Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators

Ναι, η KL7 δείχνει να είναι η καλύτερη όλων.

Ωστόσο το επίπεδο του custom rom cooking για το Note δυστυχώς εξακολουθεί να κυμαίνεται σε δραματικά επίπεδα.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ωστόσο το επίπεδο του custom rom cooking για το Note δυστυχώς εξακολουθεί να κυμαίνεται σε δραματικά επίπεδα.

Μήπως αγαπητέ Mod, να το γύρναγες εσύ λίγο στην μαγειρική, μιας και έχεις τις γνώσεις και προς το παρόν και το Note;

Γιαννη θα ανεβει η ομαδα...;)

Μολις εμαθα ενα πολυ ευχαριστο νεο που εσυ ιδιως θα τον γνωριζεις τον κυριο!!

Ο madmaxx82 θα ειναι κοντα μας και θα εμφανιστει οταν ειναι ετοιμη η δουλεια του στους xda!!!!

Για οσους δε τον γνωριζουν εχει δημιουργησει το καλυτερο recovery για android EVER κυριως σε συσκευες της HTC!!!!!

Θα καταλαβετε τι λεω οταν το περασετε...;)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Ερχετε η καινουρια rocket v7 με το KL7...Ισως και σημερα να ανέβει...

Εγω πάντως πιστεύω οτι η επανασταση στο note θα γίνει μόλις η ομαδα του leomar αποφασίσει να βγάλει την ρομ+κουζινα....

Καλημερα σε ολους...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

καλημερα παιδες...

επιβεβαιωνω και γω οτι δεν λειτουργει το cf-root για το καινουργιo update... (παρολο που τρεχει κανονικα το προγραμμα και σου λεει οτι εισαι root)

εχει κανεις ενημερωση για το αν θα λυθει και πως??

Ερχετε η καινουρια rocket v7 με το KL7...Ισως και σημερα να ανέβει...

Εγω πάντως πιστεύω οτι η επανασταση στο note θα γίνει μόλις η ομαδα του leomar αποφασίσει να βγάλει την ρομ+κουζινα....

Καλημερα σε ολους...

Συμφωνώ φίλε μου μιας και είναι πραγματικός μάγειρας.τα υπόλοιπα παιδιά τώρα μαθαίνουν.αλλά να ευχηθούμε και άλλοι καλοί μάγειρες να μας υποστηρίξουν.

Αλλά αφού πήρε ο athanasso το note(το είχα άχτι να έχω την ίδια συσκευή μαζί του!:p) δεν ανησυχώ! λύσεις θα βρίσκουμε σε όλα!τον kollatos προσπαθώ να πείσω να το πάρει και μετά ποιος μας πιάνει! αλλά σιγά μην αφήσει την htc...lol.

Παρεμπιπτόντως, χθες το βράδυ το note μου έχασε 1% σε 7 ώρες! δε μου έχει ξανασυμβεί! με την kl3 βέβαια και abyssnote kernel, λίγο uv στις ψηλές ταχύτητες μόνο και min speed 100....

Follow me on XDA

• Administrators
Αλλά αφού πήρε ο athanasso το note(το είχα άχτι να έχω την ίδια συσκευή μαζί του!:p) δεν ανησυχώ!

Δεν είναι αλήθεια, για κάποιο χρονικό διάστημα είχαμε το Desire HD ταυτόχρονα. :rolleyes:

Ο madmaxx82 θα ειναι κοντα μας και θα εμφανιστει οταν ειναι ετοιμη η δουλεια του στους xda!!!!

Για οσους δε τον γνωριζουν εχει δημιουργησει το καλυτερο recovery για android EVER κυριως σε συσκευες της HTC!!!!!

Τώρα μιλάμε για developers με την πραγματική έννοια της λέξης.

Μήπως αγαπητέ Mod, να το γύρναγες εσύ λίγο στην μαγειρική, μιας και έχεις τις γνώσεις και προς το παρόν και το Note;

Το να μαζέψει κάποιος διάφορα κομμάτια και να φτιάξει μια rom σαν ένα puzzle είναι εύκολο να το κάνει. Αυτό το κάνω και εγώ, αλλά και εσύ. Για κάτι τέτοιο δεν βρίσκω λόγο να ασχοληθώ, το θεωρώ περιττό μιας και τέτοιες δουλειές υπάρχουν πολλές.

Το να κάνεις όμως ο ίδιος development, να μπεις πιο βαθιά σε μια rom πειράζοντας τον πυρήνα της, αυτό θέλει άλλα πράγματα, άλλη ενασχόληση και άλλο background και είναι κάτι που δεν μπορεί να το κάνει ο καθένας μας από τη μία μέρα στην άλλη.

Modpic.gif

Οποιος ειναι root και θελει μπορει να το δοκιμασει...:D

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=20641328

Λειτουργει σε ολες τις συσκευες android...;)

Follow me on XDA

παιδια το root /cmw δεν λειτουργει με το kl7????εμενα κολαει εκει που λεει waiting for device..
Samsung Galaxy S8 plus.....

παιδια το root /cmw δεν λειτουργει με το kl7????εμενα κολαει εκει που λεει waiting for device..

Φιλε μου δοκιμασα ολους τους τροπους για root και δε μου δουλεψε τπτ!!!

Αυτο που εκανα για την ωρα, ειναι να περασω τη sheep rom μεσω odin (που δεν εχει βεβαια cwm) και συνεχεια τον κερνελ cfroot με το cwm...

Δε μου αρεσει η rom,αλλα ηθελα να δοκιμασω τη καινουρια βαση...

Υπομονη λοιπον για ολους μας....

Follow me on XDA

o chainfire εχει στο market το Mobile ODIN Pro επι πληρωμη.... με αυτο ολοι εχουν ρουταρει..

μηπως γι'αυτο δεν λειτουργει πλεον το δωρεαν cf-root????:mad:

Συμφωνώ φίλε μου μιας και είναι πραγματικός μάγειρας.τα υπόλοιπα παιδιά τώρα μαθαίνουν.αλλά να ευχηθούμε και άλλοι καλοί μάγειρες να μας υποστηρίξουν.

Αλλά αφού πήρε ο athanasso το note(το είχα άχτι να έχω την ίδια συσκευή μαζί του!:p) δεν ανησυχώ! λύσεις θα βρίσκουμε σε όλα!τον kollatos προσπαθώ να πείσω να το πάρει και μετά ποιος μας πιάνει! αλλά σιγά μην αφήσει την htc...lol.

Παρεμπιπτόντως, χθες το βράδυ το note μου έχασε 1% σε 7 ώρες! δε μου έχει ξανασυμβεί! με την kl3 βέβαια και abyssnote kernel, λίγο uv στις ψηλές ταχύτητες μόνο και min speed 100....

Αύριο μεθαύριο περιμένω το Sensation XE. Λες να το κρατήσω άνοικτο και να το βάλω στις Αγγελίες για να το ανταλλάξω με κουτάτο Note???

Διαβάζω εδώ και όλοι που είστε κάτοχοι + τον v@geli με έχετε επηρεάσει πολύ...

Και είμαι ερωτευμένος κ κολλημένος με το Sense...

Sent from DHD with Mixed Theme

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Αύριο μεθαύριο περιμένω το Sensation XE. Λες να το κρατήσω άνοικτο και να το βάλω στις Αγγελίες για να το ανταλλάξω με κουτάτο Note???

Ενταξει...αν μας πεις οτι θα ερθεις κι εσυ,θα...βρεξω το παντελονι μου!!!!!!...:p

Κι εγω εχω ερωτα με το sense και αυτο δε θα αλλαξει...Αλλα οπως εχω ξαναπει,σου προσφερει τοσα αλλα αυτη η συσκευη, που αφηνεις το sense για την...επομενη συσκευη....

Αντε λοιπον,πες μας το ναι!!!Δεν εχει και themers!!!Μονος σου θα παιζεις μπαλα!!!lol

Follow me on XDA

Συμβουλή:

Παίξε αρκετά σε κάποιο demo καταστήματος, κι αφού βεβαιωθεις ότι σου κάνει το μέγεθος (και δε θα το στείλεις στο buy n sell μετα απο 2 ημέρες) απλά ξέχασε το sense και πάρε το θηρίο. Δε θα το μετανιώσεις στο ελάχιστο...

Η rocket v12 ειναι στον αερα...

Changelog

ROCKET ROM-V12-KL7

based on official XXKL7 Firmware + Modem KL7

deodexed, zipaligned and rooted by me

added Multi-CSC

Android Version 2.3.6

FM-Kernel 1.5

Market fixed (purchasing apps / local apps showing up!) --> special thx to my friend easycure1974 for testing and support!

Themed as usual with minor modifications

added 1% battery steps

Added CRT-OFF

Added Extended Powermenu (3 more options: Reboot, Recovery, Download)

Added '14 Toggle Status Bar' (individual modifications can be made in App 'Quickpanelsettings' )

Some tweaks from pikachu01 (libs + bins from Android 4.0 and some others)

lots of other tweaks + scripts for faster performance, smoother scrolling, better RAM handling

transparent Sammy Weather Widget

automatic zipalign of all system apps on every reboot

SIP VoIP Support for Wifi + Data

Sony Bravia Mod for better graphic quality (might be nonsense but doesn't harm anything )

build in transition animations in framework

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

@elthis:

Ηλία θα δούμε καμιά modded KL7 based on ROCKET v12;

Γιάννη μάλλον αύριο κάτι θα έχω...έχω περάσει τη rocket τώρα...να δούμε τι λέει και να κοιτάξουμε τα tweeks που έχει...

Follow me on XDA

• Administrators

Ok, ενημέρωσε μας.

Η v12 εξακολουθεί να έχει τα απαράδεκτα animations της v11;

Και κάτι άσχετο (αλλά και σχετικό), ο droidzone, γνωστός και καταξιωμένος developer στο HTC Desire, έρχεται στο Note! ;)

Modpic.gif

Ok, ενημέρωσε μας.

Η v12 εξακολουθεί να έχει τα απαράδεκτα animations της v11;

Και κάτι άσχετο (αλλά και σχετικό), ο droidzone, γνωστός και καταξιωμένος developer στο HTC Desire, έρχεται στο Note! ;)

Ναι, έχει τα απαράδεκτα animations...Απορώ δηλαδή...

Και ο droidzone?πολύ καλά νέα Γιάννη...:)

Follow me on XDA

μπορουμε ενα nandroid backup να το περασουμε σε μια αλλη ρομ??? Edited by koklas

ποση ωρα σας μενει στο ρομποτακι η rocket????την εβαλα αλλα κολαει εκει...

Σε πιο ρομποτακι? μέσω recovery δε την έκανες instal;

Ρωτάω γιατί δε πρόσεξα στο booting αν είχε κανένα logo...έκανες full wipe?

Σε 2 λεπτά bootαρε πάντως...

Follow me on XDA

Σε πιο ρομποτακι? μέσω recovery δε την έκανες instal;

Ρωτάω γιατί δε πρόσεξα στο booting αν είχε κανένα logo...έκανες full wipe?

Σε 2 λεπτά bootαρε πάντως...

δεν ειχα κανει Full wipe μαλλον γιαυτοοοο...ολα οκ....

• Administrators
μπορουμε ενα nandroid backup να το περασουμε σε μια αλλη ρομ???

Το nandroid backup περιλαμβάνει πλήρες image (και τη rom). Αν το κάνεις restore, θα επαναφέρεις και τη rom μαζί με το στήσιμο που είχες όταν είχες πάρει το backup.

Modpic.gif

Ήθελα να δοκιμάσω το φλασάρισμα official rom για να δω πως γίνεται. Πέρασα μέσω odin την KL7 και επειδή ως γνωστό δεν ρουτάρεται με φυσιολογικούς τρόπους, ακολούθησα μια συμβουλή απο xda:

έκανα downgrade με odin σε official KKA, φλασάρισα με CF-Root και με mobile odin pro ξαναπέρασα την KL7 ρουταρισμένη...:D:)

• Administrators
Ναι, έχει τα απαράδεκτα animations...Απορώ δηλαδή...

Stock XXKL7 [rooted,deodexed,zipaligned,multiCSC]

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1416192

Modpic.gif