Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

επειδη δε το εχω με την αλλαγή kernel τι πρέπει να κάνω?

Να μπω σε bootable mode και να κάνω wipe τα παντα και να την ξαναπεράσω ή απλά ένα wipe θα ήταν οκ?

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

επειδη δε το εχω με την αλλαγή kernel τι πρέπει να κάνω?

Να μπω σε bootable mode και να κάνω wipe τα παντα και να την ξαναπεράσω ή απλά ένα wipe θα ήταν οκ?

Φλασαρισε τον hydracore είτε από cwm είτε απ Odin μπες στο recovery, κάνε τα wipes, και μετά φλασαρε τη ρομ.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

χεχε.. τι ωραία που τα λέτε! ετσι κανενα δυο βήματα (με εικόνες κατά προτίμηση) υπάρχουν :D .. sorry αλλα δε το κατέχω τόσο πολύ!

χεχε.. τι ωραία που τα λέτε! ετσι κανενα δυο βήματα (με εικόνες κατά προτίμηση) υπάρχουν :D .. sorry αλλα δε το κατέχω τόσο πολύ!

Είμαι στο δρόμο και μου είναι δύσκολο αλλά βλέπω ότι χρειάζεσαι πολύ διάβασμα.:):p:rolleyes:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1424997

Edited by nnik_1969

Ρε παιδιά ρωτώ παντού και δεν μπορώ να βγάλω άκρη

Έχω αγοράσει το Enhanced mail από το μάρκετ και δεν μπορώ να το βάλω push settings με τίποτα.

Μπαίνουν οι ρυθμίσεις και μετά το πρόγραμμα κολλάει.

Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι πρόβλημα της εφαρμογής η της ρομ που φοράμε.

Το έχει κανείς στο κινητό του να βοηθήσει;

Sent from my note

Μπας και ξέρει κανείς;;

Το είχαμε πει πριν κάποιες σελίδες .Αλλάζει την MTP προεπιλογή της USB σύνδεσης σε mass storage.

Το είχαμε πει πριν κάποιες σελίδες .Αλλάζει την MTP προεπιλογή της USB σύνδεσης σε mass storage.

Με συγχωρείς αλλά δεν κατάλαβα τίποτα αν μπορείς λίγο πιο αναλυτικά....

Με συγχωρείς αλλά δεν κατάλαβα τίποτα αν μπορείς λίγο πιο αναλυτικά....

Εδώ τα λέει όλα, αν έχεις όρεξη.http://en.wikipedia.org/wiki/Media_Transfer_Protocol

Εδώ τα λέει όλα, αν έχεις όρεξη.http://en.wikipedia.org/wiki/Media_Transfer_Protocol

Αν δεν έχεις όρεξη μην βοηθας αν κάποιως μπορεί να μου πει με δύο λόγια τι είναι τον ευχαριστώ.Δεν ξέρω καλά αγγλικά και δυσκολεύομαι με μεταφράστηκα....

Αν δεν έχεις όρεξη μην βοηθας αν κάποιως μπορεί να μου πει με δύο λόγια τι είναι τον ευχαριστώ.Δεν ξέρω καλά αγγλικά και δυσκολεύομαι με μεταφράστηκα....

Φιλε μου αν επιλεξεις μας στορατζ οταν το συνδεεις στον υπολογιστη σου τοτε θα βλεπει το κινητο σαν ενα φλασακι....το mtp θα σε γελασω.δεν ξερω τι ακριβως ειναι

Φιλε μου αν επιλεξεις μας στορατζ οταν το συνδεεις στον υπολογιστη σου τοτε θα βλεπει το κινητο σαν ενα φλασακι....το mtp θα σε γελασω.δεν ξερω τι ακριβως ειναι

Το mtp είναι πρωτόκολλο που προορίζεται για τη μεταφορά αρχείων media.Η επιλογή του βοηθά στο να περιορίζεται o κινδύνους για corrupted αρχεία.

SweetROM μια μερα μετα!:)

παρα πολυ ευχαριστημένος!

λιγα και καλα!

:)

ρε παιδες τι ΚΙΝΗΤΑΡΑ εχουμε!!!

πραγματικα!!!

πριν απο λιγο μια καλη μου φιλη μου εστειλε pm να δω μια συναυλία στο youtube!

λεω ειναι 4 και 20 το πρωι οτι και να δω τωρα θα με φωναξουν αστυνομία για διατάραξη ησυχίας κτλ...

και μετα ανοιγω το mail με το note μου..

κανω την δουλεια μου σερφαρω στο pc κτλ και η συναυλία παιζει απο το note στο γραφειο!!!

καθαρη εικονα καθαρος ηχος και με την θήκη που πηρα η οποια εχει στήριγμα πισω για να βαζεις το κινητο οπως θελεις κτλ πραγματικα ειμαι λες και ειμαι στην συναυλια!!!:)

τι να πω το κινητο μας απλα μαμαει και δερνει.!!!! τα κανει ολα συμφέρει και μπαινει και στην τζεπη...:)

Edited by freddaras

λιγα και καλα!

Στην εμφάνιση τι λέει ? Μπορείς να μας ανεβάσεις κανένα screen ?

Edit: οκ βρήκα εδώ που έχει βάλει αυτός http://goo.gl/1xGqz

Απλά με χαλάει όσο και καλή rom να είναι πως η εμφάνισή της είναι σαν S3 οπότε όταν με βλέπουν θα μου λέει το s3 πήρες ? Αμαρτία δεν είναι ? :)

Edited by chvet

επειδη έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα πλέον αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να διαθέσει λίγο χρόνο και να γράψει τις ενέργειες που πρέπει να κάνουμε για να αλλάξουμε rom ή kernel ας το κάνει :rolleyes:

θα βοηθήσει πολλά παιδιά εδώ μέσα (ένας απο αυτούς και εγώ :happy:)που προσπαθούν να βγάλουν άκρη με το xda...ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΒΡΑ!!!!ΚΟΛΑΣΗ!!!:lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

επειδη έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα πλέον αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να διαθέσει λίγο χρόνο και να γράψει τις ενέργειες που πρέπει να κάνουμε για να αλλάξουμε rom ή kernel ας το κάνει :rolleyes:

θα βοηθήσει πολλά παιδιά εδώ μέσα (ένας απο αυτούς και εγώ :happy:)που προσπαθούν να βγάλουν άκρη με το xda...ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΒΡΑ!!!!ΚΟΛΑΣΗ!!!:lol::lol:

1) Βάζουμε στην sdcard την abyss την rom και την kernel που θέλουμε να φλασάρουμε

2) Μπαίνουμε με recovery (κρατάμε πατημένα Power + Κεντρικό μενού + Vol UP

3) Μόλις μας βάλει στο recovery επιλέγουμε Install from Sdcard

4) Επιλέγουμε και κάνουμε εγκατάσταση την abyss

5) Πάμε μετά advanced

6) Reboot from recovery

7) θα μας ξανακάνει επανακίννηση πάλι σε recovery

8) Full Wipe όλα

9) Εγώ πάντα μα πάντα τρέχω και το jbroid και ξανακάνω όλα full wipe, αλλά απ' όσο έχω διαβάσει αυτό δεν είναι απαραίτητο

άλλοι το κάνουν άλλοι όχι

10) Επιστρέφουμε στο κεντρικό μενού του recovery και επιλέγουμε ξανά install από sd card

11) Επιλέγεις την ROM που έβαλες στην sd π.χ. Chrack

12) σου κάνει reboot μετά την εγκατάσταση και αυτό είναι όλο

Αν για κέρνελ θέλεις την Hydracore ας πούμε ξαναμπαίνεις με recovery και απλά την φλασάρεις (Σημείωση: η τελευταία έκδοση

του chrack σε αφήνει στην εγκατάσταση να την επιλέξεις, οπότε δεν χρειάζεται καν να την φλασάρεις

Αυτά ...

καταρχήν ενα ευχαριστώ απο μένα :)

αυτή η διαδικασία πλέον γίνετε με ΟΤΙ και αν έχεις πάνω?είτε έχεις GB είτε σε ICS ?

CWM δεν τρέχουμε???

[sIGPIC][/sIGPIC]

λιγα και καλα!

καλημερα

μπορεις να δωσεις ενα λινκ για να την δοκιμασουμε??

ευχαριστω

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

λιγα και καλα!

ρε παιδες τι ΚΙΝΗΤΑΡΑ εχουμε!!!

πραγματικα!!!

πριν απο λιγο μια καλη μου φιλη μου εστειλε pm να δω μια συναυλία στο youtube!

λεω ειναι 4 και 20 το πρωι οτι και να δω τωρα θα με φωναξουν αστυνομία για διατάραξη ησυχίας κτλ...

και μετα ανοιγω το mail με το note μου..

κανω την δουλεια μου σερφαρω στο pc κτλ και η συναυλία παιζει απο το note στο γραφειο!!!

καθαρη εικονα καθαρος ηχος και με την θήκη που πηρα η οποια εχει στήριγμα πισω για να βαζεις το κινητο οπως θελεις κτλ πραγματικα ειμαι λες και ειμαι στην συναυλια!!!:)

τι να πω το κινητο μας απλα μαμαει και δερνει.!!!! τα κανει ολα συμφέρει και μπαινει και στην τζεπη...:)

Fred, συγκριτικα με την τελευταια κρακ

τι διαφορες βλεπεις ; Ψηνομαι και εγω να δοκιμασω.

Fred, συγκριτικα με την τελευταια κρακ

τι διαφορες βλεπεις ; Ψηνομαι και εγω να δοκιμασω.

η κρακ εμενα δεν μου καθησε καλα ειχα θεματακια!

τεσπα μην φανταστεις τρελες διαφορες!

ειναι ομως απιστευτα σταθερη(δεν ειχα ουτε ενα προβληματακι εστω και για πλακα) και χωρις πολλα φρου και αρωματα!:)

Chrack v16 final. Πολύ καλή rom. Θα παρατηρήσετε διαφορά ακόμα και στο πληκτρολόγιο. Μακάρι να συνεχίσει ο Chrack να βγάζει roms στο Jbean. Ήδη μερικοί cooks/devs φεύγουν για το note 2.

Chrack v16 final. Πολύ καλή rom. Θα παρατηρήσετε διαφορά ακόμα και στο πληκτρολόγιο. Μακάρι να συνεχίσει ο Chrack να βγάζει roms στο Jbean. Ήδη μερικοί cooks/devs φεύγουν για το note 2.

Γιατί εμείς που θα πάμε; Και o Φρέντυ πρώτος.

Πέρασα Hydracore 4.3b και έκανα :

wipe data/factory reset

wipe cache partition

wipe dalvik cache

wipe battery stats

Δικαιολογείται να υπάρχουν ακόμα μέσα στην sdcard(internal) ο φάκελος με όλες τις φωτο που είχα, και άλλοι διάφοροι φάκελοι με ό,τι είχα κατεβάσει;;; (όλα μέσα σε φακέλους μέσα στην internal sdcard) :confused:

Μετά τα wipes απλώς πέρασα με PC ODIN τη στοκ γερμανική LRQ

Edited by Lion
.

παιδια καλησπερα

εβαλα την SweetROM , πολυ καλη μεχρι στιγμης και σταθερη

να ρωτησω κατι??

α. υπαρχει τροπος να αλλαξω την σειρα στα εικονιδια πανω στην μπαρα

β. υπαρχει τροπος να αλλαξω να ειναι μονιμα η συνδεση usb και ΟΧΙ αυτη που λεει εφαρμογη MTP

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του