Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα

ρε πατριδα τι μας κανεις... :)

Ειχαμε τον Ηλια να μας αναβει φωτιες :) και τωρα εχουμε εσενα... :):)

αξιζει η αλβα2?? να βαλω αυτην η την KD 4.4??

βαλε αλβα2 με cf root εδωσα το λινκ πιο πανω!:)

τρομερος συνδυασμός και νομιζω οτι εχει διαφορα και στην μπαταρια!

εχεις δικιο το ρωσικο λινκ και μενα μου κανει κολπα...

δοκιμασε με firefox πατα το λινκ και λογικα θα κατεβει το αρχειο μονο του!

στο κινητο παντως που ηθελα να το κατεβασω δεν κατεβαινε το αρχειο με κανενα broswer..

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ο cf root πως περνιεται?? με mobile odin η κατευθειαν απο recovery??

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

τρομερος συνδυασμός και νομιζω οτι εχει διαφορα και στην μπαταρια!

εχεις δικιο το ρωσικο λινκ και μενα μου κανει κολπα...

δοκιμασε με firefox πατα το λινκ και λογικα θα κατεβει το αρχειο μονο του!

στο κινητο παντως που ηθελα να το κατεβασω δεν κατεβαινε το αρχειο με κανενα broswer..

Εγώ έβαλα του Maxicet χθες αλλά μου κόλλαγε πολύ o Nova και την πέταξα...

Από το πρωί είμαι με Fusion, καλά πάει αλλά αφού εσύ ενθουσιάστηκες με Alba δεν έχω παρά να ακολουθήσω...την έχω στο pc. Φλασάρω μόλις σχολάσω και επανέρχομαι...:D

Εγώ έβαλα του Maxicet χθες αλλά μου κόλλαγε πολύ o Nova και την πέταξα...

Από το πρωί είμαι με Fusion, καλά πάει αλλά αφού εσύ ενθουσιάστηκες με Alba δεν έχω παρά να ακολουθήσω...την έχω στο pc. Φλασάρω μόλις σχολάσω και επανέρχομαι...:D

η fusion τι ειναι παλι?:lol:

με την αλβα ενθουσιάστηκα γιατι χωρις πολλα "κολπα" κτλ παει σφαιρα!

αλλα νομιζω οτι ο κερνελ που εβαλα σημερα εκανε την διαφορα...:)

για την ωρα στην 4.0.4 πιστευω οτι οσο πιο κοντα εισαι σε "στοκ" τοσο το καλυτερο..

η fusion τι ειναι παλι?:lol:

με την αλβα ενθουσιάστηκα γιατι χωρις πολλα "κολπα" κτλ παει σφαιρα!

αλλα νομιζω οτι ο κερνελ που εβαλα σημερα εκανε την διαφορα...:)

για την ωρα στην 4.0.4 πιστευω οτι οσο πιο κοντα εισαι σε "στοκ" τοσο το καλυτερο..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1766480

Θα συμφωνήσω μαζί σου. Η 4.0.4 είναι ένα κλικ πιο γρήγορη (σαν βάση) και όσο πιο στοκ είσαι, τόσο το καλύτερο...άσε που νομίζω πως είναι νωρίς και βιάστηκαν να περάσουν tweaks που δεν τα δοκίμασαν...

Παιδιά με την 4.0.4 είδατε αισθητή διαφορά στην μπαταρία? Έτσι μου είπε ένας φίλος και θέλω στην άποψή σας ;)

καλησπερα εχω root το κινητο και θελω να βαλω την 4.0.4 μπορει καποιος να μου πει τον τροπο? ευχαριστω. με odin μπορεσα και το εκανα root με τα τρια αρχεια.

Ρε μαστορια,εμενα γιατι δεν μου βγαζει κατι για αναβαθμιση? είμαι σε 4.0.3 ,εχω δοκιμάσει μόνο ota ομως!!!!Και κατι αλλο αν ξέρετε,αν περασω τελικα 4.0.4, πρεπει να τα περάσω όλα από την αρχή????
ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE!

καλησπερα εχω root το κινητο και θελω να βαλω την 4.0.4 μπορει καποιος να μου πει τον τροπο? ευχαριστω. με odin μπορεσα και το εκανα root με τα τρια αρχεια.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3933283#post3933283

Εγω παιδια προχτες φορεσα την Alba Aroma V2 και δεν εμεινα ευχαριστημενος πουθενα..Φορεσα χτες την Kingdroid Notemania V4.4.0 με Speedmod και Nova Launcher και το κινητο παει σφαιρα κ σε μπαταρια απο χτες το απογευμα ειμαι 48% με πολυ wifi, κλησεις, sygic και στησιμο συσκευης.[ATTACH]26030[/ATTACH]
Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro

ευχαριστω φιλε αλλα το σαιτ της samsung δεν εχει καποιο λινκ να κατεβασω τα αρχεια αυτα.

Kατέβασε την 4.04 από εδώ http://www.hotfile.com/dl/...G_DBT.zip.html (πιστεύω να γνωρίζεις την διαδικασία μέσω του PC-ODIN).

Για να κάνεις root είναι πανεύκολο, αλλά νομίζω ότι χρειάζεσαι την external sd card. (Δύο αρχεία φλασάρεις μόνο).

τη ρομ τη βαζεις στο pda του οντιν

Edited by piros61

Προσπαθω απο χθες να κατεβασω το titanium backup και μου γραφει οτι δεν υπαρχει επαρκης διαθεσημος αποθηκευτικος χωρος. Γιατι; και χωρο εχω παρα πολυ και αν δοκημασω να κατεβασω κανα αλλο μια χαρα κατεβενει. Edited by araditsas

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1766480

Θα συμφωνήσω μαζί σου. Η 4.0.4 είναι ένα κλικ πιο γρήγορη (σαν βάση) και όσο πιο στοκ είσαι, τόσο το καλύτερο...άσε που νομίζω πως είναι νωρίς και βιάστηκαν να περάσουν tweaks που δεν τα δοκίμασαν...

+1000...

αυτο βλεπω και εγω..:)

την αραζω λιγο με αλβα2 και βλεπουμε..:)

Το μόνο αρνητικό σε μια official rom είναι τα toggles στη μπάρα ειδοποιήσεων. Μα καλά ποιανού χαζού ήταν αυτή η ιδέα , να βάλουν τόσα μόνον ;. Τόσες αναβαθμίσεις έχουν γίνει και τα toggles παραμένουν ίδια . Edited by apitsakis

Πρώτες εντυπώσεις για την Crash V6. Πολύ smooth, η μπαταρία κρατάει πολύ, του έκανα και battery calibration και θα δείξει. Υπήρχε μια σηματνική καθυστέρηση στο άνοιγμα των προγραμμάτων και γενικά σου δίνει την αίσθηση ότι είναι πολύ φορτωμένο το σύστημα. Του έτρεξα το quadrant και μου έβγαλε σκορ 3050, πολύ μικρό κατα την γνώμη μου.

Είπα να δοκιμάσω να αλλάξω κέρνελ και έβαλα τον μόλις καινούριο GL Notecore 3.1, πολύ καλύτερη αίσθηση και το quadrant έβγαλε σκορ 4450!!!

Φαντάζομαι πως με τον Notecore 3.1 η ρομ του elthis θα πετάει.

Περιμένω να βγεί ο kingdroid με την καινούρια 4.0.4 να δούμε τι θα ψάρια θα πιάνει. (Ετοιμάζεται!!!)

Edited by vkostas

Ψαχνοντας το κινητο κατι πατησα στο superSU και τωρα δεν ειμαι ρουτ εχω κιντροιντ με σπειντ τι πρεπει να κανω;; για να γινω παλι ρουτ;

Κανα νεο για κενουργια κιντροιντ να τρελαθουμε εχουμε;

Edited by araditsas

Παιδιά με την 4.0.4 είδατε αισθητή διαφορά στην μπαταρία? Έτσι μου είπε ένας φίλος και θέλω στην άποψή σας ;)

Προσωπικα Ευθυμη ειμαι με alba 2 που ειναι πολυ κοντα σε stock. Εκτος απο

πολυ smooth, ναι εχω διαφορα στην μπαταρια, μεγαλη θα ελεγα. Τουλαχιστον

απο την Kingdroid 4.4 με βαση 4.03.

Προσωπικα Ευθυμη ειμαι με alba 2 που ειναι πολυ κοντα σε stock. Εκτος απο

πολυ smooth, ναι εχω διαφορα στην μπαταρια, μεγαλη θα ελεγα. Τουλαχιστον

απο την Kingdroid 4.4 με βαση 4.03.

Ναι γιατί εγώ στο s3 με 4.0.4 είδα μεγάλη διαφορά από το note (υπέρ του s3 και δεν το περίμενα) οπότε περιμένω κάτι αντίστοιχο και παραπάνω από note με 4.0.4 με τέτοια μπαταρία που έχει.. Άντε ωραία!!

Έρχεται και η καινούρια Chrak's

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1665208

Tην κατέβασα ήδη :p

Αν δεν κρατιέσαι από εδώ..

http://kikis-home.de/chrack/lrg/Chrack_XXLRG_DBT_aroma_v8.zip

Edited by apitsakis

Ναι γιατί εγώ στο s3 με 4.0.4 είδα μεγάλη διαφορά από το note (υπέρ του s3 και δεν το περίμενα) οπότε περιμένω κάτι αντίστοιχο και παραπάνω από note με 4.0.4 με τέτοια μπαταρία που έχει.. Άντε ωραία!!

Διακρίνω δικαιολογίες για επιστροφή στο Note???:)