elthis Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Την μαγείρεψες η την δίνεις μαμίσια??? Όπως τη γέννησε ο πατέρας της! Σ αυτή που έχω περάσει εγώ, έχω κάνει κάποιες μικρές τροποποιήσεις για αρχή (βελτίωση launcher, media performance, smooth tweaks κ.α.). Ότι νεότερο και καλύτερο υπάρχει θα ενημερώνω. Επίσης περιμένουνε να τη δει και το παλικάρι που είπε εδώ ότι θα ασχοληθεί με τι development. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Αχ αυριο δουλευω και περιμενω ενα link για την κατσικουλα... Ειλικρινα επιασα τον ευατο μου να κοιμαται επανω στο γραφιο Ακουω τοσα καλα λογια και θελω να την φαω... ΕΕΕ συγνωμη να την δοκιμασω ηθελα να πω Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 μπορουμε τελικα παιδια να φλασαρουμε μονο το bootloader και οχι ολη τη ρομ? Μπορείς ναι :cool: Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Goatrip_Note_ICS_2.1_XXLQ2 http://www.wuala.com/elthis/Documents/Goatrip_Note_ICS_2.1_XXLQ2.zip/ Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Έχετε να προτείνετε έναν καλό start manager??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 (edited) Έχετε να προτείνετε έναν καλό start manager??? Autostarts και ROM toolbox. Edit: οποίος χρησιμοποιεί την cassies ROM by me, ο criskelo έβγαλε νέο notification bar. Κατεβάστε και περάστε από εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=26995480 Edited June 5, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Goatrip_Note_ICS_2.1_XXLQ2 http://www.wuala.com/elthis/Documents/Goatrip_Note_ICS_2.1_XXLQ2.zip/ Ηλία καλημέρα κι ευχαριστούμε για το link! Να σε ρωτησω, μπορώ να περάσω από πάνω την δικιά σου? Περασα χθες από το link που έδωσε ο galanakop την goat κι όλα πάνε μια χαρά απλά η δικιά σου έχει γίνει optimised οπότε λέω μήπως την περασω από πάνω χωρίς full wipe.. Αν το κάνω έτσι να περάσω πάλι abyss ή δεν υπάρχει λόγος αφού θα κάνω μόνο wipe cache/dalvik..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Ηλία καλημέρα κι ευχαριστούμε για το link! Να σε ρωτησω, μπορώ να περάσω από πάνω την δικιά σου? Περασα χθες από το link που έδωσε ο galanakop την goat κι όλα πάνε μια χαρά απλά η δικιά σου έχει γίνει optimised οπότε λέω μήπως την περασω από πάνω χωρίς full wipe.. Αν το κάνω έτσι να περάσω πάλι abyss ή δεν υπάρχει λόγος αφού θα κάνω μόνο wipe cache/dalvik..?? Καλημερα Ευθυμη! Το link εχει την original Goatrip. Επειδη δεν εχω κανει πολλες αλλαγες εκτος απο build.prop, unit.d (αλλωστε δεν αξιζει κατι περισσοτερο),θα τα ανεβασω καπου και θα στα δωσω. Στη συνεχεια, θα ανοιξειςτο zip με τη rom, θα αντικαταστησειςτα 2 αρχεια και θα κανεις απλα install απο recovery. Βεβαια, παλι μπορεις να κανεις install τον abyssnote, και απο εκει wipe cach,wipe dalvik, install rom. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Παιδιά... από ότι είδα στο site της Goatrip, τα αλάνια εκεί λένε για το installation της καινούργιας Goatrip 2.1 LQ2 πρέπει πρώτα να περάσεις με PC odin την stock LQ2 με repartition κλπ... http://www.goa-roms.de/index.php?page=Thread&postID=7585#post7585 Έτσι το κάνατε όποιοι την βάλατε, ή απλά κάνατε full wipe με τον Abyss και την περάσατε μετά??? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 (edited) Παιδιά... από ότι είδα στο site της Goatrip, τα αλάνια εκεί λένε για το installation της καινούργιας Goatrip 2.1 LQ2 πρέπει πρώτα να περάσεις με PC odin την stock LQ2 με repartition κλπ... http://www.goa-roms.de/index.php?page=Thread&postID=7585#post7585 Έτσι το κάνατε όποιοι την βάλατε, ή απλά κάνατε full wipe με τον Abyss και την περάσατε μετά??? Εξηγουν το λογο Γιαννη? Προσωπικα, (οπως νομιζω και ολα τα παιδια εδω) τη περασα με τον κλασσικο τροπο του abyssnote. @Ευθυμη, εδω: Tweaks_Goatrip_2.1_LQ2.zip edit:Nandroid backup καλου κακου οπως παντα...;) Edited June 5, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Με abys την πέρασα και πάει Μία χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Εξηγουν το λογο Γιαννη? Προσωπικα, (οπως νομιζω και ολα τα παιδια εδω) τη περασα με τον κλασσικο τροπο του abyssnote. @Ευθυμη, εδω: Tweaks_Goatrip_2.1_LQ2.zip Ηλία αυτά μπορούμε να τα περάσουμε και με Root Explorer έτσι??? Kαι απλά βάζουμε rw--r--r permissions ε? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Ηλία αυτά μπορούμε να τα περάσουμε και με Root Explorer έτσι??? Kαι απλά βάζουμε rw--r--r permissions ε? Ετσι οπως τα λες, ΑΛΛΑ, στις τελευταιες ics εκδοσεις, ο es explorer που δουλευω, μου βγαζει προβλημα...Δε μπορω να κανω editing στο build.prop ουτε μια γραμμη!!!Μετα το reboot μου κολλαει στο boot animation!!!τωρα ειληκρινα δε ξερω αν η αντικατασταση αντι του editing θα ειναι οκ... Αυτος ειναι ο λογος που δε προτινα τον κλασσικο τροπο με explorer...Δε ξερω αν με καποιον αλλον explorer λειτουργει οκ... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Εξηγουν το λογο Γιαννη? Προσωπικα, (οπως νομιζω και ολα τα παιδια εδω) τη περασα με τον κλασσικο τροπο του abyssnote. @Ευθυμη, εδω: Tweaks_Goatrip_2.1_LQ2.zip edit:Nandroid backup καλου κακου οπως παντα...;) Πως θα τα περάσω αυτά ? Με φλασαρισμα από ρικοβερι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 (edited) Πως θα τα περάσω αυτά ? Με φλασαρισμα από ρικοβερι ? θα ανοιξειςτο zip με τη rom, θα αντικαταστησειςτα 2 αρχεια (/system/build.prop, /system/etc) και θα κανεις απλα install απο recovery. Βεβαια, παλι μπορεις να κανεις install τον abyssnote, και απο εκει wipe cach,wipe dalvik, install rom (δε θα χασεις τιποτα απο το στησιμο σου). Παντα κανουμε ενα nandroid backup (απο cf root kernel οπως πολυ σωστα εχει πει ο kalagas) καλου κακου. edit: O φακελος unit.d δεν υπαρχει στη rom. Απλα τον προσθετε στο system/etc χυμα. Edited June 5, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 θα ανοιξειςτο zip με τη rom, θα αντικαταστησειςτα 2 αρχεια (/system/build.prop, /system/etc) και θα κανεις απλα install απο recovery. Βεβαια, παλι μπορεις να κανεις install τον abyssnote, και απο εκει wipe cach,wipe dalvik, install rom (δε θα χασεις τιποτα απο το στησιμο σου). Παντα κανουμε ενα nandroid backup (απο cf root kernel οπως πολυ σωστα εχει πει ο kalagas) καλου κακου. edit: O φακελος unit.d δεν υπαρχει στη rom. Απλα τον προσθετε στο system/etc χυμα. Είσαι τρελό παλικάρι ευχαριστώ πολύ!!! Η rom είναι παααααρα πολύ καλή την βλέπω να πηγαίνει πολύ καλά μην την ματιάσω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Edit: οποίος χρησιμοποιεί την cassies ROM by me, ο criskelo έβγαλε νέο notification bar. Κατεβάστε και περάστε από εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=26995480 καλημερα Ηλια ποιο link ειναι ακριβως ? και πως το περναμε? σε ευχαριστω Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 καλημερα Ηλια ποιο link ειναι ακριβως ? και πως το περναμε? σε ευχαριστω Καλημερα. Για το notification bar της cassies Rom, το link θα το βρεις εδω. Βαζεις στη καρτα σου το zip, μπαινεις recovery, και το κανεις install-wipe dalvik-reboot. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 καλημερα παιδια ..δοκιμασα να περασω τον αββυςς απο recovery αλλα η διαδικασια σταματουσε σε ενα σημειο και μετα εκανε επανεκκινηση το κινητο ..υπαρχει αλλος τροπος να περασω την κατσικα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Fredddy με mobile Odin τι φλασαρεις; Αποσυμπιεζεις και φλασαρεις zimage; Έλα τώρα το είδα.. Φλασαρω το ταρ αρχείο.. Odin kernel επιλογή ταρ και μετά flash.. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Παιδια καλημερα,οποιος θελει να δει το note με αλλο ματι προτεινω να κανετε αυτο που εχει κανει και ο αλλος στο βιντεακι εγω το εκανα σημερα και απλα το αποτελεσμα ειναι φοβερο,αυτο ποιο πολυ ειναι για αυτους που εχουν stock rom και δεν θελουν να αλλαξουν(οπως εγω π.χ :P :P ) βεβαια μπορεις να το κανεις και σε custom rom,αν θες να το δεις σε tablet φαση το κανει οποιος θελει :D :D :D Παράθεση 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Ετσι οπως τα λες, ΑΛΛΑ, στις τελευταιες ics εκδοσεις, ο es explorer που δουλευω, μου βγαζει προβλημα...Δε μπορω να κανω editing στο build.prop ουτε μια γραμμη!!!Μετα το reboot μου κολλαει στο boot animation!!!τωρα ειληκρινα δε ξερω αν η αντικατασταση αντι του editing θα ειναι οκ... Αυτος ειναι ο λογος που δε προτινα τον κλασσικο τροπο με explorer...Δε ξερω αν με καποιον αλλον explorer λειτουργει οκ... Με Root Explorer δοκίμασες??? τα αρχεία στον init.d φάκελο έχουν rw-r--r-- Permissions σωστά? Επίσης η Goatrip έρχεται με CF- root LQ2 kernel... Αυτός υποστηρίζει init.d scripts??? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 (edited) Με Root Explorer δοκίμασες??? τα αρχεία στον init.d φάκελο έχουν rw-r--r-- Permissions σωστά? Επίσης η Goatrip έρχεται με CF- root LQ2 kernel... Αυτός υποστηρίζει init.d scripts??? Υποστηρίζει απ όσο ξέρω αν κι εγώ δοκιμάζω τώρα speedmod.Και να μην υποστηρίζει δε κάνουν κακό. Τα αρχεία δεν είναι έτσι.στο unit.d είναι rwx, r-x,r-x. Δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει root explorer. Edited June 5, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Καλά ε, απίστευτο! Σήμερα κάπου πήρε το ματι μου για το λεγόμενο pixel salad (νομίζω στο Galaxy Note-General) και μου το έκανε κι εμένα πριν από λίγο... ενώ μόλις το είχα κλειδώσει άνοιξε η οθόνη και έκανε κάτι "φωτορυθμικά" και έγινε η οθόνη πραγματικά pixel salad και αφού πάτησα το lock button κλείδωσε και έκτοτε δεν κάνει τίποτα παραπάνω... έχει συμβεί σε άλλον, να ανησυχήσω λέτε??? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosxania Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 sos παιδια εκανα πατατια ειχα goatrom me abyssnote kernel και προχθεσ εβαλα τον speedomode kernel αλλα το κινητο σερνοταν.οποτε πριν δεκα λεπτα αποφασισα μεσω mobile odin να περασω τον abyssnote παλι.και το κινητο κολλησε στην αρχικη οθονη εκει π λεει samsung galaxy note.μπαινω σε download mode και θελω να βαλω μια gingerbread για να μηδενισω τον μετρητη.κατεβασω μια απο samfirmware και την περναω μεσω οντιν.το κινητο θα φτιαξει ή χρειαζετε σερβις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts