apitsakis Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Απλά μια ενημέρωση ! Βγήκε Notecore 8.2 Beta μόλις τώρα, αλλά όπως λέει ο προγραμματιστής, προσοχή πιο καλά να την χρησιμοποιήσουν έμπειροι For experienced users only please - dont flash if your new to this kernel or flashing in general. Noob questions or comments regarding the BETA kernel will be ignored. You have been warned Περισσότερα εδώ : http://tinyurl.com/chtnef3 Από ότι κατάλαβα έχει να κάνει με τα Voltages. Για αυτό αναφέρει .. Προσοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Εχω μείνει αρκετό καιρό με criskelo v07. Λέω να δοκιμάσω τη chrack v10. Να την περάσω με το κλασικό τρόπο (recovery - flash abyss - wipes - flash roms) ? ή με το νέο που λέει ο chrack στους xda? Κανετο με τον κλασικό τρόπο full wipe και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο... Όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την v10 Είμαι με την v9 που είναι εξετερική και αύριο αν βρω χρόνο θα την περάσω και εγώ... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Για δωσε αν μπορείς το λινγκ με τον cf root κερνελ ρε παικτάρα!!! με προλαβε ο φιλος πιο πανω... το λινκ απευθείας ειναι εδω http://download.chainfire.eu/203/CF-Root/SGN/CF-Root-SGN_XX_DBT_LRG-v5.6-CWM5.zip ειχα προβληματα με notcore δεν εβρισκε την ip στο ρουτερ μου και με speed ειχα παραπανω θερμοκρασία απο το κανονικο.. (ολα αυτα με την νεα "βαση" γιατι με την προηγουμενη δεν ειχα ποτε θεμα...) με τον cf root ολα δουλεύουν ρολοι..wifi θερμοκρασία κτλ.. ασε που με την κρακ ταιριαζει απίστευτα...ολα ειναι τοσο γρηγορα οσο και με τους αλλους 2 κερνελ.. εξαλου και να τον προτεινει και ο ιδιος ο κρακ κατι θα ξερει παραπανω..;) σε ευχαριστω πολυ για την υπερπολιτιμη βοήθειά σου!!όπως και του freddaras...συγνώμη που δεν ξέρω το πραγματικό του όνομα!! ολα οκ!!τελεια!!!άλλο κινητο!!! freddy εδω:) χαιρομαι που ολα πηγαν καλα.. τα σπαει η ρομ οσο τιποτα αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Προσωπικά κανένα πρόβλημα με τον Netcore... Φοβερός Kernel με πολύ καλή αυτονομία!. Πραγματικό deep deep sleep!!... Τώρα με την 10 θα δω πως πάει στην μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Προσωπικά κανένα πρόβλημα με τον Netcore... Φοβερός Kernel με πολύ καλή αυτονομία!. Πραγματικό deep deep sleep!!... Τώρα με την 10 θα δω πως πάει στην μπαταρία. σε μενα οπως σου ειπα ειχα θεμα με το ρουτερ μου.. δεν το εβρισκε ενω με cf δεν εχω κανενα προβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 (edited) σε μενα οπως σου ειπα ειχα θεμα με το ρουτερ μου.. δεν το εβρισκε ενω με cf δεν εχω κανενα προβλημα... Και εμένα δεν το έβλεπε μόλις γύρισα σπίτι. Χρειάστηκε να ανοίξω ρυθμίσεις wifi για να το δει. Θα ξαναβάλω Cf μιας και δεν τον είχα δοκιμάσει. Πάντως εξαιρετικά γρήγορη ρομ! Βέβαια προέρχομαι από Cm και ίσως δεν έχω αντικειμενική κρίση, αλλά νομίζω είναι ό,τι πιο γρήγορο έχω βάλει στη συσκευή μας!:D Edited July 28, 2012 by pandrits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Περίεργα πράγματα...τι να πω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Περίεργα πράγματα...τι να πω! ρε ειναι πως θα κατσει στο καθε κινητο..αφου σε σενα ολα παιζουν ρολοι αστο μην το ψαχνεις.. σε μενα ο cf root τα σπαει μιλαμε! ταχυτητα σμουθ wifi τα παντα ολα τελεια.. δεν το πειράζω μεχρι να βγει η κρακ11 :lol::lol: παντως οντως ρε παιδια τρομερη ρομ..σαν να πηραμε αλλο κινητο πραγματικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 ρε ειναι πως θα κατσει στο καθε κινητο..αφου σε σενα ολα παιζουν ρολοι αστο μην το ψαχνεις.. σε μενα ο cf root τα σπαει μιλαμε! ταχυτητα σμουθ wifi τα παντα ολα τελεια.. δεν το πειράζω μεχρι να βγει η κρακ11 :lol::lol: παντως οντως ρε παιδια τρομερη ρομ..σαν να πηραμε αλλο κινητο πραγματικά! Από μπαταρία πως τον βλέπεις τον cf!!! Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Όχι να μη βγει ...έχω βαρεθεί να κάνω battery callibration! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Από μπαταρία πως τον βλέπεις τον cf!!! θα σου απαντησω αυριο για αυτο...σημερα το απόγευμα τον εβαλα..:) Όχι να μη βγει ...έχω βαρεθεί να κάνω battery callibration! πεστο ψέμματα...:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Classic ROM v3 Πολύ καλή και χωρίς προβλήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Classic ROM v3 Πολύ καλή και χωρίς προβλήματα δωσε λιγο λινκ να δουμε απο περιέργεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Παιδιά συγνώμη αλλά ο notecore 8.1 είναι πολύ πιο γρήγορος από τον cf! Δεν άντεξα και τον ξαναφλάσαρα κλείνοντας το wifi όπως λέει ο dev και φλασάροντας πρώτα το σκριπτάκι που προτείνει για τα wipes. Μέχρι ώρας το wifi δουλεύει κανονικά και η ταχύτητα απίστευτη!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 δωσε λιγο λινκ να δουμε απο περιέργεια... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1765307 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Παιδιά καλήμέρα. Χθες που έβαλα την Chrack v10 την πρώτη φορά που την έβαλα μου έβγαλε transparent widget του accuweather...το οποίο είναι ωράιο...όταν την ξαναπέρασα επειδή δεν είχε κάτσει καλά δεν το έβαλε...μάλλον από δικό μου λάθος στην αρχή που σε ρωτάει τι να βάλει και τι όχι...μήως υπάρχει κάπου ως apk????ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Παιδιά καλήμέρα. Χθες που έβαλα την Chrack v10 την πρώτη φορά που την έβαλα μου έβγαλε transparent widget του accuweather...το οποίο είναι ωράιο...όταν την ξαναπέρασα επειδή δεν είχε κάτσει καλά δεν το έβαλε...μάλλον από δικό μου λάθος στην αρχή που σε ρωτάει τι να βάλει και τι όχι...μήως υπάρχει κάπου ως apk????ευχαριστώ πολύ!! Αποσυμπίεσε το zip της ρομ μπες στο φάκελο system/apps και πάρε ό,τι θέλεις. Βάλτο στον αντίστοιχο φάκελο στο τηλέφωνο σου και είσαι έτοιμος...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 παιδιά καλημέρα. Έχω ρωτήσει πολύ κόσμο, ψάχνω επιτέλους να βρω πως διάολο κάνω FULL FORMAT σε NOTE !! Θέλω να του περάσω την νέα 4.0.4 και αφού περαστεί να μην έχει μείνει ούτε ένα κιλομπάητ μέσα απο οτιδήποτε προηγούμενο. Έχω κάνει 3 φλασαρίσματα με official roms και στα 3 παρότι έκανα full wipe απο download mode και factory dedaults μέσα απο το κινητό αφού το άνοιγα(μετά το φλασάρισμα) είχε μέσα δεσμευμένα πολλά gb απο προηγούμενα αρχεία. Μάλιστα σε ένα Note φίλου είχε 6.5GB δεσμευμένα παρότι έκανα όλα τα παραπάνω!! πως μπορώ να του διαγράψω τα πάντα? για όσους είχαν nokia εννοώ hard reset, όπου αφού ανοίξει το κινητό είναι σαν να το πήρες απο το εργοστάσιο πάλι. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 (edited) παιδιά καλημέρα. Έχω ρωτήσει πολύ κόσμο, ψάχνω επιτέλους να βρω πως διάολο κάνω FULL FORMAT σε NOTE !! Θέλω να του περάσω την νέα 4.0.4 και αφού περαστεί να μην έχει μείνει ούτε ένα κιλομπάητ μέσα απο οτιδήποτε προηγούμενο. Έχω κάνει 3 φλασαρίσματα με official roms και στα 3 παρότι έκανα full wipe απο download mode και factory dedaults μέσα απο το κινητό αφού το άνοιγα(μετά το φλασάρισμα) είχε μέσα δεσμευμένα πολλά gb απο προηγούμενα αρχεία. Μάλιστα σε ένα Note φίλου είχε 6.5GB δεσμευμένα παρότι έκανα όλα τα παραπάνω!! πως μπορώ να του διαγράψω τα πάντα? για όσους είχαν nokia εννοώ hard reset, όπου αφού ανοίξει το κινητό είναι σαν να το πήρες απο το εργοστάσιο πάλι. Χώρος αποθήκευσης/διαμόρφωση συσκευής αποθήκευσης...ΑΛΛΑ αν σου μπρικάρει;;; Γιατί δεν διαγραφεις τους φακέλους που σου μένουν ξέμπαρκοι μετά την εγκατάσταση για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου; Επίσης στη διαδρομή sdcard είναι ένας φάκελος Android. Έχει μέσα όποια μ@κακία έχουμε περάσει τόσο καιρό. Αν δεν τον έχεις διαγράψει ποτέ πρέπει να σου πιάνει πάνω από 1 GB. Διέγραψε τον και στην επανεκκίνηση θα ξαναδημιουργηθει με τα τωρινά σου αρχεία... Edited July 29, 2012 by pandrits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 ευχαριστώ...δυστυχώς δεν τα κατάφερα..μάλλον αντιγραφω λάθος apk...δεν πειράζει..θα ξαναδοκιμάσω.. Αποσυμπίεσε το zip της ρομ μπες στο φάκελο system/apps και πάρε ό,τι θέλεις. Βάλτο στον αντίστοιχο φάκελο στο τηλέφωνο σου και είσαι έτοιμος...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 ευχαριστώ...δυστυχώς δεν τα κατάφερα..μάλλον αντιγραφω λάθος apk...δεν πειράζει..θα ξαναδοκιμάσω.. Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω και εγώ ποιο ακριβώς είναι για το widget γιατί διαγράφω κατευθείαν το weather. Χρησιμοποιώ το beautiful widget και σβήνω όλα τα υπόλοιπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Ρε Παιδιά τι το σημαντικό βλέπεται όταν μέσα από το rom toolbox κατεβάσετε σε 240. Εμένα μου φαίνονται μικρά τα εικονίδια και δεν μπορώ να ξαναγυρίσω πίσω. Υπάρχει κάπου backup για να κάνω restore αν χρειαστεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DuDe_ Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 (edited) Ρε Παιδιά τι το σημαντικό βλέπεται όταν μέσα από το rom toolbox κατεβάσετε σε 240. Εμένα μου φαίνονται μικρά τα εικονίδια και δεν μπορώ να ξαναγυρίσω πίσω. Υπάρχει κάπου backup για να κάνω restore αν χρειαστεί? Δεν υπάρχει κατι το σημαντικό.. Στην ουσία είναι θέμα γουστου.... Απλα με τετοια οθόνη (μέγεθος και ανάλυση) τραβάει το μικρό density.... Τεσπα.. Τι πρόβλημα έχεις και δεν μπορεις να το αλλάξεις σε 320 όπως το έκανες 240 με rom toolbox??? Edited July 29, 2012 by _DuDe_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 Από εκεί που το αλλάζεις μόλις πας να το βάλεις στα dbi που ήταν πριν πηγαίνει νομίζω μέχρι 280 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 1. Κατεβαστε την εφαρμογη buid.prop απο play store 2. Τρεξτε την εφαρμογη και στο entry ro.sf.lcd_density αλλαξτε την τιμη στο επιθυμητο dpi 3. Save και reboot 4. Αν δεν σας αρεσει repeat να το αλλαξετε παλι. Προσωπικα ειμαι με CM10 και dpi 231 σε Nexus 7 (Phablet) mode Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts