Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kυκλοφόρησε beta slimwizz4 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2079094 βασισμένη στη νέα βάση

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Kυκλοφόρησε beta slimwizz4 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2079094 βασισμένη στη νέα βάση

190mb δεν θα εχει τιποτα μεσα :)

Για dropbox πρέπει να έχεις ήδη λογαριασμό στο http://www.dropbox.com και για να ανεβάσεις 900mb πρέπει να βάλεις και την εφαρμογή dropbox στο pc σου.Εμένα το mega την κατέβασε με 1mb σταθερή ταχύτητα και ειναι η πρώτη φορά που έχω δει από free site τέτοια ταχύτητα

@araditsas

Οταν υπάρχει κάτι αξιόλογο για τη συσκευή όλοι οι κάτοχοι ενδιαφέρονται

Θα συμφωνησω και εγω επαθα πλακα με το mega!

κατεβηκε με 1 mb σε δεκα λεπτα την ειχα στο pc..

οσοι εχετε προβλημα ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ με chrome...το mega δουλευει αψογα με chrome!

η ρομ ειναι εξαιρετικη!

την εβαλα την ρουταρα πεταξα σαβουρα και νομιζω οτι επιτελους εχουμε για πρωτη φορα μια jelly που δουλευουν ολα αψογα!

τα αγγλικα δεν με πειραζουν! η καμερα απογειωθηκε! περισσοτερη free ram η μπαταρια(αν και ειναι νωρις ακομη) νομιζω οτι εχει βελτιωση και εφαρμογες που "ζορίζονταν" σε ice οπως ο εξαιρετικος OPERA εδω παει το ιδιο γρηγορα πλεον με τον στοκ browser!:)

γενικα το κινητο πηρε αλλο αερα!

ακομη και η επαναφορα απο το τιτανιουμ εγινε πιο γρηγορα!

γενικα η jelly κανει παπαδες!:)

Θα συμφωνησω και εγω επαθα πλακα με το mega!

κατεβηκε με 1 mb σε δεκα λεπτα την ειχα στο pc..

οσοι εχετε προβλημα ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ με chrome...το mega δουλευει αψογα με chrome!

η ρομ ειναι εξαιρετικη!

την εβαλα την ρουταρα πεταξα σαβουρα και νομιζω οτι επιτελους εχουμε για πρωτη φορα μια jelly που δουλευουν ολα αψογα!

τα αγγλικα δεν με πειραζουν! η καμερα απογειωθηκε! περισσοτερη free ram η μπαταρια(αν και ειναι νωρις ακομη) νομιζω οτι εχει βελτιωση και εφαρμογες που "ζορίζονταν" σε ice οπως ο εξαιρετικος OPERA εδω παει το ιδιο γρηγορα πλεον με τον στοκ browser!:)

γενικα το κινητο πηρε αλλο αερα!

ακομη και η επαναφορα απο το τιτανιουμ εγινε πιο γρηγορα!

γενικα η jelly κανει παπαδες!:)

Θα με βαλεις να φλασαρω τετοια ωρα με αυτα που λες

Θα με βαλεις να φλασαρω τετοια ωρα με αυτα που λες

:lol::lol::lol:

νομιζω οτι ειναι η πιο σταθερη jelly μεχρι στιγμης!

περιμενε αν θελεις μεχρι αυριο να δουμε αν υπαρχει το θεμα που κολλούσε το κινητο στην αρχικη οθονη!

αν και μεταξυ μας δεν νομιζω πρεπει να το λύσανε! αλλαξα μπαταρια πριν απο λιγο και ολα οκ! με τις προηγούμενες μπετα οταν αλλαζα μπαταρια κολλούσε το κινητο στην αρχικη οθονη!

επισης μπαταρια ειναι νωρις ακομη θα φανει αυριο αλλα γενικα το κινητο πηρε αλλο αερα!

ολα ειναι "πανω" σε ταχύτητα...!:)

δεν το περιμενα ποτε οτι το λειτουργικό μπορει να κανει τετοια διαφορα!:)

τρομερη ανανεωση για το note...νομιζω οτι η σημερινη beta εκδοση ειναι ενα κλικ πριν την τελικη version...

Ελληνικα εχει το πληκτρολογιο?

ναι εχει κανονικα!:)

επισης μαθαινει κανονικα τωρα και απο το facebook και απο τα sms τις λεξεις σου!

στις προηγουμενες μπετα οταν το εβαζα να "μαθει" εκλεινε το πληκτρολογιο και μου εβγαζε σφαλμα!

Edited by freddaras

ναι εχει κανονικα!:)

Τι μακακας ειμαι ειχα καταλαβει οτι δεν εχει ελληνικα καθολου ;) με odin3 .v3.04?

Τι μακακας ειμαι ειχα καταλαβει οτι δεν εχει ελληνικα καθολου ;) με odin3 .v3.04?

ελληνικα δεν εχει στο μενου καθολου στο πληκτρολογιο ομως εχει κανονικα!

και εγω τωρα το ειδα που μου το ειπες!:lol:

εχω swype beta και touchpal και δεν εδωσα σημασια!

την περασα με odin 1.85 αυτο εχω στο pc και μπηκε κανονικα!:)

φουλ φορματ πρωτα με safe kernel και μετα odin!

ελληνικα δεν εχει στο μενου καθολου στο πληκτρολογιο ομως εχει κανονικα!

και εγω τωρα το ειδα που μου το ειπες!:lol:

εχω swype beta και touchpal και δεν εδωσα σημασια!

την περασα με odin 1.85 αυτο εχω στο pc και μπηκε κανονικα!:)

φουλ φορματ πρωτα με safe kernel και μετα odin!

Παω να την περασω :)

Παω να την περασω :)

οκκκ καλο κουραγιο...:lol:

περιμενω εντυπωσεις!:)

Eγώ μόλις τελείωσα την εγκατάσταση της slimwizz4.Οντως ειναι αρκετά slim και λείπουν πολλά χρήσιμα προγράμματα αλλά ειναι πράγματι άλλο κινητό.Τα καλύτερα έρχονται :D

οκκκ καλο κουραγιο...:lol:

περιμενω εντυπωσεις!:)

Αλλο τηλ πεταει καμια σχεση με την lsc το ρουταρα που να βγαλουν και custom ;)

Eγώ μόλις τελείωσα την εγκατάσταση της slimwizz4.Οντως ειναι αρκετά slim και λείπουν πολλά χρήσιμα προγράμματα αλλά ειναι πράγματι άλλο κινητό.Τα καλύτερα έρχονται :D

Δοκίμασες να φλασαρεις το snote που ήταν για την slimwizz2?

Οχι δε δοκίμασα.Την έβγαλα γιατί παραήταν slim και δε μου άρεσε.Δοκίμασα να φλασάρω την επίσημη και το odin μου πετάει error "invalid md5" οπότε τώρα την ξανακατεβάζω

Ρε παιδια εδω κ καμια βδομαδα το widget του καιρου δεν μου βλεπει την περιοχη μου την μεταμορφωση κ μου γραφει αθηνα. Βαζω το weatherbug βγαζει μεραμορφωση. Ενω το widget του note αθηνα. Γιατι? Τωρα καμια βδομαδα το κανει

Και εγώ την έβαλα για να δω τις διαφορές της καινούργιας βάσης και έπαθα πλάκα. Λογικά η official θα είναι ένα κλικ πιο πάνω στα περισσότερα, αλλά ακόμα και τώρα είναι πραγματικά απολαυστική. Όπως είπες και εσύ όμως, παραείναι light για μένα. Τουλάχιστον πήρα μια γεύση χεχε.

O dolphin στην νέα βάση αφήνει χιλιόμετρα πίσω τον dolphin οποιασδήποτε cm. Άλλη αίσθηση αυτό το smoothness. Μέχρι και το Facebook πάει αέρα. Τι να πω, θα συμφωνήσω πως τα καλύτερα έρχονται.

O dolphin στην νέα βάση αφήνει χιλιόμετρα πίσω τον dolphin οποιασδήποτε cm. Άλλη αίσθηση αυτό το smoothness. Μέχρι και το Facebook πάει αέρα. Τι να πω, θα συμφωνήσω πως τα καλύτερα έρχονται.

Συμφωνώ σε αυτό.

Και ο όπερα όπως είπα και πιο πάνω έχει απίστευτη διαφορά.

Ενώ είναι το ίδιο πρόγραμμα στην ουσία στην jelly απογειώνεται. .

Sent from my note

Παιδιά τρεις ώρες τώρα με 3g on και η μπαταρία είναι 100% :eek:. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Edit: Σε standby χωρίς καθόλου ανοιχτή οθόνη.

Edited by Nizl84

Δοκίμασα slimwizz 4 αλλά δε μου έκανε και τρομερή εντύπωση σε ταχύτητα όπως λέγεται. Μια από τα ίδια μου φάνηκε. Άσε που δεν έχει απολύτως τίποτα ούτε καν τα SMS της samsung. Ελπίζω η μπαταρία να είναι καλή.

Δοκίμασα slimwizz 4 αλλά δε μου έκανε και τρομερή εντύπωση σε ταχύτητα όπως λέγεται. Μια από τα ίδια μου φάνηκε. Άσε που δεν έχει απολύτως τίποτα ούτε καν τα SMS της samsung. Ελπίζω η μπαταρία να είναι καλή.

Σαν ρομ και σε μένα δεν λέει κάτι. Ειδικά έτσι άδεια. Απλά ήθελα να τεστάρω την νέα leak γιατί δεν μπορώ να κατεβάσω την official. Και έχει μεγάλες διαφορές από lsa.

Εβαλα και εγώ την επίσημη.με ενα δεύτερο κατέβασμα ηταν οκ.Έχει απίστευτη διαφορά στο τρέξιμο των διάφορων προγραμμάτων.ακόμη και το άθλιο tapatalk 2 από άποψη scrolling πάει σαφως πιο άνετα

Εβαλα και εγώ την επίσημη.με ενα δεύτερο κατέβασμα ηταν οκ.Έχει απίστευτη διαφορά στο τρέξιμο των διάφορων προγραμμάτων.ακόμη και το άθλιο tapatalk 2 από άποψη scrolling πάει σαφως πιο άνετα

Ναι έτσι ακριβώς..Αυτό παρατήρησα και εγώ...βέβαια είχα ένα φοβερό battery drain χθες το βράδυ από 57% πήγε στο 13% σήμερα το πρωί...