elthis Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 (edited) Φιλε Ηλια σκεφτομαι τελικα αυτη εδω... Class 6 8gb http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Memory-Cards/Transcend-microSDHC-8GB-with-SD-adaptor-class6-TS8GUSDHC6.htm +1 για 16GB τουλαχιστον... Λοιπον, επειδη δε νομιζω να εχει ανεβει η rom μεχρι να φυγω για δουλεια, υπαρχει καποιος να τη δοκιμασει το βραδυ με το που γυρισω??? Την εχω περασμενη απο χθες αλλα θα ηθελα καποιος να δοκιμασει πρωτα. Βασιζεται στην AlBa DDLP8. Changelog: 1) Build DDLP8 2) Modem XXLR1 3) Kernel ZSLPF 4) Extended power menu (thanks Homam Ageel ? XDA) 5) Dialer with recording 6) Mobile Data in shortcat (thanks sk0t) 6) Tweaks for battery 7) Fixed installation script 8) Full root, deodexed, optimized, zipaligned Changes By me: [list] [*]Tweeks για καλυτερη διαχείρηση μνήμης, performance και διάρκεια μπαταρίας. [*]Tweeks για καλυτερο launcher scrolling [*]Όχι άλλα Ρώσσικα στην εκκίνηση!!! [*]Η νεότερη έκδοση TouchWiz SGS3 (1.4) for Galaxy Note 5X6 [*]TouchwizUX-1.4 : -Fix white text on white backgroung -Fix FC on lockscreen wallpaper -Changed packageid to fix some incompatibility problem -Changed sharedUserID -Contain stock Samsung widget(Calendar,Agenda,GS3Accuwether) with new sharedUserID [*]SGS3 Accu Weather + widget for Note [*]All the media from SGS3 (Ringtones, UI sounds, Notifications, Alarms) [*]Carbon Tweaks Installer app V2[/list] http://dl.xda-developers.com/attachdl/5847d8e7a188e0305ac0516c622e1406/4fbf300e/1/0/8/0/8/7/9/Screenshot_2012-05-24-13-48-37.jpg Edited May 25, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 +1 για 16GB τουλαχιστον... Λοιπον, επειδη δε νομιζω να εχει ανεβει η rom μεχρι να φυγω για δουλεια, υπαρχει καποιος να τη δοκιμασει το βραδυ με το που γυρισω??? Την εχω περασμενη απο χθες αλλα θα ηθελα καποιος να δοκιμασει πρωτα. Βασιζεται στην AlBa DDLP8. What is this φίλε? Από που κατεβάζω αν είναι? Είναι καλή??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 What is this φίλε? Από που κατεβάζω αν είναι? Είναι καλή??? Την έχω σε σιγανή φωτιά σπίτι κι ανεβαίνει...:p Δε πρόλαβε να ανέβει μέχρι να φύγω για δουλειά.Το βράδυ λοιπόν, αν θέλει κάποιος flash junkie να τη δοκιμάσει, ας μου πει. Είναι βάση της νεότερης έκδοσης firmware, κάπου από ασία. Πολύ καλή κι αυτή.smooth, γρήγορη κτλ και λίγο πιο stock look από την chrack. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Την έχω σε σιγανή φωτιά σπίτι κι ανεβαίνει...:p Δε πρόλαβε να ανέβει μέχρι να φύγω για δουλειά.Το βράδυ λοιπόν, αν θέλει κάποιος flash junkie να τη δοκιμάσει, ας μου πει. Είναι βάση της νεότερης έκδοσης firmware, κάπου από ασία. Πολύ καλή κι αυτή.smooth, γρήγορη κτλ και λίγο πιο stock look από την chrack. καλά εγώ θα παίξω μπάλα αφού είναι καλή γιατί δεν ξέρω κάτι με έχει πιάσει τελευταία με τρώνε τα χέρια μου..:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 καλά εγώ θα παίξω μπάλα αφού είναι καλή γιατί δεν ξέρω κάτι με έχει πιάσει τελευταία με τρώνε τα χέρια μου..:happy: Αφού τα θέλει...το χέρι σου, θα στη στείλω να τη δοκιμάσεις πρώτα το βράδυ.Ελπίζω να είναι οκ το αρχείο. Το πολύ πολύ να σου βγάλει bad installation :p Πάντως να ξέρεις ότι λόγω άλλης base θέλει full wipe... Και φυσικά ο τρόπος εγκατάστασης είναι ο ίδιος ο γνωστός..;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Αφού τα θέλει...το χέρι σου, θα στη στείλω να τη δοκιμάσεις πρώτα το βράδυ.Ελπίζω να είναι οκ το αρχείο. Το πολύ πολύ να σου βγάλει bad installation :p Πάντως να ξέρεις ότι λόγω άλλης base θέλει full wipe... Και φυσικά ο τρόπος εγκατάστασης είναι ο ίδιος ο γνωστός..;) πάντα κάνω full wipe, έχω αυτοματοποιήσει τον τρόπο που κάνω recovery στην συσκευή μου :lol: Ναι στείλε όποτε θες να κατεβάσω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 και εγω μεσα για τεσταρισμα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 (edited) http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Photography/Memory-Cards/Transcend-MicroSDHC-Class-4-with-SDadapter-16GB-TS16GUSDHC4.htm ??? Μετα παμε στα 21 euro class 10 αλλα ενταξη πιστευω ξεφευγουμε.. 21 euro για μια καρτουλα ειναι αρκετα κατα την γνωμη μου... Tι λετε? Edited May 25, 2012 by TiAiNO Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 εγω πήρα class 10 16gb 45 ευρω απο μουλτιραμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syncliner Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Κάτι λέει ο "κατασκευαστής" της AlBa DDLP8 για αυτή τη ρομ. Οτι σταματάει την ανάπτυξη της διότι του προκάλεσε πρόβλημα στο κινητό του. Για προσέξτε λίγο στο xda. Καλή συνέχεια αδέλφια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Κάτι λέει ο "κατασκευαστής" της AlBa DDLP8 για αυτή τη ρομ. Οτι σταματάει την ανάπτυξη της διότι του προκάλεσε πρόβλημα στο κινητό του. Για προσέξτε λίγο στο xda. Καλή συνέχεια αδέλφια. Δεν είναι έτσι τα πράγματα... Του έχει brickαρει η συσκευή καιρό τώρα και για να συνεχίσει κάνει παράκληση για donates... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Ρε παιδιά σας διαβάζω και πραγματικά απορώ πως αντέχετε... Καλή χρυσή η cm9 αλλά μικρόφωνα δεν δουλεύουν usb on the go δεν δουλεύει wifi είναι αδύναμο αναφορές στα SMS δεν έχει τα βίντεο δεν παίζουν σωστα και μπλα μπλα μπλα μπλα... Είναι σαν να έχεις μισό κινητό στην κυριολεξία εκτός και αν εγώ ειμαι τόσο κολλημένος και θέλω το 100% από την κινηταρα μου... Καλή προσπάθειά αλλά ΔΕΝ για μένα.. Τι να την κάνω πχ την παραπάνω ραμ η το σμουθ όταν το κινητό μου προσφέρει τα μισά από αυτά που είναι να μου προσφέρει .. Λυπάμαι που το λέω αλλά η συγκεκριμένη ρομ θέλει πάρα πολύ δουλειά ακόμη για να πιάσει το 100% της κινηταρας μας... Κατι που η χθεσινή ρομ του elthis δείχνει να το κάνει Sent from my note Να μην ξεχναμε οτι ειναι nightlys και ειμαι fun απο τοτε που εβγαλε το cm6 ,μου αρεσει να βαζω τα δικα μου customizes οπως καιρο ρολογια walls να αλλαζω ολο γενικα το UI του τλφ και ηδη το μικροφωνο δουλευει το wifi για εμενα δεν ειναι καθολου αδυναμο και τα βιντεο τωρα παιζουν καλυτερα με καποιους media players απο το μαρκετ και για το τελος επειδη ειναι CYANOGEN MOD!!!!:happy: Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 παιδια εγω εβαλά την kingdroid v1.6 ..σε σχεση με την κριστελο που ειχα gb τρομερη διαφορα στην μπαταρια πολυ καλη κινηση του μενου και γενικος μου αρεσει το ολο προτζεκτ ...παντως εχει μια μικρη κα8υστεριση στις επαφες ..ισως φταιει οτι ειναι 4000 και ειναι η κα8ε μια 10 φορες μεσω γκουγκλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Πηγα και τσιμπησα αυτη εδω http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=375_42_210&products_id=21264 Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 +1 για 16GB τουλαχιστον... Λοιπον, επειδη δε νομιζω να εχει ανεβει η rom μεχρι να φυγω για δουλεια, υπαρχει καποιος να τη δοκιμασει το βραδυ με το που γυρισω??? Την εχω περασμενη απο χθες αλλα θα ηθελα καποιος να δοκιμασει πρωτα. Βασιζεται στην AlBa DDLP8. Changelog: 1) Build DDLP8 2) Modem XXLR1 3) Kernel ZSLPF 4) Extended power menu (thanks Homam Ageel ? XDA) 5) Dialer with recording 6) Mobile Data in shortcat (thanks sk0t) 6) Tweaks for battery 7) Fixed installation script 8) Full root, deodexed, optimized, zipaligned Changes By me: [list] [*]Tweeks για καλυτερη διαχείρηση μνήμης, performance και διάρκεια μπαταρίας. [*]Tweeks για καλυτερο launcher scrolling [*]Όχι άλλα Ρώσσικα στην εκκίνηση!!! [*]Η νεότερη έκδοση TouchWiz SGS3 (1.4) for Galaxy Note 5X6 [*]TouchwizUX-1.4 : -Fix white text on white backgroung -Fix FC on lockscreen wallpaper -Changed packageid to fix some incompatibility problem -Changed sharedUserID -Contain stock Samsung widget(Calendar,Agenda,GS3Accuwether) with new sharedUserID [*]SGS3 Accu Weather + widget for Note [*]All the media from SGS3 (Ringtones, UI sounds, Notifications, Alarms) [*]Carbon Tweaks Installer app V2[/list] http://dl.xda-developers.com/attachdl/5847d8e7a188e0305ac0516c622e1406/4fbf300e/1/0/8/0/8/7/9/Screenshot_2012-05-24-13-48-37.jpg οταν λες βραδυ τι ωρα εννοεις ? αντε περασα την AlBa DDLP8 σκετη απο την ανυπομονησία μου :O χαχααχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 η νεα AlBa DDLP8 φιλε τι λεει? ειναι καλη? εισαι ευχαριστημένος? ελληνικα εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 καλη ειναι τι να πω , δεν βλεπω καμια διαφορα απο της υπόλοιπες και της εχω φλασαρι όλες , περιπου στο ιδιο επιπεδο ειναι ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 πάντα κάνω full wipe, έχω αυτοματοποιήσει τον τρόπο που κάνω recovery στην συσκευή μου :lol: Ναι στείλε όποτε θες να κατεβάσω!! Πως το έχεις καταφέρει αυτό??? Με το Titanium??? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=22409085 Ξεκίνησε o Franko κερνελ για Ics...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=22409085 Ξεκίνησε o Franko κερνελ για Ics...:D την περασα το μεσημερη και μετα δεν άνοιγε το κινητό οταν μου εκλεισε λογω μπαταρίας , πέρασα την ταιβανεζικη με pc odin και το συνέφερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Πως το έχεις καταφέρει αυτό??? Με το Titanium??? εννοώ ότι κάνω αυτόματα την διαδικασία.. δυστυχώς από τιτανιουμ επαναφορά μία μία οι εφαρμογές.. το πολλά υποσχόμενο app2zip 2 φορές το δοκίμασα και επαναφέρει τις εφαρμογές χωρίς τα δεδομένα τους οπότε δώρο άδωρο να ξαναρυθμίζω τα πάντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 εννοώ ότι κάνω αυτόματα την διαδικασία.. δυστυχώς από τιτανιουμ επαναφορά μία μία οι εφαρμογές.. το πολλά υποσχόμενο app2zip 2 φορές το δοκίμασα και επαναφέρει τις εφαρμογές χωρίς τα δεδομένα τους οπότε δώρο άδωρο να ξαναρυθμίζω τα πάντα... την επαναφορα το τιτανιουμ την κανει και ολες μαζί ετσι το κάνω μεχρι τωρα , μαζι με δεδομενα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 (edited) εννοώ ότι κάνω αυτόματα την διαδικασία.. δυστυχώς από τιτανιουμ επαναφορά μία μία οι εφαρμογές.. το πολλά υποσχόμενο app2zip 2 φορές το δοκίμασα και επαναφέρει τις εφαρμογές χωρίς τα δεδομένα τους οπότε δώρο άδωρο να ξαναρυθμίζω τα πάντα... μια μια γιατι ρε φιλε? καλη ειναι τι να πω , δεν βλεπω καμια διαφορα απο της υπόλοιπες και της εχω φλασαρι όλες , περιπου στο ιδιο επιπεδο ειναι ... τωρα που την δοκιμαζω φαινεται πολυ καλη παντως!:) οντως ειναι ενα κλικ πιο πανω απο την κρακ.... Να μην ξεχναμε οτι ειναι nightlys και ειμαι fun απο τοτε που εβγαλε το cm6 ,μου αρεσει να βαζω τα δικα μου customizes οπως καιρο ρολογια walls να αλλαζω ολο γενικα το UI του τλφ και ηδη το μικροφωνο δουλευει το wifi για εμενα δεν ειναι καθολου αδυναμο και τα βιντεο τωρα παιζουν καλυτερα με καποιους media players απο το μαρκετ και για το τελος επειδη ειναι CYANOGEN MOD!!!!:happy: φιλε ειναι πολυ καλη η ρομ! ΑΛΛΑ εχει παρα πολλες ελλείψεις! παρα πολλες για μενα! δεν νοείται για μενα να εχεις μια τετοια συσκευη που στην ουσια ειναι ενα μινι pc και να μου λες πχ "τα βιντεο τωρα παιζουν καλυτερα με καποιους media players απο το μαρκετ"... σορυ αλλα τα θελω ΟΛΑ απο το note...:) ολα ομως...! απο το usb on the go μεχρι να παίζει το "τελευταίο" βιντεο! οταν θα μου το δωσει αυτα η CM9 τα ξαναλεμε... καλη χρυση αλλα μιλαμε για "μισο" κινητο....:) Edited May 25, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 (edited) Παιδια συγνωμη που ενοχλω αλλα εχω μια απορια... Μπηκα mobile odin εκανα αυτο που λεει ο φιλος Ευθυμης με τον Abyss ποσα λεπτα διαρκει πια για να τον περασει?? Εχει μινει εδω και κανενα 5 λεπτο στη μπλε οικανα που λεει Samsung GALAXY Note AbyssNote by angelom Loading..... :confused: Edited May 25, 2012 by TiAiNO Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 ποια ics προτεινετε?alba η chracks? απο gb chracks κανω κανονικα ολα τα wipes απο recovery και μετα εγλατασταση το zip? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts