Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι,οκ, έτσι σε πάει bootloader...στο recovery μετά πως μπαίνεις;;

Bootloader σε πάει με πατημένο το volume down. Εσύ θα κρατάς πατημένο το volume up και σε βάζει κατευθείαν σε recovery.

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λοιπον, τώρα έχω custom recovery περασμένο με το root.Αν επιλέξω μέρη συσκευή ανοιχτή reboot into recovery, με πηγαίνει εκεί...

Στη περίπτωση που έχω κλειστό το κινητό και επιλέξω τον παραπάνω συνδυασμό κουμπιών, με πηγαίνει bootloader, εκεί που είναι το ανθρωπάκι, και όχι στο recovery.

Τι δεν έχω καταλάβει;;;;

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Λοιπον, τώρα έχω custom recovery περασμένο με το root.Αν επιλέξω μέρη συσκευή ανοιχτή reboot into recovery, με πηγαίνει εκεί...

Στη περίπτωση που έχω κλειστό το κινητό και επιλέξω τον παραπάνω συνδυασμό κουμπιών, με πηγαίνει bootloader, εκεί που είναι το ανθρωπάκι, και όχι στο recovery.

Τι δεν έχω καταλάβει;;;;

Εσυ μπαινεις σε bootloader - download mode. Η μονη τους διαφορα ειναι η πιεση του volume down κι οχι του volume up (που απαιτειται για να μπεις στο CWR)...

Τι δεν έχω καταλάβει;;;;

Θελει συνχρονισμο και ταυτοχρονο πατημα στα 3 κουμπια για να σε βγαλει σε recovery...

Προσπαθησε παλι...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Θελει συνχρονισμο και ταυτοχρονο πατημα στα 3 κουμπια για να σε βγαλει σε recovery...

Προσπαθησε παλι...

Άφησε το αγόρι μου....εδώ μιλάς με noobie by htc....

Έκανα το αντίθετο τόσο καιρό και φυσικά με έβγαζε download mode......lol

Follow me on XDA

• Administrators
Μερικες ερωτησεις. Μιας και μετα το φλασαρισμα της rocket rom v12 χρειαστηκε wipe data για να κανει boot, εαν κανω restore τις εφαρμογες μου απο ενα titanium backup που εχω απο την προηγουμενη official kka rom θα δουλεψει σωστα;

Λογικά ναι, δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν πάλι έχεις... δεν το γλυτώνεις το wipe.

Επισης το market δεν μου κανει αναβαθμηση στην καινουργια εκδοση οπως με την προηγουμενη rom.

Είναι το γνωστό θέμα με το market.

Πως μπορω να ξαναπερασω CWM manager;

Μπορείς να βρεις το apk πολύ εύκολα με μια αναζήτηση στο net.

Modpic.gif

Ρε παιδια με KL3 δεν ειχα ριξει μια ματια στον browser και πηγαινα τυφλα στον opera (ενθυμουμενος τα προβληματα , αλλα τωρα με την KL7 based rocket v12 επαθα πλακα!!!!

Απιστευτα smooth και το μοναδικο μελανο σημειο του κινητου εξαλειφθηκε! Τολμω να πω πως η συνολικη εικονα της συσκευης με αυτη την εκδοση της rom ειναι πλεον πολυ κοντα σε ενα καλοστημενο galaxy S II !!!

Edited by v@gelis

το αρχειο αυτο που εχει αναφερθει που το βρισκουμε να το διαγραψουμε???#Sony Bravia Engine Service

ro.service.swiqi.supported=true

persist.service.swiqi.enable=1

Samsung Galaxy S8 plus.....

το αρχειο αυτο που εχει αναφερθει που το βρισκουμε να το διαγραψουμε???#Sony Bravia Engine Service

ro.service.swiqi.supported=true

persist.service.swiqi.enable=1

είναι μέσα στο system/builb.prop του zip.

Αν δεν έχεις κάνει ξανά edit, άστο, δε πειράζει...

Πάντως το αρχείο ανοίγει με κάποιον explorer από το κινητό ή με notepad++ στο pc...

Ρε παιδια με KL3 δεν ειχα ριξει μια ματια στον browser, αλλα τωρα με την KL7 based rocket v12 επαθα πλακα!!!!

Απιστευτα smooth και το μοναδικο μελανο σημειο του κινητου εξαλειφθηκε! Τολμω να πω πως η συνολικη εικονα της συσκευης με αυτη την εκδοση της rom ειναι πλεον πολυ κοντα σε ενα καλοστημενο galaxy S II !!!

+1...

Follow me on XDA

Σας ευχαριστώ όλους πολύ παιδιά για την βοήθεια να' σται καλά! Βρήκα ένα apk για τον CWM manager αλλά λείπει η επιλογή "flash stock firmware" που είχε πριν. Είναι πιο παλιά έκδοση; Εάν κάποιος έχει κάποιο λίνκ με πιο καινούργια έκδοση και μπορεί ας μου στείλει. Επίσης σκεφτόμουν ότι αφού έχω πάρει full backup με titanium γιατί δεν μπορώ να βρω το συγκεκριμένο apk εκεί.

Από το titanium επανέφερα τις εφαρμογές μου και τα data μόνο, θα μπορούσα να επαναφέρω και το system data ή επειδή έχω φλασάρει σε μια πιο καινούργια custom rom αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα;

Πως μπορώ να επαναφέρω από το backup τις αρχικές οθόνες μου με τα widgets και τα εικονίδια όπως τα είχα στημένα;

*EDIT*

Στραβωμάρα, βρήκα τον CWM manager πιο καινούργια έκδοση από το titanium backup και έκανα επαναφορά.

Edited by vfragos

παντωσ η rocket δεν εχει τοσο γρηγορο wake up οσο η επισημη το μονο μειον που εχω δει...κατα αλλα ταχυτατη και τρομερη..
Samsung Galaxy S8 plus.....

Παιδιά αυτο το mod τι ακριβως είναι???γιατί δεν το καταλαβα καλά...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1387206

Edited by galanakop

• Administrators
γινεται να αλλαξουμε το bootanimation στη rocket?????

Γίνεται και προτείνω ανεπιφύλακτα το official του galaxy nexus... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1342022

Modpic.gif

καλημερα σε ολους!αφου εγινε η αναβαθμιση σε KL7 πηγα να κανω ροοτ αφου κατεβασα το (CF-Root-SGN_XX_DBT_KL7-v5.0-CWM5.zip) απο XDA.βαζω το κιν σε USB DEBUGGING MODE και παταω το not-rooted-yet.bat αφου εχω βαλει το καινουργιο zimage file μεσα στο φακελο και μου βγαζει το παρακατω!

μπορει να μου πει κανεις αν κανω κατι λαθος?

ευχαριστω!

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

καλημερα σε ολους!αφου εγινε η αναβαθμιση σε KL7 πηγα να κανω ροοτ αφου κατεβασα το (CF-Root-SGN_XX_DBT_KL7-v5.0-CWM5.zip) απο XDA.βαζω το κιν σε USB DEBUGGING MODE και παταω το not-rooted-yet.bat αφου εχω βαλει το καινουργιο zimage file μεσα στο φακελο και μου βγαζει το παρακατω!

μπορει να μου πει κανεις αν κανω κατι λαθος?

ευχαριστω!

Επειδη ουτε εμενα μου επιασε αυτο το root, περασα την Sheep ROM KL7 V2.0.

Ειναι .tar αρχειο και τη περνας μεσω odin.Μετα την εγκατασταση θα εχεις root και περνας οποια rom θες.

Follow me on XDA

Παιδιά αυτο το mod τι ακριβως είναι???γιατί δεν το καταλαβα καλά...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1387206

εδω κανεις που να ξερει???

εδω κανεις που να ξερει???

Ουσιαστικα ειναι battery%, ics animations και χαμηλοτερο auto brightness.

Το αλλα που λεει Garbage Collector Tweak for XXKL7 για smoothness, δε θα σου προσφερει κατι παραπανω οτι τα tweeks πχ στη rocket.

Follow me on XDA

Ρε παιδιά καλημέρα. Εχθές άφησα όλη μέρα την KL7 stock deodexed που είχε επισημάνει ο athanasso77 λίγα post πιο πίσω και η μπαταρία μέχρι το βράδυ ήταν στο 52%

Μετά έβαλα τη Rocket V12 και τώρα μέσα σε μισή ώρα απο τη φόρτιση έχει πέσει στο 93%! Λέτε να φταίει ο fm kernel; Εσείς τι κατανάλωση έχετε;;;

Ρε παιδιά καλημέρα. Εχθές άφησα όλη μέρα την KL7 stock deodexed που είχε επισημάνει ο athanasso77 λίγα post πιο πίσω και η μπαταρία μέχρι το βράδυ ήταν στο 52%

Μετά έβαλα τη Rocket V12 και τώρα μέσα σε μισή ώρα απο τη φόρτιση έχει πέσει στο 93%! Λέτε να φταίει ο fm kernel; Εσείς τι κατανάλωση έχετε;;;

Πολλα παιζουν ρολο στη καταναλωση.Μπορει και ο κερνελ...

Βασικα πρεπει να γνωριζουμε οτι για να κρινουμε τη καταναλωση της μπαταριας σε μια ρομ,θα πρεπει να το δουμε μετα απο 2-3 μερες λειτουργιας.

Κανε ενα calibration της μπαταριας (προσωπικα χρησιμοποιω το battery calibration απο market) η/και αλλαξε κερνελ αν δεν εισαι ευχαριστημενος.

Εγω ειμαι με rocket και abyssnote.Δε μπορω να πω οτι ειμαι απογοητευμενος, αλλα θα μπορουσε και καλυτερα...αυριο θα γνωριζω σιγουρα μιας και σημερα το βραδυ εκανα το calibration...

Follow me on XDA

Πολλα παιζουν ρολο στη καταναλωση.Μπορει και ο κερνελ...

Βασικα πρεπει να γνωριζουμε οτι για να κρινουμε τη καταναλωση της μπαταριας σε μια ρομ,θα πρεπει να το δουμε μετα απο 2-3 μερες λειτουργιας.

Κανε ενα calibration της μπαταριας (προσωπικα χρησιμοποιω το battery calibration απο market) η/και αλλαξε κερνελ αν δεν εισαι ευχαριστημενος.

Εγω ειμαι με rocket και abyssnote.Δε μπορω να πω οτι ειμαι απογοητευμενος, αλλα θα μπορουσε και καλυτερα...αυριο θα γνωριζω σιγουρα μιας και σημερα το βραδυ εκανα το calibration...

Άλλαξα kernel έβαλα CF Root KL7 που είχα χθές. Από το SG2 είμαι κατά του battery calibration, είμαι απο αυτούς που πιστεύουν πως δεν προσφέρει τίποτα. Θα επανέλθω με νεότερα...ευχαριστώ

Άλλαξα kernel έβαλα CF Root KL7 που είχα χθές. Από το SG2 είμαι κατά του battery calibration, είμαι απο αυτούς που πιστεύουν πως δεν προσφέρει τίποτα. Θα επανέλθω με νεότερα...ευχαριστώ

Μπορεις αν θες να το τεκμηριωσεις?Η καποιος που γνωριζει?

Προσωπικα ξερω οτι το battery.stats αρχειο πρεπει να ''καθαριζει'' σε καθε fresh install μιας rom, αλλιως μπορει να επηρεασει,εστω και ελαχιστα το battery draining.

Μπορει ομως να ισχυει κατι αλλο εδω?

Follow me on XDA

Από χθες το βράδυ έχω βάλει την rocket rom v12. Μετά από πλήρη φόρτιση άφησα το τηλέφωνο σε standby με όλα ανοιχτά (wifi,3g,gps) background & autosync enabled. Μετά από 9,30 ώρες standby, περιήγηση στα μενού κανά 5λεπτο και 2 screen capture η μπαταρία στο 98%.

Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί δεν μπαίνει στην sheep rom το τηλ μου???

¨εκανα την διαδικασία με το Odin και το tar 2.0 και τώρα βρίσκομαι χωρίς τηλ. Βοήθεια.......

Μένει στην εικόνα Samsung gia 10-12 λεπτά και μετά δεν κάνει τίποτα SOS

Παίδες επειδή ήδη έχω αρχίσει το Mixed Theme για το Note, ήθελα μια πολύ σημαντική πληροφορία για να μη κάθομαι και αλλάζω εικονίδια τζάμπα...

Επειδή δεν έχω ξαναδουλέψει πάνω σε τέτοιας ανάλυσης οθόνες, όποιος ξέρει ας μου απαντήσει. Από ποιον φάκελο των .apks "διαβάζει" τα εικονίδια το Note??? Από το res/drawable-320dpi, από το res/drawable-hdpi ή από το res/drawable-xhdpi???

Ρωτάω γιατί για τα τηλέφωνα που δούλευα μέχρι τώρα άλλαζα εικονίδια μόνο στο res/drawable-hdpi...

Αλλά επειδή στο Note βλέπω ανάλυση αλλά tablets 1200x800 δεν θέλω να αλλάζω εικονίδια τζάμπα σε λάθος φάκελο...

Όποιος είναι σίγουρος ας μου απαντήσει...

Ευχαριστώ

Sent from DHD with Mixed Theme

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.