Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε εμένα στη ρομ του elthis τα στατιστικά της μπαταρίας δείχνουν 100% Android system Έχει κανείς άλλος τέτοιο πρόβλημα;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σε εμένα στη ρομ του elthis τα στατιστικά της μπαταρίας δείχνουν 100% Android system Έχει κανείς άλλος τέτοιο πρόβλημα;

Όχι εμένα όλα κανονικά.. Στο κάνει και μετά από χρήση πχ μιας ώρας?? Περίεργο

Αξίζει φιλε αργύρη ??

Κακος δεν ειναι.Δεν εχει επιλογες για πολλες παραμετροποιησεις.

Ριξε μια ματια.Προσωπικα με nova ειμαι υπερευχαριστημενος.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Απεγκατέστησε ότι δε θες κι επίσης κάνε μια δύο επανεκκινισεις...

Edit:O AlBa έβγαλε νέα ROM ουσιαστικά με ότι έχω βάλει μέσα εγώ (sgiii stuffs) + Franco kernel + call recorder αλλά χωρίς τα tweaks.Οποίος δοκιμάσει ας feedback...

Πιστεύω ότι μαζί με τον chrack είναι ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή.

Βέβαια κάτι ενδιαφέρον μπορεί να βρούμε να προσθέσουμε...:)

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Edit:O AlBa έβγαλε νέα ROM ουσιαστικά με ότι έχω βάλει μέσα εγώ (sgiii stuffs) + Franco kernel + call recorder αλλά χωρίς τα tweaks.Οποίος δοκιμάσει ας feedback...

Βλέπω κάτι κολληματακια στον apex στην "δικια" σου και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει.. Ο νέος του franco να λέει τίποτα ή να περιμένουμε λιγάκι? Kingdroid v2 κάνεις feedback?

Όχι εμένα όλα κανονικά.. Στο κάνει και μετά από χρήση πχ μιας ώρας?? Περίεργο

Παρόλες τις επανεκινήσεις και απεγκαταστήσεις δεν ξεκολούσε αλλά τελικά το φόρτισα έως το 100% ,έκανα και ένα battery calibration και ξεκόλησε.

Παρόλες τις επανεκινήσεις και απεγκαταστήσεις δεν ξεκολούσε αλλά τελικά το φόρτισα έως το 100% ,έκανα και ένα battery calibration και ξεκόλησε.

Λάθος μου που παρέλειψα να το αναφέρω..Σημαντικό για μένα το καλιμπραρισμα......

Follow me on XDA

Παιδιά έβαλα Alba by Elthis και συνεχίζουν τα εξής προβλήματα

α) δεν μπόρεσα να εγκαταστήσω το Theme του φίλου μας Kalaga ( και χωρίς αυτό δεν κάνω ούτε στιγμή )

β) και το δεύτερο βασικό είναι ότι η μπαταρία τελείωσε σε λίγη ώρα από 97% ( βεβαίως κάνοντας εγκαταστάσεις και έχοντας ενεργοποιημένο το WIFI ) , το έβαλα στο usb του PC να φορτίσει και αυτό αντί να φορτίσει συνέχισε και έχανε μπαταρία μέχρι που αναγκάστηκα να σβήσω το WIFI .

Για να βάλω την Chrack by Elthis πρέπει να πάω σε recovery, install abyssnote, reboot into recovery, wipe cache, wipe dalvik, instal Chrack, reboot

Και κάτι ακόμα για να γυρίσω σε GB μπορώ να κάνω restore μέσα από recovery (που έκανα πριν περάσω την ICS) ...

SV2BZQ

GEORGE FOLTOPOULOS

htpp://www.sv2bzq.gr

α) δεν μπόρεσα να εγκαταστήσω το Theme του φίλου μας Kalaga ( και χωρίς αυτό δεν κάνω ούτε στιγμή )

β) και το δεύτερο βασικό είναι ότι η μπαταρία τελείωσε σε λίγη ώρα από 97% ( βεβαίως κάνοντας εγκαταστάσεις και έχοντας ενεργοποιημένο το WIFI ) , το έβαλα στο usb του PC να φορτίσει και αυτό αντί να φορτίσει συνέχισε και έχανε μπαταρία μέχρι που αναγκάστηκα να σβήσω το WIFI .

Για να βάλω την Chrack by Elthis πρέπει να πάω σε recovery, install abyssnote, reboot into recovery, wipe cache, wipe dalvik, instal Chrack, reboot

Και κάτι ακόμα για να γυρίσω σε GB μπορώ να κάνω restore μέσα από recovery (που έκανα πριν περάσω την ICS) ...

1.δεν έχει να κάνει με τη ROM.κάτι δε κανείς σωστά.

2.από τη στιγμή που εγώ και κάποια άλλα παιδιά έχουμε πολύ καλή μπαταρια, πάλι κάτι άλλο συμβαίνει..

Απεγκατεστησες με titanium άχρηστες εφαρμογές που δε χρειάζεσαι;

Έκανες battery calibration?

Έλεγξες τις εφαρμογές σου;

Πάγωσες το wifi sharing μέσω titanium;

Η μπαταρία σε ΟΛΕΣ τις ROM φαίνεται μετά από 2 μέρες τουλάχιστον!

Για επιστροφή σε gb πάλι install abyss-reboot into recovery-full wipe.

Follow me on XDA

Με Chrack/Elthis δοκίμασα πρώτη φορά να τραβήξω βίντεο HD και μπορώ να πω το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό...

Βέβαια οι διπλανοί μου πάλευαν με κάτι iphone...:p

Σίγουρα δε φταίει η ROM...

Φταίνε τα scripts που δημιουργεί το ZipThemer... Αύριο θα σου στείλω αναλυτικά οδηγίες... Να γίνεις tester μια και έχεις την Alba...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

1.δεν έχει να κάνει με τη ROM.κάτι δε κανείς σωστά.

2.από τη στιγμή που εγώ και κάποια άλλα παιδιά έχουμε πολύ καλή μπαταρια, πάλι κάτι άλλο συμβαίνει..

Απεγκατεστησες με titanium άχρηστες εφαρμογές που δε χρειάζεσαι;

Έκανες battery calibration?

Έλεγξες τις εφαρμογές σου;

Πάγωσες το wifi sharing μέσω titanium;

Η μπαταρία σε ΟΛΕΣ τις ROM φαίνεται μετά από 2 μέρες τουλάχιστον!

Για επιστροφή σε gb πάλι install abyss-reboot into recovery-full wipe.

Ηλία έκανα όλα τα παραπάνω εκτός από battery calibration (φορτίζω και κάνω και αυτό )

αλλά κάτι δεν πάει καλά έχω βάλει να φορτίσει εδώ και μισή ώρα + και δεν φόρτισε ούτε 3%

Το τηλέφωνο το έχω για δουλειά και καταλαβαίνεις ....απλά δεν άντεχα χωρίς ICS .

Να την ξανά στίσω ή να περάσω την Chrack by Elthis ή να περιμένω να κάνω και το battery calibration και βλέπουμε ?

SV2BZQ

GEORGE FOLTOPOULOS

Σίγουρα δε φταίει η ROM...

Φταίνε τα scripts που δημιουργεί το ZipThemer... Αύριο θα σου στείλω αναλυτικά οδηγίες... Να γίνεις tester μια και έχεις την Alba...

Ωραία σε ευχαριστώ πολύ ...

απλά έχω και κάτι άλλα προβλήματα με την μπαταρία , με βοηθάει ο Ηλίας σε αυτό το θέμα .

Περιμένω με αγωνία γιατί τα βλέπω όλα ........ΜΑΥΡΑ .... :X

SV2BZQ

GEORGE FOLTOPOULOS

Ηλία έκανα όλα τα παραπάνω εκτός από battery calibration (φορτίζω και κάνω και αυτό )

αλλά κάτι δεν πάει καλά έχω βάλει να φορτίσει εδώ και μισή ώρα + και δεν φόρτισε ούτε 3%

Το τηλέφωνο το έχω για δουλειά και καταλαβαίνεις ....απλά δεν άντεχα χωρίς ICS .

Να την ξανά στίσω ή να περάσω την Chrack by Elthis ή να περιμένω να κάνω και το battery calibration και βλέπουμε ?

Αυτό είναι ύποπτο,κάτι σου τρώει τη μπαταρία σαν τρελό.Εμένα για ναφτάσω στο 100% φόρτισε βολίδα από το 60 %.Για δες με το better battery stats μήπως κανεις τίποτα.

Ωραία σε ευχαριστώ πολύ ...

απλά έχω και κάτι άλλα προβλήματα με την μπαταρία , με βοηθάει ο Ηλίας σε αυτό το θέμα .

Περιμένω με αγωνία γιατί τα βλέπω όλα ........ΜΑΥΡΑ .... :X

Μην τα βλέπεις όλα μαύρα θα το στρώσεις και θα είσαι μια χαρά! Όντως κάτι σου τρώει μπαταρία από εφαρμογές.. Ήρθες από gingerbread? Μήπως έκανες από εκεί restore τις εφαρμογές σου? Μήπως θα πρέπει να κάνεις καθαρές εγκαταστασεις αν είναι έτσι??

Μην τα βλέπεις όλα μαύρα θα το στρώσεις και θα είσαι μια χαρά! Όντως κάτι σου τρώει μπαταρία από εφαρμογές.. Ήρθες από gingerbread? Μήπως έκανες από εκεί restore τις εφαρμογές σου? Μήπως θα πρέπει να κάνεις καθαρές εγκαταστασεις αν είναι έτσι??

Σωστή παρατήρηση.Αν ήλθε από ginger ελπίζω να μην έκανε επαναφορά από τιτάνιουμ ούτε δεδομένα συστήματος ,ούτε δεδομένα εφαρμογών.

Σωστή παρατήρηση.Αν ήλθε από ginger ελπίζω να μην έκανε επαναφορά από τιτάνιουμ ούτε δεδομένα συστήματος ,ούτε δεδομένα εφαρμογών.

Παιδιά σωστή η σκέψη σας αλλά επειδή δεν μπόρεσα να κάνω να δούλεψη το TITANIUM BACKUP έκανα όλες τις εγκαταστάσεις από την αρχή ....

Ελπίζω με το battery calibration να στρώση , και αν όχι θα του κάνω ένα foul wipe (ελπίζω να μπορώ να του κάνω ) και το ξανά στήνω από την αρχή ...

SV2BZQ

GEORGE FOLTOPOULOS

Παιδια εχω ενα προβληματακι.Δοκιμασε κανεις απο εσας την paranoidadnroid?παω να συνδεθω με τον λογαριασμο gmail μου και κολλαει εκει που λεει συνδεση :/

το εχει αντιμετωπιση κανεις αυτο?

fixed:ενα ρεσετ χρειαζοταν τελικα

Edited by dimosxania

Παιδιά σωστή η σκέψη σας αλλά επειδή δεν μπόρεσα να κάνω να δούλεψη το TITANIUM BACKUP έκανα όλες τις εγκαταστάσεις από την αρχή ....

Ελπίζω με το battery calibration να στρώση , και αν όχι θα του κάνω ένα foul wipe (ελπίζω να μπορώ να του κάνω ) και το ξανά στήνω από την αρχή ...

Κι αυτό περίεργο είναι .Το τιτάνιουμ δεν είχε θέμα .Νομίζω ότι μάλλον πρέπει να ξαναβάλεις τη ρομ.Έλεγξες το md5 πριν τη φλασάρεις;

Ερώτηση.Τυχόν full wipe θέλει πάλι να ξαναφλα΄σαρουμε τον Αβυσσ ,έτσι δεν είναι;

Ki ayto periergo einai .To titanioym den eixe uema .Nomizv oti mallon prepei na janabaleiw th rom.Elegjew to md5 prin th flasareiw;

Ervthsh.Tyxon full wipe uelei pali na janaflasaroyme ton Abyss ,etsi den einai;

Το TITANIUM BACKUP δουλεύει αλλά δεν μπόρεσα να το κάνω να βρει τα BACKUP που είχα από την άλλη rom.....

SV2BZQ

GEORGE FOLTOPOULOS

παιδες εχω την τελευταια αλβα με τον φρανκο κερνελ!

χμμμμμ δεν ξερω την εχει δοκιμάσει κανεις αλλος?

το κινητο απο μπαταρια νομιζω τα σπαει αλλα σαν να μου φαινεται λιγο πιο αργο..πιο "βαρυ" θα ελεγα!

τι ακριβως παιζει με αυτο τον κερνελ γνωριζει κανεις?

παιδες εχω την τελευταια αλβα με τον φρανκο κερνελ!

χμμμμμ δεν ξερω την εχει δοκιμάσει κανεις αλλος?

το κινητο απο μπαταρια νομιζω τα σπαει αλλα σαν να μου φαινεται λιγο πιο αργο..πιο "βαρυ" θα ελεγα!

τι ακριβως παιζει με αυτο τον κερνελ γνωριζει κανεις?

Καλησπέρα και απο εμένα ,φίλε freddaras με την αλμπα και φρανκο και εγώ ειχα τα ίδια,καλή μπαταρία αλα το εργαλείο σερνόταν και τωρα με την TheMIDTeam 1.4.2 μια τα ίδια , θα δοκιμάσω και την Cassie's XtraLite.

Πάντως παιδιά απο ICS μέχρι στιγμής δεν έχω μείνει ευχαριστημένος δεν εχω καταφέρει να αφήσω ρομ πάνω 5 μέρες ολο και κάποια λαλακια θα με ξενερώσει,με βλέπω να επιστρέφω σε GB μέχρι να βγει κάτι σταθερό και αξιόπιστο.

giphy.gif

Παιδιά το SU χρειάζεται γιατί δεν το βρίσκω μέσα ?

SV2BZQ

GEORGE FOLTOPOULOS

Καλησπέρα και απο εμένα ,φίλε freddaras με την αλμπα και φρανκο και εγώ ειχα τα ίδια,καλή μπαταρία αλα το εργαλείο σερνόταν και τωρα με την TheMIDTeam 1.4.2 μια τα ίδια , θα δοκιμάσω και την Cassie's XtraLite.

Πάντως παιδιά απο ICS μέχρι στιγμής δεν έχω μείνει ευχαριστημένος δεν εχω καταφέρει να αφήσω ρομ πάνω 5 μέρες ολο και κάποια λαλακια θα με ξενερώσει,με βλέπω να επιστρέφω σε GB μέχρι να βγει κάτι σταθερό και αξιόπιστο.

ανα μπραβο....

γιατι κοντεψα να τρελαθω μιλαμε!

δεν νομιζω οτι φταιει η ρομ ο κερνελ φταιει..

εχει βαρύνει το κινητο αλλα δεν ξερω για πιο λογο..

ισως για καλυτερη μπαταρια?

θα το αφησω και σημερα να δω πως θα παει και αυριο δοκιμαζω κατι αλλο...:p

εχει παντως "καθυστέρηση" ακομη και στην καμερα...!!!!