kalagas Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Πάλι τα ίδια με τις κλοπές... Δεν πιστεύω να είναι το script πάλι... Και δεν θεωρώ και πιθανόν o συγκεκριμένος dev o criskelo να έχει ανάγκη να κλέψει... Τι να πω??? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Οποιος θελει να βοηθησει στο testing μπορει να κατεβασει την νεα AlBa v.3, να τη δοκιμασει και να πει εντυπωσεις ωστε να ανεβει συντομα! AlBa_ZCLP6_ICS_Full_Repack_v3.zip Changelog: deodexed ics themed no sms and mms in logoprovider Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Μετά από πόση ώρα σου ζεσταίνεται? Γιατί δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο. Όσο για την μπαταρία είμαι στο 70% με 23' κλήσεις, 1:25' οθόνη και 13:30' wifi. Στην οθόνη κυρίως tapatalk, pulse, viber και email. Να σημειώσω πως είμαι στην 2η φόρτιση, η πρώτη μου τέλειωσε σαφώς γρηγορότερα, αλλά όπως όλες τις ρομ εάν δεν τις αφήσουμε να κάνουν settle δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλές συμπέρασμα. Με βλέπω να κάθομαι εδώ μέχρι να βγει το ICS + premium pack από την Σάμυ! Ζεσταινεται και τρωει γρηγορα την μπαταρια.Την ειχα απο την πρωτη στιγμη.Ειχα γραψει και πιο πριν οτι παρουσιαζει memory leak Πάλι τα ίδια με τις κλοπές... Δεν πιστεύω να είναι το script πάλι... Και δεν θεωρώ και πιθανόν o συγκεκριμένος dev o criskelo να έχει ανάγκη να κλέψει... Τι να πω??? A καλα.Συνηθισμενα τα βουνα στα χιονια.Και η alba στο παρα τριχα την γλυτωσε και δεν το εκλεισαν.Ειχε το παλιο script της alba.Αλλα ο Neo εδωσε το οκ.Γενικα οι devs τρωγονται απιστευτα.Μετα μην λενε οτι μονο οι Ελληνες δεν ειναι μονιασμενοι :lol: Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 (edited) Οποιος θελει να βοηθησει στο testing μπορει να κατεβασει την νεα AlBa v.3, να τη δοκιμασει και να πει εντυπωσεις ωστε να ανεβει συντομα! AlBa_ZCLP6_ICS_Full_Repack_v3.zip Changelog: deodexed ics themed no sms and mms in logoprovider Άντε την έκανε deodexed... Αν και δεν έχω καταλάβει τι είναι καλύτερο τελικά... Οι Odexed ή o Deodexed??? οεο... Εν το μεταξύ εσύ πουλάς πολύ τρελά... Το μεσημέρι στέλνεις link για criskelo, το βράδυ για Alba... Άσε το κόσμο ήσυχο να χαρεί καμιά ROM...:p:p Edited April 20, 2012 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Άντε την έκανε deodexed... Αν και δεν έχω καταλάβει τι είναι καλύτερο τελικά... Οι Odexed ή o Deodexed??? οεο... Εν το μεταξύ εσύ πουλάς πολύ τρελά... Το μεσημέρι στέλνεις link για criskelo, το βράδυ για Alba... Άσε το κόσμο ήσυχο να χαρεί καμιά ROM...:p:p εχω κι εγω αυτον τον προβληματισμο... Βασικα δε ξερω πως την εχουν δει και μου στελνουν εμενα ολοι τις rom να τις δοκιμαζω!!!lol...Και χωρις να το ζητησω!!!:p Γραφει στο κουτελο beta tester????:confused: Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 εχω κι εγω αυτον τον προβληματισμο... Βασικα δε ξερω πως την εχουν δει και μου στελνουν εμενα ολοι τις rom να τις δοκιμαζω!!!lol...Και χωρις να το ζητησω!!!:p Γραφει στο κουτελο beta tester????:confused: Ε δε μπορεί κάτι θα έχεις κάνει... Εγώ πάντως δεν το τολμώ ακόμα να πάω σε Ics... Αυτό με το Recovery που δεν μπορείς να κανείς restore και μόνο με απομακρύνει... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 (edited) Οσοι λιγοι ειστε με stunner ή cm9 imilka (σε αυτες τις δυο το εχω τεσταρει) μια εναλλακτικη του snote ειναι το catch note https://play.google.com/store/apps/details?id=com.threebanana.notes&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50aHJlZWJhbmFuYS5ub3RlcyJd και μαζι το catch sketch (το ανεβασα σε dropbox γιατι για την ωρα υπαρχει μονο στην αμερικη.σιγα μην το εδιναν στην ψωροκωσταινα) http://db.tt/Zzjx9yWU εγκατασταση το catch notes και μετα το apk που εδωσα απλη εγκατασταση.Μπορει τις πρωτες φορες οταν επιλεγετε φωτο απο το gallery να κανει fc το catch sketch αλλα στρωνει τελικα.Επισης memo και task manager απο samsungrom (δεν παιζουν τα widgets).Κανετε copy-paste τα apks στο /system/app και δινετε permissions rw-r--r-- Reboot και ειστε ετοιμοι memo http://db.tt/Vp4UflFM task manager http://db.tt/ElfwiXsC Edited April 20, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Οσοι λιγοι ειστε με stunner ή cm9 imilka (σε αυτες τις δυο το εχω τεσταρει) μια εναλλακτικη του snote ειναι το catch note https://play.google.com/store/apps/details?id=com.threebanana.notes&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50aHJlZWJhbmFuYS5ub3RlcyJd και μαζι το catch sketch (το ανεβασα σε dropbox γιατι για την ωρα υπαρχει μονο στην αμερικη.σιγα μην το εδιναν στην ψωροκωσταινα) http://db.tt/Zzjx9yWU εγκατασταση το catch notes και μετα το apk που εδωσα απλη εγκατασταση.Μπορει τις πρωτες φορες οταν επιλεγετε φωτο απο το gallery να κανει fc το catch sketch αλλα στρωνει τελικα.Επισης memo και task manager απο samsungrom (δεν παιζουν τα widgets).Κανετε copy-paste τα apks στο /system/app και δινετε permissions rw-r--r-- Reboot και ειστε ετοιμοι memo http://db.tt/Vp4UflFM task manager http://db.tt/ElfwiXsC Ευχαριστούμε πολύ! Τα πέρασα και δουλεύουν μία χαρά.:) Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Μετά από πόση ώρα σου ζεσταίνεται? Γιατί δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο. Όσο για την μπαταρία είμαι στο 70% με 23' κλήσεις, 1:25' οθόνη και 13:30' wifi. Στην οθόνη κυρίως tapatalk, pulse, viber και email. Να σημειώσω πως είμαι στην 2η φόρτιση, η πρώτη μου τέλειωσε σαφώς γρηγορότερα, αλλά όπως όλες τις ρομ εάν δεν τις αφήσουμε να κάνουν settle δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλές συμπέρασμα. Με βλέπω να κάθομαι εδώ μέχρι να βγει το ICS + premium pack από την Σάμυ! Με σερφάρισμα ιντερνετ κανα 20λεπτο ανέβηκε η θερμοκρασία. Η μπαταρία με 3-4 κλήσεις,λιγο σερφάρισμα και κανα παιχνιδάκι κανα 20 λεπτο (παντα με φουλ φωτεινότητα ομως ) δεν μπορώ να πω χρόνους αλλα τελείωσα γρηγορότερα απο τα αναμενόμενα. Σε δοκιμη με την cm9 v3 οσο και να προσπάθησα δεν μπόρεσα να φέρω την θερμοκρασία στα επίπεδα της stunner. H stunner εφτασε μεχρι 48c ενω η cm9 v3 παραπάνω απο 38 δεν πήγαινε με τίποτα. Προς το παρόν θα μείνω εδω και βλέπουμε τι αλλο θα βγει για να φλασάρουμε. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Οποιος θελει να βοηθησει στο testing μπορει να κατεβασει την νεα AlBa v.3, να τη δοκιμασει και να πει εντυπωσεις ωστε να ανεβει συντομα! AlBa_ZCLP6_ICS_Full_Repack_v3.zip Changelog: deodexed ics themed no sms and mms in logoprovider Τι έγινε ρε παιδιά πέρασε κανείς? κατεβάζω τώρα και με τρώει να δοκιμάσω να σας πω την μαύρη αλήθεια... Ηλία??? Βασικά το μόνο που με έχει ξενερώσει είναι η μπαταρία του criskelo σε ics. Δεν ειναι ότι έχει πρόβλημα απλά με alba v2 είχα καλομάθει και τώρα μου φαίνεται κάπως... προβλήματα που 'χει ο κόσμος θα μου πείτε...:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Τι έγινε ρε παιδιά πέρασε κανείς? κατεβάζω τώρα και με τρώει να δοκιμάσω να σας πω την μαύρη αλήθεια... Ηλία??? Βασικά το μόνο που με έχει ξενερώσει είναι η μπαταρία του criskelo σε ics. Δεν ειναι ότι έχει πρόβλημα απλά με alba v2 είχα καλομάθει και τώρα μου φαίνεται κάπως... προβλήματα που 'χει ο κόσμος θα μου πείτε...:confused: Ευθυμη πρτινω να μη τη βαλεις.Οχι οτι εχει καποιο προβλημα, αλλα οπου να ναι θα βγαλει τη v3, ισως με καποιες μικρες διορθωσεις που βρηκε. Βεβαια, επειδη εχεις γινει junkie, καταλαβαινω...:p Να σε ρωτησω.Ισχυει το f/c στο screencapture/Snote που λενε για τη criskelo??? Ειμαι σιγουρος οτι τα οποια προβληματα που αναφερονται, ειναι λογω λαθος εγκαταστασης. Απο τη μερια μου θα προτινω να κανετε εγκατασταση οποιασδηποτε ics rom απο την αρχη, δηλ εγκαθιστωντας πρωτα την ics repack και στη συνεχεια την ics rom. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Ευθυμη πρτινω να μη τη βαλεις.Οχι οτι εχει καποιο προβλημα, αλλα οπου να ναι θα βγαλει τη v3, ισως με καποιες μικρες διορθωσεις που βρηκε. Βεβαια, επειδη εχεις γινει junkie, καταλαβαινω...:p Να σε ρωτησω.Ισχυει το f/c στο screencapture/Snote που λενε για τη criskelo??? Ειμαι σιγουρος οτι τα οποια προβληματα που αναφερονται, ειναι λογω λαθος εγκαταστασης. Απο τη μερια μου θα προτινω να κανετε εγκατασταση οποιασδηποτε ics rom απο την αρχη, δηλ εγκαθιστωντας πρωτα την ics repack και στη συνεχεια την ics rom. Έχεις απόλυτο δίκιο ότι είναι θέμα εγκατάστασης λογικα.. Εμένα δουλεύει τέλεια το screen capture είτε με spen είτε με συνδυασμό hardware keys.. Και ναι πρώτα πέρασα repack και μετά την ρομ Καλά περιμένω να βγει στον αέρα και την περνάω τότε.. Λογικά θα έχουν λύσει το θέμα του FB και κάποια αλλά ε?? Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Με criskelo ICS απο χθες και δηλώνω ευχαριστημένος. Για να δούμε αν θα με κρατήσει σε ICS η θα γυρίσω πάλι σε GB... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Με criskelo ICS απο χθες και δηλώνω ευχαριστημένος. Για να δούμε αν θα με κρατήσει σε ICS η θα γυρίσω πάλι σε GB... Το μόνο που θα ήθελα στην criskelo είναι η διάρκεια της μπαταρίας από alba.. Κατά τα άλλα νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή έκδοση με όλα να δουλεύουν "νερακι"!! :) Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Το μόνο που θα ήθελα στην criskelo είναι η διάρκεια της μπαταρίας από alba.. Κατά τα άλλα νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή έκδοση με όλα να δουλεύουν "νερακι"!! :) Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Έτσι είναι, πρόκειται για την πρώτη ICS που δουλεύει όπως θέλω και μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Τώρα για τη μπαταρία δεν έχω παράπονο. Συνεχίζει να είναι με διάφορα η καλύτερη ενεργειακά (και όχι μόνο) υλοποίηση που έπιασα στα χέρια μου τα τελευταία χρόνια. Ένας απο τους βασικούς λόγους που προβλέπω να κρατάω τη συσκευή αυτή για αρκετό καιρό.., Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Έτσι είναι, πρόκειται για την πρώτη ICS που δουλεύει όπως θέλω και μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Τώρα για τη μπαταρία δεν έχω παράπονο. Συνεχίζει να είναι με διάφορα η καλύτερη ενεργειακά (και όχι μόνο) υλοποίηση που έπιασα στα χέρια μου τα τελευταία χρόνια. Ένας απο τους βασικούς λόγους που προβλέπω να κρατάω τη συσκευή αυτή για αρκετό καιρό.., Βαγγελη αλλη μια παρα πολυ καλή rom ειναι του imilka cm9 v3. Απο εχθες εχω κανει πολλα τεστ και δοκιμες και δεν εχω δει το παραμικρο κολλημα πουθενα. Επισης ειναι smooth οπως πρεπει.Για εμενα νομίζω ειναι οτι καλυτερο αυτη η ρομ. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Βαγγελη αλλη μια παρα πολυ καλή rom ειναι του imilka cm9 v3. Απο εχθες εχω κανει πολλα τεστ και δοκιμες και δεν εχω δει το παραμικρο κολλημα πουθενα. Επισης ειναι smooth οπως πρεπει.Για εμενα νομίζω ειναι οτι καλυτερο αυτη η ρομ. Ναι Χρήστο έτσι διαβάζω κι εγώ. Απλα πλέον προτιμώ τις Samsung υλοποιησεις και μάλιστα προτιμώ να έχω το touchwiz μαζί με όλα τα παραφερναλια του. Να το κοιτάξω γιατρε μου; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depmode Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Βρεθηκε και ο τροπος για restore σε ics rom... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1613691 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Παιδιά όσοι εχετε βαλει criskelo ice συνχρονιζετε το ημερολογιο σας με αυτό του facebook? ?? Ειναι το μοναδικο προβλημα που εχω με αλβα.... Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Η καλυτερη stock ποια ειναι να την περασω? Τωρα εχω την ICS Stunner. Μπορω καπακι να φλασαρω απο πανω με Odin η Heimdall καποια stock rom? Μπορείς να περάσεις μέσω Odin τη τελευταία επίσημη, όπου είναι και η καλύτερη, LC2. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 (edited) Ναι Χρήστο έτσι διαβάζω κι εγώ. Απλα πλέον προτιμώ τις Samsung υλοποιησεις και μάλιστα προτιμώ να έχω το touchwiz μαζί με όλα τα παραφερναλια του. Να το κοιτάξω γιατρε μου; :lol: Δηλώνω και εγώ παθών, πες μου ποιος είναι ο γιατρός σου να μας κοιτάξει και τους 2! :lol: Εγώ ξαναγύρισα σε GB όσο και να μου άρεσε το Euphoria ui control, είχα κάποια Fc (κυρίως στο gallery) και η μπαταρία δεν ήταν τόσο καλή όσο στις άλλες ICS όταν το χρησιμοποιείς (στο standby ήταν οκ). Edited April 23, 2012 by Stinger Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Δηλώνω και εγώ παθών, πες μου ποιος είναι ο γιατρός σου να μας κοιτάξει και τους 2! :lol: Εγώ ξαναγύρισα σε GB όσο και να μου άρεσε το Euphoria ui control, είχα κάποια Fc (κυρίως στο gallery) και η μπαταρία δεν ήταν τόσο καλή όσο στις άλλες ICS όταν το χρησιμοποιείς (στο standby ήταν οκ). Τι είναι ρε παιδιά το Euphoria UI??? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Τι είναι ρε παιδιά το Euphoria UI??? Εργαλείο παραμετροποίησης της Stunner. Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους τους Γιώργηδες-Γιωργίες...:) Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Εργαλείο παραμετροποίησης της Stunner. Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους τους Γιώργηδες-Γιωργίες...:) Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Α ok... Ευχαριστώ.... Προφανώς το χρησιμοποιεί μόνο η Stunner γιατί στην Alba και την criskelo που themαρα δεν το είδα... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Α ok... Ευχαριστώ.... Προφανώς το χρησιμοποιεί μόνο η Stunner γιατί στην Alba και την criskelo που themαρα δεν το είδα... Ναι, και εγώ μόνο σε Stunner το είδα, κρίμα που δεν προχωράει όπως θα ήθελα το AOKP, νομίζω πως έχει προοπτικές. Δες τα screenshots στο νήμα της Stunner θα σου δώσει μια ιδέα για τις επιλογές του Euphoria. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts