freddaras Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Ναί. Δοκίμασα σχεδόν όλους τους Hydracore. "Πολύ καίει".... Μεγάλη κατανάλωση και νομίζω ζέσταινε και πιο πολύ τον επεξεργαστή. Το έχω από χθες με hydracore και το κινητό πάει σφαίρα. Όντως καίει λίγο παραπάνω μπαταρία από cf αλλά για το κάψιμο που λες δεν παρατήρησα κάτι. Βασικά δεν το πέτυχα να ανεβάζει θερμοκρασία ούτε μια φορά. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spada Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Τι ρυθμίσεις βάζετε στον 14,1 ? ondemand αρρύθμιστο και εγώ. Παράθεση spada Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 (edited) Μου κολησε το τηλ στο ρέισταρτ έβαλα abyss και πάτησα ρειστορ από ναντροιντ 30 λεπτα και.μόνο φορτονει τι γηνετε, Να περιμένω η πρέπει να.κάνω κάτι άλλο, Δεν βρήκα άκρη τα ξαναφλασαρα όλα από την αρχή. Αχ πόσο μεγάλος είναι αυτός που σκευτικε το titanium με έσωσε πάλι. Edited September 20, 2012 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Έχω την τελευταια Charck και δοκιμασα το call record φαίνεται ότι λειτούργησε κανονικά αλλά που σώζεται το αρχείο της ηχογράφησης δεν μπορώ να το βρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Παιδιά σήμερα του πέρασα την Rocket Rom v11.XXLRQ kernel: 3.0.15_HydraCore_v4.3 source build 14 Είναι καλή αυτή η Ρομ??Γενικά παρατηρώ μερικά λαγκαρισματάκια, κυρίως όταν ανοίγω τις επαφές. Υπάρχει κάτι πιο smooth. Επίσης ποια ρομ έχει το gallery του Note II που ανοίγουν αυτόματα οι μικρογραφιες όταν πλησιάζει η γραφίδα? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Σε όσους φίλους χρησιμοποιουν hydracore να σας επιστησω την προσοχη, μιας και ο Entropy (ο dev που ελυσε το θεμα με το wipe bug της samsung) εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1801437&page=61 και εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1801437&page=62 αναφερει οτι υπαρχει περιπτωση να αντιμετωπισετε θεματα με corruption του database. Τί σημαίνει αυτό με λίγα λόγια; Sent from my note Freddy απο αυτα που διαβασα και τα πολυ λιγα που ξερω.Το fsync ουσιαστικα ειναι ενα function του συστηματος που κανει synchronize οποια αλλαγη γινεται σε καθε αρχειο.O Εntropy που εχει κατεβασει τα sources απο το συγκεκριμενο kernel και τα εχει μελετησει υποστηριζει οτι ο developer εχει απενεργοποιησει αυτη την επιλογη (προς χαρη της ταχυτητας) χωρις να εχει ενημερωσει τους χρηστες "If you actually download the source and review it like I did, you'll see that it is hardcoded to disable per-file fsync. This was done without warning or notifying users, which is utterly irresponsible." Αυτη η επιλογη της απενεργοποιησης του fsync εμπεριεχει το ρισκο καποια στιγμη να καταστραφουν τα databases καποιων αρχειων με αποτελεσμα ο χρηστης να καταληξει σε fcs και να πρεπει να φλασαρει απο την αρχη "No. It contains a risk of database corruption which usually forces a wipe. (Remember how numerous people were complaining about random rashes of FCs with Franco's kernel? Same deal.) There are other issues I have with it also that would cause me to absolutely not recommend it. (I went into detail as to the issues I see 2-3 weeks ago, I think in this thread but might've been the CM9 thread.) Any kernel developer who "does not have time for git" does not have time for proper development discipline and good development practices." Το εχω γραψει και σε αλλο post οτι ο Entropy δεν λεει βλακειες και δεν μου εχει δειξει οτι επειδη ανηκει στην cyanogenmod team θαβει τους αλλους developers.Προσωπικα respect.Oσες φορες εχει πει κατι βγαινει σωστος. Ειπα και ελαλησα και αμαρτιαν ουκ εχω :bow: Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Freddy απο αυτα που διαβασα και τα πολυ λιγα που ξερω.Το fsync ουσιαστικα ειναι ενα function του συστηματος που κανει synchronize οποια αλλαγη γινεται σε καθε αρχειο.O Εntropy που εχει κατεβασει τα sources απο το συγκεκριμενο kernel και τα εχει μελετησει υποστηριζει οτι ο developer εχει απενεργοποιησει αυτη την επιλογη (προς χαρη της ταχυτητας) χωρις να εχει ενημερωσει τους χρηστες "If you actually download the source and review it like I did, you'll see that it is hardcoded to disable per-file fsync. This was done without warning or notifying users, which is utterly irresponsible." Αυτη η επιλογη της απενεργοποιησης του fsync εμπεριεχει το ρισκο καποια στιγμη να καταστραφουν τα databases καποιων αρχειων με αποτελεσμα ο χρηστης να καταληξει σε fcs και να πρεπει να φλασαρει απο την αρχη "No. It contains a risk of database corruption which usually forces a wipe. (Remember how numerous people were complaining about random rashes of FCs with Franco's kernel? Same deal.) There are other issues I have with it also that would cause me to absolutely not recommend it. (I went into detail as to the issues I see 2-3 weeks ago, I think in this thread but might've been the CM9 thread.) Any kernel developer who "does not have time for git" does not have time for proper development discipline and good development practices." Το εχω γραψει και σε αλλο post οτι ο Entropy δεν λεει βλακειες και δεν μου εχει δειξει οτι επειδη ανηκει στην cyanogenmod team θαβει τους αλλους developers.Προσωπικα respect.Oσες φορες εχει πει κατι βγαινει σωστος. Ειπα και ελαλησα και αμαρτιαν ουκ εχω :bow: Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ξαναγύρισα σε cf :) Όχι μόνο για αυτό αλλά και για την μπαταρία :) Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ξαναγύρισα σε cf :) Όχι μόνο για αυτό αλλά και για την μπαταρία :) Sent from my note Ρε παιδιά δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά σήμερα πέρασα από χιντρακορ που είχα νοτεκόρ 14.1 το πρωί μετά το τηλ δούλευε καλά αλά το απόγευμα μου κάνει μια επανεκκίνηση και δεν ξανανηξε έκανα ρειστορ από ναντροιντ δεν το έκανε με τίποτα και μετά από πολύ προσπάθεια δεν μπόρεσα να το σώσω και ξαναφλασαρα την ρομ με φουλ γουαιπ κάτι μου λέει ότι έχει σχέση με αυτό που μας λέει ο φίλος μας. Τέλος καλό όλα καλά θα μείνω λίγο με cf για μπαταρία και όταν βaρεθώ θα ξαναπερασω την αξιόπιστη notecore 14.1 oc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Ρε παιδιά δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά σήμερα πέρασα από χιντρακορ που είχα νοτεκόρ 14.1 το πρωί μετά το τηλ δούλευε καλά αλά το απόγευμα μου κάνει μια επανεκκίνηση και δεν ξανανηξε έκανα ρειστορ από ναντροιντ δεν το έκανε με τίποτα και μετά από πολύ προσπάθεια δεν μπόρεσα να το σώσω και ξαναφλασαρα την ρομ με φουλ γουαιπ κάτι μου λέει ότι έχει σχέση με αυτό που μας λέει ο φίλος μας. Τέλος καλό όλα καλά θα μείνω λίγο με cf για μπαταρία και όταν βaρεθώ θα ξαναπερασω την αξιόπιστη notecore 14.1 oc. Πάντως και ο cf στην τελευταία sweet rom που έχω βούτυρο είναι. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Ρε παιδιά δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά σήμερα πέρασα από χιντρακορ που είχα νοτεκόρ 14.1 το πρωί μετά το τηλ δούλευε καλά αλά το απόγευμα μου κάνει μια επανεκκίνηση και δεν ξανανηξε έκανα ρειστορ από ναντροιντ δεν το έκανε με τίποτα και μετά από πολύ προσπάθεια δεν μπόρεσα να το σώσω και ξαναφλασαρα την ρομ με φουλ γουαιπ κάτι μου λέει ότι έχει σχέση με αυτό που μας λέει ο φίλος μας. Τέλος καλό όλα καλά θα μείνω λίγο με cf για μπαταρία και όταν βaρεθώ θα ξαναπερασω την αξιόπιστη notecore 14.1 oc. Τρεις φορές το ίδιο έχω πάθει στο παρελθόν. Η έφταιγε o Overclocking kernel, ή o kernel γενικότερα. Χρησιμοποιώ μόνο πλέον kernel stock και stock ROM . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Καλημερα, Στην τελευταία του εκδοση ο chrack αλλαξε τον mail client (ή η σαμσουνγκ). Εκτος του οτι ειναι άσχημος αε σχεση με τον προηγούμενο (οκ το συνηθίζω), εχω θεμα οταν διαγραφω ενα mail απο τη συσκευή, αυτό δε διαγράφεται απο τον server του hotmail. Μήπως εχει κανεις το παλιο apk να το βαλω στο system/app ή καποια λυση για να διαγράφονται και με αυτον τον client? Δε θελω να βαλω kaiten ή αλλο third party αν μπορω να το αποφυγω :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Καλημερα, Στην τελευταία του εκδοση ο chrack αλλαξε τον mail client (ή η σαμσουνγκ). Εκτος του οτι ειναι άσχημος αε σχεση με τον προηγούμενο (οκ το συνηθίζω), εχω θεμα οταν διαγραφω ενα mail απο τη συσκευή, αυτό δε διαγράφεται απο τον server του hotmail. Μήπως εχει κανεις το παλιο apk να το βαλω στο system/app ή καποια λυση για να διαγράφονται και με αυτον τον client? Δε θελω να βαλω kaiten ή αλλο third party αν μπορω να το αποφυγω :) Πετραν θελεις μονο το email.apk ή και το exchange.apk?Επίσης η chrack ειναι deodex φανταζομαι?Αλλιως θα πρεπει να σου δωσω και τα odex files.Εχω το email.apk v 4.0 και το exchange services v3.1 .Δες και πες μου να στα στειλω με Pm Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Έχω την τελευταια Charck και δοκιμασα το call record φαίνεται ότι λειτούργησε κανονικά αλλά που σώζεται το αρχείο της ηχογράφησης δεν μπορώ να το βρώ. Τελικά δεν ξέρει κανένας; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Πετραν θελεις μονο το email.apk ή και το exchange.apk?Επίσης η chrack ειναι deodex φανταζομαι?Αλλιως θα πρεπει να σου δωσω και τα odex files.Εχω το email.apk v 4.0 και το exchange services v3.1 .Δες και πες μου να στα στειλω με Pm Deoedexed είναι :) Βασικα μονο το email.apk χρειάζομαι, σε ευχαριστώ πολυ μαν!!! Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Τελικά δεν ξέρει κανένας; :wacko: Μου δουλεύει τελεία και σώζονται στην μνήμη του τηλεφώνου στον φάκελο sound Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Τελικά δεν ξέρει κανένας; :wacko: SdCard/Sounds.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Παιδιά καλησπέρα..είμαι με XXLRQ_deodexed και kernel αυτόν που είχε η συγκεκριμένη ROM. 1)υπάρχει κάποιος καλύτερος κερνελ για καλύτερη μπαταρία?και αν ναι κάποιο link? 2)μου βγάζει ειδοποίηση για κάποια αναβάθμιση...πως διώχνω την ειδοποίηση?όλο το κάνω αναβολή και ξαναεμφανίζεται! και 3...σήμερα μου ήρθαν αυτά-10 μέρες συνολικά από την παραγγελία-: http://www.ebay.co.uk/itm/190708653424?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649...τη θήκη την είχα και στο sii, πολύ καλή όπως και τα sp!! ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Παιδιά καλησπέρα..είμαι με XXLRQ_deodexed και kernel αυτόν που είχε η συγκεκριμένη ROM. 1)υπάρχει κάποιος καλύτερος κερνελ για καλύτερη μπαταρία?και αν ναι κάποιο link? 2)μου βγάζει ειδοποίηση για κάποια αναβάθμιση...πως διώχνω την ειδοποίηση?όλο το κάνω αναβολή και ξαναεμφανίζεται! και 3...σήμερα μου ήρθαν αυτά-10 μέρες συνολικά από την παραγγελία-: http://www.ebay.co.uk/itm/190708653424?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649...τη θήκη την είχα και στο sii, πολύ καλή όπως και τα sp!! ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!! Σπυρο δεν μας ειπες με ποια rom εισαι και ποιο kenel εχει η rom :confused: Γενικα εχει βγει η επισημη γερμανικη XXLRT που εχει τον καινουργιο launcher, καινουργια gallery και smemo αν δεν κανω λαθος. Cf root για την lrq http://download.chainfire.eu/214/CF-Root/SGN/CF-Root-SGN_XX_DBT_LRQ-v5.6-CWM5.zip γενικα καλος και σταθερος Το μυνημα καλο ειναι να συνεχισεις να το αγνοεις Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spada Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Σπυρο δεν μας ειπες με ποια rom εισαι και ποιο kenel εχει η rom :confused: Γενικα εχει βγει η επισημη γερμανικη XXLRT που εχει τον καινουργιο launcher, καινουργια gallery και smemo αν δεν κανω λαθος. Cf root για την lrq http://download.chainfire.eu/214/CF-Root/SGN/CF-Root-SGN_XX_DBT_LRQ-v5.6-CWM5.zip γενικα καλος και σταθερος Το μυνημα καλο ειναι να συνεχισεις να το αγνοεις Οδηγιες εγκαταστασης θα βρεις στο: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1331784 Μιλωντας για kernel και για απωλεια του fsync που αναφερθηκε σε προηγουμενο post, υπαρχουν ευχαριστα νεα ο hydra απο την εκδοση 3 και μετα, εχει ενεργοποιημενο το fsync. Ολα αυτα συμφωνα με τον κατασκευαστη. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1749863 Παράθεση spada Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Οδηγιες εγκαταστασης θα βρεις στο: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1331784 Μιλωντας για kernel και για απωλεια του fsync που αναφερθηκε σε προηγουμενο post, υπαρχουν ευχαριστα νεα ο hydra απο την εκδοση 3 και μετα, εχει ενεργοποιημενο το fsync. Ολα αυτα συμφωνα με τον κατασκευαστη. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1749863 Μου κανει εντυπωση γιατι το post του Entropy ειναι στις 19/9 και απο τα sources εχει δει οτι το fsync ειναι απενεργοποιημενο.Τον v3 ποτε τον εβγαλε? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Σπυρο δεν μας ειπες με ποια rom εισαι και ποιο kenel εχει η rom :confused: Γενικα εχει βγει η επισημη γερμανικη XXLRT που εχει τον καινουργιο launcher, καινουργια gallery και smemo αν δεν κανω λαθος. Cf root για την lrq http://download.chainfire.eu/214/CF-Root/SGN/CF-Root-SGN_XX_DBT_LRQ-v5.6-CWM5.zip γενικα καλος και σταθερος Το μυνημα καλο ειναι να συνεχισεις να το αγνοεις H ROM που εχω είναι αυτή: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1872965 και ο κερνελ ειναι ο δικος της!! θέλει ειδικό τρόπο φλασαρίσματος ο cf?δεν είναι όπως συνήθως cwm-clean script και φλασάρισμα το νέο κέρνελ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 H ROM που εχω είναι αυτή: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1872965 και ο κερνελ ειναι ο δικος της!! θέλει ειδικό τρόπο φλασαρίσματος ο cf?δεν είναι όπως συνήθως cwm-clean script και φλασάρισμα το νέο κέρνελ?? Μαλιστα.Ειναι o stock kernel lrq.Ο φιλος πιο πανω σου ποσταρε το link με το thread του chainfire(cf kernel) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spada Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 (edited) Μου κανει εντυπωση γιατι το post του Entropy ειναι στις 19/9 και απο τα sources εχει δει οτι το fsync ειναι απενεργοποιημενο.Τον v3 ποτε τον εβγαλε? Με τον ρυθμο που εβγαιναν οι kernel απο τον g.lewarne πρεπει να ειναι περιπου δυο εβδομαδων. Δεν γνωριζω ποσο κακο μπορει να κανει η απωλεια του fsync αλλα με notecore 14.1 το κινητο ειχε αλλαξει επιπεδο. Λογικα θα βγαλει τον V5 αυτες τις μερες. Edited September 21, 2012 by spada Παράθεση spada Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Καλησπερα μια ερωτηση γιατι μαλλον εκανα πατατα... Εχω chrack την τελευταια... ειχε μια ομορφη οικονα φοντο και αρχικη αλλα και κλειδωματος... εκανα την πατατα να βαλω ζωντανη ταπετσαρια και αλλαξε και του κλειδωματος και την αρχικη... που βρισκουμε τωρα τις photo Που ειχε απο την μανα του η rom? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 επιβεβαιωσης!--> N7000XXLRT---4.0.4/12.09.07-N7000DBTLRT---Download---Germany ειναι οτι πιο τελευταια υπαρχει σε στοκ, ετσι? Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts