araditsas Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 καλημερα απο μπαταρια πως παει? γραφει ελληνικα? παντως απο μεγεθος ειναι τεραστια... 1 gb:) Δουλεύουν όλα, γράφει ελληνικά ,έχει ΠΟΛΎ καλή διαχείριση Για μπαταρία ας μην βιαστώ να βάλω συμπέρασματα πρέπει να κάνω 2 τουλάχιστον πλήρης φορτίσεις. Αν και μάλλον από την μικρή μου εμπορία την βλέπω ίδια με την προηγούμενη και φυσικά καλή από όλες τις άλλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Όχι η μπαταρία είναι στα ίδια χάλια. Μέχρι να βγεί η επίσημη μάλλον θα είμαστε σε αυτά τα επίπεδα όσον αφορά την μπαταρία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Επιστρέφω σε ICS. Η μπαταρία έχασε 14% σε 1.5 ώρα με ελάχιστη έως καθόλου χρήση. Ποιά είναι η καλύτερη stock? Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Κατ αρχάς να ζητήσω συγνώμη γι αυτό που θα πωι αλλά επειδή εκτός των άλλων σας θεωρώ και φίλους και οι φίλοι κατ ε με δεν πρέπει να παιδεύονται κάντε ρε παιδιά την μετάβαση στο νοτελι 2 για να δείτε την υγειά σας... Αλλά και τις δυνατότητές του... Οι τιμές πλέον είναι σε εξαιρετικά επίπεδα και ειδικά για κάποιον που θα πουλήσει το παλιό Νοτε η έχει και επιδότηση η χασούρα είναι σχεδόν μηδαμινή... Δεν θέλω να παρεξηγηθώ με τα γραφόμενά μου αλλά μου θυμίζετε τον εαυτό μου που όταν έβγαινε κάτι στο Νοτε έτρεχε να το δοκιμάσει και ποτέ δεν ήταν σίγουρος αν είναι σταθερό γρήγορο σμουθ και πάντα περίμενε ένα καινούριο update σε ρομ η σε kernel ... Πάντα φιλικά χωρίς ίχνος σαρκασμού η οιοιδήποτε άλλο... Καλη μερα... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stormer Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Καλησπερα.εχει βγει jelly bean 4.2.1 για τη συσκευη; και αν ναι δουλευουν ολα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syncliner Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Κατ αρχάς να ζητήσω συγνώμη γι αυτό που θα πωι αλλά επειδή εκτός των άλλων σας θεωρώ και φίλους και οι φίλοι κατ ε με δεν πρέπει να παιδεύονται κάντε ρε παιδιά την μετάβαση στο νοτελι 2 για να δείτε την υγειά σας... Αλλά και τις δυνατότητές του... Οι τιμές πλέον είναι σε εξαιρετικά επίπεδα και ειδικά για κάποιον που θα πουλήσει το παλιό Νοτε η έχει και επιδότηση η χασούρα είναι σχεδόν μηδαμινή... Δεν θέλω να παρεξηγηθώ με τα γραφόμενά μου αλλά μου θυμίζετε τον εαυτό μου που όταν έβγαινε κάτι στο Νοτε έτρεχε να το δοκιμάσει και ποτέ δεν ήταν σίγουρος αν είναι σταθερό γρήγορο σμουθ και πάντα περίμενε ένα καινούριο update σε ρομ η σε kernel ... Πάντα φιλικά χωρίς ίχνος σαρκασμού η οιοιδήποτε άλλο... Καλη μερα... Καλημέρα και χρόνια πολλά καλέ μου φίλε και σε όλους σας. Δεν πρόκειται να δώσω ούτε 10 σεντς για νέο τηλέφωνο.Πρώτον γιατί δεν τα έχω για αυτή τη δουλειά και δεύτερον γιατί είμαι απόλυτα καλυμένος με αυτό που έχω ήδη. Δεν αλλάζω συνέχεια ρομ γιατί το τηλ. μου δίνει αυτά που χρειάζομαι. Φαντάζου οτι είναι με sweet rom ics v3 ακόμη χωρίς να έχω δοκιμάσει τίποτα 'αλλο. Κυκλοφόρησα όμως πέρσι και θα το ξανακάνω σε λίγες μέρες στην Αυστρία με don't panic ΑΨΟΓΑ. Έχω τα λεξικά μου, τα βιβλία μου και κάτι λίγα tools για web development και είμαι τούμπανο. Βλέπεις η οικονομική κρίση μας κάνει και λίγο σοφότερους. Στο μέλλον με βλέπω με nexus από 5 και πάνω και τότε είμαι σίγουρος οτι θα νοιώσω οτι αγόρασα κάτι διαφορετικό. Αυτά και πάλι χρόνια πολλά σε όλους (γάτους, γατάκια, γατόπαρδους κτλπ κτλπ).:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Καλησπερα.εχει βγει jelly bean 4.2.1 για τη συσκευη; και αν ναι δουλευουν ολα; Οχι. Ειμαστε στην 4.1.2 beta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Κατ αρχάς να ζητήσω συγνώμη γι αυτό που θα πωι αλλά επειδή εκτός των άλλων σας θεωρώ και φίλους και οι φίλοι κατ ε με δεν πρέπει να παιδεύονται κάντε ρε παιδιά την μετάβαση στο νοτελι 2 για να δείτε την υγειά σας... Αλλά και τις δυνατότητές του... Οι τιμές πλέον είναι σε εξαιρετικά επίπεδα και ειδικά για κάποιον που θα πουλήσει το παλιό Νοτε η έχει και επιδότηση η χασούρα είναι σχεδόν μηδαμινή... Δεν θέλω να παρεξηγηθώ με τα γραφόμενά μου αλλά μου θυμίζετε τον εαυτό μου που όταν έβγαινε κάτι στο Νοτε έτρεχε να το δοκιμάσει και ποτέ δεν ήταν σίγουρος αν είναι σταθερό γρήγορο σμουθ και πάντα περίμενε ένα καινούριο update σε ρομ η σε kernel ... Πάντα φιλικά χωρίς ίχνος σαρκασμού η οιοιδήποτε άλλο... Καλη μερα... Φίλε μου,το ένα note με το άλλο έχουν περιπου 300€ διαφορά,ξέρω ότι δεν ακουμπάει τους πάντες η κριση,αλλά ήδη θεωρώ πολυτέλεια και τύχη που πήρα μεταχειρισμένο το note1... Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 (edited) 2 μέρες με SVA και τα αποτελέσματα δεν είναι ΚΑΛΆ το τηλ έχει καλή μπαταρία σε σχέση με τις άλλες αλλά έχει και αρκετά λαγκ είναι αργό με κομματάκια που δεν τα αντέχω. .. περιμένω μπας και βγει τίποτα σήμερα αν όχι θα φλασαρω καμία άλλη... Άποψη για CM έχει κανένας αξίζει να δοκιμάσω? Ένα πάγωμα έχει πέσει στις νέες ρομ.... Edit με γουαιπ κασε και νταλβικ η ρομ είναι και πάλι οκ αλλά. .. σε 2 μέρες θα έχω πάλι τα ίδια? ?θα δείξει. .. Τώρα που δεν μου κολλάει είναι ΠΟΛΎ καλή χαχα σε ρομ που δουλεύει ανάλογα τα κέφια της έπεσα. .. Edited December 11, 2012 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 2 μέρες με SVA και τα αποτελέσματα δεν είναι ΚΑΛΆ το τηλ έχει καλή μπαταρία σε σχέση με τις άλλες αλλά έχει και αρκετά λαγκ είναι αργό με κομματάκια που δεν τα αντέχω. .. περιμένω μπας και βγει τίποτα σήμερα αν όχι θα φλασαρω καμία άλλη... Άποψη για CM έχει κανένας αξίζει να δοκιμάσω? Ένα πάγωμα έχει πέσει στις νέες ρομ.... Edit με γουαιπ κασε και νταλβικ η ρομ είναι και πάλι οκ αλλά. .. σε 2 μέρες θα έχω πάλι τα ίδια? ?θα δείξει. .. Τώρα που δεν μου κολλάει είναι ΠΟΛΎ καλή χαχα σε ρομ που δουλεύει ανάλογα τα κέφια της έπεσα. .. Εγώ από την Κυριακή που την πέρασα μου δουλεύει τέλεια! Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα (μέχρι στιγμής). Νομίζω ότι είναι και λίγο πιο σμουθ από την team union. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Εγώ από την Κυριακή που την πέρασα μου δουλεύει τέλεια! Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα (μέχρι στιγμής). Νομίζω ότι είναι και λίγο πιο σμουθ από την team union. Μπας και παίζει ρόλο αυτό ξέρεις τι είναι το έχει στο ινσταλερ scrolling cache Disable ή enable τι πρέπει να διαλέξεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Segas_Dimitris Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Μπας και παίζει ρόλο αυτό ξέρεις τι είναι το έχει στο ινσταλερ scrolling cache Disable ή enable τι πρέπει να διαλέξεις? Παιδια καλησπερα για την Sva πρεπει να κανουμε wipes? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Νομίζω ότι είναι και λίγο πιο σμουθ από την team union. Έεεεπ έλα δε θέλω ύβρεις! :mad: :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Μπας και παίζει ρόλο αυτό ξέρεις τι είναι το έχει στο ινσταλερ scrolling cache Disable ή enable τι πρέπει να διαλέξεις? Εγω το αφησα enable. Aν και πιστευω δεν παιζει ρολο αυτό. Περίμενε σε κανα δυο μερες μαλλον θα βγάλουν οι team union οπότε μάλλον θα πάμε παλι εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Παιδια καλησπερα για την Sva πρεπει να κανουμε wipes? Ναι σου έστειλα και πμ Τα βήματα είναι τα .... -wipe*data* -wipe*cache -wipe*dalvic (unter advanced) Mount and Storage und dort: - format system /preload / data Δεν χάνεις τίποτα από την μνήμη του τηλέφωνο ούτε της μνήμης. Ότι απουσία έχεις ρωτά. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Εγω το αφησα enable. Aν και πιστευω δεν παιζει ρολο αυτό. Περίμενε σε κανα δυο μερες μαλλον θα βγάλουν οι team union οπότε μάλλον θα πάμε παλι εκει. Και όμως εγώ το είχα ντισαμπλει και τώρα που το άλλαξα είναι οκ. Τυχαίο? μπορεί. . Έεεεπ έλα δε θέλω ύβρεις! :mad: :X Και όμως είναι ελαφρώς καλύτερη και πιο σμουθ και λιγο πιο γρήγορη και λίγο καλύτερη μπαταρία την δοκίμασες και το λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syncliner Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 @araditsas Αν ψάχνεις για καλή CM10 κοίτα εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1871713 . Έχει το μεγαλύτερο ακροατήριο από όλες τις άλλες ρομ μαζί και φοβερή υποστήριξη. Ετοιμάσου να δώσεις και 10-15 ευρώ (ενναλακτικές εφαρμογές s-pen, s-memo, multiwindow) αν θέλεις να το κάνεις να πετάει. Μέχρι και εγώ έχω μπει στον πειρασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 2 μέρες με SVA και τα αποτελέσματα δεν είναι ΚΑΛΆ το τηλ έχει καλή μπαταρία σε σχέση με τις άλλες αλλά έχει και αρκετά λαγκ είναι αργό με κομματάκια που δεν τα αντέχω. .. περιμένω μπας και βγει τίποτα σήμερα αν όχι θα φλασαρω καμία άλλη... Άποψη για CM έχει κανένας αξίζει να δοκιμάσω? Ένα πάγωμα έχει πέσει στις νέες ρομ.... Edit με γουαιπ κασε και νταλβικ η ρομ είναι και πάλι οκ αλλά. .. σε 2 μέρες θα έχω πάλι τα ίδια? ?θα δείξει. .. Τώρα που δεν μου κολλάει είναι ΠΟΛΎ καλή χαχα σε ρομ που δουλεύει ανάλογα τα κέφια της έπεσα. .. Και εγώ τα ίδια προβλήματα με sva. Δοκιμάστε αν θέλετε μια σταθερή και γρήγορη ice την παρακάτω. forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1831270 Έχει όλα τα καλούδια μιας ice αλλά και πάρα πολλά στοιχεία από jelly. Την έχω από το μεσημέρι και έχω πάθει ζημιά. Γρήγορη, τρομερή παραμετροποίηση και άψογη μπαταρία. Νομίζω είναι μια καλή λύση μέχρι να βγει μια σταθερή jelly. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 (edited) Ετοιμάσου να δώσεις και 10-15 ευρώ (ενναλακτικές εφαρμογές s-pen, s-memo, multiwindow) αν θέλεις να το κάνεις να πετάει. Μέχρι και εγώ έχω μπει στον πειρασμό. Γιατί υπάρχει εναλλακτική εφαρμογή για multiwindow;; Επίσης οι κερνελ των cm υποστηρίζουν tvout και usb host; Και εγώ τα ίδια προβλήματα με sva. Δοκιμάστε αν θέλετε μια σταθερή και γρήγορη ice την παρακάτω. forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1831270 Η ram σε τι επίπεδα παίζει; Edited December 11, 2012 by Jonous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syncliner Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Κύριοι δεν ξέρω πολλά γιατί δεν την έχω εγκαταστήσει. Από το φόρουμ διάβασα οτι έχει μία εναλλακτική για πολλαπλά παράθυρα, αναφέρεται μάλιστα στα τελευταία σχόλια. Ξέρω οτι έχει πρόβλημα με το blouetooth και οτι οι devs του CM έχουν πει οτι μόλις βγει η 4.2 αυτά θα λυθούν. Για τα υπόλοιπα παρακαλώ διαβάστε το φόρουμ αν σας ενδιαφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 2 μέρες με SVA και τα αποτελέσματα δεν είναι ΚΑΛΆ το τηλ έχει καλή μπαταρία σε σχέση με τις άλλες αλλά έχει και αρκετά λαγκ είναι αργό με κομματάκια που δεν τα αντέχω. .. περιμένω μπας και βγει τίποτα σήμερα αν όχι θα φλασαρω καμία άλλη... Άποψη για CM έχει κανένας αξίζει να δοκιμάσω? Ένα πάγωμα έχει πέσει στις νέες ρομ.... Edit με γουαιπ κασε και νταλβικ η ρομ είναι και πάλι οκ αλλά. .. σε 2 μέρες θα έχω πάλι τα ίδια? ?θα δείξει. .. Τώρα που δεν μου κολλάει είναι ΠΟΛΎ καλή χαχα σε ρομ που δουλεύει ανάλογα τα κέφια της έπεσα. .. Μια από τα ίδια και εγώ και μόλις την έβαλα και έβλεπα όλα αυτά τα τρελά κολλήματα απορούσα με τα μηνύματα που έβλεπα εδώ μέσα για μια αξιοπρεπής ROM και τα σχετικά όχι τίποτε άλλο και έφυγα από εκεί που ήμουν. Τελικά χωρίς δεύτερη κουβέντα μετά από τόσες και τόσες αλλαγές αυτή που μου έχει μείνει στο μυαλό είναι η Sweet 3 & 5 ICS πάει και τέλειωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 (edited) Μια από τα ίδια και εγώ και μόλις την έβαλα και έβλεπα όλα αυτά τα τρελά κολλήματα απορούσα με τα μηνύματα που έβλεπα εδώ μέσα για μια αξιοπρεπής ROM και τα σχετικά όχι τίποτε άλλο και έφυγα από εκεί που ήμουν. Τελικά χωρίς δεύτερη κουβέντα μετά από τόσες και τόσες αλλαγές αυτή που μου έχει μείνει στο μυαλό είναι η Sweet 3 & 5 ICS πάει και τέλειωσε Δοκίμασε αυτή που έδωσα πιο πάνω και θα πάθεις ζημιά.. Απίστευτη ρομ...:) Η ram σε τι επίπεδα παίζει; Φίλε πάει σφαίρα άστο Sent from my note Edited December 11, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Δοκίμασε αυτή που έδωσα πιο πάνω και θα πάθεις ζημιά.. Απίστευτη ρομ...:) Φίλε πάει σφαίρα άστο Sent from my note Όχι δεν το αφήνω :rolleyes: πες πλιζ νουμεράκια σε τι τιμές κυμαίνεται, μ'ενδιαφέρει να κάνω σύγκριση. Θενξ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Όχι δεν το αφήνω :rolleyes: πες πλιζ νουμεράκια σε τι τιμές κυμαίνεται, μ'ενδιαφέρει να κάνω σύγκριση. Θενξ! Χοντρά χοντρά τώρα γιατί αυτό αλλάζει συνέχεια.(και έχω άπειρες εφαρμογές στο κινητό μου) Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Χοντρά χοντρά τώρα γιατί αυτό αλλάζει συνέχεια.(και έχω άπειρες εφαρμογές στο κινητό μου) Sent from my note Αν το έχεις ψιλοφορτωμένο με widgets κλπ 200mb free είναι πολύ καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts