Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλαρακι για τα δυο θεματα που αναφερεις ειναι ξεχωριστα ετσι δεν ειναι???Ενοω οτι η το ενα η το αλλο βαζεις πανω απο την ρομ!!!

Και αν εχετε δοκιμασει να τρεξετε το antutu με rocket+abys 3.1 η 3.2

Εμενα μου κολλαει...

Το δοκιμασε κανεις???

Είναι ξεχωριστά και να σου πω την αλήθεια βάζω μια το ένα μια το άλλο!:p

Εγώ το πρωί έτρεξα το untutu χωρίς πρόβλημα...

Και με μια αλλαγή στο build.prop έφτασα 5959 στο quadrand standard έτσι για πλάκα...:p

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και εγω ακουσα καλα λογια για αυτην...

Για δωσε πιο πολλα για την ρομ...

Πριν ησουν καθολου σε rocket για να μας δωσεις διαφορες???

Είχα βάλει την Rocket V18 και πριν τη σετάρω έβαλα για πλάκα κι εγώ την Chrack. Μόλις είδα πως η μια ξεκινάει με 380 MB ελεύθερα και η άλλη με 500 την κράτησα για δομική. Αφού πήρε και το θέμα του φίλου kalagas από την Rocket καλύφθηκα πλήρως! Ο FM 2.0 είναι άψογος, πολύ γρήγορος σε συνδιασμό με τη Rom και πααααρα πολύ smooth! Και η μπαταρία μου από το πρωί είναι ακόμα στο 45% και επαναλαμβάνω, χωρίς κανένα κόλλημα στο τηλ. και στο bluetooth!

Edited by pandrits

Είναι ξεχωριστά και να σου πω την αλήθεια βάζω μια το ένα μια το άλλο!:p

Εγώ το πρωί έτρεξα το untutu χωρίς πρόβλημα...

Και με μια αλλαγή στο build.prop έφτασα 5959 στο quadrand standard έτσι για πλάκα...:p

Εμενα το antutu μου κολαει στο 21% με τον abys...το δοκιμασα με τον fm και ετρεξε κανονικα...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Είχα βάλει την Rocket V18 και πριν τη σετάρω έβαλα για πλάκα κι εγώ την Chrack. Μόλις είδα πως η μια ξεκινάει με 380 MB ελεύθερα και η άλλη με 500 την κράτησα για λίγεςδομική

Αυτό μπορείς να το πετύχεις και στη rocket, απεγκαθιστωντας κάποιες άχρηστες εφαρμογές και παγώνοντας κάποιες άλλες που τρέχουν στο παρασκήνιο.Titanium backup και autorun από market είναι ιδανικά...;)

Follow me on XDA

Αυτό μπορείς να το πετύχεις και στη rocket, απεγκαθιστωντας κάποιες άχρηστες εφαρμογές και παγώνοντας κάποιες άλλες που τρέχουν στο παρασκήνιο.Titanium backup και autorun από market είναι ιδανικά...;)

Το κάνω πάντα γιατί πετάω όλη τη σαβούρα της Samsung αλλά και πάλι τέτοια ελεύθερη μνήμη στο Note και μετά από χρήση δεν είχα ξαναπετύχει...

Download full v7 (544MB): chracks_LA4_FM2.0_full_v7_xda.zip (544.43 MB)

αυτο να κατεβασω?? σκεφτομαι να πηραματιστω και εγω... εδω και ποσες μερες ειμαι με την checkrom V3 και εχω κοληση εκει δεν παω αλλου αφου ειδα καλα σχολεια λεω να την περασω... κανονικα περναω το zip full wipe και ιστερα install ετσι?? root θα ειναι απο μονη της σωστα? τα ψιλο ξεχασα :D

kTm Duke 690

Το κάνω πάντα γιατί πετάω όλη τη σαβούρα της Samsung αλλά και πάλι τέτοια ελεύθερη μνήμη στο Note και μετά από χρήση δεν είχα ξαναπετύχει...

Το θέμα είναι τι άχρηστο πρόγραμμα τρέχει στο παρασκήνιο.Αν βάλεις και τρέξεις το autorun πχ, θα δείς ποια εφαρμογή ανοίγει με το ξεκίνημα.Αν σταματήσεις, με προσοχή όμως, όσες από αυτές δε θες, θα δείς διάφορα...

Αλλά και πάλι παιδιά,η ελεύθερη μνήμη, ειδικά στο Note, δε παίζει κανένα ρόλο.Ποτέ δε μου έχει βαρύνει η συσκευή ότι και να έχω τρέξει!

Και θα πω το moto μου που το λέω πάντα...

Ελεύθερη μνήμη = άχρηστη μνήμη, όπως ακριβώς στα windows...

Η διαχείριση της cache μνήμης παίζει μεγάλο ρόλο.Η free πάντα μένει ανενεργή μέχρι και όταν η cache δε μπορεί να διαχειριστεί τα όσα τρέχουν.

Στο DHD έμενε ελεύθερη 50 με 100 λόγω sense, αλλά η συσκευή έτρεχε απροβλημάτιστα..;)

Follow me on XDA

Ασχετο αλλα ο λεο μαρ επανερχετε με κατι που θα εχει ιδιαιτερη σημασια απο οτι λεει...

Πιθανολογειτε οτι θα ανεβασει καονουρια ρομ με ics και μαλιστα σε μικρο χρονικο διαστημα...

Αν ασχολειθει ο ιδιος και μονο ο ιδιος κατι καλο θα δουμε...

Αλλιως μια χαρα ειναι και η rocket

Το θέμα είναι τι άχρηστο πρόγραμμα τρέχει στο παρασκήνιο.Αν βάλεις και τρέξεις το autorun πχ, θα δείς ποια εφαρμογή ανοίγει με το ξεκίνημα.Αν σταματήσεις, με προσοχή όμως, όσες από αυτές δε θες, θα δείς διάφορα...

Αλλά και πάλι παιδιά,η ελεύθερη μνήμη, ειδικά στο Note, δε παίζει κανένα ρόλο.Ποτέ δε μου έχει βαρύνει η συσκευή ότι και να έχω τρέξει!

Και θα πω το moto μου που το λέω πάντα...

Ελεύθερη μνήμη = άχρηστη μνήμη, όπως ακριβώς στα windows...

Η διαχείριση της cache μνήμης παίζει μεγάλο ρόλο.Η free πάντα μένει ανενεργή μέχρι και όταν η cache δε μπορεί να διαχειριστεί τα όσα τρέχουν.

Στο DHD έμενε ελεύθερη 50 με 100 λόγω sense, αλλά η συσκευή έτρεχε απροβλημάτιστα..;)

Μπορεί να έχεις δίκιο αλλά στην πράξη εγώ βλέπω πως όταν η ελεύθερη μνήμη μου πέφτει κάτω από 200MB σέρνεται το σύμπαν! Για να καταλάβεις ούτε λογαριασμούς email και gmail δεν αφήνω, χρησιμοποιώ το Mail Droid και στο παρασκήνιο τρέχουν τα απολύτως απαραίτητα για τη λειτουργία του τηλεφώνου. Το θέμα είναι τι "απαραίτητα" αφήνει ο κάθε dev στη Rom του και εμένα αυτός ο dev με κάλυψε...

Download full v7 (544MB): chracks_LA4_FM2.0_full_v7_xda.zip (544.43 MB)

αυτο να κατεβασω?? σκεφτομαι να πηραματιστω και εγω... εδω και ποσες μερες ειμαι με την checkrom V3 και εχω κοληση εκει δεν παω αλλου αφου ειδα καλα σχολεια λεω να την περασω... κανονικα περναω το zip full wipe και ιστερα install ετσι?? root θα ειναι απο μονη της σωστα? τα ψιλο ξεχασα :D

Εγώ έβαλα τη light. Εσυ βαλε όποια σου αρέσει.

Εγώ έβαλα τη light. Εσυ βαλε όποια σου αρέσει.

Η light με την full τι διαφορες εχουν? εκτος απο το μεγεθος :p

kTm Duke 690

Η light με την full τι διαφορες εχουν? εκτος απο το μεγεθος :p

Καμιά άλλη διαφορα.;)

Απλά έχει αφαιρέσει εφαρμογές.

Follow me on XDA

Είχα βάλει την Rocket V18 και πριν τη σετάρω έβαλα για πλάκα κι εγώ την Chrack. Μόλις είδα πως η μια ξεκινάει με 380 MB ελεύθερα και η άλλη με 500 την κράτησα για δομική. Αφού πήρε και το θέμα του φίλου kalagas από την Rocket καλύφθηκα πλήρως! Ο FM 2.0 είναι άψογος, πολύ γρήγορος σε συνδιασμό με τη Rom και πααααρα πολύ smooth! Και η μπαταρία μου από το πρωί είναι ακόμα στο 45% και επαναλαμβάνω, χωρίς κανένα κόλλημα στο τηλ. και στο bluetooth!

η lite εχει animation οπωσ η rocket???και αν ειδα καλα δεν εχει το default browser???

Samsung Galaxy S8 plus.....

Λοιπόν σήμερα είχα το τηλέφωνο σε βάση αυτοκίνητου στο παρμπρίζ και έπαιρνε ρεύμα από τον αναπτήρα. Έτρεχε ένα πρόγραμμα το ionroad το οποίο χρησιμοποιεί το gps και δείχνει και live feed τον δρόμο μέσω της κάμερας. Ταυτόχρονα έπαιζε και ο music player. Ξαφνικά λοιπόν μου έβγαλε μήνυμα ότι η θερμοκρασία της μπαταρίας έχει φτάσει τους 55c και για να κρυώσει να το κλείσω. Μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση γιατί με αλλά κινητά π.χ. galaxy s2, κατακαλόκαιρο και δεν μου έχει τύχει πότε κάτι τέτοιο. Τι παίζει, υπάρχει λόγος ανησυχίας, μπορεί να φταίει η ρομ (checkrom v3 με cf-root kernel) ή απλά μπορεί να έτυχε;

εχει παρατηρησει κανεισ καποα καθυστερηση οταν χρησιμοποιειται το default file explorer???μου καθυστρεει στο ανοιγμα.λετε επειδη εχω πολλα αρχεια???δν μου το κανουν οι αλλοι explorer ομωσ..για την καθυστερηση στην εισερχομενη κλιση αλλαξα κερνελ και παρακολουθω..
Samsung Galaxy S8 plus.....

Λοιπόν σήμερα είχα το τηλέφωνο σε βάση αυτοκίνητου στο παρμπρίζ και έπαιρνε ρεύμα από τον αναπτήρα. Έτρεχε ένα πρόγραμμα το ionroad το οποίο χρησιμοποιεί το gps και δείχνει και live feed τον δρόμο μέσω της κάμερας. Ταυτόχρονα έπαιζε και ο music player. Ξαφνικά λοιπόν μου έβγαλε μήνυμα ότι η θερμοκρασία της μπαταρίας έχει φτάσει τους 55c και για να κρυώσει να το κλείσω. Μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση γιατί με αλλά κινητά π.χ. galaxy s2, κατακαλόκαιρο και δεν μου έχει τύχει πότε κάτι τέτοιο. Τι παίζει, υπάρχει λόγος ανησυχίας, μπορεί να φταίει η ρομ (checkrom v3 με cf-root kernel) ή απλά μπορεί να έτυχε;

Φιλε μου με προλαβες μολις θα εγραφα για τη θερμοκρασια κι εγω. Μετα απο συνεχομενη χρηση λοιπον, gaming, ταινιες, σερφαρισμα και με το brightness στο full αρχισε να θερμενεται και ξαφνικα μου κατεβασε μονο του το brightness στο 70% και δεν με αφηνε να το παω στο 100%. Επισης αρχισε να laggarei γενικα δηλαδη ολες οι κινησεις του gui να μην ειναι τοσο smooth. Επισης το ιδιο συνεβει και στο σερφαρισμα το scroll εγινε πιο σπαστο. Μολις το αφησα για λιγη ωρα χωρις να το πειραζω επανηλθε στα φυσιολογικα του και η θερμοτητα που ειχε αναπτυχθει στο πισω μερος που ειναι η καμερα ειχε πεσει αισθητα. Να προσθεσω επισης οτι αυτη τη στιγμη φοραει rocket v18

Ποιος πήρε το θέμα μου;;;

Που ζω;;;

Sent from Galaxy Note with Mixed Theme

Τη πέρασα κι εγώ για πλάκα χθες...

Μια χαρά είναι.Να σου πω την αλήθεια όμως δεν είδα διαφορές σε θέμα ταχύτητας από τη rocket, αλλά ξαναλέω ότι είναι πολύ καλή.

Αυτό που μου άρεσε πολύ και μπορεί να θέλει να το δει ο kalagas, είναι τα εικονίδια στη status bar, όπου από πίσω έχει προσθέσει σκιά και φαίνονται 3D.Πολύ όμορφα...

Ξαναγύρισα στη rocket κυρίως για την υποστήριξη που προσφέρει αλλά και τα 2 θέματα του Γιάννη και του nobnut που λατρεύω..;)

Μήπως εννοείς στην quick launch bar εκεί που είναι τα toggles δηλαδή και όχι στην statusbar;;;

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by sakiss

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ποιος πήρε το θέμα μου;;;

Που ζω;;;

Εννοώ ότι εγώ πέρασα το θέμα σου στη συγκεκριμένη ρομ και δούλεψε κανονικά!:D Συγνώμη για την λάθος διατύπωση.:)

Μήπως εννοείς στην quick launch bar εκεί που είναι τα toggles δηλαδή και όχι στην statusbar;;;

Αυτό που λες εννοούσα...;)

Το βρίσκω πολύ όμορφο....

Εννοώ ότι εγώ πέρασα το θέμα σου στη συγκεκριμένη ρομ και δούλεψε κανονικά!:D Συγνώμη για την λάθος διατύπωση.:)

LOL...

Follow me on XDA

kalagas το καινουριο update που εβγαλες σήμερα είναι για την 19.1 μόνο???

kalagas το καινουριο update που εβγαλες σήμερα είναι για την 19.1 μόνο???

Έβγαλα και για την criskelo...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

@kalagas δεν μπορω να κατεβασω αυτο εδω

2) Full Kalagas_Mixed_Theme_CheckROM [v1.1 11/01/2012 - compatible with CheckROM v3.0] το θεμα σου για την CheckRom το v1.1

kTm Duke 690

καλημερα παιδια απο την βροχερη αλεξανδρουπολη

εχω μια απορια και αν θελετε λετε την γνωμη σας

εγκαθιστω μια rom πχ την ROCKET ROM - v17 και kernel τον abyys 2,7

περναω ολα τα προγραμματα και το faceniff δουλευει τελεια

μετα απο λιγες μερες περναω αλλη rom πχ την v18 και kernel τον abyss 2,8 , ξανα ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια προγραμματα και φυσικα το faceniff ΑΛΛΑ τωρα δεν δουλευει. (δεν βρισκει το fb η το youtube)

μετα πχ την v19 και κερνελ τον 3,2 και δουλευει και ξανα τα ιδια με αλλαγη καθε ρομ

που οφειλεται αυτο?? στην ρομ η στο κερνελ?? εχω σαλταρει να αλλαζω ρομ και κερνελ για να δω που τελικα θα δουλεψει το faceniff γιατι δεν θυμαμαι με ποια ρομ η ποιον κερνελ ειχε δουλεψει τελευταια

ευχαριστω

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του