Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
ευχαριστα νεα !!! αλλος ενας αξιολογος dev ερχεται στο note jkay !!!!!

η δουλεια του ειναι το μονο που μου λειπει απο το sgs2 !!!!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1154278&page=621

ο jkay ασχολείται με themes και αυτό στην παρούσα φάση είναι πολυτέλειες σε σχέση με τα άλλα που λείπουν από το rom cooking στο Note.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Προς άπαντες κατόχους του Note...

Ποιος θα πάρει μερικά screenshots, όχι πολλά καμία 50αρια καλά είναι πιστεύω(Αν γίνεται με τον default launcher, επίσης από όσες περισσότερες default εφαρμογές γίνεται, επαφές, browser, μουσική, ρυθμίσεις κλπ πατώντας μέσα στις εφαρμογές κ το κουμπί μενού για να δω όσα περισσότερα εικονίδια γίνεται, επίσης αν γίνεται να τα έχετε όλα ανοικτά, Bluetooth, WiFi, συγχρονισμούς κλπ για να δω όσα περισσότερα εικονίδια γίνεται κ από στην statusbar)...

Όσο για το φίλο που ρώτησε παραπάνω αν έχω ετοιμάσει κάτι, απλά ενημερώνω ότι ξαναφτιάχνω όλα τα εικονίδια μου από την αρχή σε μεγάλες διαστάσεις για να τα έχω κ στο μέλλον για ακόμα καλύτερες αναλύσεις... Το Photoshop έχει πάρει φωτιά κ τελειωμό δεν έχω...

Θα πάρει κάνα 20ήμερο με μήνα για να ανεβάσω ολοκληρωμένη δουλειά στο xda, αλλά εδώ θα ανεβάζω για testing και για να έχετε πρώτοι κάποια δείγματα...

Αλλά μιλάμε για πάρααα πολλά εικονίδια παιδιά... Πάρα πάρα πολλά...

Sent from DHD with Mixed Theme

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

καλησπερα,

για root με KL8 γνωριζει κανεις κατι;οσο εψαξα εγω δεν βρηκα κατι.

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

καλησπερα,

για root με KL8 γνωριζει κανεις κατι;οσο εψαξα εγω δεν βρηκα κατι.

Δε γίνεται ακόμα...

kalagas θα προσπαθήσω να σου στείλω εγώ το βράδυ που σχολάω η αύριο το πρωί αν δεν έχει στείλει κανείς μέχρι τότε.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Δε γίνεται ακόμα...

kalagas θα προσπαθήσω να σου στείλω εγώ το βράδυ που σχολάω η αύριο το πρωί αν δεν έχει στείλει κανείς μέχρι τότε.

Ευχαριστώ....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ποιος θα πάρει μερικά screenshots, όχι πολλά καμία 50αρια καλά είναι πιστεύω(Αν γίνεται με τον default launcher, επίσης από όσες περισσότερες default εφαρμογές γίνεται, επαφές, browser, μουσική, ρυθμίσεις κλπ πατώντας μέσα στις εφαρμογές κ το κουμπί μενού για να δω όσα περισσότερα εικονίδια γίνεται, επίσης αν γίνεται να τα έχετε όλα ανοικτά, Bluetooth, WiFi, συγχρονισμούς κλπ για να δω όσα περισσότερα εικονίδια γίνεται κ από στην statusbar)...

Όσο για το φίλο που ρώτησε παραπάνω αν έχω ετοιμάσει κάτι, απλά ενημερώνω ότι ξαναφτιάχνω όλα τα εικονίδια μου από την αρχή σε μεγάλες διαστάσεις για να τα έχω κ στο μέλλον για ακόμα καλύτερες αναλύσεις... Το Photoshop έχει πάρει φωτιά κ τελειωμό δεν έχω...

Θα πάρει κάνα 20ήμερο με μήνα για να ανεβάσω ολοκληρωμένη δουλειά στο xda, αλλά εδώ θα ανεβάζω για testing και για να έχετε πρώτοι κάποια δείγματα...

φιλε μου αν θες με ενα προσωπικο μυνημα εξιγησε μου πως να το κανω και θα προσπαθησω να βοηθησω και εγω

kTm Duke 690

παιδια καλησπερα

τι λετε για την KL8+v1.2+by+Chris+X.???

λεω να την περασω

ευχαριστω

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

φιλε μου αν θες με ενα προσωπικο μυνημα εξιγησε μου πως να το κανω και θα προσπαθησω να βοηθησω και εγω

Αφού δεν ξέρεις δε πειράζει...

Θα το κάνει ο Ηλίας...

Ευχαριστώ για την προθυμία πάντως...

Ερώτηση: Γιατί rocket κ darky ξαναγύρισαν στην KL7???

Και κάτι άλλο... Γενικώς η Samsung κάθε πότε δίνει άλλες bases, KL7, KL8 κλπ...???

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Θα το κάνει ο Ηλίας...

Και κάτι άλλο... Γενικώς η Samsung κάθε πότε δίνει άλλες bases, KL7, KL8 κλπ...???

Η Rocket δεν έχει πάει ακόμα στην KL8. Η V13 που είναι η τελευταία του είναι KL7.

Θα το κάνει ο Ηλίας...

Η αληθεια ειναι οτι εχει δωσει πολλες μαζεμενες τελευταια.Προφανως, λογω των χαρακτηριστικων της συσκευης, κι αυτη ακομα μαθαινει και προσπαθει να προσαρμοσει τα νεα χαρακτηριστικα.Πολλοι λενε ακομα οτι ολες αυτες,μεχρι τη τελευταια, ειναι κατι σαν...beta πριν βγαλει μια σταθερη wwe, αφου αμολαει δεξια-αριστερα σε διαφορετικες χωρες,διαφορετικα firmware...

Αληθεια,το πηρες η το περιμενεις??

Follow me on XDA

Η αληθεια ειναι οτι εχει δωσει πολλες μαζεμενες τελευταια.Προφανως, λογω των χαρακτηριστικων της συσκευης, κι αυτη ακομα μαθαινει και προσπαθει να προσαρμοσει τα νεα χαρακτηριστικα.Πολλοι λενε ακομα οτι ολες αυτες,μεχρι τη τελευταια, ειναι κατι σαν...beta πριν βγαλει μια σταθερη wwe, αφου αμολαει δεξια-αριστερα σε διαφορετικες χωρες,διαφορετικα firmware...

Αληθεια,το πηρες η το περιμενεις??

Ακόμα αγόρι μου...

Άμα το είχα θα ζητούσα screenshots???

Η Rocket δεν έχει πάει ακόμα στην KL8. Η V13 που είναι η τελευταία του είναι KL7.

Η v12 νομίζω ότι ήταν KL8...

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ακόμα αγόρι μου...

Άμα το είχα θα ζητούσα screenshots???

LoL...Εχεις και ενα δικιο....:p

Θα σου στειλω αυριο το πρωι...;)

Follow me on XDA

• Administrators
Η v12 νομίζω ότι ήταν KL8...

Όχι, όταν είχε βγει η v12 δεν υπήρχε η KL8.

παιδια καλησπερα

τι λετε για την KL8+v1.2+by+Chris+X.???

λεω να την περασω

ευχαριστω

Έχει προβληματάκια και δεν προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο από θέμα ταχύτητας / smoothness.

Modpic.gif

Όχι, όταν είχε βγει η v12 δεν υπήρχε η KL8.

Έχει προβληματάκια και δεν προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο από θέμα ταχύτητας / smoothness.

τι προβληματακια συναντησες γιατι εγω δεν εχω δει κατι τετοιο εδω και 2-3 μερες που την περασα!!!!!!:)

τι προβληματακια συναντησες γιατι εγω δεν εχω δει κατι τετοιο εδω και 2-3 μερες που την περασα!!!!!!:)

Στη νεα version που ανεβασε σημερα εχει f/c ο browser...;)

Follow me on XDA

• Administrators

Το πρόβλημα αναφέρθηκε ήδη. Ωστόσο μη μου πεις ότι είδες και βελτίωση σε κάποιο τομέα.

Modpic.gif

Καλό θα είναι να πέρεις και μερικές ιδεες και απο turkbey μερια...Δεν ξερω γιατί αλλά εχω την εντυπωση οτι τα εικονιδια είναι οτι πιο ομορφα για ρομ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1347711

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Το πρόβλημα αναφέρθηκε ήδη. Ωστόσο μη μου πεις ότι είδες και βελτίωση σε κάποιο τομέα.

βελτιωση δεν ειδα οπως επισης και προβληματα.γιαυτο σε ρωτησα.

Έτοιμος ο CFRoot για KL8 για όποιον ενδιαφέρεται. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1331784

ουτε και αυτο δουλευει(οπως και για το KL7)!

το δοκιμασε κανεις?

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by sakiss

ουτε και αυτο δουλευει(οπως και για το KL7)!

το δοκιμασε κανεις?

οταν λετε οτι δεν δουλευει τι εννοειτε?? το περνας και δεν ειναι root??

kTm Duke 690

οταν λετε οτι δεν δουλευει τι εννοειτε?? το περνας και δεν ειναι root??

Ακριβώς...ή σε πολλές περιπτώσεις σου βγάζει σφάλμα.

Follow me on XDA

Ακριβώς...ή σε πολλές περιπτώσεις σου βγάζει σφάλμα.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1329360 (ειναι το site που μου εδωσες εχθες)

I have Kernel KL7 Download This - and Extract

I have kernel KL8 Download This - and Extract

αρα εχουν βγει απλα δεν λειτουργει nice :D :/

kTm Duke 690

• Administrators
βελτιωση δεν ειδα οπως επισης και προβληματα.γιαυτο σε ρωτησα.

Δηλαδή σου δουλεύει κανονικά ο default browser; Μιλάμε πάντα για την έκδοση 1.2.

Modpic.gif

Δηλαδή σου δουλεύει κανονικά ο default browser; Μιλάμε πάντα για την έκδοση 1.2.

με τον default browser κανενα προβλημα!και ελεγα να βαλω τον opera αλλα δεν ασχοληθηκα μετα γιατι δεν ειχα καποιο θεμα!

οταν λες για εκδοση 1.2 για πιο πραγμα μιλας ακριβως?

• Administrators
οταν λες για εκδοση 1.2 για πιο πραγμα μιλας ακριβως?

Μιλάω για την έκδοση 1.2 αυτής της rom... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1424401

Για αυτή δεν μιλάμε τόση ώρα;

Modpic.gif