apitsakis Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Aν ξαναπεράσεις το kies ;ή να περάσεις μόνο τους drivers του galaxy note ή και να αλλάξεις port στο pc ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 δεν κανει απολυτως τιποτα, ειναι νεκρο! υπαρχει κατι που μπορώ να κανω? JIG ισως? εδω διαβασα και αυτο εδω, προσπαθησα να το κανω αλλα και παλι δε το αναγνωρίζει το odin. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1612753&page=2 Για δοκιμασε αυτο.ποστ12 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=26285877 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Aν ξαναπεράσεις το kies ;ή να περάσεις μόνο τους drivers του galaxy note ή και να αλλάξεις port στο pc ; δυστυχως δεν το αναγνωρίζει καν το pc, παταω το power on και φαινεται να μην ανοιγει καν! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Για δοκιμασε αυτο.ποστ12 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=26285877 Στο συγκεκριμένο ποστ αναφερει μια διαδικασια με την προυποθεση οτι μπορεις να φλασαρεις το νοτε μεσω odin. εξαλλου νομιζω οτι εμενα δεν με αφορα το repartition, εδω δεν αναβει καν!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Παίδες οποίος έχει την τελευταία στοκ βάση στο κινητό του μπορεί να μου πει αν βελτιώθηκε το θέμα με το text wrapping που λέγαμε μερικά posts πριν; Στον boat κτλ.. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 τελικα NOTECORE 7 ME SPEEDMODE 3-9 ποιος κερδαει????? ποιεσ οι διαφορεσ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Σε ταχύτητα ο netcore, σε μπαταρία (ελάχιστη η διαφορά), ο speedmode. Έτσι δηλαδή πιστεύω εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Mε ποιον kernel? Notecore? πιωμενο εισαι ρε? :lol::lol: xaxaxa εσυ με βλεπεις καλα χαχαχ:lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 τελικα NOTECORE 7 ME SPEEDMODE 3-9 ποιος κερδαει????? ποιεσ οι διαφορεσ?? Οποιον και να βαλεις χαμενος δεν βγαινεις. Συμφωνω και γω οτι ο Speed εχει λιγο καλυτερη μπαταρια, ενω ειναι και αρκετα γρηγορος. Παρολα αυτα η δικη μου επιλογη ειναι Notecore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 τελικα NOTECORE 7 ME SPEEDMODE 3-9 ποιος κερδαει????? ποιεσ οι διαφορεσ?? Νομίζω ότι σε μένα και στην εξαιρετική chrack που φοράω ότι ο speed κάθεται καλύτερα.. Έχω κολλήματα με notecore. Και τα είχα και στην Kingdom. Γενικά ψαξτο λίγο να δεις τι κάθεται καλύτερα στο κινητό σου.. Όσο για την chrack rom τι να πω ρε παιδιά ότι και να πω είναι λίγο. Απλά respect. :thumbup: Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Νομίζω ότι σε μένα και στην εξαιρετική chrack που φοράω ότι ο speed κάθεται καλύτερα.. Έχω κολλήματα με notecore. Και τα είχα και στην Kingdom. Γενικά ψαξτο λίγο να δεις τι κάθεται καλύτερα στο κινητό σου.. Όσο για την chrack rom τι να πω ρε παιδιά ότι και να πω είναι λίγο. Απλά respect. :thumbup: Sent from my note ακριβός τα ίδια εχω και στο μυαλό μου και στο κινητό μου χαχα :ninja: chrack + speed = respect :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Νομίζω ότι σε μένα και στην εξαιρετική chrack που φοράω ότι ο speed κάθεται καλύτερα.. Έχω κολλήματα με notecore. Και τα είχα και στην Kingdom. Γενικά ψαξτο λίγο να δεις τι κάθεται καλύτερα στο κινητό σου.. Όσο για την chrack rom τι να πω ρε παιδιά ότι και να πω είναι λίγο. Απλά respect. :thumbup: Sent from my note Σωστός...Με κάλυψες απόλυτα!!! Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Καλημέρα. Να συμφωνήσω και εγώ για τον Speedmod , όντως πάει καλύτερα στη chrack's. Εγώ από εχθές πέρασα τη CM10 . Αν λάβουμε υπόψη μας πως είναι η πρώτη προσπάθεια, η Rom είναι πολύ καλή . Σίγουρα θα γίνει πιο γρήγορη και θα έχει καλύτερη απόκριση όσο την δουλεύουν. Θα την αλλάξω σε λίγο μάλλον, άπλα ήθελα να τη δοκιμάσω. Άντε να δούμε τι θα διαλέξουμε τώρα...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Καλημέρα. Να συμφωνήσω και εγώ για τον Speedmod , όντως πάει καλύτερα στη chrack's. Εγώ από εχθές πέρασα τη CM10 . Αν λάβουμε υπόψη μας πως είναι η πρώτη προσπάθεια, η Rom είναι πολύ καλή . Σίγουρα θα γίνει πιο γρήγορη και θα έχει καλύτερη απόκριση όσο την δουλεύουν. Θα την αλλάξω σε λίγο μάλλον, άπλα ήθελα να τη δοκιμάσω. Άντε να δούμε τι θα διαλέξουμε τώρα...:) Μπορείς να μας κανείς ένα mini review; Για τον browser αν έχει βελτίωση αν δουλεύει το text wrapping και γενικά να μας πεις λίγο τι παίζει και τι σου έκανε εντύπωση; Όσο για το δεύτερο που ρωτάς chrack με κλειστά μάτια;) Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Οσοι κανουν ορεξη για CM10 ας περιμενουν, εχει ακομα μερικα θεματακια, με κυριοτερο το hw composer - δεν ειναι ακομα ετοιμη να δειξει τα δοντια του Project Butter. Θα ενημερωσω, μιας και το Note το εχω για 2ο και εχω την πολυτετλεια να εχω μη πληρως λειτουργικη rom. Παντως εχει δυνατοτητες... Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 (edited) Μπορείς να μας κανείς ένα mini review; Για τον browser αν έχει βελτίωση αν δουλεύει το text wrapping και γενικά να μας πεις λίγο τι παίζει και τι σου έκανε εντύπωση; Όσο για το δεύτερο που ρωτάς chrack με κλειστά μάτια;) Sent from my note Καταρχήν με chrack's ήμουν, όντως πολύ καλή άπλα μιας και θα κάνω όλη τη διαδικασία με τρώει να δοκιμάσω και κάποια άλλη. Τώρα για τη CM10. Όπως είπα, για πρώτη γεύση ει Άι πολύ καλή. Άλλα θέλει δουλεία ακόμα για την ευχαριστηθείς σε καθημερινή χρήση. Εμένα ο browser δεν μου φάνηκε όσο γρήγορος περίμενα. Είχε τα κολληματάκια του. To text wrapping δεν μου δούλεψε οπότε και αυτό είναι ένα θεματάκι. Η κάμερα έχει αλλάξει άλλα όχι κάτι σημαντικό. Άπλα μπορείς να δεις τις φωτογραφίες που τραβάς πιο γρήγορα, με ένα άγγιγμα προς τα αριστερά. Το UI είναι σχεδόν ολόιδιο, στις ρυθμίσεις έχουν προσθεθει κάποια πράγματα άλλα ουσιαστικά είναι αισθητικές οι περισσότερες αλλαγές που είδα. Η μπαταρία καλή μέχρι στιγμής και σταθερή. Αν θέλεις και κάποια άλλη λεπτομέρεια πες μου. Edit: Ξέχασα! Ύπαρχουν και μερικές αλλαγές στην οθόνη κλειδώματος, αισθητικές και αυτές. Γενικά έχω την αίσθηση πως κάναν πιο πρακτικό, εύχρηστο το περιβάλλον, άλλα δεν θέλω να βγάλω ακόμα συμπεράσματα για τη ταχύτητα, είναι πολύ νωρίς. Edit 2: Να προσθέσω πως μετά από αρκετό φόρτωμα με εφαρμογές κράσαρε ο launcher. Edited July 26, 2012 by sotiris_rez Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Εχω κρακ αλλά δεν εχω ηχογράφηση συνομιλίας ας πει κάποιες που την έχει έτσι είναι τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonahta Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Εχω κρακ αλλά δεν εχω ηχογράφηση συνομιλίας ας πει κάποιες που την έχει έτσι είναι τι μπορώ να κάνω; Total Recall, με audio strategy: 2. Δοκιμασμένο σε Chrack+GL_NotecoreV7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Καινούριος speadmod K3_10 Οποίος τον περάσει ας μας πει δύο λόγια... Είμαι από χθες με την εξωτερική chraks v9 και τον speadmod K3_9 και μπορώ να πω πως είμαι ενθουσιασμένος... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Καινούριος speadmod K3_10 Οποίος τον περάσει ας μας πει δύο λόγια... Είμαι από χθες με την εξωτερική chraks v9 και τον speadmod K3_9 και μπορώ να πω πως είμαι ενθουσιασμένος... Πες μου αν έχει ηχογράφηση την ώρα τησ συνομιλίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 (edited) Πες μου αν έχει ηχογράφηση την ώρα τησ συνομιλίας Σε εμένα έχει και δουλεύει κανονικότατα... Και την αποθηκεύει στην sd / sound Edited July 26, 2012 by galanakop Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 (edited) Σε εμένα έχει και δουλεύει κανονικότατα... Και την αποθηκεύει στην sd / sound ok την ξαναπερναω απο την αρχη κατι θα εγινε λαθος για να δουμε...... ΜΑ τι στο καλό την περασα παλυ με φουλ γαιπ και δεν μου εχει ηχογραφιση???? Edited July 26, 2012 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Σημερα ηρθε ενα ota update περιπου 25 mb...Βελτιωση σταθεροτητας ελεγε στο τελος τελος..Ηρθε σε καποιον αλλο; (Πηρα μια χαρα οτι ηρθε η 4.1 αλλα μαλλον ονειρευομουν...) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Πες μου αν έχει ηχογράφηση την ώρα τησ συνομιλίας Η μονη λυση ηταν να περασω το Call recording-N7000-ICS με ρεικοβερι ΠΑΡΆΞΕΝΟ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 (edited) Σημερα ηρθε ενα ota update περιπου 25 mb...Βελτιωση σταθεροτητας ελεγε στο τελος τελος..Ηρθε σε καποιον αλλο; (Πηρα μια χαρα οτι ηρθε η 4.1 αλλα μαλλον ονειρευομουν...) Ποια ρομ είχες και σου ήρθε το update; Την τελευταία ελληνική; Η μονη λυση ηταν να περασω το Call recording-N7000-ICS με ρεικοβερι ΠΑΡΆΞΕΝΟ. Τελικά αυτό το call recording σε στοκ ρουταρισμενη ελληνική ice δουλεύει; γιατί σε μένα χθες δημιούργησε ένα κάρο προβλήματα.δεν διάβαζε την κάρτα σιμ του κινητού κτλ κτλ Sent from my note Edited July 26, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts