Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω περάσει εδώ και 20 λεπτά τον test kernel του franco και εκτός και άμα αυθυποβάλλομαι τρελά είναι ότι

πιο σμουθ έχω δει στο νόουτ μου... Από οτι διαβάζω δεν έχει τα "γνωστά" προβλήματα των franco kernels.

Δουλεύουν και τα 3 επίπεδα στον φακό!!!

CriskeloV07 + franco νομίζω θα αράξω εδώ μέχρι να φάω κάνα παγωτάκι...

αν σε όλα είσαι οκ νομίζω είσαι μια χαρά... κι εγώ σαν κι εσένα και σταμάτησα πειράγματα-πειράματα , περιμένουμε και απολαμβάνουμε την συσκευή μας...:rolleyes:

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια καλησπερα.. Μολις περασα την πρωτη ρομ στο κινητο.. Επελεξα την ροκετ ρομ με φρανκο κερνελ και ολα τελεια απλα εχω ενα θεματακι με το μαρκετ...ανοιγοντας το κανει loading για. ..επ απειρο... Αν πατησω μενου >οι εφαρμογες μου..μου τις βγαζει κανονικα και μπορω να τις κατεβασω και ολα..αλλα δεν ανοιγει κανονικα ουτε κανει update σε Play και οσο ναναι ειναι λιγο ενοχλητικο..ξερει κανεις καποια λυση? Επισης, εχετε να μου προτεινετε καποια αλλη πληρως λειτουργικη ρομ? Μεταξυ abysnote kernel και franco τι γνωμες εχουμε?

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-2

Coolpad F1 (8297W)

Παιδια καλησπερα.. Μολις περασα την πρωτη ρομ στο κινητο.. Επελεξα την ροκετ ρομ με φρανκο κερνελ και ολα τελεια απλα εχω ενα θεματακι με το μαρκετ...ανοιγοντας το κανει loading για. ..επ απειρο... Αν πατησω μενου >οι εφαρμογες μου..μου τις βγαζει κανονικα και μπορω να τις κατεβασω και ολα..αλλα δεν ανοιγει μονο και οσο ναναι ειναι λιγο ενοχλητικο..ξερει κανεις καποια λυση? Επισης, εχετε να μου προτεινετε καποια αλλη πληρως λειτουργικη ρομ? Μεταξυ abysnote kernel και franco τι γνωμες εχουμε?

Καλέ μου φίλε, γιατί επέλεξες αν επιτρέπεται μια ROM που έχει να κάνει update ένα μήνα και έχει αρκετά παλιά βάση;;;

Criscelo,kingdroid,chrack,checkrom...Οποία σου αρέσει στο μάτι.Θα μείνεις ικανοποιημένος..;)

Βάλε και abyssnote κερνελ, αν δεν έρχεται η ROM μμε αυτόν, που είναι πιο σταθερός, μιας και ο franco δημιουργεί προβλήματα σε πολλούς...

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Παιδια καλησπερα.. Μολις περασα την πρωτη ρομ στο κινητο.. Επελεξα την ροκετ ρομ με φρανκο κερνελ και ολα τελεια απλα εχω ενα θεματακι με το μαρκετ...ανοιγοντας το κανει loading για. ..επ απειρο... Αν πατησω μενου >οι εφαρμογες μου..μου τις βγαζει κανονικα και μπορω να τις κατεβασω και ολα..αλλα δεν ανοιγει κανονικα ουτε κανει update σε Play και οσο ναναι ειναι λιγο ενοχλητικο..ξερει κανεις καποια λυση? Επισης, εχετε να μου προτεινετε καποια αλλη πληρως λειτουργικη ρομ? Μεταξυ abysnote kernel και franco τι γνωμες εχουμε?

Αν σου καθετε καλα οπως λες ο φρανκο τοτε μην τον αλλαξεις...

Οσο για την ρομ οτι καλυτερο εχω δοκιμασει μεχρι σημερα ειναι η checkrom...

Sent from my GT-N7000

Έχω περάσει εδώ και 20 λεπτά τον test kernel του franco και εκτός και άμα αυθυποβάλλομαι τρελά είναι ότι

πιο σμουθ έχω δει στο νόουτ μου... Από οτι διαβάζω δεν έχει τα "γνωστά" προβλήματα των franco kernels.

Δουλεύουν και τα 3 επίπεδα στον φακό!!!

CriskeloV07 + franco νομίζω θα αράξω εδώ μέχρι να φάω κάνα παγωτάκι...

Για δωσε λινγκ απο τον κερνελ αδερφε...

Sent from my GT-N7000

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Αν σου καθετε καλα οπως λες ο φρανκο τοτε μην τον αλλαξεις...

Οσο για την ρομ οτι καλυτερο εχω δοκιμασει μεχρι σημερα ειναι η checkrom...

Sent from my GT-N7000

Εκανα ενα re flash με φουλ wipe και ολα οκ με το μαρκετ. Δεν εχω ακομη όμως αναβάθμιση σε play store.. Αλλα εντάξει μια χαρά :-)

Coolpad F1 (8297W)

Αυτό θες, τώρα είδα το post σου...

Franco test kernel

Ok ευχαριστω...

Απο μπαταρια πως παει???

Για gb κανει? Η ειναι μονο για ics??

Sent from my GT-N7000

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Ok ευχαριστω...

Απο μπαταρια πως παει???

Sent from my GT-N7000

Ειναι μονο για GB...

Follow me on XDA

Ναι θέλω να περάσω την τελευταία checkrom και νομίζω ότι περνάει το θέμα του kalagas..

Edit! Ναι έχει βγάλει για την checkrom στο νήμα του στο xda οπότε είμαστε good to go!!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1437583

Το πέρασα στην criskelo τελικά γιατί βαριέμαι να περνάω checkrom τώρα και να ξαναστηνω.. Όλα καλά και όμορφα!! Να 'ναι καλά το παληκαρι!!

Sent from my Galaxy Note

Edited by efthimis31

Ok ευχαριστω...

Απο μπαταρια πως παει???

Sent from my GT-N7000

Για μπαταρια θα πρεπει να περασουν κανα 2-3 μερες για να εχω συμπερασματα..

Αρκετές φορές είχα SOD με αυτό τον kernel του franco

Με τον test kernel του franco ειχες SOD?

Δεν μιλαμε για τον #9, λεμε για τον μετα απο αυτον.

Ναι για τον τεστ kernel αναφέρομαι

εμενα παντως εγινε μαντάρα το κινητο με τον test!

επαθα σοκ μιλαμε!

ενω στην αρχη δουλευανε ολα ρολοι ξαφνικα αρχισε να σβηνει η οθονη να κανει το κινητο restarts κτλ και στο τελος ο 360 launcher μου εγινε μια ομελετα κανονικη...

φυγανε ολα τα widgets που ειχα κτλ κτλ κτλ...αγανάκτησα μιλαμε!

τον εβγαλα εβαλα cf root εχασα λιγο σε smooth Κτλ αλλα ηρεμησα μιλαμε....

ποοοοοοοοο ξανα φρανκο ποτε....μιλαμε...

Παιδιά δοκιμάσω τώρα τη νέα Chrack' s V17!

Εκτός από το ότι έχει JKay είναι όπως εκπληκτική!πολύ καλή απόκριση, καθόλου lag και πολύ όμορφη! Σας τη προτείνω ανεπιφύλακτα :-)

Edit: Σόρρυ για το τυπογραφικό, αυτά παθαίνεις όταν γράφεις βιαστικά σε οθόνη αφής! :P

Edited by sotiris_rez

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

O abyssnote πιστεύω ότι είναι πολύ σταθερός και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Μέχρι τώρα κανένα θέμα .

η criskelo s ics παιδες τι λεει?εχει πολλα bugs?αξιζει να παρω μια ιδεα απο ics?και με τι kernel συνδυαζεται?

Παιδιά δοκιμάσω τώρα τη νέα Check' s V17!

Εκτός από το ότι έχει JKay είναι όπως εκπληκτική!πολύ καλή απόκριση, καθόλου lag και πολύ όμορφη! Σας τη προτείνω ανεπιφύλακτα :-)

Κατεβάζω και εγώ να δοκιμάσω...:)

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-4

εμενα παντως εγινε μαντάρα το κινητο με τον test!

επαθα σοκ μιλαμε!

ενω στην αρχη δουλευανε ολα ρολοι ξαφνικα αρχισε να σβηνει η οθονη να κανει το κινητο restarts κτλ και στο τελος ο 360 launcher μου εγινε μια ομελετα κανονικη...

φυγανε ολα τα widgets που ειχα κτλ κτλ κτλ...αγανάκτησα μιλαμε!

τον εβγαλα εβαλα cf root εχασα λιγο σε smooth Κτλ αλλα ηρεμησα μιλαμε....

ποοοοοοοοο ξανα φρανκο ποτε....μιλαμε...

Ναι για τον τεστ kernel αναφέρομαι

Μμμμ καλα θα περασω abyss γιατι κατι μου βρομαει στην μπαταρια με τον test franco και αρχισανε κατι σκαλωματακια...

Παιδιά δοκιμάσω τώρα τη νέα Check' s V17!

τωρα εγω γιατι δεν την βρισκω??:wacko:

τωρα εγω γιατι δεν την βρισκω??:wacko:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1451544

Follow me on XDA

Μετα απο 3 μερες με aosp ics και σημερα ολη μερα με το port της AOKP b28 που εκανε ο Jamie τολμω να ομολογησω οτι τα πραγματα πανε παρα πολυ καλα.Λειτουργικοτατο το τηλεφωνο,με ενα θεματακι που στο incoming call τους εχει ξεφυγει λιγο η οθονη προς τα κατω αλλα μπορεις να απαντησεις.Πραγματικα πιστευω οτι με το που θα βγουν τα kernel sources τα παιδια θα κανουν θαυματα.Δειτε λιγο το thread στο xda.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Παρακολουθώ περίπου μία εβδομαδα το forum για να στήσω το "τηλεφωνάκι". Μετά από πολλές αλλαγές και διορθώσεις είμαι με την Gingdroid 7 και τον τεστ κέρνελ του φράνκο και το theme του Καλαγά (ευχαριστώ φίλε μου). Εγκατάσταση 127 εφαρμογών και 17 giga σε βιβλία. Χρησιμοποίησα και το Don't Panic της Mireo με την απίστευτη οθονάρα. Απόλυτη ηδονή. Όλα καλά λοιπόν. Μόνη απορία είναι οτι δεν μπορώ να παρακαλουθήσω την κίνηση των δεδομένων όταν είμαι σε 3G. Μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει; Σας ευχαριτώ όλους για τις πολύτιμες παρατηρήσεις σας.