Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλός αλλά μόνο για κάποιον που θέλει έναν λιτό και απέριττο launcher.

Γιαννη για να καταληξω σε αυτον τον launcher μετα το sense,καταλαβαινεις ποσο ΔΕΝ μου αρεσει ο TW...:p

Να σου πω ομως την αληθεια την εχω καταβρει αυτο το καιρο με τον zeam...Παραμετροποιει οτι χρειαζομαι και τπτ παραπανω.Ειναι απολαυση με αυτη την οθονη να εχεις μαυρο background και να φαινονται μονο τα εικονιδια των εφαρμογων!Μαρεσουν οι σκιες επισης που κανει στα εικονιδια του dock κι επισης ΔΕ lugαρει καθολου!!!

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

rocket v8...

Νομίζω οτι είναι οτι καλυτερο με τα σημερινά δεδομένα,εχει κάνει αρκετα βήματα ο γερμαναρας....

Μπράβω του...

Edited by galanakop

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

ξερει κανείς στην ελλαδα που θα βρω ετοιμοπαραδωτη την οριτζιναλ θηκη του νοτε(flipcover)

Εγω την βρηκα την προηγουμενη βδομαδα πλαισιο Πειραια (καντους ενα τηλεφωνο )

Εγω την βρηκα την προηγουμενη βδομαδα πλαισιο Πειραια (καντους ενα τηλεφωνο )

Οκ την βρηκα...αυριο την παιρνω...

Παντως ρε παιδια μιας και εχω και το s2 στην δουλεψει μου το note απλα δεν υπαρχει..Δεν μπορω να δουλεψω πλεον με το μικρο...Μιλαμε για αλλη διασταση...

Παντως ρε παιδια μιας και εχω και το s2 στην δουλεψει μου το note απλα δεν υπαρχει..Δεν μπορω να δουλεψω πλεον με το μικρο...Μιλαμε για αλλη διασταση...

Blue, White or Black? Ποια έχουν και που; :)

Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go

Blue, White or Black? Ποια έχουν και που; :)

Την μαυρη στον πειραια

Αν μαλιστα το κρατησεις κανενα μηνα, απλα δεν υπαρχει επιστροφη σε αλλο 4-4.3'' τηλεφωνο. Το 80% εδω μεσα θα περιμενουμε τον αντικαταστατη του... ;)

ΥΓ Το brand galaxy ειναι τοσο επιτυχημενο για τους κορεατες, που θα το δουμε και σε αλλες ενδιαφερουσες συσκευες το προσεχες διαστημα...

Αν μαλιστα το κρατησεις κανενα μηνα, απλα δεν υπαρχει επιστροφη σε αλλο 4-4.3'' τηλεφωνο. Το 80% εδω μεσα θα περιμενουμε τον αντικαταστατη του... ;)

ΥΓ Το brand galaxy ειναι τοσο επιτυχημενο για τους κορεατες, που θα το δουμε και σε αλλες ενδιαφερουσες συσκευες το προσεχες διαστημα...

Ναι ρε φιλε...Γ@@@τα δυσκολα ξεκολας απο το τερας...

Εν το μεταξυ μεχρι και σημερα το ειχα γυμνο χωρις θηκη...σημερα μπηκε στην flip cover και ειναι αλλο τηλεφωνο απο desing...

καλησπερα και απο εμενα!

μολις πητα το note και δοκιμασα να κανω root με τον οδηγο της πρωτης σελιδας!

αφου τελειωνω με το odin και γραφει pass ξαναξεκιναει το κιν αντιγραφω και το αρχειο μεσα στην sd του κιν!αλλα πως θα μπω σε cwm?

εκανα απο το μαρκετ εγκατασταση το rom manager αλλα μολις παω να κανω reboot into recovery μου βγαζει οτι δεν εχω δικαιωματα!

2.3.6

kernel:2.6.35.7-gb4846d2 netchip@netchip-dev #2

XXKK9!

Μπορει κανεις να βοηθησει?

ευχαριστω!

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

θελω ενα προγραμμα για να οργανωσω σε φακελουσ τισ εφαρμογεσμου..ξερετε κανενα καλο??
Samsung Galaxy S8 plus.....

Και γιατί δε πατάς,

Εφαρμογές,

Menu,

Επεξεργασία,

Δημιουργία φακέλου. . .

http://i913.photobucket.com/albums/ac335/johnovelix/SC20111216-144139.png

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

και αυτα πανε και στη home screen???

Ναι κανονικότατα, όπως κάνεις μεταφορά και τις εφαρμογές! ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

καλησπερα και απο εμενα!

αφου τελειωνω με το odin και γραφει pass ξαναξεκιναει το κιν αντιγραφω και το αρχειο μεσα στην sd του κιν!αλλα πως θα μπω σε cwm?

εκανα απο το μαρκετ εγκατασταση το rom manager αλλα μολις παω να κανω reboot into recovery μου βγαζει οτι δεν εχω δικαιωματα!

2.3.6

XXKK9!

ευχαριστω!

root Με odin βγαζει τριγωνο και γραψει και ο counter.. καλυτερα root ετσι

• Administrators
καλησπερα και απο εμενα!

2.3.6

XXKK9!

ευχαριστω!

Ακολούθησε τη λύση του CF-Root... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1331784

Modpic.gif

root Με odin βγαζει τριγωνο και γραψει και ο counter.. καλυτερα root ετσι

Να τονίσω μόνο ότι counter δε μου μηδένισε μετά το cf root...Και δεν έχω και λύση μέχρι τώρα....

Follow me on XDA

Να τονίσω μόνο ότι counter δε μου μηδένισε μετά το cf root...Και δεν έχω και λύση μέχρι τώρα....

εγω, με το που το ανοιξα, εκανα cf-root.... που βλεπουμε τον counter ??

εγω, με το που το ανοιξα, εκανα cf-root.... που βλεπουμε τον counter ??

Σε download mode μετά το πάτημα των πλήκτρων.εσύ μπορεί να την έχεις γλιτώσει.εγώ έκανα πρώτα root με odin.

Follow me on XDA

Ακολούθησε τη λύση του CF-Root... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1331784

τωρα που το εκανα με odin τι κανω;

κανω κανονικα διαδικασια με cf-root η πρεπει να κανω unroot και μετα με cf-root;

Εν το μεταξυ μεχρι και σημερα το ειχα γυμνο χωρις θηκη...σημερα μπηκε στην flip cover και ειναι αλλο τηλεφωνο απο desing...

Η flip case πραγματικα απογειωνει την εμφανιση κ το ολο ντιζαιν του ΝΟΤΕ. Περα απο θεματα προστασιας (οτι δλδ αφηνει ακαλυπτα σημεια της συσκευης) που αρκετοι φιλοι εχουν τονισει,νομιζω πως στο θεμα εμφανισης δεν εχει αντιπαλο.

Xiaomi Mi Max3 4/64

Ρε παιδιά γιατί δεν μπαίνει στην αρχή του μηνύματος ο πιο ενδεδειγμένος cf-root τρόπος για root, πάρα υπάρχει αυτός με odin και την πατάει κόσμος με τριγωνάκια και counter...:confused:

Ρε παιδιά γιατί δεν μπαίνει στην αρχή του μηνύματος ο πιο ενδεδειγμένος cf-root τρόπος για root, πάρα υπάρχει αυτός με odin και την πατάει κόσμος με τριγωνάκια και counter...:confused:

+1000

τωρα που το εκανα με odin τι κανω;

κανω κανονικα διαδικασια με cf-root η πρεπει να κανω unroot και μετα με cf-root;

αν και δεν ειμαι ειδικος, πρεπει να φλασαρεις την επισημη, και μετα να κανεις cf-root

για να σβησεις τον counter πρεπει να βρεις απο ebay , αν υπάρχει , usb gij

• Administrators

To άλλαξα. Δεν έχω προς το παρόν χρόνο για ελληνικό οδηγό και γιαυτό το λόγο παραπέμπω στο original link στο xda.

Modpic.gif

καλημερα,

θα μπορουσε καποιος γνωστης τον πραγματων να μας υποδειξη(αντιγραφη απο xda σε ενα αρχειο word) τι πρεπει να κανουμε εμεις που δεν γνωριζουμε τοσο καλα την διαδικασια που αναφερεται στο αρχικο ποστ.εγω προσωπικα το διαβασα 2-3 φορες και μπορω να πω οτι μπερδευτικα αρκετα και φοβαμαι να κανω οτιδηποτε πλεον.

επισης αν μας βγαζει τριγωνακι στην εκκινηση επειδη το εχουμε κανει με τον αλλον τον τροπο και το αφησουμε ετσι υπαρχει καποιο προβλημα;

ευχαριστω πολυ.

καλημερα,

θα μπορουσε καποιος γνωστης τον πραγματων να μας υποδειξη(αντιγραφη απο xda σε ενα αρχειο word) τι πρεπει να κανουμε εμεις που δεν γνωριζουμε τοσο καλα την διαδικασια που αναφερεται στο αρχικο ποστ.εγω προσωπικα το διαβασα 2-3 φορες και μπορω να πω οτι μπερδευτικα αρκετα και φοβαμαι να κανω οτιδηποτε πλεον.

επισης αν μας βγαζει τριγωνακι στην εκκινηση επειδη το εχουμε κανει με τον αλλον τον τροπο και το αφησουμε ετσι υπαρχει καποιο προβλημα;

ευχαριστω πολυ.

Διαβασε εδω.Αν δε προλαβει καποιο αλλο παιδι,οταν βρω χρονο θα το γραψω αναλυτικοτερα.

λοιπον, μετα το περασμα της XXKL3 (απο xda) ειδα μια μικρη διαφορα στο wake up της συσκευης (ελαχιστα πιο γρηγορα οταν πατας home button/power button) και πλεον ο go launcher που δοκιμασα δουλευει αψογα χωρις lugs...;)

Follow me on XDA