elthis Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Aυτό θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ σε odex όμως. Ξέρει κανείς ;. Οταν βγει jkay mod για LC1 θα υπαρχει και εκδοση και για odex.Παντα βγαζει 2 εκδοσεις ο dev...;) Μεχρι τοτε ΔΕΝ υπαρχει τροπος να το περασουμε. Αν είσαι root μέσα από το SystemApp Remover μπορείς να κάνεις "επιβολή διακοπής" για κάποια από τις εφαρμογές. Αυτό σημαίνει ότι την παγώνεις (αντί να την απεγκαταστήσεις εντελώς) πχ για να τσεκάρεις αν σου έτρωγε μπαταρία, ή έφταιγε για κάποιο restart κτλ... οπότε μένει η εφαρμογή αλλά είναι "αχνή"... αυτό δεν ξέρω αν γίνεται όμως μέσα από τις ρυθμίσεις-- εφαρμογές -- διαχείριση σε μη root κατάσταση... Όπως τα λες Ευθυμη. Τις ''παγώνεις'' (προσωπικα μεσω Titanium backup) για να μη τρεχουν ολη την ωρα στο παρασκηνιο και ,μερικες, να μας τρωνε τη μπαταρια. Αυτο γινεται μονο σε root συσκευη. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Αν είσαι root μέσα από το SystemApp Remover μπορείς να κάνεις "επιβολή διακοπής" για κάποια από τις εφαρμογές. Αυτό σημαίνει ότι την παγώνεις (αντί να την απεγκαταστήσεις εντελώς) πχ για να τσεκάρεις αν σου έτρωγε μπαταρία, ή έφταιγε για κάποιο restart κτλ... οπότε μένει η εφαρμογή αλλά είναι "αχνή"... αυτό δεν ξέρω αν γίνεται όμως μέσα από τις ρυθμίσεις-- εφαρμογές -- διαχείριση σε μη root κατάσταση... Root δεν είμαι, δε το έχω πειράξει γενικά καθόλου. Απλα βγάζει στη 1η οθόνη και στις επόμενες των εφαρμογων, μεσα στη μέση ενα πολύ μικρό εικονιδιάκι usb σχημα. Περιεργο σα να εχει μεινει στο φόντο!?? Λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Root δεν είμαι, δε το έχω πειράξει γενικά καθόλου. Απλα βγάζει στη 1η οθόνη και στις επόμενες των εφαρμογων, μεσα στη μέση ενα πολύ μικρό εικονιδιάκι usb σχημα. Περιεργο σα να εχει μεινει στο φόντο!?? Λετε? Μπορεις να ανεβασεις ενα screenshot? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Ο franco kernel είναι καλός ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Ο franco kernel είναι καλός ; Κάθεται διαφορετικά σε κάθε συσκευή.Άγνωστο γιατί. Είναι πιο κοντά στον stock από τον abyss. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-2 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Ότι πεις εσύ τότε δάσκαλε !!. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη χθεσινή σου για να περάσω τον kernel . !!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Ο franco kernel είναι καλός ; Εγώ από όταν τον δοκίμασα δεν τον έχω αλλάξει ούτε στιγμή... ναι σε κάποιους δημιούργησε ένα θέμα στο unlocking της συσκευής (καθυστερούσε με μαύρη οθόνη σαν να έχει κολλήσει) αλλά και σε άλλους όπως εγώ όχι... θα σου προτείνω να τον δοκιμάσεις γιατί είναι πολύ καλός και στην διαχείριση της μπαταρίας... το αφήνω 8ωρο σε deep sleep και μπορεί να χάσει 1% ή και καθόλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Τράβηξα κατά 4.0 πάλι.Έβαλα [4.0.3] Codename Android 1.5.5 beta 3.1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1547928 Για να δούμε τί θα δούμε.Το backup από lc1 το έκανα βέβαια για να μπορώ να γυρίσω πίσω χωρίς να στήνω από την αρχή. Πρώτες εντυπώσεις αν και πολύ νωρίς, δείχνει μια χαρά Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Εγώ από όταν τον δοκίμασα δεν τον έχω αλλάξει ούτε στιγμή... ναι σε κάποιους δημιούργησε ένα θέμα στο unlocking της συσκευής (καθυστερούσε με μαύρη οθόνη σαν να έχει κολλήσει) αλλά και σε άλλους όπως εγώ όχι... θα σου προτείνω να τον δοκιμάσεις γιατί είναι πολύ καλός και στην διαχείριση της μπαταρίας... το αφήνω 8ωρο σε deep sleep και μπορεί να χάσει 1% ή και καθόλου Θα τον δοκιμάσω τότε αργότερα !!. Μακάρι να μου κάτσει καλά. Απλά μία ερώτηση . Ποια έκδοση πέρασες ;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Θα τον δοκιμάσω τότε αργότερα !!. Μακάρι να μου κάτσει καλά. Απλά μία ερώτηση . Ποια έκδοση πέρασες ;. Ξεκίνησα από #6 και έφτασα μέχρι την #9 που είμαι τώρα και σε καμία δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα... με την criskelo rom είμαι που είχε τον AbyssNote kernel αλλά μόλις τον άλλαξα με "Francisco" απλά απογειωθήκαμε!!!:superman: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 (edited) Τράβηξα κατά 4.0 πάλι.Έβαλα [4.0.3] Codename Android 1.5.5 beta 3.1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1547928 Για να δούμε τί θα δούμε.Το backup από lc1 το έκανα βέβαια για να μπορώ να γυρίσω πίσω χωρίς να στήνω από την αρχή. Πρώτες εντυπώσεις αν και πολύ νωρίς, δείχνει μια χαρά Όταν τη δοκιμάσεις για τα καλά, πες μας εντυπώσεις σε σχέση με τις προηγούμενες...:) Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-2 Edited March 20, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikemon Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Το προβλημα μου λοιπον ειναι οτι το εξης: Προσπαθησα να παιξω αρχεια .mkv και αφου παιδευτηκα τελικα τα καταφερα με το MX Video Player(αριστο κατα τη γνωμη μου). Ομως δεν ειχα βαλει αρχειο μεγαλυτερο των 4gb και χαρηκα τσαμπα μαλλον. Αφου ειδα οτι η καρτα sd ειναι διαμορφωμενη σε fat32 προσπαθησα να την αλλαξω σε NTFS αλλα μετα δεν μου την αναγνωριζει το κινητο! Ετσι την ξαναδιαμορφωσα σε fat32, αλλα τρωγομαι με τα ρουχα μου! Υπαρχει κατι που μπορω να κανω? Ειναι κριμα να παιζει ενα κινητο αρχεια με τετοια ποιοτητα και να μην μπορω να το αξιοποιησω, αφου τα περισσοτερα αρχεια αυτου του τυπου ειναι πανω απο 4gb και δεν μπορω να τα περασω. Ξέρει κανείς σας τι πρέπει να κάνω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Το προβλημα μου λοιπον ειναι οτι το εξης: Προσπαθησα να παιξω αρχεια .mkv και αφου παιδευτηκα τελικα τα καταφερα με το MX Video Player(αριστο κατα τη γνωμη μου). Ομως δεν ειχα βαλει αρχειο μεγαλυτερο των 4gb και χαρηκα τσαμπα μαλλον. Αφου ειδα οτι η καρτα sd ειναι διαμορφωμενη σε fat32 προσπαθησα να την αλλαξω σε NTFS αλλα μετα δεν μου την αναγνωριζει το κινητο! Ετσι την ξαναδιαμορφωσα σε fat32, αλλα τρωγομαι με τα ρουχα μου! Υπαρχει κατι που μπορω να κανω? Ειναι κριμα να παιζει ενα κινητο αρχεια με τετοια ποιοτητα και να μην μπορω να το αξιοποιησω, αφου τα περισσοτερα αρχεια αυτου του τυπου ειναι πανω απο 4gb και δεν μπορω να τα περασω. Ξέρει κανείς σας τι πρέπει να κάνω?? Αν βάλεις τη ταινία στην internal? Επίσης ένας τρόπος είναι να "κόψεις"τη ταινία σε 2 ή 3 μέρη, ανάλογα. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-2 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 το πηρα χθες απο κινητομανια..(σιγα μην δεν το επαιρνα..ολα τα εχω παρει)..πολυ lag αδελφακι μου ομως..εβαλα adw launcher αλλα πολυ lag..τι πταιει?? Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Το προβλημα μου λοιπον ειναι οτι το εξης: Προσπαθησα να παιξω αρχεια .mkv και αφου παιδευτηκα τελικα τα καταφερα με το MX Video Player(αριστο κατα τη γνωμη μου). Ομως δεν ειχα βαλει αρχειο μεγαλυτερο των 4gb και χαρηκα τσαμπα μαλλον. Αφου ειδα οτι η καρτα sd ειναι διαμορφωμενη σε fat32 προσπαθησα να την αλλαξω σε NTFS αλλα μετα δεν μου την αναγνωριζει το κινητο! Ετσι την ξαναδιαμορφωσα σε fat32, αλλα τρωγομαι με τα ρουχα μου! Υπαρχει κατι που μπορω να κανω? Ειναι κριμα να παιζει ενα κινητο αρχεια με τετοια ποιοτητα και να μην μπορω να το αξιοποιησω, αφου τα περισσοτερα αρχεια αυτου του τυπου ειναι πανω απο 4gb και δεν μπορω να τα περασω. Ξέρει κανείς σας τι πρέπει να κάνω?? Εδώ είσαι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1416923 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 (edited) Πες μας εντυπώσεις σε περίπτωση που λυθεί το "πρόβλημα" με το ntfs. Edited March 20, 2012 by sotiris_rez Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 το πηρα χθες απο κινητομανια..(σιγα μην δεν το επαιρνα..ολα τα εχω παρει)..πολυ lag αδελφακι μου ομως..εβαλα adw launcher αλλα πολυ lag..τι πταιει?? Αν θες, πέρασε τη τελευταία επίσημη LC1 και θα δεις άλλη συσκευή. Όπως έχει υποθει, λόγω της πρωτοφανούς ανάλυσης της οθόνης σε smartphone, η Samsung βρήκε δυσκολίες. Πλέον με τη τελευταία επίσημη το smoothness ήρθε σε επίπεδα sgii. Και που είσαι ακόμα.... Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-2 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Αν θες, πέρασε τη τελευταία επίσημη LC1 και θα δεις άλλη συσκευή. Όπως έχει υποθει, λόγω της πρωτοφανούς ανάλυσης της οθόνης σε smartphone, η Samsung βρήκε δυσκολίες. Πλέον με τη τελευταία επίσημη το smoothness ήρθε σε επίπεδα sgii. Και που είσαι ακόμα.... Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-2 προσπαθω να το ρουταρω τρεχω το προγραμματακι αλλα τιποτα...κανει reboot αλλα niente... Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 προσπαθω να το ρουταρω τρεχω το προγραμματακι αλλα τιποτα...κανει reboot αλλα niente... Με ποια ρομ εισαι τωρα?Εχει σημασια στο root.Κατα πασα πιθανοτητα φορας non direct root rom Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 προσπαθω να το ρουταρω τρεχω το προγραμματακι αλλα τιποτα...κανει reboot αλλα niente... Ακολούθησε το παράκατω οδηγό κάτι θα έχεις root. Αλλά τη περνάς μέσω Odin. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1535025 Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-2 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Με ποια ρομ εισαι τωρα?Εχει σημασια στο root.Κατα πασα πιθανοτητα φορας non direct root rom LA3 ...... Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 LA3 ...... Ναι δεν ειναι direct rootable.Ακολουθησε τον οδηγο που σου ποσταρε ο Ηλιας Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Ναι δεν ειναι direct rootable.Ακολουθησε τον οδηγο που σου ποσταρε ο Ηλιας εννοεις ο elthis??αν ναι το κατεβαζω τωρα..ποια ρομ να βαλω ρε παιδια?? Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 (edited) εννοεις ο elthis??αν ναι το κατεβαζω τωρα..ποια ρομ να βαλω ρε παιδια?? Ο τελευτάιες εκδόσεις δεν είναι direct rootable.Θα πρέπει να κατέβεις σε πιο παλιά έκδοση πρώτα, να τη κανείς root, και μετά να αναβαθμίσεις.Στον οδηγό στην υπογραφή μου θα βρεις και βίντεο με οδηγίες για root. Στο link που σου έδωσα θα βρεις τη τελευταία επίσημη LC1.Κατέβασε τη και πέρασε τη μέσω Odin. Μόλις τελειώσεις θα έχεις ΚΑΙ root. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-2 Edited March 20, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Αυτό το "περίεργο" εικονίδιο μου εμφανίζεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts