέχρι στιγμής. Θα επανέλθω στο θέμα αλλά μου φαίνεται ότι πάει πολύ καλά.Επίσης το έχω γονατίσει το κινητό με next launcher που είναι πολύ πιο βαρύς από nova και με ένα κάρο εφαρμογές και widgets και δεν δείχνει να μασάει πουθενά. Πάντα όλες οι alliance ήταν εγγύηση. Τέλος. Η Asylum με την ίδια χρήση δεν είχε τόσο διάρκεια με τίποτα. Παρατηρείστε λίγο όσοι έχετε asylum και cm10 γενικώς. Σας δουλεύει ο όπερα(και ο κανονικός και ο μπετα) σωστά; Εμένα μου φαίνεται ότι ζορίζονται εκεί ενώ σε στοκ βάση είναι και οι δύο ΒΟΥΤΥΡΟ. Στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγαν οι εφαρμογές αλλά σε alliance πάνε σφαίρα. Μου έκανε τρομερή εντύπωση αυτό http://forum.tegraowners.com/viewtopic.php?f=35&t=807&start=1635 Θέλει login. Ο τελευταίος test ειναι ο 0.85. Επισης η ρομ του φορουμ ειναι πολυ καλη (η 4.2.2) Thanks Sent from my note Edited March 9, 2013 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Εγω τώρα στηνω τη νεα asylum η οποία με το στοκ κερνελ μου φαίνεται πολύ άργη. Οπότε κανω ενα backup και περναω Thor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 (edited) Εγω τώρα στηνω τη νεα asylum η οποία με το στοκ κερνελ μου φαίνεται πολύ άργη. Οπότε κανω ενα backup και περναω Thor καλημερα ο thor ειναι o κερνελ η εβγαλαν ρομ τετοια?? ευχαριστω Edited March 9, 2013 by GTHOM Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 http://forum.tegraowners.com/viewtopic.php?f=35&t=807&start=1635 Θέλει login. Ο τελευταίος test ειναι ο 0.85. Επισης η ρομ του φορουμ ειναι πολυ καλη (η 4.2.2) Στη σελίδα που δίνεις η τελευταία έκδοση κερνελ που βρίσκω ειναι 0.36.8 και δεν βρίσκω 0.85 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 (edited) Λαθος δικο μου. Εννοουσα 0.36.8. Υπαρχει και μια ρομ 4.2.2 του thor cm10.1 based. Προτείνω να τη δοκιμασετε. Εχει καποια μικρα lag αλλα ειναι πολυ καλη Edited March 9, 2013 by giokspy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Οκ.Τώρα εβαλα την σημερινή asylum με τον 0.36.8 thor kernel.Γενικά βλέπω ότι ο τύπος ειναι λίγο "τρελιάρης" ε; :p Κάνει αρκετά πειράματα και απορώ πως η συσκευή του ζει ακόμη.Από ότι είδα στο changelog έχει καταφέρει να φτιάξει και το tv out για hw decoded files Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Οκ.Τώρα εβαλα την σημερινή asylum με τον 0.36.8 thor kernel.Γενικά βλέπω ότι ο τύπος ειναι λίγο "τρελιάρης" ε; :p Κάνει αρκετά πειράματα και απορώ πως η συσκευή του ζει ακόμη.Από ότι είδα στο changelog έχει καταφέρει να φτιάξει και το tv out για hw decoded files εισαι ευχαριστημενος απο τον συνδυασμο αυτο φιλε μου??? Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts