Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δοκιμασε κανεις OTA UPDATE σε 4.1.2.?

Εγώ είχα custom Rom οπότε την κατεβάζω και θα την περάσω με Odin..

Καλημερα παιδια

μια ερωτηση

υπαρχει περιπτωση στην asylum να βαλεις πχ τις ρυθμισεις της stynner?? (δησει πολυ ειναι που το ρολοι μπορεις και το ρυθμιζεις να ειναι στην μεση)

ευχαριστω

Και για ποιόν λογο να μην βάλεις στουνερ; τι παραπανω έχει η ασυλουμ νομιζω οτι και Πόλα λιγότερα έχει.. Πρωτη μερα και ειναι πολυ καλη σε ολα... Απο μπαταρια μια απο τα ιδια δεν βλεπω διαφορα... Κριμα.

Οποίος βάλει την επίσημη ας μας πει δυο λογια και κάνα μικρο οδηγό για το πως την βάζω γιατί απο οφισιαλ δεν έχω ιδέα....

Άκυρο παρασηρθηκα. Θα περιμένω μια δυο μέρες καμια μαγηρεμενη με τα καλουδια τους άραγε φτιάξανε την μπαταρία δεν το πηστευω πολύ γρήγορα βγήκε...

Edited by araditsas

Και για ποιόν λογο να μην βάλεις στουνερ; τι παραπανω έχει η ασυλουμ νομιζω οτι και Πόλα λιγότερα έχει.. Πρωτη μερα και ειναι πολυ καλη σε ολα... Απο μπαταρια μια απο τα ιδια δεν βλεπω διαφορα... Κριμα.

Οποίος βάλει την επίσημη ας μας πει δυο λογια και κάνα μικρο οδηγό για το πως την βάζω γιατί απο οφισιαλ δεν έχω ιδέα....

Άκυρο παρασηρθηκα. Θα περιμένω μια δυο μέρες καμια μαγηρεμενη με τα καλουδια τους άραγε φτιάξανε την μπαταρία δεν το πηστευω πολύ γρήγορα βγήκε...

Αφου ξερεις πως θα παει το πραγμα, ξεκιναμε με μια βαση και εκδοση με εκδοση θα βελτιωνεται. Οπως

με ics που στην αρχη ηταν χαλια και καποια στιγμη φθασαμε οι official να κοντραρουν σε ταχυτητα και τα παντα

τις custom.

παιδια φοραω την stunner και εχω sensity 320 (αλλα και στα 280 - 260 το ιδιο κανει) και οταν παω να κατεβασω κατι απο το play η να κανω αναβαθμιση σε μια εφαρμογη μου γραφει αυτο.

εκανα εκκαθαριση δεδομενων

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

παιδια φοραω την stunner και εχω sensity 320 (αλλα και στα 280 - 260 το ιδιο κανει) και οταν παω να κατεβασω κατι απο το play η να κανω αναβαθμιση σε μια εφαρμογη μου γραφει αυτο.

Ψάξε για multi dpi playstore...το βάζεις και θα έχεις πρόβλημα :)

Βάλτο με ρεικοβερι και μετα θα είναι όλα οκ

http://d-h.st/t6J

Είναι αυτό που σου ειπαι ο φίλος ch_makis

Βάλτο με ρεικοβερι και μετα θα είναι όλα οκ

http://d-h.st/t6J

Είναι αυτό που σου ειπαι ο φίλος ch_makis

ευχαριστω και τους δυο σας

μπα παιδια το εβαλα απο recovery και παλι τα ιδια μου γραφει :(

Edited by GTHOM
Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Κοίτα ότι δουλεύει είναι τσεκαρισμενο...απλά πρέπει να κάνεις τα βήματα που γράφει..Κάτι δεν έκανες..

Κάνε μια διαγραφή το g mail , απο το κινητό σου κανε εκκαθάριση στο μάρκετ ξαναβαλε παλι το gmail και θα δουλέψει. Δεν μπορεί. Θετική ενέργεια ......

Πρέπει να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων από το play store και από τις υπηρεσίες Google..θα τις βρεις ρυθμίσεις-εφαρμογές-όλα..

Τωρα που εχω την team union θα πρεπει να περασω πρςτα την stock 4.0.4 και μετα να την περασω?

Τωρα που εχω την team union θα πρεπει να περασω πρςτα την stock 4.0.4 και μετα να την περασω?

Όχι δεν είναι απαραίτητο..βάλε ένα safe kernel αν δεν έχεις ήδη..Αφού τον περάσεις κάνε reboot recovery..κάνεις ένα full wipe. Το κλείνεις και μπαίνεις download mode..περνάς τη ρομ μέσω Odin και είσαι έτοιμος..

Όχι δεν είναι απαραίτητο..βάλε ένα safe kernel αν δεν έχεις ήδη..Αφού τον περάσεις κάνε reboot recovery..κάνεις ένα full wipe. Το κλείνεις και μπαίνεις download mode..περνάς τη ρομ μέσω Odin και είσαι έτοιμος..

kernel εχω τον phliz 3.99 ειναι safe σωστα?

kernel εχω τον phliz 3.99 ειναι safe σωστα?

Ειναι safe. Πηγαινε στο philz settings και πατα clear before flashing new rom και κανει ολα τα wipe. Mετα φλασαρεις απο στοκ recovery τον philz LSC και εχεις root. Εγω περιμενω να τη κατεβασω απο torrent την deodex rooted version για να μην ανεβαζω μετρητη φλασαρισματος

Tην έβαλα και εγώ πάνω από την lsm.Για root αυτή την φορά δεν έβαλα philz kernel αλλά φλάσαρα από το stock recovery το supersu http://d-h.st/22V και λειτούργησε κανονικά.Εβαλα και busybox από το play και όλα καλά προς το παρόν

Θα ηθελα τη βοήθειά σας

έχω περασμένη την 4.0.3 albaxxlq3 full by Elthis με kernel CL646962 ποια 4.2.2 μπορω να περασω ? πρεπει να αλλαξω κερνελ πρωτα ? και πως να κανω την εγκατασταση μεσω Odin? στο CMW λεει οτι εχω kernel CF-ROOT 5.6

Δυστυχως δεν καταλαβαινω καλα αγγλικα και εχω χαθει μεσα στους xda. εχετε κανενα λινκ που να εξηγει τι να κανω?

Προσπαθω εδω και 3 ημερες δεν υπαρχει κανεις να μου εξηγησει με λινκσ τι να κανω?? θα το μπρικαρω στο τελος

Tην έβαλα και εγώ πάνω από την lsm.Για root αυτή την φορά δεν έβαλα philz kernel αλλά φλάσαρα από το stock recovery το supersu http://d-h.st/22V και λειτούργησε κανονικά.Εβαλα και busybox από το play και όλα καλά προς το παρόν

εχεις δηλαδη ροοτ κανονικα φιλε με αυτο τον τροπο?

πες το ναι και την βαζω τωρα!:)

εχεις δηλαδη ροοτ κανονικα φιλε με αυτο τον τροπο?

πες το ναι και την βαζω τωρα!:)

παιδια πρεπει να ξερετε πως δεν ειναι ελληνικη :(

παιδια πρεπει να ξερετε πως δεν ειναι ελληνικη :(

εχει ελληνικα στα παντα ομως..:)