Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για οποίων είναι ακόμα με ice βγήκε kernel speedmode K3-15 που είναι τέλειος και από ταχύτητα αλλά φυσικά και από μπατρία.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1673072

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απαντάει και ο maxicet σήμερα με νέα Rom η οποία φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενη! Λέει πως έχει λύσει όλα τα θεματάκια της leaked JB!

ΕΔΩ η νέα του Rom (TMT 4 Jelly Bean 4.1.1 TW "XXLS2").

Εγώ περιμένω να μπορέσω να τη κατεβάσω γιατί έχει κάποιο κόλλημα το download link που έχει δώσει, αν προλάβω θα τη φλασάρω απόψε και θα επανέλθω με εντυπώσεις!:D

EDIT: Μόλις ξεκίνησε να κατεβαίνει! Έμπλεξα πάλι... :shock:

Την εχω βαλει και εγω να κατεβαινει. Αλλαβδεν ξερω αν θα flashαρω γιατι η rocket μου δουλευει τοσο μα τοσο τελεια.. μπορει λογω μικροβιου να παρω backup και να τη δοκιμασω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την εχω βαλει και εγω να κατεβαινει. Αλλαβδεν ξερω αν θα flashαρω γιατι η rocket μου δουλευει τοσο μα τοσο τελεια.. μπορει λογω μικροβιου να παρω backup και να τη δοκιμασω

και μενα η ροκετ ειναι βουτυρο και δυσκολευομαι!:)

παιδια οποιος την δοκιμασει περιμενουμε εντυπώσεις..

ΟΦ ΤΟΠΙΚ!

και αλλο update του οπερα σημερα!

το φεραν ακομη πιο κοντα στο note..παει να γινει ο αγαπημενος μου browser...:)

Παιδιά μόλις έβγαλε και ο Chrack και μάλιστα έχει πολλά έξτρα, την κατέβασα να την έχω δεν ξέρω αν θα την δοκιμάσω ακόμη, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: στον τρόπο εγκατάστασης της Chrack γράφει αυτός πως πρέπει να τρέξουμε πρώτα το PhilZ Kernel και μετά να κάνουμε full wipe κλπ

Αυτός ο PhilZ Kernel είναι safe κέρνελ ? Ξέρει κανείς ? Δηλαδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί του abyss ?

Ευχαριστώ

Σημείωση: Είναι τελικά safe kernel το έψαξα αλλού, το σημειώνω να το γνωρίζουμε

Edited by chvet

Παιδιά μόλις έβγαλε και ο Chrack και μάλιστα έχει πολλά έξτρα, την κατέβασα να την έχω δεν ξέρω αν θα την δοκιμάσω ακόμη, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: στον τρόπο εγκατάστασης της Chrack γράφει αυτός πως πρέπει να τρέξουμε πρώτα το PhilZ Kernel και μετά να κάνουμε full wipe κλπ

Αυτός ο PhilZ Kernel είναι safe κέρνελ ? Ξέρει κανείς ? Δηλαδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί του abyss ?

Ευχαριστώ

Ναί φίλε, είναι Safe Kernel. Αυτός είναι και ο λόγος που τον προτείνει στις οδηγίες και ο Chrack. Επίσης, έχει και τις 2 επιλογές για τα extra wipes που απαιτούνται για να φλασάρεις JB Rom. (system και preload, στο Mount Menu)

Λοιπόν, πέρασα την νέα Rom του Maxicet, αλλά όντως δεν είδα διαφορά με τη Rocket που είχα μέχρι τώρα. Τσάμπα ο κόπος...

Κατεβάζω τώρα του Chrack και θα τη φλασάρω κατευθείαν. Δεν νομίζω να την αλλάξω μέχρι να έρθει η επίσημη JB.

Edited by sotiris_rez

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

Ναί φίλε, είναι Safe Kernel. Αυτός είναι και ο λόγος που τον προτείνει στις οδηγίες και ο Chrack. Επίσης, έχει και τις 2 επιλογές για τα extra wipes που απαιτούνται για να φλασάρεις JB Rom. (system και preload, στο Mount Menu)

Λοιπόν, πέρασα την νέα Rom του Maxicet, αλλά όντως δεν είδα διαφορά με τη Rocket που είχα μέχρι τώρα. Τσάμπα ο κόπος...

Κατεβάζω τώρα του Chrack και θα τη φλασάρω κατευθείαν. Δεν νομίζω να την αλλάξω μέχρι να έρθει η επίσημη JB.

Πες μου σε παρακαλώ κάτι εγώ έχω βάλει JB stock και δεν έκανα αυτό το system preload και όμως μπήκε κανονικά το λειτουργώ μια χαρά το κινητό εδώ και μέρες.

Είναι αναγκαίο ? Και σε τι βοηθάει ?

Πες μου σε παρακαλώ κάτι εγώ έχω βάλει JB stock και δεν έκανα αυτό το system preload και όμως μπήκε κανονικά το λειτουργώ μια χαρά το κινητό εδώ και μέρες.

Είναι αναγκαίο ? Και σε τι βοηθάει ?

Για να μου λες πως λειτουργεί κανονικά, δεν χρειάζεσαι τίποτα! Το πρότειναν για πιο σωστή εγκατάσταση. Ουσιαστικά καθαρίζει το σύστημα απο υπολείμματα της ICS για να κάνεις καθαρή εγκατάσταση. Αυτά τα wipes δε χρειάζονται αν έρχεσαι απο JB. Μόνο απο GB και ICS.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ!!!!

Τωρα καταλαβα γιατι αργει το jelly bean για το Galaxy note....μπας και σπρωξει κοσμο να αγορασει το note 2....

Αλλο κινητο με το jelly!!!!!!!

Edited by Sebastian13

ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ!!!!

Τωρα καταλαβα γιατι αργει το jelly bean για το Galaxy note....μπας και σπρωξει κοσμο να αγορασει το note 2....

Αλλο κινητο με το jelly!!!!!!!

Συμφωνώ φίλε το κινητό πραγματικά απογειώθηκε..

Και δεν είδαμε ακόμη την τελική μορφή..

Sent from my note

Ελπίζω να απογειωθεί και η μπαταρία γιατί συγκριτικά με ics είναι αρκετά πίσω. Να βγούνε τα sources για να μπορούν να φτιάξουν και κανα κερνελ.

Βούτυρο μεν, καταπίνει δε.

Για να δούμε και του Chrack.

@araditsas Γύρισα σε ics και όντως ο τελευταίος speed είναι όλα τα λεφτά.

Παιδια αν δοκιμάσει κανένας την Chrack ας δώσει ένα feedback γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι αρκετά πιο γρήγορη από τις άλλες.

Και επιτέλους μπλε theme. Αξίζει να την δοκιμάσετε γιατί φαίνεται πολύ πιο ολοκληρωμένη από ροκετ ας πούμε.

Edited by Nizl84

Ελπίζω να απογειωθεί και η μπαταρία γιατί συγκριτικά με ics είναι αρκετά πίσω. Να βγούνε τα sources για να μπορούν να φτιάξουν και κανα κερνελ.

Παιδια αν δοκιμάσει κανένας την Chrack ας δώσει ένα feedback γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι αρκετά πιο γρήγορη από τις άλλες.

Και επιτέλους μπλε theme. Αξίζει να την δοκιμάσετε γιατί φαίνεται πολύ πιο ολοκληρωμένη από ροκετ ας πούμε.

Καλημέρα!

Είναι όντως πολύ γρήγορη, έχει διαφορά από όλες τις υπόλοιπες JB που κυκλοφορούν! Έχει πολύ καλύτερη αίσθηση σε όλα τα επίπεδα. Τώρα για τη μπαταρία θα δούμε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συμφωνώ για την μπαταρία.

Φαντάζομαι αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχει βγει ακόμη επίσημα.

Καλημέρα!

Είναι όντως πολύ γρήγορη, έχει διαφορά από όλες τις υπόλοιπες JB που κυκλοφορούν! Έχει πολύ καλύτερη αίσθηση σε όλα τα επίπεδα. Τώρα για τη μπαταρία θα δούμε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Titanium κτλ δουλεύουν όλα οκ;

Sent from my note

Titanium κτλ δουλεύουν όλα οκ;

Sent from my note

Όλα δουλεύουν τέλεια φίλε! Η μπαταρία μέχρι στιγμής πολύ καλή!

Edit: Μόλις έτρεξα το quadrant και εντυπωσιάστηκα! Οι αριθμοί επιβεβαιώνουν αυτο που λέμε, ειναι όντως ταχυτατη

η Chrack's!

http://db.tt/YNmjEVf5

Edited by sotiris_rez

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδες καλημερα .

Για οποιον θέλει σας βάζω το (GOOGLE GALLERY) της 4.2 jb - https://www.dropbox.com/s/fmpbadmh28t9fv1/GalleryGoogle.apk

Και την κάμερα με τα features ,στο android central γράφανε σε αλλους δουλεψε σε αλλους οχι ,καντε ενα μπακ απ την καμερα κ την γκαλερι κ δοκιμαστε. -https://www.dropbox.com/s/karahowoydju83j/4.2Camera_t01%5B1%5D.zip

Την GALLERY την βαζετε στο SYSTEM/APP με εναν root explorer κ PERMISSIONS (RW-R-R) κ REBOOT.

Την καμερα την φλασαρετε με cmw.

Edited by ampelift
giphy.gif

Να σαι καλά ampelift θα το περάσω.

@freddaras Τιτανιουμ όλα μια χαρά τα περνάει. Μπαταρία λίγο καλύτερη αλλά μην φανταστείς καμιά διαφορά της προκοπής.

Αλλά έχει βάλει extra πράγματα όπως να αλλάξεις από mtp σε usb storage. Το κλασσικό μπλε theme. Notification bar με 15 toggles και γενικότερα ότι καλούδια είχαμε στις ics. Με λίγα λόγια πιο ολοκληρωμένη από τις άλλες.

Πώς γυρίζεις σε ICS; Κάνεις wipes, περνάς τη ROM και τέλος;

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Πώς γυρίζεις σε ICS; Κάνεις wipes, περνάς τη ROM και τέλος;

Ακριβώς. Επειδή δεν είμαι σίγουρος ότι ο κερνελ της jb είναι ασφαλής, βάζω έναν standard safe και προχωράω σε wipes

Sent from my note

Δλδ τι να κάνω??? έχω ξεσηκωθεί άλλα η μπαταριά είναι σημαντικό ειδικά λόγο δουλειάς, ποσί διαφορά έχει?

Έλεγα να περιμένω την επίσημη και δεν ξέρω τι να κάνω....

Μαλων το σωστό είναι να περιμένω ε? Λέτε να βγει σύντομα?

edit

AN θελω να περάσω την κρακ πρέπει να το κάνω με τον κερνελ που λέει η με abyss??

Και αν όταν κάνω φορματ συστεμ και πρειλοαντ θα χάσω τους φακέλους ? Να πάρω μπακ απ?

Με βλέπω να περιμένω μέχρι αύριο και το μεσημέρι να την βάλω.

Edited by araditsas

τελικα τα προβληματα που ειχα με την MKALTER JB Rom Λυθηκαν με wipe & format & preload. Δουλευει τωρα το SNote. Θα βαλω και την εφαρμογη με τα 15 Toggles Και μενω εκει προς το παρον. Ειναι σπαστικο η καθημερινη αλλαγη Roms.... H μπαταρια ειναι ψιλομετρια αλλα περιμενω κανα kernel σαν τον speedmod που ειχα στο ICS

edit : Δοκιμασα να κανω απο CWM backup αλλα κολαει στο freeing space..... Το εχει δοκιμασει κανεις ?

Edited by tigerdaytona
smartphone madness:)

τελικα τα προβληματα που ειχα με την MKALTER JB Rom Λυθηκαν με wipe & format & preload. Δουλευει τωρα το SNote. Θα βαλω και την εφαρμογη με τα 15 Toggles Και μενω εκει προς το παρον. Ειναι σπαστικο η καθημερινη αλλαγη Roms.... H μπαταρια ειναι ψιλομετρια αλλα περιμενω κανα kernel σαν τον speedmod που ειχα στο ICS

edit : Δοκιμασα να κανω απο CWM backup αλλα κολαει στο freeing space..... Το εχει δοκιμασει κανεις ?

Τελικά μέσα στο ειδικό μενού τι κάνετε;Format data και φορματ preload ;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Τελικά μέσα στο ειδικό μενού τι κάνετε;Format data και φορματ preload ;

ναι, Format data και φορματ preload

επισης εχοντας αφαιρεσει ολες τις περιττες εφαρμογες με root uninstaler εχω περιπου 50 εφαρμογες συνολικα με βλεποω σχετικα χαμηλη διαθεσιμη RAM (δηλ. περιπου 100-150 mb)...... δηλαδη ram drain

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

επισης εχοντας αφαιρεσει ολες τις περιττες εφαρμογες με root uninstaler εχω περιπου 50 εφαρμογες συνολικα με βλεποω σχετικα χαμηλη διαθεσιμη RAM (δηλ. περιπου 100-150 mb)...... δηλαδη ram drain

Εγώ πάντως με το στοκ τόσο είχα διαθέσιμη και δεν με προβλημάτισε καθόλου εκτός από κάποια redraw του TW.

Kai μπαταρία είχα μια χαρά.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Εγώ πάντως με το στοκ τόσο είχα διαθέσιμη και δεν με προβλημάτισε καθόλου εκτός από κάποια redraw του TW.

Kai μπαταρία είχα μια χαρά.

μηπως τα live wallpapers & τα widgets ''τρωνε'' ram ?

Όλα δουλεύουν τέλεια φίλε! Η μπαταρία μέχρι στιγμής πολύ καλή!

Edit: Μόλις έτρεξα το quadrant και εντυπωσιάστηκα! Οι αριθμοί επιβεβαιώνουν αυτο που λέμε, ειναι όντως ταχυτατη

η Chrack's!

http://db.tt/YNmjEVf5

απο που κατεβαζω την Chrack ΡΟΜ?

edit: τελικα ειναι ICS .....

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Δλδ τι να κάνω??? έχω ξεσηκωθεί άλλα η μπαταριά είναι σημαντικό ειδικά λόγο δουλειάς, ποσί διαφορά έχει?

Έλεγα να περιμένω την επίσημη και δεν ξέρω τι να κάνω....

Μαλων το σωστό είναι να περιμένω ε? Λέτε να βγει σύντομα?

Σίγουρα η μπαταρία δεν είναι ότι καλύτερο αλλά μην φανταστείς ότι θα τελειώνει και σε μισή ώρα.

Κράτα μπακ απ το σαββατοκύριακο και πειραματισου:)

Βασικά δεν κολλάει πουθενά και με τόση ραμ.

Πάει σφαίρα..ειδικά με nova είναι το κάτι άλλο..

Τεσπα τι κάνω εγώ; Διαχείριση εργασιών(κεντρικό μενού) και πατάω δεξιά το κουμπάκι που σβήνει όλο το multitasking.

(Τις εφαρμογές που άνοιξα τελευταία δηλαδή).

Αμέσως το κινητό πάει πάνω από 200 με 240.

Και πάλι όμως όπως έγραψα δεν κολλάει πουθενά.

Sent from my note

Edited by freddaras