Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ολες οι jb roms στο xda δεν ειναι cooked;

έχεις δίκιο. Εννοούσα touchwiz cooked ROMs. Είναι σημαντικό για τα hardware accelerated interface, sPen λειτουργίες, ραδιόφωνο κλπ

Άντε να δούμε και αυτό το butter project και τι στο κόσμο. Γιατί από τις υπάρχουσες καμιά δεν είναι butter.

Παντως τωρα που ξαναετρεξα το Quadrant μου εβγαλε.....

Αυτό παρατήρησα και εγώ. Κάποιες φορές έβγαζε 2600, άλλες 3400.

Και με φρέσκο install.

Επίσης δε μου τρέχει το Asphalt 7. Έχει δοκιμάσεις κανείς αν τρέχει σωστά σε αυτή τη ROM?

μια βοηθεια. μου εκλεισε το τηλ απο μπαταρια το εβαλα στο ρευμα αλλα η οθονη μου ειναι μαυρη. ακουγεται ο ηχος οταν ανοιγει αλλα η οθονη ειναι μαυρη και τα κουμπια τις αφης οταν βαζω το χερι μου πανω δεν αναβουν. φοραγα πανω official την γερμανικη και το ειχα κανει ρουτ. αλλα αυτο πριν μια βδομαδα. το τηλ το εχω περιπου 10 μερες καινουργιο.

ενταξει ανοιξε το τηλ. του εκανα κατι συνδιασμους με τα κουμπια και ανοιξε αλλα μου εβγαλε ενα σφαλα στην οθονη πριν ανοιξει με πρασινα γραμματα (log failed battery) περασα ξανα με odin την ρομ και ολα οκ.

Edited by koza1971

παιδια καλησπερα

βγηκε η sweetrom v5

την εβαλε κανεις?? τι λεει??

ευχαριστω

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Δωσε λινκ για την Γλυκυτατη Ρομ 5

εδω φιλε μου

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=33161067&postcount=297

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Πριν λίγο ο eybee1970 διέρρευσε boot/modem/system από το JellyBean που δοκιμάζει η Samsung.

Αν όλα πάνε καλά, σύντομα θα έχουμε τις πρώτες cooked JB ROMs.

jb ακούμε και jb δεν βλέπουμε...εχω αρχίσει και κουράζομαι να περιμένω...σε λίγο θα έχει βγει και το note 3 και εμείς ακόμη θα περιμένουμε μου φαίνεται...:lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια καλησπερα

βγηκε η sweetrom v5

την εβαλε κανεις?? τι λεει??

ευχαριστω

Την έβαλα δεν βλέπω καμία διαφορά από 4 εκτός από τα 15 τογκλες που είναι πράσινα και αν και πέρασα ρο μπλε θέμα που λέει παραμείναμε πράσινα;;;;;; δεν ξέρω από την ν3 στην4 τεστ καμία διαφορά στην 4 φιναλ καμία διαφορά στην 5 τα ίδια ;;; τι να πω απλά φτάσουμε χωρίς λόγο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι πολύ καλή ρομ είναι αστερατη

Τώρα μπορώ να αλλάξω ROM :)

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Στην sweetrom έχει μια εφαρμογή που λέγετε beats audio installer μπας και ξέρει κανείς τι κάνει αυτή;

Το ξέρω ότι υπάρχει αλός χώρος να ρωτήσω απλά θέλω να ξέρω για νοτε

Με ποιο αππς μπορώ να βλέπω flash player στον μπροουσερ για live tv ;

Edited by araditsas

μόλις περασα την leaked 4.1.1 . Πολυ γρήγορη! Πεταει το νοτε.

Ανυπομονώ να δω της πρωτες custom roms.

Εννοείς την XXLS2? Την έκανες root με τον kernel που δίνει; Εννοώ του Philz. Σε ρωτάω γιατί ήδη μπρικαρε κάποιος την συσκευή του με αυτόν τον κερνελ και σύμφωνα με τον Entropy είναι unsafe.

Δεν την μπρικαρε με wipes αλλά με απλή μεταφορά αρχείων.

Εννοείς την XXLS2? Την έκανες root με τον kernel που δίνει; Εννοώ του Philz. Σε ρωτάω γιατί ήδη μπρικαρε κάποιος την συσκευή του με αυτόν τον κερνελ και σύμφωνα με τον Entropy είναι unsafe.

Δεν την μπρικαρε με wipes αλλά με απλή μεταφορά αρχείων.

Ναι είμαι με την xxls2. Την περασα μετά από full wipe με abyss.

Ναι είμαι με την xxls2. Την περασα μετά από full wipe με abyss.

Καλημέρα στη παρέα!

Εγώ από τη μεριά μου ήθελα να πω, πως σίγουρα όλοι μας ανυπομονούμε να φλασάρουμε καινούριες Roms και ειδικά τώρα με την έλευση της JB, αλλά μην βιάζεστε τόσο! Κάθε update θέλει δοκιμές και σίγουρα πολλές βελτιώσεις μέχρι να σταθεροποιηθεί. Είναι κρίμα να τουβλιαστεί μια συσκευη , καλύτερα να κάνουμε υπομονή μια εβδομάδα, να διαβάσουμε εντυπώσεις και να αποφασίσουμε αν θέλουμε να το δοκιμάσουμε.

Εγώ να πω την αλήθεια πάντα "ρισκάρω" με νέες εκδόσεις και tweaks ,άλλα είναι κάλο να ακούγεται η φωνή της λογικής κάπου κάπου! :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

Δικιο έχεις. Λείπουν μερικά πραγματα ακομα, αλλά πολλά δουλεύουν καλυτερα απο ics. Πχ project butter: τόσο smooth δεν το εχω δει ακόμα και overclocked. Smart stay a'la S3.

Στην sweetrom έχει μια εφαρμογή που λέγετε beats audio installer μπας και ξέρει κανείς τι κάνει αυτή;

Το ξέρω ότι υπάρχει αλός χώρος να ρωτήσω απλά θέλω να ξέρω για νοτε

Με ποιο αππς μπορώ να βλέπω flash player στον μπροουσερ για live tv ;

Η Sweet ROM έχει τη δυνατότητα για υποστήριξη Beats Audio, απλά θα πρέπει να γίνει εγκατάσταση από αυτό το πρόγραμμα και μετά έχει Beats Audio, μετά την επανεκκίνηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δικιο έχεις. Λείπουν μερικά πραγματα ακομα, αλλά πολλά δουλεύουν καλυτερα απο ics. Πχ project butter: τόσο smooth δεν το εχω δει ακόμα και overclocked. Smart stay a'la S3.

Λένε πως το πολύ σε ένα μήνα θα κυκλοφορησει και η επίσημη οπότε λίγη υπομονή ακόμα... Δε το συζητάω πως με JB θα αλλάξουν όλα, πολύ ταχύτητα. Ειδικά σε συσκευές σαν τη δική μας θα αξιοποιηθεί πολύ διαφορετικά το hardware.

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

Η Sweet ROM έχει τη δυνατότητα για υποστήριξη Beats Audio, απλά θα πρέπει να γίνει εγκατάσταση από αυτό το πρόγραμμα και μετά έχει Beats Audio, μετά την επανεκκίνηση.

Σωστά! Το δοκίμασα και εγώ και έτσι γίνεται η εγκατάσταση!

Σωστά! Το δοκίμασα και εγώ και έτσι γίνεται η εγκατάσταση!

Ναι κάνει εγκατάσταση αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά ;;; τι κάνει αυτί δλδ;

Ναι κάνει εγκατάσταση αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά ;;; τι κάνει αυτί δλδ;

Εγκαταστεί την εφαρμογή Awesome BEATS, η οποία ενεργοποιεί το ομώνυμο φίλτρο στον ήχο.