freddaras Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 (edited) Φαντάζομαι στο προηγούμενο σου σχόλιο εννοουσες την asylum και όχι την alliance. Όχι τίποτα άλλο απλά για να μην μπούμε στην πρίζα για alliance τσαμπα. asylum φιλε! το διόρθωσα! ειχα το μυαλο μου στην alliance γιατι εψαχνα την τελευταια ice που ειχε βγαλει..sorry.... Γνωρίζεις by the way την απάντηση στο ερώτημα που έκανα πιο πάνω ; Edited December 28, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 παιδες καλημερα! οσοι εχετε asylum δοκιμαστε το σημερινο update και πειτε μου αν εχετε δει το κινητο πιο γρηγορο!:) αυριο θα επικεντρωθουν λεει στην καμερα! η cm10.1 τελικα παει να γινει οτι καλυτερο για την συσκευη μας! τωρα βοηθηστε με λιγο για να βοηθησω ενα φιλο απο το φοροουμ! εχω καιρο να ασχοληθω με ice! για να γυρισεις απο jelly beta σε custom ice θελει ενα κερνελ τυπου abyss φορματ τα παντα και install μεσω recovery ετσι δεν ειναι? (δεν χρειαζεται preload και ολα τα σχετικα αυτο ειναι που δεν θυμαμαι...) ρωταω για να μην κανουμε καμια βλακεια και μπρικαρουμε το κινητο του φιλου.. (ειχα περασει ice πριν κανα μηνα παλι αλλα δεν θυμαμαι τι εκανα με αυτη την λεπτομερεια...) Έτσι όπως τα λες είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Έγινε φίλε thanks για την απάντηση.. Sent from my note Εγώ σε safe kernel κάνω και format preload,system. Να μπρικαρει απο safe kernel όχι.Τα αλλά όπως τα λες είναι. Edit: Αν θες να περάσεις την alliance θέλει και mount data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Εγώ σε safe kernel κάνω και format preload,system. Να μπρικαρει απο safe kernel όχι.Τα αλλά όπως τα λες είναι. Edit: Αν θες να περάσεις την alliance θέλει και mount data. για την alliance ice μιλας τωρα?? θελω απο jelly να παει σε custom ice... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 για την alliance ice μιλας τωρα?? θελω απο jelly να παει σε custom ice... Ναι για την ice. Δεν είναι ότι αν δεν κάνεις mount data θα γίνει κάτι απλώς για να περάσουν κάτι πραγματάκια που έχει βάλει ο Robin στην alliance θέλει mount data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Ναι για την ice. Δεν είναι ότι αν δεν κάνεις mount data θα γίνει κάτι απλώς για να περάσουν κάτι πραγματάκια που έχει βάλει ο Robin στην alliance θέλει mount data. Δλδ αν αυτά τα συστεμ, ντατα, πρειλοαντ, μουντντατα. Τα κάνουμε σε κάθε φουλ γουαιπ για καθαρή εγκατάσταση είναι κακό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Ναι για την ice. Δεν είναι ότι αν δεν κάνεις mount data θα γίνει κάτι απλώς για να περάσουν κάτι πραγματάκια που έχει βάλει ο Robin στην alliance θέλει mount data. Δεν θυμάμαι απλά αν ο abyss έχει mount data επιλογή.. Διαφορετικά παίδες ποιος άλλος κερνελ ήταν αυτός που είχε αυτή την επιλογή; Πωωωω τα ξέχασα όλα με τις Cm10 :p: Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spada Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Καλή χρονιά σε όλους. Διαβάζω τα σχόλια σας για την asyllum και χαίρομαι που υπάρχει επάξια εναλλακτική της TW. Εγώ είμαι περίπου δύο εβδομάδες με την Burt Rom μετά από την slim. Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να αποχωριστώ εύκολα το S-Note (δεν υπάρχει κάποιο ισάξιο στο Play Store) και το S-Planner. Το καταπληκτικό με αυτή τη Rom είναι ότι ενώ προέρχεται από τη Samsung, ο developer έχει αφαιρέσει την περισσότερη σαβούρα και πλέον βλέπω στη RAM 550~650Mbyte από εκεί που έβλεπα 750Mbyte με οποιαδήποτε άλλη TW Rom. Αποτέλεσμα, το κινητό να είναι τόσο γρήγορο όσο ήταν περίπου με slim 3.1. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και με τις νέες κυκλοφορίες από Samsung. Παράθεση spada Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Παιδιά να ρωτήσω κάτι ώστε να μη ψάχνω άδικα, μπορώ να βάλω κάποια rom που να μοιάζει με αυτή του Note 2?Το είδα τις προάλλες και μου άρεσε πολύ το interface του , τα εικονιδιά του κτλπ..Κάτι σαν και αυτό ένα πράμα http://www.youtube.com/watch?v=x2xtCHK8IB4.. Η έστω να αλλάξω το μενού του , εικονίδια κτλπ.. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Δλδ αν αυτά τα συστεμ, ντατα, πρειλοαντ, μουντντατα. Τα κάνουμε σε κάθε φουλ γουαιπ για καθαρή εγκατάσταση είναι κακό; Όχι, για τα wipe. Το mount data το κάνω αν το αναφέρει ο developer. Τα υπόλοιπα τα κάνω όταν κάνω ταξιδάκι μεταξύ ics, jelly, cm. Αν εσύ τα κάνεις γενικά δεν χάνεις τίποτα. Δεν θυμάμαι απλά αν ο abyss έχει mount data επιλογή.. Διαφορετικά παίδες ποιος άλλος κερνελ ήταν αυτός που είχε αυτή την επιλογή; Πωωωω τα ξέχασα όλα με τις Cm10 :p: Sent from my note Εγώ τα κάνω όλα με speedmod 15. Δεν χρειάζεται ο abyss πλέον. Το emmc bug έχει αφαιρεθεί από τους τελευταίους speedmod καιρό τώρα. Καρατεσταρισμενο από την έκδοση 10 και μετά που κάνω wipe μόνο με αυτούς. Όχι πως αν συνεχίσεις με abyss είναι χειρότερα στο θέμα ασφάλειας. Μόνο τους Philz kernels δεν εμπιστεύομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 (edited) Πάντως το recovery σέρνεται πραγματικά.Η κίνηση ανάμεσα στις επιλογές του recovery ειναι πολύ αργή.Ειδικά όταν πας να βρεις την ρομ για να την φλασάρεις,αν έχεις πολλούς φακέλους και αρχεία πάει πολύ αργά.Στο hd2 π.χ. πατάω γρήγορα το κουμπί της φωνής ή το touch (ανάλογα το recovery) και επιλέγει ανάλογα την κινηση μου.Στο note άμα πατήσω γρήγορα,αφήνω το χέρι και συνεχίζει να επιλέγει.Εχω δοκιμάσει με cm,hydracore και philz kernel.Μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό? Edited December 28, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Όχι. Κάποια recovery είναι λίγο πιο γρήγορα αλλά εμένα συνήθως μετά από wipe cache γίνεται πολύ αργό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 (edited) Μόνο τους Philz kernels δεν εμπιστεύομαι. Εγώ έχω φλασάρει αμέτρητες φορές με philz και τον θεωρώ safe, αλλά αυτό το έκανα με τις JB εκδόσεις. Για Asylum ο dev το γράφει καθαρά πως μπορείτε να φλασάρετε την ρομ αυτή σε κάθε safe εκτός της philz Βγήκε η Asylum 29/12 με fix στην κάμερα Edited December 29, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Βγήκε η Asylum 29/12 με fix στην κάμερα εγω γυρισα σε ice alliance final αυτες τις μερες γιατι χρειαζομαι τις 3g βιντεοκλησεις... δυστυχώς.. κρατησα back up και θα επανελθω μετα σε cm10.1.. παντως ρε παιδια απο παγωτο η alliance ice ειναι με διαφορα η καλυτερη! ειναι βουτυρο!! την προτεινω για καποιον που θελει μια σταθερη custom ice με πολλα καλουδια και χωρις προβληματα με κλειστα ματια..μεχρι να βγει official jelly... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Παιδιά να ρωτήσω κάτι ώστε να μη ψάχνω άδικα, μπορώ να βάλω κάποια rom που να μοιάζει με αυτή του Note 2?Το είδα τις προάλλες και μου άρεσε πολύ το interface του , τα εικονιδιά του κτλπ..Κάτι σαν και αυτό ένα πράμα http://www.youtube.com/watch?v=x2xtCHK8IB4.. Η έστω να αλλάξω το μενού του , εικονίδια κτλπ.. τώρα έχεις την οφισιαλ που γράφεις στην υπογραφή σου..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Ναι την official έχω, παλιότερα είχα αποπειραθεί να βάλω αυτά του S3 αλλά υπήρχαν κάποια bugs οπότε κράτησα το θέμα του και μερικά άλλα.Αν γίνεται να μη το ρουτάρω και να αλλάξω το μενού του έτσι απλά :p θα μου ήτανε πιο καλά για μενα αλλιώς να το ρουτάρω με την ανάλογη rom.. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 όχι αυτο δεν γίνεται .. ο τύπος στο βιντεο έχει custom rom με tw.. το ροοτ είναι ένα κομμάτι της δουλειάς.. αν θέλεις να ψαχτείς με ρομ το συζητάμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Οκ πες ότι το ρουτάρω, ποια είναι αυτή η rom , αν την έχει δοκιμάσει κανείς και επίσης αν έχει κάποια bugs θα ήθελα να μάθω! Επίσης η καινούργια official που περιμένουμε μήπως θα μοιάζει με του note 2 στο μενού? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 (edited) Οκ πες ότι το ρουτάρω, ποια είναι αυτή η rom , αν την έχει δοκιμάσει κανείς και επίσης αν έχει κάποια bugs θα ήθελα να μάθω! Επίσης η καινούργια official που περιμένουμε μήπως θα μοιάζει με του note 2 στο μενού? Αυτή που είδες είναι η γνωστή ρομ της team union πολύ καλή και έχει όλα τα καλούδια του νοτε2. Το μόνο κακό είναι η μπαταρία που δεν κρατάει πολύ. Πάνε πίσω καμιά 40αρια σελίδες και διαβασε γίνεται αναφορά σε αυτή. . Edited December 29, 2012 by baltziak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Άλλο το να φλασαρεις, άλλο το να κάνεις wipes. Όσο για τους κερνελ του Philz είχε δημιουργηθεί θέμα παλιότερα στο xda. Δεν λέω ότι δεν είναι safe, απλώς εγώ προσωπικά προτιμώ να κάνω τη δουλειά μου με τα wipes με άλλο κερνελ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Απο ότι διάβασα σχετικά με τη team union έχει όντως θέματα με τη μπαταρία και κάποια άλλα ψιλοbugs.Γνωρίζετε αν θα μαγειρέψει κάποια νέα και πότε αναμένεται? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Απο ότι διάβασα σχετικά με τη team union έχει όντως θέματα με τη μπαταρία και κάποια άλλα ψιλοbugs.Γνωρίζετε αν θα μαγειρέψει κάποια νέα και πότε αναμένεται? για δες και αυτήν..http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1974612 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 (edited) To θέμα με όλες αυτές τις ρομ ειναι ότι βασίζονται όλες στη leaked rom με τα γνωστά bugs μπαταρία κτλ με το κυριότερο και πιο σπαστικό αυτό που κάποιες φορές κολλάει η συσκευή στο πρώτο λογότυπο μετά από reboot.Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος με την angry http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2062791 που σήμερα έβγαλε και ota update με το xposed framework που δίνει την δυνατότητα να αλλάζεις το density σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστά.Δηλαδή έχουμε μια tw "paranoid" rom :p H angry δε μου έχει κολλήσει ακόμη στο αρχικό λογότυπο αλλά δεν παίρνω όρκο,ότι έχει εξαλείψει τελείως αυτό το bug και έχω έτοιμο ένα nandroid backup για παν ενδεχόμενο. Για καινούριες ρομ,όλοι περιμένουν μια νέα leaked rom ή την επίσημη από samsung. Edited December 30, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 η τελευταια official leaked της sammy ποια ηταν ? (εννοω κωδικο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 η τελευταια official leaked της sammy ποια ηταν ? (εννοω κωδικο) XXLSC αυτό νομίζω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts