Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά που δοκίμασαν την darky rom για πείτε μου??? Είναι full ics look???

Nikos from Galaxy Note

Toν έπιασα στο bla-bla και τα έκανε όλα πράσινα...

Πλάκα κάνω...

Απλά ξαναγύρισε στη βάση της Darky που είναι το πράσινο... Κάτι που με βολεύει πολύ...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Toν έπιασα στο bla-bla και τα έκανε όλα πράσινα...

Πλάκα κάνω...

Απλά ξαναγύρισε στη βάση της Darky που είναι το πράσινο... Κάτι που με βολεύει πολύ...

Άρα o συνδυασμός darky 3.4 + kalagas πρέπει να σκοτώνει...

Πρέπει να την δοκιμάσω λοιπόν...

Nikos from Galaxy Note

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Άρα o συνδυασμός darky 3.4 + kalagas πρέπει να σκοτώνει...

Πρέπει να την δοκιμάσω λοιπόν...

Nikos from Galaxy Note

Ο τύπος έχει "σκίσει" τον κώδικα (xml files) στο framework-res.apk με αποτέλεσμα σε διάφορα σημεία να βλέπεις άσπρο κείμενο σε άσπρο φόντο ή μαύρο κείμενο σε μαύρο φόντο (να ΜΗΝ βλέπεις δηλαδή στην ουσία το κείμενο σε διάφορα μέρη - αναδιώμενα παράθυρα, μέσα σε κουτιά του search κλπ κλπ)...

Και με το fix που έβγαλε διορθώθηκαν πολλά white to white, αλλά όχι όλα...

Εγώ του είπα (επειδή το έκανα και γω αυτό στο Desire HD) να το σταματήσει αυτό γιατί είναι σαν φαύλος κύκλος... Διορθώνει κάτι και χαλάει κάτι άλλο...

Του είπα λοιπόν να ξαναπιάσει το default framework-re.apk και να αλλάξει μόνο το μπλε χρώμα κειμένου (όπως πχ στα Settings) σε πράσινο (αφού θέλει το πράσινο) και να ΜΗΝ πειράξει τίποτα άλλο γιατί θα έχει πολλά τέτοια (άσπρο κείμενο σε άσπρο φόντο) και κυρίως με 3rd party εφαρμογές από το Market...

Να δούμε αν θα με ακούσει...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Αν και ξερω οτι τα benchmarks δεν εχουν σημασια εχω ενα θεμα που με εχει κουφανει...Το κινητο στοκ τελειως με LA6 με την δευτερη προσπαθεια στο quadrant μου βγαλε ενα 4026 και εμεινα. Σημερα που δοκιμασα την checkrom V6 (XXLC1 ειναι) (με τον κερνελ που εχει απο μονη της η ρομ) με την τεταρτη προσπαθεια πηγε 3800,ολες οι αλλες κατω απο 3600. Πρωτη φορα με custom παιρνω χαμηλοτερα σκορ απο την στοκ, σημαινει κατι αυτο η να το προσπερασω;
http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Ο λόγος που γράφω είναι μόνο και μόνο για να ευχαριστήσω πολύ όλα τα παιδιά εδώ μέσα στη κοινώτητα για την πολύτιμη βοήθειά τους σε εμάς τους αδείς!!;)

Πρίν μια εβδομάδα πήρα κι εγώ ένα Galaxy Note:)

Με ξενέρωσε λίγο η μπαταρία γιατί την τελείωνα γρήγορα και αποφάσισα να κάνω το βήμα της custom ROM!

Mετά από διάβασμα 4 ημερών κατάφερα και πέρασα την Chrack v18...!

Aπ'ότι κατάλαβα είναι η καλύτερη GB και η πιό σταθερή και οικονομική!!

Φυσικά σαν αρχάριος έχω αποκτήσει το yellow triangle και ο counter πλέον λέει το νούμερο 1, αλλά θα ζήσω με αυτό...!:lol:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ παιδιά για την βοήθειά σας και συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε!!

Αν και ορκισμένος οπαδός του Μήλου, μπορώ να πώ οτι επιτέλους βρήκα την συσκευή που καλύπτει όλες μου τις ανάγκες!!

Σα να ζούσα στο σκοτάδι και είδα φώς...!!!!:lol::lol::lol:

Samsung FTW!!!:love:

Αν και ξερω οτι τα benchmarks δεν εχουν σημασια εχω ενα θεμα που με εχει κουφανει...Το κινητο στοκ τελειως με LA6 με την δευτερη προσπαθεια στο quadrant μου βγαλε ενα 4026 και εμεινα. Σημερα που δοκιμασα την checkrom V6 (XXLC1 ειναι) (με τον κερνελ που εχει απο μονη της η ρομ) με την τεταρτη προσπαθεια πηγε 3800,ολες οι αλλες κατω απο 3600. Πρωτη φορα με custom παιρνω χαμηλοτερα σκορ απο την στοκ, σημαινει κατι αυτο η να το προσπερασω;

αμα σου πω εγω οτι με LA6 χτυπησα 4539 πριν λιγο?νομιζω οτι το καμαρι μας...και με stock φυσσαει!ενταξει καλο ειναι το σκαλισμα αλλα και ετσι να το αφησεις μια χαρα εισαι :happy:

αμα σου πω εγω οτι με LA6 χτυπησα 4539 πριν λιγο?νομιζω οτι το καμαρι μας...και με stock φυσσαει!ενταξει καλο ειναι το σκαλισμα αλλα και ετσι να το αφησεις μια χαρα εισαι :happy:

Κατι τετοια βλεπω και σκεφτομαι να τα πεταξω ολα (ενταξει εκτος απο το ρουτ) και να γυρισω στην αγκαλη της LA6. Βασικα για να πω την αληθεια ηταν η πρωτη φορα σε android που πηγα σε custom χωρις να υπαρχει λογος.

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Κατι τετοια βλεπω και σκεφτομαι να τα πεταξω ολα (ενταξει εκτος απο το ρουτ) και να γυρισω στην αγκαλη της LA6. Βασικα για να πω την αληθεια ηταν η πρωτη φορα σε android που πηγα σε custom χωρις να υπαρχει λογος.

εγω προλαβα να δοκιμασω 4,5 custom αλλα το ψιλοπαλαβωσα το κινητο και αναγκαστικα να το επαναφερω και ειναι με LA6 root πλεον!θα το αφησω λιγο να ησυχασει και βλεπουμε.....

Οχι αλλο kernel δεν μπορεις να φλασαρεις.Ο λογος ειναι απλος,οι kernels για ics rom ειναι ο lp1 και ο lp5(που υποστηριζει usb otg).Καποιος ποσταρε στο xda μια εφαρμογη που υποτιθεται οτι κανει mount ntfs την εσωτερικη καρτα(αυτο δεν το δοκιμασα) και εξωτερικα δισκακια.Την δοκιμασα αλλα τζιφος.Η εφαρμογη κρασαρει συνεχεια και οταν το κανει mount δεν μπορω να δω τα δεδομενα απο το δισκακι

εαν εννοεις την εφαρμογη drive mount την δοκίμασα κι εγω και μου δουλεψε, αλλα δεν κανει mount sto /mnt/sdcard/external_sd αλλά στο /mnt/mmcblk1p1 . Βεβαια επελεξα χειροκινητα την συσκευη βγαζοντας το τικ απο πανω που εγραφε Device Filtering. Διοτι διαφορετικά δεν αναγνωριζε οτι υπηρχε καρτα για mount.

Το πρόβλημα βεβαια τωρα ειναι οτι επειδη δεν κανει mount την καρτα στo default path του λειτουργικού δεν την αναγνωρίζουν τα προγραματα οταν χρειαζονται προσβαση σαυτην. αλλα φανταζομαι με καποια εντολη απο terminal θα μπορουσαμε να μεταφερουμε το mount path στο default. Να πω επισης οτι η rom που δοκιμασα το drive mount ειναι η τελευταια Alba ics

εαν εννοεις την εφαρμογη drive mount την δοκίμασα κι εγω και μου δουλεψε, αλλα δεν κανει mount sto /mnt/sdcard/external_sd αλλά στο /mnt/mmcblk1p1 . Βεβαια επελεξα χειροκινητα την συσκευη βγαζοντας το τικ απο πανω που εγραφε Device Filtering. Διοτι διαφορετικά δεν αναγνωριζε οτι υπηρχε καρτα για mount.

Το πρόβλημα βεβαια τωρα ειναι οτι επειδη δεν κανει mount την καρτα στo default path του λειτουργικού δεν την αναγνωρίζουν τα προγραματα οταν χρειαζονται προσβαση σαυτην. αλλα φανταζομαι με καποια εντολη απο terminal θα μπορουσαμε να μεταφερουμε το mount path στο default. Να πω επισης οτι η rom που δοκιμασα το drive mount ειναι η τελευταια Alba ics

Αν θυμαμαι καλα με stunner ή cna ειχα δοκιμασει.Εκανε fcs και την εστειλα την εφαρμογη απο εκει που ηρθε.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Εγω παντως αδυνατω να καταλαβω ενα σημειο με τις επισημες ρομ.

Και θα δωσω παραδειγμα αμεσως: Το δικο μου note ειναι αγορασμενο απο καταστημα cosmote και απο οτι ειχα δει στο pc στον λογαριασμο του gmail μου, εχει τιτλο cosmote galaxy note ή κατι τετοιο τελοσπαντων...οταν εγω θελησω να επανερθω απο custom rom σε τελειως στοκ κατασταση με εγγυηση και αναβαθμισεις kies θα πρεπει να κατεβασω απο samfirmware την LA6 Greece ή αυτη που λεει LA6 Romania (cosmote) η οποιαδηποτε LA6 και απλα να βαλω το csc EUR; Αρχικα ειχα KJ4 EUR και το kies μου εβγαλε LA6 μετα.

• Administrators
Όταν είσαι με official rom δίνεις στον dialer *#1234# και από τις πληροφορίες που παίρνεις μπορείς να καταλάβεις ποια ακριβώς είναι η rom που πρέπει να έχεις σε περίπτωση που θέλεις να επιστρέψεις.

Modpic.gif

Δεν το ειχα κοιταξει αυτο...αλλα ειχα κρατησει τι PDA/PHONE/CSC ειχε. Αν εχει κανεις note απο καταστημα cosmote ή ξερει τι rom φοραγε σε official κατασταση ας μου πει.

Εχει βγει ROM ICS που να ειναι σαν official και να ειναι σταθερη?Σαν να καναμε επισημο update ας πουμε.

Παιδια καλησπερα

φοραω απο χθες το βραδυ την darkyrom 3.4

πολυ καλη, γρηγορη και πολυ καλη μπαταρια..

να ρωτησω?

πως βαζω το νεο market??

που ειναι το fix που διορθωνει το προβλημα με το χρωμα.. ασπρο-ασπρο κλπ

ευχαριστω

edit: το market μετα απο 1 μερα που την φοραω και 20 φορες που μπηκα στο market , μολις αναβαθμιστηκε σε google play

Edited by GTHOM
Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Παιδια καλησπερα

φοραω απο χθες το βραδυ την darkyrom 3.4

πολυ καλη, γρηγορη και πολυ καλη μπαταρια..

να ρωτησω?

πως βαζω το νεο market??

που ειναι το fix που διορθωνει το προβλημα με το χρωμα.. ασπρο-ασπρο κλπ

ευχαριστω

edit: το market μετα απο 1 μερα που την φοραω και 20 φορες που μπηκα στο market , μολις αναβαθμιστηκε σε google play

Τσεκαρε στο λινκ παρακατω στο 6ο ποστ.

http://www.darkyrom.com/community/index.php?threads/n7000-cwm-darkyrom_note-v-3-4-final.7554/#post-159291

Εχει βγει ROM ICS που να ειναι σαν official και να ειναι σταθερη?Σαν να καναμε επισημο update ας πουμε.

Οχι ακομα

10chars

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Παλικάρια η cyanogenmod 9 του imilka ειναι κορυφαία rom !! To μονο κακό που ειδα ηταν το σημα το οποιο ειναι αδυναμο ( μαλιστα σε καποια στιγμη το εχασε τελείως και αργησε να το ξαναβρει ) σε σχεση με το modem που εχει περασμενη η rom του chracks.Mπορώ να φλασαρώ απο αλλη rom το μodem για να ξαναερθει στα επίπεδα που ειχα με την ρομ του chracks ??

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Παλικάρια η cyanogenmod 9 του imilka ειναι κορυφαία rom !! To μονο κακό που ειδα ηταν το σημα το οποιο ειναι αδυναμο ( μαλιστα σε καποια στιγμη το εχασε τελείως και αργησε να το ξαναβρει ) σε σχεση με το modem που εχει περασμενη η rom του chracks.Mπορώ να φλασαρώ απο αλλη rom το μodem για να ξαναερθει στα επίπεδα που ειχα με την ρομ του chracks ??

Ναι.Ποιο modem ψαχνεις;Το lb2?

Ναι.Ποιο modem ψαχνεις;Το lb2?

Aυτο που εχει η chracks v18... Aυτο ειναι ?? το lb2 ?? Δεν παιζει ρόλο που ειναι απο gingerbread ??

KNIGHT RIDER

Aυτο που εχει η chracks v18... Aυτο ειναι ?? το lb2 ?? Δεν παιζει ρόλο που ειναι απο gingerbread ??

Όχι, δε παίζει ρόλο..:)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Όχι, δε παίζει ρόλο..:)

Ωραια. Σας ευχαριστω για της άμεσες απαντήσεις σας !:)

KNIGHT RIDER

Ωραια. Σας ευχαριστω για της άμεσες απαντήσεις σας !:)

Από ότι θυμάμαι η rom του imilka δεν φλασάρει κάποιο modem ούτε το repack του chainfire.Ποιό modem έχεις τώρα στην cm9?settings>about phone >baseband version