GTHOM Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Παιδια καλησπερα περασα την Goatrip_Note_ICS_2.0.1. τρομερη μου φαινεται για αρχη. να ρωτησω κατι χαζο?? ωραιοι και τρομεροι αυτοι οι launcher της samsung αλλα μηπως γινεται οι εφαρμογες μεσα αντι να πηγαινουν αριστερα - δεξια οι σελιδες να παει πανω - κατω (κολημα ειναι αυτο γμτ. :) ) ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Παιδια καλησπερα περασα την Goatrip_Note_ICS_2.0.1. τρομερη μου φαινεται για αρχη. να ρωτησω κατι χαζο?? ωραιοι και τρομεροι αυτοι οι launcher της samsung αλλα μηπως γινεται οι εφαρμογες μεσα αντι να πηγαινουν αριστερα - δεξια οι σελιδες να παει πανω - κατω (κολημα ειναι αυτο γμτ. :) ) ευχαριστω Γιωργo δεν γινεται βαλε apex Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Γιωργo δεν γινεται βαλε apex αυτον εβαλα αλλα γμτ δεν επιτρεπεται να μην γινεται σε μαμισιο αυτο το πραγμα. :( παντως ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Παιδιά δεν μπορώ να περάσω τον abyssnote 4.2 kerne μέσα από Recovery . Καμιά ιδέα ? Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Παιδιά δεν μπορώ να περάσω τον abyssnote 4.2 kerne μέσα από Recovery . Καμιά ιδέα ? Ειδες τι επαθα και εγω,σε πoια ρoμ εισαι? Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Παιδιά δεν μπορώ να περάσω τον abyssnote 4.2 kerne μέσα από Recovery . Καμιά ιδέα ? Βάλε στην κάρτα τον franco 10 (αυτόν που ήταν για GB), φλασαρε τον, μετά advanced-reboot recovery , και μετά φλάσαρε τον Abyss 4.2 και θα περάσει κανονικά... Παιδια καλησπερα περασα την Goatrip_Note_ICS_2.0.1. τρομερη μου φαινεται για αρχη. να ρωτησω κατι χαζο?? ωραιοι και τρομεροι αυτοι οι launcher της samsung αλλα μηπως γινεται οι εφαρμογες μεσα αντι να πηγαινουν αριστερα - δεξια οι σελιδες να παει πανω - κατω (κολημα ειναι αυτο γμτ. :) ) ευχαριστω O TW Launcher του gb αλλά και αυτός των leak ics, έχουν κανονικά επιλογή για προβολή λίστας των εφαρμογών... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 (edited) Ειδες τι επαθα και εγω,σε πoια ρoμ εισαι? Σε AlBa DDLP8 Full Repack By Elthis V1 ... τι έπαθες δεν θυμάμαι ? Βάλε στην κάρτα τον franco 10 (αυτόν που ήταν για GB), φλασαρε τον, μετά advanced-reboot recovery , και μετά φλάσαρε τον Abyss 4.2 και θα περάσει κανονικά... Οκ σε ευχαριστώ .....έχεις κανένα λινκ για franco 10 ? Edited May 28, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Σε AlBa DDLP8 Full Repack By Elthis V1 ... τι έπαθες δεν θυμάμαι ? Ακριβως πισω στην πρoηγoυμενη σελιδα Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 O TW Launcher του gb αλλά και αυτός των leak ics, έχουν κανονικά επιλογή για προβολή λίστας των εφαρμογών... ναι φιλε Γιαννη αλλα τις βγαζει τις εφαρμογες την μια κατω απο την αλλη και οχι πχ 5-5 κλπ τεσπα εβαλα τον apex και ολα οκ αλλα το γμτ ειναι οτι ενω μπορουν να το κανουν γιατι δεν βαζουν και αυτην την επιλογη μεσα στις ρυθμισεις και για μας του κολλημενους :) Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Παιδιά λόγο φόρτου εργασίας έχω χάσει πολλά επεισόδια Είμαι με gb και θελω να περάσω την ρομ που αναφέρετε πιο πάνω...ποια είναι τα βήματα... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Λοιπον να μια εμπειρια ακομα,ειμαι σε cm9 nightly εχω στην ιντερναλ μνημη την alba του Ηλια v2 την νεα ρομ απο τον γερμανο την midnote 1.4.2 απο τον maxicet την paranoandroid v1 και την τελευταια cm9 μπαινω σε ρεκοβερι φλασαρω abysskernel v4.2 απο ρεκοβερι οχι με mobile odin(το εχω κανει αρκετες φορες) και κανω απο advance reboot σε recovery mode ολα καλα μεχρι εδω μπουταρει το τλφ και αφου κανω ολα τα wipe twice προσπαθω να φλασαρω την ρομ του γερμανου που εδωσε ο Ηλιας αποτελεσμα installation aborded το ιδιο με ολες τις αλλες ρομ,εχω παθει πλακα σε καμμια ρομ δεν μπορει να γινει εγκατασταση,ξεχασα να αναφερω οτι εχω κανει checksum σε ολες τις αλλες εκτος του γερμανου,η μονη τελικα που εγκατασταθηκε ΕΥΤΥΧΩΣ ηταν η CM9 Nightly δεν ξερω τι εχει γινει καμμια συμβουλη ρε παιδια δεν ξερω τι αλλο να πω...:worry: Αργυρη πoυ εισαι?θελω βoηθεια...:lol: Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Αργυρη πoυ εισαι?θελω βoηθεια...:lol: Ξερεις τι νομιζω??? Οτι εχεις χασει το full root!!! Δοκιμασε αν θες κατι. Περασε μια prerooted GB η μια stock οποιαδηποτε απο pc odin, και μετα abyssnote κερνελ κτλ... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Παιδιά λόγο φόρτου εργασίας έχω χάσει πολλά επεισόδια Είμαι με gb και θελω να περάσω την ρομ που αναφέρετε πιο πάνω...ποια είναι τα βήματα... Απo oσα εχω ακoυσει και απo oσα εχω διαβασει εαν εισαι σε full rooted with gb μπαινεις απευθειας σε ρεκoβερι κανεις όλα τα wipe και κανεις εγκατασταση την ρoμ Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 (edited) elthis στη ρομ που δνεις μπαινει το θεμα του kalagas??? Edited May 28, 2012 by koklas Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Ξερεις τι νομιζω??? Οτι εχεις χασει το full root!!! Δοκιμασε αν θες κατι. Περασε μια prerooted GB η μια stock οποιαδηποτε απο pc odin, και μετα abyssnote κερνελ κτλ... Ηλια πως εχω χασει τo φoυλ ρoυτ αφoυ με τoν ρoυτ εξπλoρερ μπoρω να κανω oπoιαδηπoτε ενεργεια στo συστημα Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 (edited) elthis στη ρομ που δνεις μπαινει το θεμα του kalagas??? Δε το γνωριζω αλλα γιατι οχι??? Ηλια πως εχω χασει τo φoυλ ρoυτ αφoυ με τoν ρoυτ εξπλoρερ μπoρω να κανω oπoιαδηπoτε ενεργεια στo συστημα Ετσι ειχα διαβασει καποια στιγμη...anyway, μπορει να κανω και λαθος... Αλλα και παλι πιστευω οτι πρεπει να ξεκινησεις απο την αρχη... Σε προηγουμενο ποστ του Γιαννη κατι διαβασα να περασεις τον franco (gb) και απο εκει τον abyss η κανω και παλι λαθος???κοιτα λιγο πιο πισω... Edited May 28, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Δε το γνωριζω αλλα γιατι οχι??? Ετσι ειχα διαβασει καποια στιγμη...anyway, μπορει να κανω και λαθος... Αλλα και παλι πιστευω οτι πρεπει να ξεκινησεις απο την αρχη... Σε προηγουμενο ποστ του Γιαννη κατι διαβασα να περασεις τον franco (gb) και απο εκει τον abyss η κανω και παλι λαθος???κοιτα λιγο πιο πισω... Απo oτι μoυ ειπαν στo xda πρεπει να περασω μεσω pcodin μια pre rooted gb rom,Ηλια εχεις κανενα link Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Απo oτι μoυ ειπαν στo xda πρεπει να περασω μεσω pcodin μια pre rooted gb rom,Ηλια εχεις κανενα link http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1535025 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1535025 Συγνωμη Ηλια εχεις να πρoτεινεις καμμια η να βαλω την LC1? Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Συγνωμη Ηλια εχεις να πρoτεινεις καμμια η να βαλω την LC1? Απο τη στιγμη που ειναι βοηθητικη για πας σε ics, βαλε οποια θες...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Στον καινούριο Touchwiz δεν μπαίνουν συντομέυσεις;;;;;;;;; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Για βάλε βρε Pafimal να δούμε πως θα παει το πράμα.. Καλή δύναμη!! Η rom δείχνει αρκετά καλή και γενικά μου αρέσει όπως μπορεί να παραμετροποιηθει απόλυτα κι ανάλογα με τα γούστα του καθενός.. Τα μόνα δύο θεματακια είναι αυτό το animation στο ξεκλείδωμα όπως και εκείνο το κόκκινο πλαίσιο! Αυτό το τελευταίο είναι ενοχλητικό, πχ πηγαίνετε στον dialer και σχηματηστε ένα νούμερο.. Ζαλίζεσαι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Για βάλε βρε Pafimal να δούμε πως θα παει το πράμα.. Καλή δύναμη!! Η rom δείχνει αρκετά καλή και γενικά μου αρέσει όπως μπορεί να παραμετροποιηθει απόλυτα κι ανάλογα με τα γούστα του καθενός.. Τα μόνα δύο θεματακια είναι αυτό το animation στο ξεκλείδωμα όπως και εκείνο το κόκκινο πλαίσιο! Αυτό το τελευταίο είναι ενοχλητικό, πχ πηγαίνετε στον dialer και σχηματηστε ένα νούμερο.. Ζαλίζεσαι!! μολις την εβαλα και περιμενω να ανοιξει...:p ποοοο καθε μερα φλασαρουμε και μια ρομ..ελεος...:lol: παιδια ποιο ειναι το σαιτ του τυπου για να βλεπουμε αν η ρομ του εχει updates κτλ? γιατι βλεπω στο xda δεν υπαρχει πλεον το τοπικ του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 μολις την εβαλα και περιμενω να ανοιξει...:p ποοοο καθε μερα φλασαρουμε και μια ρομ..ελεος...:lol: παιδια ποιο ειναι το σαιτ του τυπου για να βλεπουμε αν η ρομ του εχει updates κτλ? γιατι βλεπω στο xda δεν υπαρχει πλεον το τοπικ του... http://www.goa-roms.de/index.php?page=Index ¨Εκλεισε όμως το dounload section... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 http://www.goa-roms.de/index.php?page=Index ¨Εκλεισε όμως το dounload section... εγινε σε ευχαριστω!:) οαουυυ στα γρηγορα και παλι οουαουυυυ:) ρε efthimis31 για ποιο κόκκινο πλαίσιο λες δεν καταλαβα? (κατσε επαναφερω τις εφαρμογες μου και επανέρχομαι....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts