Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν έχει σημερινή asylum λόγω κάποιας αλλαγής που κάνανε στην cm team και κινητά όπως το s2/note δε βλέπουν τις κάρτες μνήμης.Εντάξει θα αντέξουμε και μια μέρα χωρίς φλασάρισμα :lol:

αααα ωραια θα πεσουμε για υπνο απο νωρίς..:lol::lol:

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ήρθε λοιπόν η ώρα μετά απο αρκετό καιρό να κάνω και εγώ την κίνηση και να φλασάρω:worry::blink:

έχω χάσει επεισόδια όμως...:worry:

μπορεί κάποιος να μου δείξει έναν οδηγό για να μην τρέχω και δεν φτάνω μετά?

είμαι με alba XXLQ3 Full by Elthis

δώστε και ενα λινκ για jb δοκιμασμένο και εγγυημένο .

είναι τόσες πολλές που χάνεις τη μπάλα ρε παιδί μου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν έχει σημερινή asylum λόγω κάποιας αλλαγής που κάνανε στην cm team και κινητά όπως το s2/note δε βλέπουν τις κάρτες μνήμης.Εντάξει θα αντέξουμε και μια μέρα χωρίς φλασάρισμα :lol:

Μα λέω και εγώ πάω και τρέχω από το κινητό αυτό το νέο app που θα μας δείχνει τις αναβαθμίσεις και μου έχει την χθεσινή και δεν ήξερα τι συμβαίνει. Ωραία οπότε αύριο.

Ευτυχώς για εμάς ο chasmodo ειναι πιο flashaholic από εμάς http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=36999711&postcount=2100 :lol:

για να περάσω Asylum έτσι όπως είναι η συσκευή μου τι χρειάζεται να κάνω?

όταν είχα περάσει την alba είχα περάσει Abyss Kernel

βάζω τη ρομ στην κάρτα και την τρέχω recovery?

κάνω οτι δείχνει εδώ το παλικάρι?

http://www.youtube.com/watch?v=6tkvBxOQJGY

η αλλαγή ρομ είναι αναγκαίο κακό πλέον για μένα διότι το Σάββατο κατέβασα 3-4 παιχνίδια απο το market

και κάποιο απο αυτά μου πέρασε στο τηλέφωνο και αρκετά άλλα καλούδια που τα είδα μετά στο μενού..

αποτέλεσμα το τηλέφωνο κολλάει τρελά ακόμη και μετά την απεγκατάσταση τους.ανοίγοντας browser

με βάζει αυτόματα σε κάτι σελίδες xxx και ενώ είναι στην αναμονή όταν ανάβω οθόνη και πάω να πάρω

τηλ είναι ολα ΜΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ τα προγράμματα ανοιχτά...

Edited by _KOSTASKELLAS_
[sIGPIC][/sIGPIC]

για να περάσω ασυλum έτσι όπως είναι η συσκευή μου τι χρειάζεται να κάνω?

όταν είχα περάσει την alba είχα περάσει Abyss Kernel

βάζω τη ρομ στην κάρτα και την τρέχω recovery?

κάνω οτι δείχνει εδώ το παλικάρι?

http://www.youtube.com/watch?v=6tkvBxOQJGY

η αλλαγή ρομ είναι αναγκαίο κακό πλέον για μένα διότι το Σάββατο κατέβασα 3-4 παιχνίδια απο το market

και κάποιο απο αυτά μου πέρασε στο τηλέφωνο και αρκετά άλλα καλούδια που τα είδα μετά στο μενού..

αποτέλεσμα το τηλέφωνο κολλάει τρελά ακόμη και μετά την απεγκατάσταση τους.ανοίγοντας browser

με βάζει αυτόματα σε κάτι σελίδες xxx και ενώ είναι στην αναμονή όταν ανάβω οθόνη και πάω να πάρω

τηλ είναι ολα ΜΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ τα προγράμματα ανοιχτά...

βάλε αυτόν τον κερνελ και μετά ρειμπουτ ρεκοβερι

Κάνε Όλα τα γουαιπ και στο Μουντ εν στορατζ κανε φορματ σύστεμ νταντά και πρειλοαντ

να έχεις βάλει την ρομ.γκαπς και σούπερ συ στην κάρτα τα κατεβάζεις από εδώ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2051904

φλασαρεις την ρομ στα καπάκια τα γκαπς κανείς πάλι φουλ γουάου φλασαρεις το σούπερ ςυ και ρειμπουτ. Αυτό είναι....

Ρωτάς ότι Δεν έχεις καταλάβει... σόρι για την προχειρότητα αλλά γράφω από το κινητό και είναι λίγο δύσκολο

η νέα ασύλουμ ανέβηκε να γουστάρω έχει πει κάτι να προσέξουμε με την αλλαγή αυτή που ελεγε

Edited by araditsas

Ξέρει κανεις αν μπορω να βρω απο το ΙΜΕΙ της συσκευής αν είναι ελληνικό η απο ποια χώρα είναι?

η νέα ασύλουμ ανέβηκε να γουστάρω έχει πει κάτι να προσέξουμε με την αλλαγή αυτή που ελεγε

Οχι την φλασάρουμε κανονικά.Στις αλλαγές που έχουν κάνει,βλέπω να αφορούν το webkit και το webgl που λογικά σημαίνει ότι θα έχει ακόμη καλύτερο internet browsing

ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ araditsas

και ενα ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον costsa41 και στον ηλια για το online support:D

η ρομ είναι φανταστική!!!μα καλά πήρα αλλο τηλέφωνο και δεν το ξέρω????:lol::D

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια βγηκε και αναβαθμηση της JELLYBAM - v5.1.0 [20/01]

οσοι πιστοι προσελθετε :))

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

τι ρομ τον kernel κλπ μπορώ να τα σβήσω απο την κάρτα τώρα???

η asylum δεν έχει μπάρα στα πλάγια???

Edited by _KOSTASKELLAS_
[sIGPIC][/sIGPIC]

τι ρομ τον kernel κλπ μπορώ να τα σβήσω απο την κάρτα τώρα???

η asylum δεν έχει μπάρα στα πλάγια???

όχι φίλε μου δεν έχει multiwindow..

μπορείς να τα σβήσεις.. κατέβασε ένα explorer βρες τα αρχεία και διέγραψε τα.. ή αλλιώς μέσω του υπολογιστή..

παιδια για να βαλω την νεα jellybam πανω απο την παλια λεει

How to install (If you are updating the ROM):

- Download the ROM -

- Copy the zip file to your SD/Internal card -

- Enter recovery mode

- Flash the zip without wiping nothing!

πειραζει αν κανω εγω wipe cache - wipe dalvink???

ευχαριστω

παιδια για να βαλω την νεα jellybam πανω απο την παλια λεει

How to install (If you are updating the ROM):

- Download the ROM -

- Copy the zip file to your SD/Internal card -

- Enter recovery mode

- Flash the zip without wiping nothing!

πειραζει αν κανω εγω wipe cache - wipe dalvink???

ευχαριστω

περιμένω να μας πεις.Πώς την βλέπεις και αν έχει διάφορες από 5.

Πάνω που έβαλα την αγαπούν απέξω σε πειρασμούς δεν την έχω 2 ώρες και το σκέφτομαι χαχα χειρότερος Από ναρκομανής.

πως γίνεται και ακόμη και μετά απο ολα τα wipe και πριν και μετά την εγκατάσταση ασιλουλ

να εχει κρατημένους όλους του φακέλους απο ολα τα προγράμματα στην μνήμη του τηλεφώνου????:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

πως γίνεται και ακόμη και μετά απο ολα τα wipe και πριν και μετά την εγκατάσταση ασιλουλ

να εχει κρατημένους όλους του φακέλους απο ολα τα προγράμματα στην μνήμη του τηλεφώνου????:confused:

είναι τα μόνα που δεν σβήνουν με τα γουαιπ. αν θες να τα σβησεις μπορείς χειροκίνητα ....

είναι τα μόνα που δεν σβήνουν με τα γουαιπ. αν θες να τα σβησεις μπορείς χειροκίνητα ....

εεε ναι...επίσης...δεν βλέπει την κάρτα ,δεν έχω ήχο κλήσης ,δεν μπορώ να περάσω το backup με τις επαφές και πηγαίνω ανακαλύπτοντας πράγματα...τι να κανω για να δει την καρτα???

[sIGPIC][/sIGPIC]

εεε ι...επίσης...δεν βλέπει την κάρτα ,δεν έχω ήχο κλήσης ,δεν μπορώ να περάσω το backup με τις επαφές και πηγαίνω ανακαλύπτοντας πράγματα...τι να κανω για να δει την καρτα???

ένα ένα ήχο να διαλέξεις από τις ρυθμίσεις

επαφες;;; δεν τις έχει ς στο gmail;

για την κατά ποιον explorer δουλεύει ς;;;ψαξτο λίγο και θα την βρεις δεν μπορεί...

ένα ένα ήχο να διαλέξεις από τις ρυθμίσεις

επαφες;;; δεν τις έχει ς στο gmail;

για την κατά ποιον explorer δουλεύει ς;;;ψαξτο λίγο και θα την βρεις δεν μπορεί...

επαφές:πέρασα το αρχείο στην μνήμη του τηλεφώνου και το είδε.

ήχο δεν μπορώ να διαλέξω γιατί δεν βλέπει την καρτα μνήμης..περίεργο όμως γιατί στο αλμπουμ τις φωτο τις βλέπει...:confused:

εβαλα ενα file explorer που μου έβγαλε στο μαρκετ.

εβαλα και το mx player.τα βίντεο τα βλέπει.μουσική γιοκ...γενικώς δεν βλέπει την κάρτα και πως θα ξυπνήσω για δουλειά το πρωί:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

πέρασα την τελευταία asylum και από κει που είχα φουλ σήμα τώρα δεν έχω ούτε μια γραμμή... οι υπόλοιποι είστε εντάξει..?

εντάξει άκυρο.. είναι μάλλον καποιο graphic glitch της asylum..

πέρασα την τελευταία asylum και από κει που είχα φουλ σήμα τώρα δεν έχω ούτε μια γραμμή... οι υπόλοιποι είστε εντάξει..?

εγω απο σήμα καλά είμαι ..ήχο δεν έχω...δεν βλέπει την κάρτα ...και δεν εχω και κοκόρια να με ξυπνήσουν το πρωί...:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

εντάξει άκυρο.. είναι μάλλον καποιο graphic glitch της asylum..

για πες μου λιγο τι εννοεις?

ειχες σημα αλλα σου εβγαζε ένδειξη οτι δεν ειχες?

εγω απο σήμα καλά είμαι ..ήχο δεν έχω...δεν βλέπει την κάρτα ...και δεν εχω και κοκόρια να με ξυπνήσουν το πρωί...:lol:

τι εννοείς δεν βλεπει την καρτα?:confused:

ο ηχος μηπως ειναι χαμηλωμένος?

για πηγαινε λιγο στις ρυθμίσεις έντασης?

νομιζω καθε φορα που βαζεις μια asylum η ένταση στην αρχη ειναι στο μηδέν!

επαφές:πέρασα το αρχείο στην μνήμη του τηλεφώνου και το είδε.

ήχο δεν μπορώ να διαλέξω γιατί δεν βλέπει την καρτα μνήμης..περίεργο όμως γιατί στο αλμπουμ τις φωτο τις βλέπει...:confused:

εβαλα ενα file explorer που μου έβγαλε στο μαρκετ.

εβαλα και το mx player.τα βίντεο τα βλέπει.μουσική γιοκ...γενικώς δεν βλέπει την κάρτα και πως θα ξυπνήσω για δουλειά το πρωί:lol:

φιλε εισαι σιγουρος οτι την περασες την ρομ σωστα?

εγω δεν εχω κανενα απο τα προβληματα που λες...:blink:

Edited by freddaras