elthis Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 το να μηδενισεις τον μετριτη τι ειναι? Αν βαλεις τη συσκευη σου σε download mode (volume down+home button+power menu), θα δεις πανω απο το ανθρωπακι του android να λεει ''counter=X''. Αυτες ειναι οι φορες που εχεις flashαρει κατι στη συσκευη σου.Υπαρχει περιπτωση ΑΝ ποτε χρειαστεις service, να σου δημιουργησουν προβλημα οτι εχεις ''πειραξει'' τη συσκευη. Αν εκανες root με odin ο μετρητης συνεχιζει να μετραει, ενω αν εκανες με cf root οχι. Για να μηδενισει θελει ενα ειδικο usb jig και συγκεκριμενη διαδικασια που ΑΝ μου χρειαστει ποτε,θα τη ψαξω τοτε...:p edit:κι ο δικος μου μετρτης εχει σταματησει στο ''4'' μιας και που πριν ειχα κανει odin root...:p Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Αν βαλεις τη συσκευη σου σε download mode (volume down+home button+power menu), θα δεις πανω απο το ανθρωπακι του android να λεει ''counter=X''. Αυτες ειναι οι φορες που εχεις flashαρει κατι στη συσκευη σου.Υπαρχει περιπτωση ΑΝ ποτε χρειαστεις service, να σου δημιουργησουν προβλημα οτι εχεις ''πειραξει'' τη συσκευη. Αν εκανες root με odin ο μετρητης συνεχιζει να μετραει, ενω αν εκανες με cf root οχι. Για να μηδενισει θελει ενα ειδικο usb jig και συγκεκριμενη διαδικασια που ΑΝ μου χρειαστει ποτε,θα τη ψαξω τοτε... :p edit:κι ο δικος μου μετρτης εχει σταματησει στο ''4'' μιας και που πριν ειχα κανει odin root... :p δεν εχω κανει τιποτα απολυτος οπως το πηρα ειναι... ουτε root ουτε rom εχω περασει Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 δεν εχω κανει τιποτα απολυτος οπως το πηρα ειναι... ουτε root ουτε rom εχω περασει Ε, τοτε δε χρειαζεται να ''ανησυχεις'' για κατι...Αν και οταν ερθει η ωρα και θελησεις να κανεις root, απλα να κανεις cf root. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 1, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Μπορει καποιος να ανεβασει τους χαρτες της google(google maps) γιατι το μαρτετ δεν μου τους βρεισκει... http://www.mediafire.com/?9cbobq6dnoe4c8u Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Και που να δεις τι θα πάθεις αν αρχίσεις να φτιάχνεις και σωστά εικονίδια για υψηλά densities, όπου τα stock παραγίνονται μικρά! :lol: Καλή Χρονιά και καλή δύναμη τόσο με το theme όσο και με την οικογένεια σου ;) Άστα να πάνε... Ευχαριστώ για τις ευχές... Καλή χρονιά με υγεία κ σε σένα κ σε όλο τον κόσμο... Sent from DHD with Mixed Theme Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Ε, τοτε δε χρειαζεται να ''ανησυχεις'' για κατι...Αν και οταν ερθει η ωρα και θελησεις να κανεις root, απλα να κανεις cf root. cf root πως?? δεν το βρισκω μεσα εδω να δω τον τροπο Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 1, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 cf root πως?? δεν το βρισκω μεσα εδω να δω τον τροπο Στο πρώτο post κοίταξες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 cf root πως?? δεν το βρισκω μεσα εδω να δω τον τροπο Καλημέρα, χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία σε όλους! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1331784 Αν δεν καταλαβαίνεις κάτι ή δεν είσαι σίγουρος...μην το κάνεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Καλημέρα, χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία σε όλους! http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1331784 Αν δεν καταλαβαίνεις κάτι ή δεν είσαι σίγουρος...μην το κάνεις! α οκ το σωστο κοιτουσα και εγω ενταξη... κατεβασα το odin που εχει πιο κατω αλλα μονο το odin εχει μεσα το zip αλλα αρχεια δεν επρεπε να ειχε? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 1, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 α οκ το σωστο κοιτουσα και εγω ενταξη... κατεβασα το odin που εχει πιο κατω αλλα μονο το odin εχει μεσα το zip αλλα αρχεια δεν επρεπε να ειχε? Διάβασε όλα τα πρώτα post του παραπάνω link, είναι σημαντικό. Αν δεν τα διαβάσεις δεν πρόκεται να βγάλεις άκρη. Όλα εκεί αναφέρονται αναλυτικότατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 πως προστετουμε και αλλα εικονιδια στη μπαρα ειδοποιησεων? εχει το wi-fi / Bluetooth / GPS / Αθορυβη λειτουργεια / Αυτομ. Περιστρ. Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 πως προστετουμε και αλλα εικονιδια στη μπαρα ειδοποιησεων? εχει το wi-fi / Bluetooth / GPS / Αθορυβη λειτουργεια / Αυτομ. Περιστρ. Δε μπορείς να βάλεις εκει κι άλλα! Μόνο κάποιο widget που θα έχει έξτρα κάποια που θες. Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Δε μπορείς να βάλεις εκει κι άλλα! Μόνο κάποιο widget που θα έχει έξτρα κάποια που θες. χρονια πολλα... ειχα βρει ενα videaki στο youtube αλλα δεν θυμαμαι που ακριβως εδιχνε οτι εμπαινε στις ρυμθισεις και κλικαρε αυτα που θελει ιστερα κατεβαζε απο πανω την μπαρα ειδοποιησεων και εκτος απο αυτα που εχει οπως εχουμε ολοι το εσερνε δεξια και ειχε και αλλα... θα ψαξω αν ειναι και θα το ανεβασω Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 παιδια καλημερα πως μπορουμε να αλλαξουμε το bootanimation στην v12?? Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Χρόνια πολλά και καλή χρόνια σε όλους με υγεία! Εδώ και 2 ημέρες που εχω βάλει την darky Rom παρατηρώ μια περίεργη συμπεριφορά με την μπαταρία όταν το τηλέφωνο είναι σε standby. Μου έχει τύχει μέσα σε 8 ώρες να έχει χάσει μόνο 4% και μου έχει τύχει επίσης να χάσει 40%! Τι μπορεί να συμβαίνει έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος με την darky αντίστοιχο πρόβλημα. Πάντως εχω την αίσθηση ότι rocket Rom σε θέμα αυτονομίας, τουλάχιστον όταν το τηλέφωνο είναι σε standby, τα πάει καλύτερα. Μέσα σε 9μίση ώρες έχανε μόνο 2%. Με την rocket όμως υπάρχει το θέμα με το market που είναι το παλιό και το σπουδαιότερο, όταν την flashara για κάποια λόγο έλειπαν η εφαρμογές maps, places, latitude και street view. Επίσης για κάποιο λόγο είχε αλλαχθεί το sales code του τηλεφώνου, δεν ξέρω μήπως αυτό έπαιξε ρόλο που έλειπαν οι χάρτες.Έχει παρατηρήσει κανείς αντίστοιχα προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 1, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 παιδια καλημερα πως μπορουμε να αλλαξουμε το bootanimation στην v12?? Προτείνω αυτό του Galaxy Nexus... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1342022 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 πολυ ωραιο το περασα.. ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Χρόνια πολλά και καλή χρόνια σε όλους με υγεία! Εδώ και 2 ημέρες που εχω βάλει την darky Rom παρατηρώ μια περίεργη συμπεριφορά με την μπαταρία όταν το τηλέφωνο είναι σε standby. Μου έχει τύχει μέσα σε 8 ώρες να έχει χάσει μόνο 4% και μου έχει τύχει επίσης να χάσει 40%! Τι μπορεί να συμβαίνει έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος με την darky αντίστοιχο πρόβλημα. Πάντως εχω την αίσθηση ότι rocket Rom σε θέμα αυτονομίας, τουλάχιστον όταν το τηλέφωνο είναι σε standby, τα πάει καλύτερα. Μέσα σε 9μίση ώρες έχανε μόνο 2%. Με την rocket όμως υπάρχει το θέμα με το market που είναι το παλιό και το σπουδαιότερο, όταν την flashara για κάποια λόγο έλειπαν η εφαρμογές maps, places, latitude και street view. Επίσης για κάποιο λόγο είχε αλλαχθεί το sales code του τηλεφώνου, δεν ξέρω μήπως αυτό έπαιξε ρόλο που έλειπαν οι χάρτες.Έχει παρατηρήσει κανείς αντίστοιχα προβλήματα. Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους εύχομαι. Με τη darky είμαι απόλυτα ευχαριστημένος έχει την καλύτερη αυτονομία που εχω δει με οποιαδήποτε σενάρια χρήσης στο note μου. Δεν εχω παρατηρήσει τη συμπεριφορά που περιγραφείς και εχω τα πάντα ανοιχτα συνέχεια (συγχρονισμους, push email και δε συμμαζεύεται). Παραμένω σε αυτή αφού βρήκα την ταχύτητα και τη σταθερότητα της rocket και την αυτονομία του abyss και τις ευχάριστες πινελιές στο εικαστικό κομμάτι του δημιουργού της... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Καλησπέρα Βαγγέλη, καλή χρόνια με υγεία. Μόλις παρατήρησα ότι στον stock browser δεν δουλεύει το colour level for power saving, εσένα δουλεύει; Στα κόλπα που κάνει η μπαταρία λες να βοηθήσει να κάνω wipe cache, dalvik ή και κανένα factory reset στην ανάγκη. Στην rocket εσυ είχες κανονικά την εφαρμογή maps και τις υπόλοιπες εφαρμογές που αναφέρω πιο πάνω; Πάντως και εμένα μου αρέσει η darky εικαστικά και λειτουργικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Παιδια τις εφαρμογες που λενε για σκοτωμα, σημαινει να τις παγωσουμε με το τιτανιουμ η να τις απεγκαταστησουμε?? Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Καλησπέρα Βαγγέλη, καλή χρόνια με υγεία. Μόλις παρατήρησα ότι στον stock browser δεν δουλεύει το colour level for power saving, εσένα δουλεύει; Στα κόλπα που κάνει η μπαταρία λες να βοηθήσει να κάνω wipe cache, dalvik ή και κανένα factory reset στην ανάγκη. Στην rocket εσυ είχες κανονικά την εφαρμογή maps και τις υπόλοιπες εφαρμογές που αναφέρω πιο πάνω; Πάντως και εμένα μου αρέσει η darky εικαστικά και λειτουργικά. Στην rocket v12 οι εφαρμογες που αναφερεις πιο πάνω με fullwipe οντως δεν υπάρχουν Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Στην rocket v12 οι εφαρμογες που αναφερεις πιο πάνω με fullwipe οντως δεν υπάρχουν Καλησπέρα καλή χρόνια, ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό και γιατί δεν το έχουν διορθώσει. Μου φαίνεται ότι βρισκόμαστε σε νηπιακο στάδιο στο θέμα custom rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 1, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Παιδια τις εφαρμογες που λενε για σκοτωμα, σημαινει να τις παγωσουμε με το τιτανιουμ η να τις απεγκαταστησουμε?? Το ίδιο αποτέλεσμα επιφέρουν. Απλά αν τις παγώσεις μπορείς να τις επαναφέρεις όποτε θέλεις ενώ αν τις απεγκαταστήσεις όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Καλησπέρα Βαγγέλη, καλή χρόνια με υγεία. Μόλις παρατήρησα ότι στον stock browser δεν δουλεύει το colour level for power saving, εσένα δουλεύει; Στα κόλπα που κάνει η μπαταρία λες να βοηθήσει να κάνω wipe cache, dalvik ή και κανένα factory reset στην ανάγκη. Στην rocket εσυ είχες κανονικά την εφαρμογή maps και τις υπόλοιπες εφαρμογές που αναφέρω πιο πάνω; Πάντως και εμένα μου αρέσει η darky εικαστικά και λειτουργικά. Για τη rocket σε καλυψε ο galanakop. Για τη darky πραγματι δε δουλευουν τα σεναρια χρησης για το power saving. Δε με απασχολει ιδιαιτερα αφου ουτως η αλλως ρυθμιζω την ενταση σε συγκεκριμενο επιπεδο που με καλυπτει για τις αναγκες μου. Το σχολιο σου για την ανεπαρκεια των custom roms με βρισκει απολυτα συμφωνο, αλλωστε αν ανατρεξεις σε ποστ μου προ ημερων ακριβως αυτο επισημανα. Παντως η KL7 ειναι μια πολυ καλη βαση για roms και δειχνει οτι η samsung προχωρα σε ουσιαστικες αναβαθμισεις για το Note, με σκοπο να το καταστησει το ιδιο αποτελεσματικο με το S II. Για μενα ως εχει το μηχανημα ειναι πολυ κοντα σε αυτο το επιπεδο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Την DarkyNote rom 2.1.4 την αποσύρανε...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts