nnik_1969 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 παιδια καλησπερα εβαλα την SweetROM , πολυ καλη μεχρι στιγμης και σταθερη να ρωτησω κατι?? α. υπαρχει τροπος να αλλαξω την σειρα στα εικονιδια πανω στην μπαρα β. υπαρχει τροπος να αλλαξω να ειναι μονιμα η συνδεση usb και ΟΧΙ αυτη που λεει εφαρμογη MTP ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Ναι, βάζεις την chracks.:) Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Ναι, βάζεις την chracks.:) καλοοοοοοοοο :):) απο αυτην ηρθα εδω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 παιδια καλησπερα εβαλα την SweetROM , πολυ καλη μεχρι στιγμης και σταθερη να ρωτησω κατι?? α. υπαρχει τροπος να αλλαξω την σειρα στα εικονιδια πανω στην μπαρα β. υπαρχει τροπος να αλλαξω να ειναι μονιμα η συνδεση usb και ΟΧΙ αυτη που λεει εφαρμογη MTP ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Για το δεύτερο δεν ξέρω ακόμη για το πρώτο χρειάζεσαι την εφαρμογή Quick panel settings. Την έχεις κρατήσει Back up από προηγούμενη ρομ; Αν όχι πες μου να στην στείλω. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Για το δεύτερο δεν ξέρω ακόμη για το πρώτο χρειάζεσαι την εφαρμογή Quick panel settings. Την έχεις κρατήσει Back up από προηγούμενη ρομ; Αν όχι πες μου να στην στείλω. Sent from my note αν μπορεις στειλε μου την ευχαριστω πολυ Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 (edited) Η chracks πάντως έχει την εφαρμογή USB switcher. Edited September 16, 2012 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 (edited) αν μπορεις στειλε μου την ευχαριστω πολυ γινεται και το δευτερο που ρωτας με την αναλογη εφαρμογη:) USB changer λεγεται! μολις τα δοκιμασα! περιμενε λιγο στις ανεβαζω και τις 2...:) εδω εισαι! https://www.dropbox.com/s/dad1wz114dtt421/Sweet.zip παρε τις δυο εφαρμογες βαλτες με root explorer system/app και εισαι ετοιμος! με την usb changer θα σε ρωτησει μια φορα πως θελεις να συνδέεται το κινητο σου με το pc θα κανεις restart και τελος! πες μου αν πηγαν ολα καλα! σε μενα δουλεψαν ρολοι! Edited September 16, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 παιδια καλησπερα εβαλα την SweetROM , πολυ καλη μεχρι στιγμης και σταθερη να ρωτησω κατι?? α. υπαρχει τροπος να αλλαξω την σειρα στα εικονιδια πανω στην μπαρα β. υπαρχει τροπος να αλλαξω να ειναι μονιμα η συνδεση usb και ΟΧΙ αυτη που λεει εφαρμογη MTP ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Ναι, βάζεις την chracks.:) καλοοοοοοοοο :):) απο αυτην ηρθα εδω Ίσως το καλύτερο όλου του θέματος..... Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 γινεται και το δευτερο που ρωτας με την αναλογη εφαρμογη:) USB changer λεγεται! μολις τα δοκιμασα! περιμενε λιγο στις ανεβαζω και τις 2...:) εδω εισαι! https://www.dropbox.com/s/dad1wz114dtt421/Sweet.zip παρε τις δυο εφαρμογες βαλτες με root explorer system/app και εισαι ετοιμος! με την usb changer θα σε ρωτησει μια φορα πως θελεις να συνδέεται το κινητο σου με το pc θα κανεις restart και τελος! πες μου αν πηγαν ολα καλα! σε μενα δουλεψαν ρολοι! ευχαριστω πολυ αλλα γμτ δεν μου τα αντιγραφει. μου λεει αδυναμια αντιγραφης λετε να εχασα το root?? δεν αντιγραφει τιποτε μεσα στο system Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 ευχαριστω πολυ αλλα γμτ δεν μου τα αντιγραφει. μου λεει αδυναμια αντιγραφης λετε να εχασα το root?? δεν αντιγραφει τιποτε μεσα στο system περιμενε λιγο! εννοείς δεν στα βαζει με root explorer μεσα στο system/ap? για δοκιμασε λιγο να τα βαλεις απλα σαν εφαρμογη? πατα λιγο πανω να τα βαλεις σαν set up δηλαδη! επισης ποιο κερνελ φορας? cf? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 περιμενε λιγο! εννοείς δεν στα βαζει με root explorer μεσα στο system/ap? για δοκιμασε λιγο να τα βαλεις απλα σαν εφαρμογη? πατα λιγο πανω να τα βαλεις σαν set up δηλαδη! επισης ποιο κερνελ φορας? cf? ναι ουτε τα αντιγραφει ΑΛΛΑ ουτε τα περναει σαν setup kernel φοραω αυτον που ειχε Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 ναι ουτε τα αντιγραφει ΑΛΛΑ ουτε τα περναει σαν setup kernel φοραω αυτον που ειχε xmmmm περιεργο! δοκιμασες να αντιγραψεις οτιδηποτε αλλο και παλι δεν σε αφηνει? η μονο για αυτα 2 εχεις προβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 (edited) xmmmm περιεργο! δοκιμασες να αντιγραψεις οτιδηποτε αλλο και παλι δεν σε αφηνει? η μονο για αυτα 2 εχεις προβλημα! ναι δοκιμασα κ ενα απλο αρχειο text και παλι δεν το αντιγραφει να αλλαξω κερνελ??? edit: εκανα 2-3 επανεκινησεις και ξαφνικα τα αντεγραψε. παραξενο??? ευχαριστω πολυ edit 2: δουλευουν τελεια κ τα 2 και παλι ευχαριστω Edited September 16, 2012 by GTHOM Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 για ψαξε λιγο στις εφαρμογες σου την εφαρμογη SUPERsu την εχεις? εκανες φουλ φορματ ετσι? δεν εβαλες την ρομ πανω απο την κρακ ετσι δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 για ψαξε λιγο στις εφαρμογες σου την εφαρμογη SUPERsu την εχεις? εκανες φουλ φορματ ετσι? δεν εβαλες την ρομ πανω απο την κρακ ετσι δεν ειναι? ενταξει πατριδα δουλευουν ολα τελεια μετα απο 2-3 επανεκινησεις ευχαριστω πολυυυυυυ :):) ποιον κερνελ φορας με αυτην την ρομ?? Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 ενταξει πατριδα δουλευουν ολα τελεια μετα απο 2-3 επανεκινησεις ευχαριστω πολυυυυυυ :):) ποιον κερνελ φορας με αυτην την ρομ?? αυτον που ειχε! δεν πειραξα τιποτα! :) πολυ γρηγορη ρομ δεν νομιζεις? και σταθερη οπως λες! αστην κανα 2 μερες να "κατσει" καλα:p και θα δεις ακομη καλυτερα αποτελεσματα! αντε χαιρομαι που σου δουλεψαν! κρατα αυτα τα 2 αρχεία καλου κακου μπορει να τα χρειαστεις ξανα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Τελικά ανακάλυψα πως έχουμε αναβάθμιση σε ICS για Κύπρο. Cyprus (Cytamobile Vodafone) 2012 July Android 4.0.4 N7000XXLRI N7000OXXLP8. Θα την περάσω και θα σας πω. Με αυτήν, κάνω root με abyss ή με CF? Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Η SweetROM για όσους την έχουν έχει update σήμερα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1879769 Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Είμαι στο δρόμο και μου είναι δύσκολο αλλά βλέπω ότι χρειάζεσαι πολύ διάβασμα.:):p:rolleyes: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1424997 Κατεβάζω αυτή N7000XXLRQ--4.0.4/12.08.28-N7000DBTLRQ---Download---Germany---Installation και την περνάω κανονικά με το ODIN? (εχω Γερμανική συσκευή γι αυτό διαλέγω Γερμανικές stock roms, ότι για ιδιαίτερο λόγο) Στην περιγραφή λέει... Don't wipe anything from stock ICS recovery Don't factory reset/Hard reset on stock ICS. Don't flash any Wipe version of ICS ROM Δλδ δεν κάνω τίποτα σε wipe που μου λέγατε ποιο πριν,ε? Απλά περνάω την rom και θα είναι σαν hard reset, όλα μηδενισμένα ή δε θα χάσω τίποτα σαν την προηγούμενη φορά και θα "κουτσαίνει" το σύστημα? Επίσης μετά το πέρασμα της rom, αυτή την στιγμή η συσκευή μου είναι rooted, θα παραμείνει έτσι ή θα πρέπει να την ξανακάνω root? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 ρε παιδια ειδα στο αιφονι ενος φιλου εφαρμογη που βλεπει τηλεοραση ολα τα ελληνικα ψηφιακα καναλια , το δικο μας εχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 ρε παιδια ειδα στο αιφονι ενος φιλου εφαρμογη που βλεπει τηλεοραση ολα τα ελληνικα ψηφιακα καναλια , το δικο μας εχει ? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.muratkilic.tvgoo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Η SweetROM για όσους την έχουν έχει update σήμερα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1879769 Sent from my note πατριδα την εβαλες?? μπαινει κατευθειαν η θελει τα wipe της??? :) ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 πατριδα την εβαλες?? μπαινει κατευθειαν η θελει τα wipe της??? :) ευχαριστω Εγώ πάντα κάνω wipe γιατί θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Έλα δεν είναι τίποτα. Backup με το titanium κτλ και σε ένα τέταρτο το πολύ είσαι όπως πριν. Εγώ στην δουλειά την έβαλα φαντάσου :p Τεσπα άλλαξε λίγο το θέμα έγινε πιο μπλε (για μένα πιο όμορφο) η μπάρα από πάνω είναι διαφανές αλλά όσο γεμίζει με κάτι γίνεται κανονική (αυτό μου άρεσε πάρα πολύ) Πάρε μια ιδέα να καταλάβεις στο περίπου :) Και μπήκε το quick settings από μόνο του πλέον. Σε γενικές γραμμές αυτά πρόσεξα. Κατά τα άλλα παραμένει το ίδιο smooth γρήγορη σταθερή και γενικά κοντά στο στοκ feeling rom. Αν είσαι ευχαριστημένος μείνε όπως είσαι αν θες το νέο θέμα κτλ δοκίμασε την. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 https://play.google.com/st...ratkilic.tvgoo Δεν λειτουργει αδελφε Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Δεν λειτουργει αδελφε τα ελληνικά δεν δουλεύουν αυτή τη στιγμή...τα περισσότερα ξένα δουλεύουν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 τα ελληνικά δεν δουλεύουν αυτή τη στιγμή...τα περισσότερα ξένα δουλεύουν... Ξερεις να το δουλευεις?? απλα το κατεβαζω το ανοιγω επιλεγω μια χωρα και παιζει?? ασε την Ελλαδα για τα αλλα λεω Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts