hackfree Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 (edited) Παιδια για να περασω το kalagas theme πανω στην κρισκελο πρεπει να κανω τη διαδικασια με το zipthemer οπως γραφει? και τα wipe cache/dalvic cashe install from sd μπορουν να γινουν κανονικα απο cwm manager η θελει abyss? Δουλευει σε 240 dpi και nova launcher η μονο με touchwiz και στοκ 320 dpi? Edited June 20, 2012 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Παιδια για να περασω το kalagas theme πανω στην κρισκελο πρεπει να κανω τη διαδικασια με το ziptheme οπως γραφει? και τα wipe cache/dalvic cashe install from sd μπορουν να γινουν κανονικα απο cwm manager η θελει abyss? Για τα wipes (όχι wipe data φυσικα) μπορείς να τα κάνεις από recovery κανονικά χωρίς πρόβλημα.. Για το θέμα του Kalagas κι εμένα με ενδιαφέρει να ξέρω πως γίνεται :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Μπραβο ηλια! Θα αραξω και εγω με την δικια σου rom! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Εγω που εβαλα χτες το kalagas ακολουθησα οτι λεει ο οδηγος κ μου επαιξε χαρτι!!! Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 (edited) Εγω που εβαλα χτες το kalagas ακολουθησα οτι λεει ο οδηγος κ μου επαιξε χαρτι!!! Έχει κάνει και κάποιες αλλαγές νομίζω ο Γιάννης στο θέμα του ε? Από που ακολούθησες οδηγίες? Από το νήμα του Kalagas? Βασικά το v2.1 πέρασες? Τα άλλα τα βρήκα και τώρα θα δοκιμάσω κι εγώ! Edit: Το πέρασα το θέμα σύμφωνα με τις οδηγίες είναι πολύ πολύ καλό!!! Άντε, μεγειά μας! Edited June 20, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depmode Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Νεο brick απο τύπο που φλασαρε PAranoid απο cfroot 5.6 ,που υποτιθεται είναι safe καθως αφαιρει το command για emmc erase. Ελα που ομως το update script της PA (όπως και ολων που βασιζονται σε CM9 kernel) εχει εντολη να το ενεργοποιει. Οπότε και παλι, μην φλασαρει κανεις απο οποιονδηποτε ICS kernel για να ειμαστε σιγουροι. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1720095 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Έχει κάνει και κάποιες αλλαγές νομίζω ο Γιάννης στο θέμα του ε? Από που ακολούθησες οδηγίες? Από το νήμα του Kalagas? Βασικά το v2.1 πέρασες? Τα άλλα τα βρήκα και τώρα θα δοκιμάσω κι εγώ! Edit: Το πέρασα το θέμα σύμφωνα με τις οδηγίες είναι πολύ πολύ καλό!!! Άντε, μεγειά μας! Σε twlauncher η καποιο αλλο? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Έχει κάνει και κάποιες αλλαγές νομίζω ο Γιάννης στο θέμα του ε? Από που ακολούθησες οδηγίες? Από το νήμα του Kalagas? Βασικά το v2.1 πέρασες? Τα άλλα τα βρήκα και τώρα θα δοκιμάσω κι εγώ! Edit: Το πέρασα το θέμα σύμφωνα με τις οδηγίες είναι πολύ πολύ καλό!!! Άντε, μεγειά μας! Ειναι super λεμε...εκανα κ battery calibration χτες το απογευμα στις 7..και ειμαι τωρα νε foul wifi,κλησεις,μηνυματα,ραδιο στι 64%!!!Δε το κουναω ρουπι λεμε!!!! Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Εγω εχω μεινει στη πρωτη goat απο την οποια ειμαι πολυ ευχαριστημενος.αξιζει η μεταβαση σε αλλη ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 (edited) πέρασα το kalagas και δουλεύει καλά σε nova και 240 dpi. όμως δεν μου άλλαξε όλο το status bar, δηλαδή εκεί που δείχνει το wifi, data, bt,gps κ.λ.π είναι όπως ήταν στην κρίσκελο. άλλαξαν όλα τα άλλα όπως οι ενδείξεις για wifi σημα, πόση μπαταρία υπολειπόμενη, και το σήμα του δικτύου... θα ήθελα και το status bar όμως! φανταστική δουλειά κατά τα άλλα. πανέμορφο http://oi49.tinypic.com/33abax4.jpg Edited June 20, 2012 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Εγω εχω μεινει στη πρωτη goat απο την οποια ειμαι πολυ ευχαριστημενος.αξιζει η μεταβαση σε αλλη ρομ? Εγω ημουν στη goa και πηγα στου elthis την alba με θεμα του kalagas...Απλα τα σπαει κ σε αποδοση κ ταχυτητα κ μπαταρια μετα απο καλιμπραρισμα! Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Έχει κάνει και κάποιες αλλαγές νομίζω ο Γιάννης στο θέμα του ε? Από που ακολούθησες οδηγίες? Από το νήμα του Kalagas? Βασικά το v2.1 πέρασες? Τα άλλα τα βρήκα και τώρα θα δοκιμάσω κι εγώ! Edit: Το πέρασα το θέμα σύμφωνα με τις οδηγίες είναι πολύ πολύ καλό!!! Άντε, μεγειά μας! καλησπερα παιδια που βρισκουμε το θεμα του kalagas και που τις οδηγιες για να το περασουμε??? ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 καλησπερα παιδια που βρισκουμε το θεμα του kalagas και που τις οδηγιες για να το περασουμε??? ευχαριστω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=333202 Βήμα βήμα ότι λέει ακριβώς.. Είναι πολύ εύκολο κι εγώ σήμερα το έκανα πρώτη φορά (sorry Γιάννη!!!).. Πάντως το θέμα έχει απίστευτα εικονίδια και όντως πάει την εκπληκτική οθόνη της συσκευής μας σε άλλο επίπεδο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 υπαρχει κανενας τροπος να βλεπουμε στο Note μας tv ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 υπαρχει κανενας τροπος να βλεπουμε στο Note μας tv ? Tv tuner δεν έχει οπότε από εκεί και πέρα μόνο μέσω εφαρμογής από playstore.. Η κάθε εφαρμογή έχει φυσικά τα δικά της κανάλια.. Α και μέσω κάποιον site που έχουν live links Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 (edited) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=333202 Βήμα βήμα ότι λέει ακριβώς.. Είναι πολύ εύκολο κι εγώ σήμερα το έκανα πρώτη φορά (sorry Γιάννη!!!).. Πάντως το θέμα έχει απίστευτα εικονίδια και όντως πάει την εκπληκτική οθόνη της συσκευής μας σε άλλο επίπεδο!! μολις το περασα με βημα βημα τις οδηγιες ειναι ΤΕΛΕΙΟ. συγχαρητηρια Γιαννη Τον φακελλο που δημιουργηθηκε μεσα στην καρτα ( zip themer) να τον σβησω??? Edited June 20, 2012 by GTHOM Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 μολις το περασα με βημα βημα τις οδηγιες ειναι ΤΕΛΕΙΟ. συγχαρητηρια Γιαννη Τον φακελλο που δημιουργηθηκε μεσα στην καρτα ( zip themer) να τον σβησω??? αν θες σβήσε το update αφού το έκανες και το άλλο το undo είναι για να το τρέξεις αν θες να κάνεις απεγκατάσταση...:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Θα πειτε καμια γνωμη για την AlBa modded ROM εδω???????????:O Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Θα πειτε καμια γνωμη για την AlBa modded ROM εδω???????????:O Εμ δεν ξέραμε ότι έχεις κάνει δικό σου νήμα... είχα μεινει στο ποστ εντός της Alba rom :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Θα πειτε καμια γνωμη για την AlBa modded ROM εδω???????????:O εγραψα ηδη !!!!:happy: hierophantis εκει . ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Ηλια ειναι διαφορετικη αυτη ??? Modded Lite AlBa LQ3 Final απο αυτην AlBa_XXLQ3_Full_By_Elthis η μονη διαφορα ειναι οτι ειναι lite η εχει και αλλες??? εγω φοραω την 2η. Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Ηλια ειναι διαφορετικη αυτη ??? Modded Lite AlBa LQ3 Final απο αυτην AlBa_XXLQ3_Full_By_Elthis η μονη διαφορα ειναι οτι ειναι lite η εχει και αλλες??? εγω φοραω την 2η. Μεινε εκει...δεν εχει τραγικες διαφορες...;) edit:Ευχαριστω οσα παιδια στηριζουν τη προσπαθεια.....:D Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 edit:Ευχαριστω οσα παιδια στηριζουν τη προσπαθεια.....:D εμεις ΣΕ ευχαριστουμε για οτι κανεις ;) Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Τόση διαφορά η LQ3 του Ηλία??? Διαβάζω διαβάζω κ εκεί που λέω θα φλασάρω κάθε 2μηνο με έχετε αναστατώσει... Πριν καμιά βδομάδα έβαλα την Δραχμή, τώρα πάλι τα ίδια??? Πάλι φλασάρισμα??? Ευχαριστώ για τα καλά λόγια για το Theme... Για το παιδί που ρώτησε αν πρέπει να σβήσει το φάκελο ZipThemer, να μην το σβήσει γιατί αν θες να φλασάρεις κάποιο update του Mixed Theme, θα πρέπει να τον ξανά φτιάξεις... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Τόση διαφορά η LQ3 του Ηλία??? Διαβάζω διαβάζω κ εκεί που λέω θα φλασάρω κάθε 2μηνο με έχετε αναστατώσει... Πριν καμιά βδομάδα έβαλα την Δραχμή, τώρα πάλι τα ίδια??? Πάλι φλασάρισμα??? Ευχαριστώ για τα καλά λόγια για το Theme... Για το παιδί που ρώτησε αν πρέπει να σβήσει το φάκελο ZipThemer, να μην το σβήσει γιατί αν θες να φλασάρεις κάποιο update του Mixed Theme, θα πρέπει να τον ξανά φτιάξεις... Γιαννη βασικα τη (μικρη) διαφορα τη κανει η LQ3 base. Δε θα δεις το Note σου να μεταμορφωνεται σε...Note2, αλλα νομιζω οτι η LQ3 ειναι η καλυτερη βαση μεχρι τωρα... Οσο παμε βελτιωνομαστε...:) Εντωμεταξυ, θα ηθελα πολυ να εχω ενα notification bar by kalagas, αλλα με τον τροπο που εχεις επιλεξει (και καλα κανεις.μη σου ζηταει ο καθενας τα δικα του), θα πρεπει να ''χτιστει'' εν πλω...:( Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts