Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω και εγώ μια ερώτηση.

Για να περάσω τη Cyanofree χρειάζεται οπουδήποτε το Odin ή μπορώ να φλασάρω το Repack και μέσω CWM? Έχει διαφορά?

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα!

Για καθημερινή χρήση φαίνεται μια χαρά μέχρι τώρα.Αυτά που ανέφερες λειτουργούν όπως στην AlBa.

Για backup/restore ισχύει το ίδιο σε κάθε ics ROM.

Α καλή φάση, οπότε μπορώ να δοκιμάσω και να δω... από μπαταρία Ηλία πως την βλέπεις???

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1602533 εδώ είμαστε???

Edited by efthimis31

Έχω και εγώ μια ερώτηση.

Για να περάσω τη Cyanofree χρειάζεται οπουδήποτε το Odin ή μπορώ να φλασάρω το Repack και μέσω CWM? Έχει διαφορά?

Το ics repack το περνάς μέσω mobile Odin.

Γενικά η διαδικασία περάσματος είμαι η ίδια.

Α καλή φάση, οπότε μπορώ να δοκιμάσω και να δω... από μπαταρία Ηλία πως την βλέπεις???

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1602533 εδώ είμαστε???

Από αύριο για μπαταρία..;)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Το ics repack το περνάς μέσω mobile Odin.

Γενικά η διαδικασία περάσματος είμαι η ίδια.

Από αύριο για μπαταρία..;)

Δηλαδή περνάω το ICS repack από mobile odin και μετά το αρχείο Cyanofree και είμαι οκ? Ρωτώ γιατί το αρχείο που κατεβάζω από το Link είναι μόνο 167ΜΒ και φοβάμαι μην κάνω καμιά μαμακία :(

Αύριο θα ανταλλάσουμε απόψεις περί μπαταρίας!!!:D

Edited by efthimis31

Παιζουν κανονικα εδω...

Εδω ενα πακετακι με καποιες samsung εφαρμογες που δουλευουν και σε cm9.

Εισης, καπου-καπως-καποτε, ειχε παρει το ματι μου τον task manager της samsung για aosp rom.

Υπαρχει η δε θυμαμαι καλα???

Αυτες οι ported εφαρμογες εχουν το κακο οτι δεν εχουν widget.Για αυτο και δεν τις ποσταρα.

Εγώ περιμένω σήμερα μήπως και δούμε ics μαζί με τα υπόλοιπα που θα παρουσιάσει η Sammie... αν δεν τότε δοκιμάζω κι εγώ να δω τι καλό έχουμε!!! θα έχω θέμα για χρήση καθημερινή (mails, tapatalk, opera, gosms,poweramp, etc)?? Μετά αν θελήσω να γυρίσω πχ σε backup της alba θα μπορώ??? Καλημέρες!!!:D

Ευθυμη ΠΡΟΣΟΧΗ με τα restore-backup.Ειδικα απο τη στιγμη που εισαι με leaked ics kernel

Δηλαδή περνάω το ICS repack από mobile odin και μετά το αρχείο Cyanofree και είμαι οκ? Ρωτώ γιατί το αρχείο που κατεβάζω από το Link είναι μόνο 167ΜΒ και φοβάμαι μην κάνω καμιά μαμακία :(

Αύριο θα ανταλλάσουμε απόψεις περί μπαταρίας!!!:D

Ναι.Ολες οι aosp ειναι αυτης της τάξης μεγέθους.Η CM9 για παραδειγμα που τρεχω εγω ειναι 120mb

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Αυτες οι ported εφαρμογες εχουν το κακο οτι δεν εχουν widget.Για αυτο και δεν τις ποσταρα.

Ευθυμη ΠΡΟΣΟΧΗ με τα restore-backup.Ειδικα απο τη στιγμη που εισαι με leaked ics kernel

Ναι.Ολες οι aosp ειναι αυτης της τάξης μεγέθους.Η CM9 για παραδειγμα που τρεχω εγω ειναι 120mb

οπότε δεν μπαίνω σε διαδικασία backup.. αν κάτι συμβεί περνάω abyss kernel και κάνω restore σε Chrack v17 !!

οπότε δεν μπαίνω σε διαδικασία backup.. αν κάτι συμβεί περνάω abyss kernel και κάνω restore σε Chrack v17 !!

Μην ξεχάσεις και τα wipes! ;-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην ξεχάσεις και τα wipes! ;-)

Πριν από όλα!!! Ευχαριστώ!:)

παιδιά βοήθεια!!! Ολα καλά την πέρασα μια χαρά αλλά από το titanium δεν βρίσκει το backup (τις εφαρμογές) οπότε τι στο καλό να κάνω να επαναφέρω????!!! OK OK το βρήκα με την βοήθεια του Ηλία... αντέγραψα το folder όπως ήταν στην κάρτα sd (του titanium backup...)

Edited by efthimis31

Μπορεί κάποιος να μου δώσει το link για το REPACK_LP1 CF γιατί εχω βρει ένα αλλά δεν είμαι σίγουρος πως είναι το σωστό. Μην τρέχω μεσημεριάτικα! :-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πριν από όλα!!! Ευχαριστώ!:)

παιδιά βοήθεια!!! Ολα καλά την πέρασα μια χαρά αλλά από το titanium δεν βρίσκει το backup (τις εφαρμογές) οπότε τι στο καλό να κάνω να επαναφέρω????!!! OK OK το βρήκα με την βοήθεια του Ηλία... αντέγραψα το folder όπως ήταν στην κάρτα sd (του titanium backup...)

για πες μας και εσύ τις εντυπώσεις σου ;:)

τι λεει αξίζει τον κόπο ;

Sent from my note

για πες μας και εσύ τις εντυπώσεις σου ;:)

τι λεει αξίζει τον κόπο ;

Sent from my note

Εμένα μου φαίνεται αρκετά καλή να σου πω την αλήθεια.. εντελώς ics αίσθηση αλλά και ταχύτητα... ακόμα περνάω και ρυθμίζω αλλά δείχνει δυνατή! Δεν έχει ραδιόφωνο όπως έγραψαν τα παιδιά και επίσης σε εμένα πέφτει ο nova οπότε τώρα σετάρω για να παίζω με trebouchet που είναι pre-installed. Για μπαταρία δεν μπορώ να πω κάτι και κατέβασα και ένα ωραίο θεματάκι που θα το περάσω αργότερα γιατί το απόγευμα έχω διάφορες υποχρεώσεις...

το θέμα είναι αυτό Mixer for CyanFree 4-27

από αυτή την σελίδα

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1602533&page=22

Τώρα κατά τα άλλα με ξένισε στην αρχή που δεν έχει έναν εγκατεστημένο file manager και ψαχνόμουν (ώστε να βρω το titanium.apk για να ξεκινήσω εγκαταστάσεις) και επίσης στην συνέχεια που δεν έβλεπε το folder titanium backup γιατί μπερδεύει τα paths με external & internal κτλ...πέραν τούτου όμως την βλέπω έτσι να μου αφήνει μια "ανάλαφρη" αίσθηση να σου πω την αλήθεια..:happy:

Σαν εντύπωση με κάλυψε ο Ευθύμης οι τερματίσω.Να προσθέσω τα εξής.

Θετικά:

Αρκετά ανάλαφρη αίσθηση.

(φαίνεται) καλή μπαταρία.

Γρήγορο ξεκλείδωμα.

Πολλά modding που βοηθούν μπαταρία αλλά και αίσθηση.

Smooth enough.

Αρνητικά:

Πρέπει να περάσεις εφαρμογές από μάρκετ για να έχεις ότι περίπου είχες σε stock gb/ics, όπως ρολόι, καιρός κτλ.

Η ώρα αν είναι τικαρισμενη η αυτόματη ενημέρωση της, κολλάει στην ίδια τιμή.

Το μπέρδεμα με τους αποθηκευτικούς χώρους σε κάνει να ανταλλαζεις φάκελος από internal σε external και αντίστροφα.

Δεν είναι ακόμα η aosp που όλοι περιμένουμε από θέμα ταχύτητας.

Κάποιες εφαρμογές αργούν να φορτώσουν, όπως το tapatalk.

Ακόμα βέβαια ψάχνομαι...Επίσης να πω ότι έρχεται σύντομα κάτι νέο σε cm9 ROM..:D

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Μάλιστα thanks για τις απαντήσεις παίδες..

Μάλλον εγώ θα περιμενω λίγο γιατί τα αρνητικά είναι αρκετά ακόμη.. :)

Sent from my note

Μάλιστα thanks για τις απαντήσεις παίδες..

Μάλλον εγώ θα περιμενω λίγο γιατί τα αρνητικά είναι αρκετά ακόμη.. :)

Sent from my note

Σε τρωει να φλασάρεις τώρα το ξέρω!!!:lol::lol:

Κοίτα για μένα πιο σημαντικό είναι το θέμα με τους αποθηκευτικούς χώρους...ας πουμε δεν βρίσκει την μουσική μου οπότε πρέπει να το κάνω manually. Επίσης με το smsbackup πάλι έψαχνε τα backups Μου και είχε μια μικρή ταλαιπωρία... επίσης καμιά φορά από titanium όταν επαναφέρω τον opera η εφαρμογή "σκάει" και αναγκάζομαι να την ξαναπεράσω από market, ε sorry google play, αλλά χάνω από εκεί τα bookmarks και είναι εκνευριστικό να μην έχει αυτό το κέρατο ένα export bookmarks σε κάποιο file!

Το θεμα που έγραψα πιο πάνω το πέρασε κανείς?

Σαν εντύπωση με κάλυψε ο Ευθύμης οι τερματίσω.Να προσθέσω τα εξής.

Θετικά:

Αρκετά ανάλαφρη αίσθηση.

(φαίνεται) καλή μπαταρία.

Γρήγορο ξεκλείδωμα.

Πολλά modding που βοηθούν μπαταρία αλλά και αίσθηση.

Smooth enough.

Αρνητικά:

Πρέπει να περάσεις εφαρμογές από μάρκετ για να έχεις ότι περίπου είχες σε stock gb/ics, όπως ρολόι, καιρός κτλ.

Η ώρα αν είναι τικαρισμενη η αυτόματη ενημέρωση της, κολλάει στην ίδια τιμή.

Το μπέρδεμα με τους αποθηκευτικούς χώρους σε κάνει να ανταλλαζεις φάκελος από internal σε external και αντίστροφα.

Δεν είναι ακόμα η aosp που όλοι περιμένουμε από θέμα ταχύτητας.

Κάποιες εφαρμογές αργούν να φορτώσουν, όπως το tapatalk.

Ακόμα βέβαια ψάχνομαι...Επίσης να πω ότι έρχεται σύντομα κάτι νέο σε cm9 ROM..:D

Αυτο με τις sdcards ειναι ο τροπος που αντιμετωπιζει η cyanogenmod team τα τηλεφωνα που εχουν εξωτερικη sdcard.Δεν εχει επιλογη για να κανεις swap τις sdcards?Αν θυμαμαι πρεπει να ειναι στο settings-storage?

Πατηστε το αριστερο πληκτρο.πρεπει να σας βγαλει ενα μενου και εχει storage configuration?

Edited by afilopou

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Σε τρωει να φλασάρεις τώρα το ξέρω!!!:lol::lol:

Κοίτα για μένα πιο σημαντικό είναι το θέμα με τους αποθηκευτικούς χώρους...ας πουμε δεν βρίσκει την μουσική μου οπότε πρέπει να το κάνω manually. Επίσης με το smsbackup πάλι έψαχνε τα backups Μου και είχε μια μικρή ταλαιπωρία... επίσης καμιά φορά από titanium όταν επαναφέρω τον opera η εφαρμογή "σκάει" και αναγκάζομαι να την ξαναπεράσω από market, ε sorry google play, αλλά χάνω από εκεί τα bookmarks και είναι εκνευριστικό να μην έχει αυτό το κέρατο ένα export bookmarks σε κάποιο file!

Το θεμα που έγραψα πιο πάνω το πέρασε κανείς?

με πιάνεις φιλε μου με πιάνεις :p

ενώ όλα δουλεύουν ρολόι έχω το μικρόβιο του φλασαρισματος...

θα περιμενω λίγο ακόμη..

για τον όπερα που λες και μενα με κανει νερά μετά από επαναφορά απο το titanium. και σε παγωτό αλλά και σε gb οπότε δεν είναι θέμα ρομ αλλα της εφαρμογής..

για να ησηχασεις από αυτό κάνεις συγχρονισμό με το όπερα λινκ..

πιστεψε με μια φορά θα το κάνεις και ότι και να γίνει δεν θα χάσεις ξανά τα bookmarks ποτε..

δεστο :)

Sent from my note

Edited by freddaras

Πηγα να δοκιμασω τον καινουριο τροπο για να φλασαρεις ics και μετα την κερνελ ξεχασα να κανω wipe ... tragic

περασα την ics και οπως ειναι λογικο και επόμενο , εχασα το root ,kai μπαινει μονο cwm ,παλι καλα ...

τωρα θα το ξανασεταρω με Odin και βλεπουμε ....

μολις το ισιώσω:p

λεω να περασω την stuner

Πηγα να δοκιμασω τον καινουριο τροπο για να φλασαρεις ics και μετα την κερνελ ξεχασα να κανω wipe ... tragic

περασα την ics και οπως ειναι λογικο και επόμενο , εχασα το root ,kai μπαινει μονο cwm ,παλι καλα ...

τωρα θα το ξανασεταρω με Odin και βλεπουμε ....

μολις το ισιώσω:p

λεω να περασω την stuner

Φροντισε να μην γινει τιποτα πιο tragic:eek:

με πιάνεις φιλε μου με πιάνεις :p

ενώ όλα δουλεύουν ρολόι έχω το μικρόβιο του φλασαρισματος...

θα περιμενω λίγο ακόμη..

για τον όπερα που λες και μενα με κανει νερά μετά από επαναφορά απο το titanium. και σε παγωτό αλλά και σε gb οπότε δεν είναι θέμα ρομ αλλα της εφαρμογής..

για να ησηχασεις από αυτό κάνεις συγχρονισμό με το όπερα λινκ..

πιστεψε με μια φορά θα το κάνεις και ότι και να γίνει δεν θα χάσεις ξανά τα bookmarks ποτε..

δεστο :)

Sent from my note

Είδες σε κατάλαβα αφού σε τρώει!!! :D

Λοιπόν έκανα εγγραφή σε opera link και τις έχω σε θέση on. Οπότε κάθε φορά που θα εγκαθιστώ πάλι την εφαρμογή με το opera link θα έχω πίσω και τα bookmarks ε?? ΚΑΛΗ φάση, δεν απέχει και το επόμενο flashing σωστά??!!

Build 3 της cm9 με λειτουργικα fixes.Downloading :D

αν και πολλοι περιμενετε το unpacking ;)

και χαιρομαι ιδιαιτερα για την επιλογη μου οτι πηγα στο note και δεν περιμενα το s3:D

Edited by afilopou

Είδες σε κατάλαβα αφού σε τρώει!!! :D

Λοιπόν έκανα εγγραφή σε opera link και τις έχω σε θέση on. Οπότε κάθε φορά που θα εγκαθιστώ πάλι την εφαρμογή με το opera link θα έχω πίσω και τα bookmarks ε?? ΚΑΛΗ φάση, δεν απέχει και το επόμενο flashing σωστά??!!

Ναι έτσι ακριβώς :)

και το συγχρονίζει και στο pici έτσι...

οποτε αν έχεις πρόβλημα από το titanium με το link είσαι όκ..

sent from my note

επιβεβαιωνω οτι αυτος ο τροπος http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1614443

λειτουργει μια χαρα για να περασεις ics .

περασα την alba AlBa ZCLP6 Full ICS Repack v3

εντυπωσεις απο αυριο ;)

Ξέχασα να πω ότι αυτή η ρομ ξεκινάει απο ρωσικά., οπότε αν κάποιος δεν έχει εμπειρία από ics μπορεί να μπερδευτεί μέχρι να φτάσει να αλλάξει γλώσσα.

Edited by ratanplan

Αδέλφια καλημέρα. Να ρωτήσω κάτι (γιατί στους xda θα με κράξουνε). Αν περάσω Cm9, μπορώ να επαναφέρω το backup από Gb αν χρειαστεί;

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5