Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αχ αχ αχ!! Περνάς από mob odin τον abyss kernel κάνεις full wipe και μετά από recovery φλασάρεις την νέα ρομ.. Το έχεις ξανακάνει??

Αν δεν εχεις abyss εδω - https://www.wuala.com/ampelift/Documents/?key=wVGpWQ3L61JE

Και οτι λεει ο efthimis;)

Να ρωτήσω... υπάρχει πιθανότητα να ευθύνεται μια ρομ η ο κερνελ για την υψηλή θερμοκρασία κατά την φόρτιση?

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων
giphy.gif

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να ρωτήσω... υπάρχει πιθανότητα να ευθύνεται μια ρομ η ο κερνελ για την υψηλή θερμοκρασία κατά την φόρτιση?

Ο kernel ναι....Αλλά γενικά όπως έχει αναφερθεί, ιδίως στην αρχή της φόρτισης,η συσκευή θερμαίνεται αρκετά...

Btw το wallpaper που έχεις στα προηγούμενα posts, ήταν η "σημαία"μας όταν φτιάχναμε στο DesireHD custom ROM με τον kalagas και τα άλλα παιδιά της ομάδας...

Τι μου θύμισες...:)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Ο kernel ναι....Αλλά γενικά όπως έχει αναφερθεί, ιδίως στην αρχή της φόρτισης,η συσκευή θερμαίνεται αρκετά...

Btw το wallpaper που έχεις στα προηγούμενα posts, ήταν η "σημαία"μας όταν φτιάχναμε στο DesireHD custom ROM με τον kalagas και τα άλλα παιδιά της ομάδας...

Τι μου θύμισες...:)

Λες να μην το ξέρω (θυμάμαι) εσένα Ηλια(eliashadow) και τον kalagas σας ακολουθώ απ το DesireHD που το έχω ακόμα ,και καμιά φορά του περνάω καμιά νέα ρομ , απίστευτη συσκευή .

giphy.gif

Αν δεν εχεις abyss εδω - https://www.wuala.com/ampelift/Documents/?key=wVGpWQ3L61JE

Και οτι λεει ο efthimis;)

Ποιο περναω απο τα 3 που μου βγαζει ?

Edited by fraris
Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro

Ποιο περναω απο τα 3 που μου βγαζει ?

το 1ο φιλε μου

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Ευχαριστω παιδια...Να ρωτησω κατι ακομη..αφου εχω lq2 και οχι lpy γιατι πρεπει να περασω τον kernel και δε το κανω κατευθειαν με το να περασω το zip της ρομ... Να μπω σε recovery και cmw full wipe, wipe catch,wipe dalvik και install from sd card??
Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro

Ευχαριστω παιδια...Να ρωτησω κατι ακομη..αφου εχω lq2 και οχι lpy γιατι πρεπει να περασω τον kernel και δε το κανω κατευθειαν με το να περασω το zip της ρομ... Να μπω σε recovery και cmw full wipe, wipe catch,wipe dalvik και install from sd card??

Γιατί κανένας ics κερνελ δεν είναι ασφαλής για να κάνεις full wipe και εννοώ ότι υπάρχει ενδεχόμενο bricking!! Οπότε full wipe (wipe μεγάλων αρχείων δηλαδή) μόνο με abyss που είναι kernel gb.. Μην το επιχειρήσεις είναι μεγάλος ο κίνδυνος.. Αν διαβάσεις πιο πίσω θα δεις ότι το έχουμε συζητήσει παααααρα πολύ το θέμα :p

παιδιά επειδή ψήνομαι να δοκιμάσω την alliance και την κρίσκελο μπορώ να τις περάσω με abyss και wipe cache/dalvik cache χωρίς να κάνω full wipe/restore? για να μην χάσω τις εφαρμογές μου και τα δεδομένα? φοράω την τελευταία κατσίκα 2.1 XXLQ2 (λογικά αφού έχουν ίδια base δεν χρειάζεται full wipe...) Edited by hackfree
technoholic maniac reviewer

παιδιά επειδή ψήνομαι να δοκιμάσω την alliance και την κρίσκελο μπορώ να τις περάσω με abyss και wipe cache/dalvik cache χωρίς να κάνω full wipe/restore? για να μην χάσω τις εφαρμογές μου και τα δεδομένα? φοράω την τελευταία κατσίκα 2.1 XXLQ2 (λογικά αφού έχουν ίδια base δεν χρειάζεται full wipe...)

Πιστεύω οτι δεν θα εχεις θέμα μια και εχουν ιδιο firmware...Αν δεις τιποτα περίεργα αναγκαστικά full wipe...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

παιδιά επειδή ψήνομαι να δοκιμάσω την alliance και την κρίσκελο μπορώ να τις περάσω με abyss και wipe cache/dalvik cache χωρίς να κάνω full wipe/restore? για να μην χάσω τις εφαρμογές μου και τα δεδομένα? φοράω την τελευταία κατσίκα 2.1 XXLQ2 (λογικά αφού έχουν ίδια base δεν χρειάζεται full wipe...)

Εγώ προσωπικά πάντα κάνω full wipe για να πάρω τα μέγιστα από την κάθε rom και να "κάτσει" όσο καλύτερα γίνεται! Επίσης αν θέλω να δοκιμάσω κάποιες ρομ στην σειρά τότε απλά επαναφέρω από titanium καμιά 30αριά εφαρμογές που θα μου χρειαστούν. Όπως και να 'χει μια ρομ πρέπει να μείνει 2-3 μέρες στην συσκευή να "δέσει" (ούτε ο Παρλιάρος στο αντρικό του να ήμουν :lol: )

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1609252

Η νέα (Criskelo's ICS V7 << LQ3 >>) με το νεο firmware :whistle::secret:

giphy.gif

ευκολα περνας νεα rom ? Εχω την τελευταια 4.0.3 ICS official περασμενη απο το updater :)

Eχει μεγαλη διαφορα αυτη η νεα rom του Criskelo ?

ευκολα περνας νεα rom ? Εχω την τελευταια 4.0.3 ICS official περασμενη απο το updater :)

Eχει μεγαλη διαφορα αυτη η νεα rom του Criskelo ?

Κι εγώ περιμένω αν την περάσει κάποιος να μας πει εντυπώσεις :happy:

Είμαι περίεργος να μας πείτε για την νέα base LQ3 !

όποιος έχει τον χρόνο και την διάθεση ας μου πει τα βήματα....

φλασαρω πρώτα abys ,advance- reboor recovery .

wipe data ,cache ,dalvic .

flash την καινουρια rom . reboot system .

και εισαι κομπλε .

άντε να δούμε την νέα base πως τα πάει....

μου ήρθε και το bluetooth της jawbone το icon σήμερα, πολύ τέλειο!! με android υποστήριξη εφαρμογής, και προγράμματα απλά έπαθα πλάκα.... δοκίμασα και το noise assasin με τέρμα μουσική και ο άλλος άκουγε μόνο την φωνή μου.... φτηνότερη τιμή 80 ευρώ στο skroutz, και εγώ το πήρα από αμερική σε 1 μόλις εβδομάδα με 20 ευρώ περίπου.... lol

Edited by hackfree

άντε να δούμε την νέα base πως τα πάει....

μου ήρθε και το bluetooth της jawbone το icon σήμερα, πολύ τέλειο!! με android υποστήριξη εφαρμογής, και προγράμματα απλά έπαθα πλάκα.... δοκίμασα και το noise assasin με τέρμα μουσική και ο άλλος άκουγε μόνο την φωνή μου.... φτηνότερη τιμή 80 ευρώ στο skroutz, και εγώ το πήρα από αμερική σε 1 μόλις εβδομάδα με 20 ευρώ περίπου.... lol

το america link please...!

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

φλασαρω πρώτα abys ,advance- reboor recovery .

wipe data ,cache ,dalvic .

flash την καινουρια rom . reboot system .

και εισαι κομπλε .

Δεν κάνεις wipe data???

Λάθος μόλις το είδα να διαγραφεί παρακαλώ!! Έχει ζέστη σήμερα :cool:

το america link please...!

http://www.ebay.ie/itm/140763649895?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_2280wt_1010

out of stock...:blink: ίσως ξαναβάλει αγγελία. πάντως θα πάρω κανα 2 ακόμα να έχω καβάτζα να κάνω δώρο πουθενά σίγουρα. μου ήρθε σε άριστη κατάσταση και σε μία εβδομάδα μόνο

πάντως το noise assasin δουλεύει υπερβολικά καλά!! μόνο γιαυτό έχω πάθει πλάκα. έβαλα ηχεία 500watt σε ένταση που τρίζαν τζάμπια και πατώματα, έκατσα δίπλα από τα ηχεία, και με πείραν τηλέφωνο και ακούγαν τη φωνή μου πεντακάθαρα με σχεδόν καθόλου μουσική! ενώ εγώ που μιλούσα δεν άκουγα τη φωνή μου!!

Edited by hackfree

http://www.ebay.ie/itm/140763649895?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_2280wt_1010

out of stock...:blink: ίσως ξαναβάλει αγγελία. πάντως θα πάρω κανα 2 ακόμα να έχω καβάτζα να κάνω δώρο πουθενά σίγουρα. μου ήρθε σε άριστη κατάσταση και σε μία εβδομάδα μόνο

ok thanks του εστειλα μηνυμα αν θα φερει και αλλα...180 πουλησε! συγγνωμη για το off topic παιδια! :cry:

back to note! :D

Εχω την αισθηση οτι ειναι η πρωτη διαφορετικη ICS που βλεπω στο NOTE μου. Πρωτη εντυπωση ολα καλά.

Εχω την αισθηση οτι ειναι η πρωτη διαφορετικη ICS που βλεπω στο NOTE μου. Πρωτη εντυπωση ολα καλά.

δηλαδή που είδες διαφορά? στην ταχύτητα? στο smoothness? στην μπαταρία? αργότερα κάνε λίγο ένα mini review αν θέλεις σε ευχαριστούμε!

δηλαδή που είδες διαφορά? στην ταχύτητα? στο smoothness? στην μπαταρία? αργότερα κάνε λίγο ένα mini review αν θέλεις σε ευχαριστούμε!

Κι εμένα με ενδιαφέρει γιατί μόλις είχα ένα restart και μου μπήκε τώρα να αλλάξω ρομ και να δοκιμάσω την νέα base xxlq3

Κατεβάζω κι εγώ και θα περάσω μόλις κατέβει το αρχειο οπότε θα μοιραστώ εντυπώσεις

Edited by efthimis31

Κι εμένα με ενδιαφέρει γιατί μόλις είχα ένα restart και μου μπήκε τώρα να αλλάξω ρομ και να δοκιμάσω την νέα base xxlq3

Κατεβάζω κι εγώ και θα περάσω μόλις κατέβει το αρχειο οπότε θα μοιραστώ εντυπώσεις

Η γενικώτερη αίσθηση είναι πολύ θετική. Όλα κυλούν ομαλά με τις preset ρυθμίσεις. Χωρίς καμία προσαρμογή ρυθμίσεων το Antutu μου έδειξε για πρώτη φορά 7000. Δεν μου έχει κλείσει καμία εφαρμογή και όλα κυλούν νεράκι. Καινούργια application ρυθμίσεων και γενικότερα καινούργια πράγματα φαίρνει ο LQ3.

Τόσο εύκολα μας εγκαταλείπεις efthimi;

Τόσα όνειρα κάναμε μαζί :cry:

:p :p :p

Η γενικώτερη αίσθηση είναι πολύ θετική. Όλα κυλούν ομαλά με τις preset ρυθμίσεις. Χωρίς καμία προσαρμογή ρυθμίσεων το Antutu μου έδειξε για πρώτη φορά 7000. Δεν μου έχει κλείσει καμία εφαρμογή και όλα κυλούν νεράκι. Καινούργια application ρυθμίσεων και γενικότερα καινούργια πράγματα φαίρνει ο LQ3.

Ποιο κέρνελ έχει;Πόσο καιρό την έχεις την ρομ;