GTHOM Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Πολύ όμορφη και έχει τα πάντα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2071669 Ωχ πάλι μας μπριζονεις.. :) Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Ωχ πάλι μας μπριζονεις.. :) Πραγματικα πολύ καλη με πολλές ρυθμίσεις ακόμα και τα sms βάζεις φωτο χρωματα στο κείμενο έχει dpi σε κάθε εφαρμογή αν θες εγώ δεν θέλω στην φωτογραφικη αποθήκευση στην κάρτα. Είναι πολύ γρήγορη. Ειχαι γκοβερνο περφορμανς και έτρεχε συνέχεια στα 1400 το αλαξα να είναι οκ και η μπαταρία ... Αυτά...χαχαχ μπριζομα ε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Πραγματικα πολύ καλη με πολλές ρυθμίσεις ακόμα και τα sms βάζεις φωτο χρωματα στο κείμενο έχει dpi σε κάθε εφαρμογή αν θες εγώ δεν θέλω στην φωτογραφικη αποθήκευση στην κάρτα. Είναι πολύ γρήγορη. Ειχαι γκοβερνο περφορμανς και έτρεχε συνέχεια στα 1400 το αλαξα να είναι οκ και η μπαταρία ... Αυτά...χαχαχ μπριζομα ε;;; Μεγάλη αρρώστια γμτ. : :) τι κερνελ φοράς? Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Μεγάλη αρρώστια γμτ. : :) τι κερνελ φοράς? Δεν ξέρω χαχαχα αυτον που έχει η Ρομ γράφει scorpion και έχει πολλές επιλογές να δω και απο μπαταρία πως παει.. Σε όλα τα αλά καλύτερη Ρομ απο ασυλουμ αυτό το λέω ξεκάθαρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Δεν ξέρω χαχαχα αυτον που έχει η Ρομ γράφει scorpion και έχει πολλές επιλογές να δω και απο μπαταρία πως παει.. Σε όλα τα αλά καλύτερη Ρομ απο ασυλουμ αυτό το λέω ξεκάθαρα... Με μπριζοσες τώρα. Αν δεν έπρεπε να ξυπνήσω στις 5 θα την περνούσα τώρα θα την βάλω αύριο όμως δεν μου γλιτώνει :) Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Γραφει οτι εγραφε και τη πρωτη φορα:A custom rom...Πως γινεται η διαδικασια δηλ.και το κιτρινο θαυμαστικο κατω...!!!Δε βλεπω καποιο νουμερο...!! Εχεις δικιο θελει root το triange away. Σε μενα παντως με φλασαρισμα της μαμισιας LSI δεν εβγαζε μεν τριγωνο αλλα ο μετρητης εδειχνε 1. Μετα με φλασαρισμα κερνελ απο odin εβγαλε το τριγωνο(πηγε και ο μετρητης στο 2) το οποιο εφυγε με triangle away και ο μετρητης πηγε στο μηδεν. Τελικα για εγγυηση ο μετρητης πρεπει να ειναι στο μηδεν η στο 1?? Επισης βγηκε LSD κινεζικη αλλα μαλλον δεν παιζει στο Ν7000 ( ειναι για ι9220) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Πολύ όμορφη και έχει τα πάντα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2071669 Καλησπέρα, μήπως γνωρίζουμε πιο είναι το ‘θέμα’ που χρησιμοποιεί στο βίντεο-παρουσίαση της StuNNer 2.2.4? Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Δεν ξέρω χαχαχα αυτον που έχει η Ρομ γράφει scorpion και έχει πολλές επιλογές να δω και απο μπαταρία πως παει.. Σε όλα τα αλά καλύτερη Ρομ απο ασυλουμ αυτό το λέω ξεκάθαρα... Συγκριτικά με jelly bam? Γιατί μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Συγκριτικά με jelly bam? Γιατί μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Και εγώ την ίδια απορία έχω αν αξίζει τον κόπο να φύγεις από την τζελιμπαμ γιατί και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
playloud Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Guys βοήθεια, Πέρασα στο τηλέφωνο και την asylum και την jellybam και δεν μου άρεσε καμία. Τίποτε κακό με τις roms απλά, πολύ πράμα βρε αδερφέ μου, δεν είμαι εγώ για τόσο custom. Οπότε πήγα από το recovery κι έκανα restore το τηλέφωνο όπως ήταν όταν πέρασα μόνο τον speedmod κι όλα τα αλλά τα ίδια. Όταν άνοιξε το τηλέφωνο κι ενώ το είχα και φόρτωνε, όταν έβγαλα τον φορτιστή, το τηλέφωνο έσβησε κατευθείαν. Προσπάθησα να το ξανανοίξω αλλά είναι σα να μην έχει μπαταρία, παρόλο που η μπαταρία δείχνει 70%. Με το που βγάζω τον φορτιστή κλείνει κατευθείαν. Πρέπει να το ξαναβάλω στο φορτιστή για να ξανανοίξει. Όταν ανοίξει όμως το τηλέφωνο δουλεύει τέλεια (άλλο εδώ γράφω και τώρα) Πως το διορθώνω ρε παιδιά? Έχω σκάσει. Help!!! Υ.Γ δυστυχώς δεν παίζει να μπορώ να βρω άλλη μπαταρία να δοκιμάσω αλλά δε νομίζω να είναι αυτό Thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Συγκριτικά με jelly bam? Γιατί μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Και εγώ την ίδια απορία έχω αν αξίζει τον κόπο να φύγεις από την τζελιμπαμ γιατί και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος Sent from my note Ναι παιδιά είναι καλύτερη και ποιο εφετζίδικη και αυτό το λέω εγώ που θεωρώ την τζελιμπαμ καλύτερη από ασυλουμ...αλλά αυτή έχει τα πάντα.. Guys βοήθεια, Πέρασα στο τηλέφωνο και την asylum και την jellybam και δεν μου άρεσε καμία. Τίποτε κακό με τις roms απλά, πολύ πράμα βρε αδερφέ μου, δεν είμαι εγώ για τόσο custom. Οπότε πήγα από το recovery κι έκανα restore το τηλέφωνο όπως ήταν όταν πέρασα μόνο τον speedmod κι όλα τα αλλά τα ίδια. Όταν άνοιξε το τηλέφωνο κι ενώ το είχα και φόρτωνε, όταν έβγαλα τον φορτιστή, το τηλέφωνο έσβησε κατευθείαν. Προσπάθησα να το ξανανοίξω αλλά είναι σα να μην έχει μπαταρία, παρόλο που η μπαταρία δείχνει 70%. Με το που βγάζω τον φορτιστή κλείνει κατευθείαν. Πρέπει να το ξαναβάλω στο φορτιστή για να ξανανοίξει. Όταν ανοίξει όμως το τηλέφωνο δουλεύει τέλεια (άλλο εδώ γράφω και τώρα) Πως το διορθώνω ρε παιδιά? Έχω σκάσει. Help!!! Υ.Γ δυστυχώς δεν παίζει να μπορώ να βρω άλλη μπαταρία να δοκιμάσω αλλά δε νομίζω να είναι αυτό Thanx Τι ενοεις δεν κατάλαβα μήπως να πέρναγες μια ρομ από την αρχή με φουλ γουαιπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
playloud Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Ναι παιδιά είναι καλύτερη και ποιο εφετζίδικη και αυτό το λέω εγώ που θεωρώ την τζελιμπαμ καλύτερη από ασυλουμ...αλλά αυτή έχει τα πάντα.. Τι ενοεις δεν κατάλαβα μήπως να πέρναγες μια ρομ από την αρχή με φουλ γουαιπ? Δηλαδή πως; Ποια wipe να κάνω; Αν είναι για καινούργια rom θα προτιμούσα την στοκ (με τις εφαρμογές για πενάκι, ράδιο κτλ) εκτός αν υπάρχει κάποια που να είναι έτσι αλλά καλύτερη Thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Δηλαδή πως; Ποια wipe να κάνω; Αν είναι για καινούργια rom θα προτιμούσα την στοκ (με τις εφαρμογές για πενάκι, ράδιο κτλ) εκτός αν υπάρχει κάποια που να είναι έτσι αλλά καλύτερη Thanx Δεν ξέρω καν τι έχεις τώρα στο κινητό σου ρίξε μια ματιά σε αυτήν την RΟΜ..προσοχή πάντα safe kernel διάβασε πριν κάνεις κάτι. σε αυτές τις ρομ που συζητάμε εδώ δεν θα βρεις τις εφαρμογές που λες, βέβαια υπάρχουν αξιόλογες στο μαρκετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
playloud Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 (edited) Σε ποια ρομ να ρίξω ματιά; Safe kernel, έχω τον speed mod 15 και τον cm10. Είναι οκ; Τα wipes τελικά πα να κάνω; Αυτά είναι τα στοιχεία τουAndroid 4.0.4Εκδοση βασ. φασματος Ν7000LRKKernel 3.0.15-1068447*se.infra@SEP-86#3SMP PREEMPT Thu Sep 6 21:49:19 KST 2012Αρ κατασκευης IMM76D.XXLRT Αυτό είναι το τηλέφωνο, μόνο που τώρα έχει τον speedmod Edited February 7, 2013 by playloud Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Σε ποια ρομ να ρίξω ματιά; Safe kernel, έχω τον speed mod 15 και τον cm10. Είναι οκ; Τα wipes τελικά πα να κάνω; Αυτά είναι τα στοιχεία τουAndroid 4.0.4Εκδοση βασ. φασματος Ν7000LRKKernel 3.0.15-1068447*se.infra@SEP-86#3SMP PREEMPT Thu Sep 6 21:49:19 KST 2012Αρ κατασκευης IMM76D.XXLRT Αυτό είναι το τηλέφωνο, μόνο που τώρα έχει τον speedmod Πατά απο πανω πανω στο ROM και θα σου ανοίξει σελίδα...αν θες να την βαλεις ακόλουθα τις οδηγίες που δεινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Πέρασα χτες την τελευταία Asylum, και όταν ανοίγω τις ρυθμίσεις, εμφανίζονται σε δύο στήλες. Ξέρει κανείς αν υπάρχει ρύθμιση, να επανέλθει στην μία όπως παλιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Πέρασα χτες την τελευταία Asylum, και όταν ανοίγω τις ρυθμίσεις, εμφανίζονται σε δύο στήλες. Ξέρει κανείς αν υπάρχει ρύθμιση, να επανέλθει στην μία όπως παλιά? Στην πρωτη σελιδα στο θέμα της ασυλουμ κάτω απο της Ρομ θα δεις τρια αρχεία το ενα είναι για να μην περιστρεφετε η οθωνη κλειδοματος το αλλά είναι αυτό που ζητάς και το τρίτο κανει και τα δυο μαζί. Τα κατεβαζεις τα φλασαρεις απο ρεικοβερι και ετοιμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Δες στο πρώτο θέμα της rom.Έχει ένα zip που πρέπει να φλασαρεις Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Στην πρωτη σελιδα στο θέμα της ασυλουμ κάτω απο της Ρομ θα δεις τρια αρχεία το ενα είναι για να μην περιστρεφετε η οθωνη κλειδοματος το αλλά είναι αυτό που ζητάς και το τρίτο κανει και τα δυο μαζί. Τα κατεβαζεις τα φλασαρεις απο ρεικοβερι και ετοιμος Δες στο πρώτο θέμα της rom.Έχει ένα zip που πρέπει να φλασαρεις Χίλια ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 (edited) Εγώ πάντως παιδιά με jelly bam βρήκα το λιμάνι μου.. Είμαι παρα πολυ ευχαριστημένος. Δεν το κουνάω από εδώ με τίποτα αν δεν βγει κάτι επίσημο. Sent from my note Edited February 8, 2013 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
playloud Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Δεν ξέρω καν τι έχεις τώρα στο κινητό σου ρίξε μια ματιά σε αυτήν την RΟΜ..προσοχή πάντα safe kernel διάβασε πριν κάνεις κάτι. σε αυτές τις ρομ που συζητάμε εδώ δεν θα βρεις τις εφαρμογές που λες, βέβαια υπάρχουν αξιόλογες στο μαρκετ Και πανω που λεω εδω ειμαστε..... Περασα αυτη τη ρομ που προτεινε ο φιλος, και ηταν ακριβως αυτο που ηθελα, κανω κι ενα backup μεσω cwm, κατι εγινε και το τηλεφωνο εσβησε. Οταν το ξαναναψα δεν "ερχοταν". Ξαναμπηκα σε recovery, τιποτα, δεν μπορεσα να το επαναφερω. Κι απο εκει αρχισε ο "γολγοθας". Προσπαθησα να περασω παλι kernel σε dl mode, στην αρχη γινοταν....... Για να μην μακρυγορω, αυτη τη στιγμη, το τηλεφωνο ΔΕΝ μπαινει σε recovery, ΜΠΑΙΝΕΙ σε dl mode αλλα ΔΕΝ μπορω να φλασαρω κανεναν kernel. Μονο σε dl mode μπαινει, αυτο Τι γινεται? Υπαρχει καποια λυση? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Και πανω που λεω εδω ειμαστε..... Περασα αυτη τη ρομ που προτεινε ο φιλος, και ηταν ακριβως αυτο που ηθελα, κανω κι ενα backup μεσω cwm, κατι εγινε και το τηλεφωνο εσβησε. Οταν το ξαναναψα δεν "ερχοταν". Ξαναμπηκα σε recovery, τιποτα, δεν μπορεσα να το επαναφερω. Κι απο εκει αρχισε ο "γολγοθας". Προσπαθησα να περασω παλι kernel σε dl mode, στην αρχη γινοταν....... Για να μην μακρυγορω, αυτη τη στιγμη, το τηλεφωνο ΔΕΝ μπαινει σε recovery, ΜΠΑΙΝΕΙ σε dl mode αλλα ΔΕΝ μπορω να φλασαρω κανεναν kernel. Μονο σε dl mode μπαινει, αυτο Τι γινεται? Υπαρχει καποια λυση? Ευχαριστω Αν φλασαρες μια ρομ; Αν δεν πέρναγε ούτε κερνελ αυτό θα προσπαθούσα. Odin και μια ics rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
playloud Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Αν φλασαρες μια ρομ; Αν δεν πέρναγε ούτε κερνελ αυτό θα προσπαθούσα. Odin και μια ics rom. Με τα τρια αρχεια? Καποια προταση? σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Με τα τρια αρχεια? Καποια προταση? σε ευχαριστω Περίεργο... Για πατά παλι να μπεις σε ρεικοβερι και αστο λίγο κάνα 5 λεπτο μήπως αργεί να μπει.. Τα κουμπιά για ρεικοβερι τα πατάς σωστα έτσι το πανω της φωνής και τα αλλά δυο και πατάτα συνέχεια μέχρι να ανοίξει σε ρεικοβερι. Δες και πες να δουμε τι κάνουμε. Αφού μπενει σε νταουνλοαντ μην φοβασε θα το φτιάξουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Με τα τρια αρχεια? Καποια προταση? σε ευχαριστω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=20963707 Λοιπον θα μπεις εδω και θα ακολουθησεις τα βηματα..κατεβάσε την γερμανική του Σεπτεμβρίου και περνά την μέσω odin..εκτός αν μπορέσεις να μπεις τελικά στο recovery και να περάσεις πάλι τη δικιά σου.. πρόσεχε μόνο να μην μείνεις από μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts