Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν αργεί τόσο.Αν τη πέρασες με full wipe, δε νομίζω να bootαρει.Αν τη πέρασες πάνω από την την 1 ή τη 4 ελπίζω να έκανες wipe cache, wipe dalvik cache.

Εβαλα v1 και μετα v5 χωρις κανένα wipe. Aλλα παμε ξανα απο την αρχη με wipe αυτη την φορα.

edit : Σημερα θα βγαλει και v6 με αλλον kernel και κατι μικροαλλαγες. Ολόκληρη ιστορια για να βάλουμε μια rom !!

edit 2 : Bαζω v1 και κάνει boot κανονικά. Μπαίνω cwm και κανω wipe cache,wipe dalvik cache. Βαζω μετα v5 και μένει στην αρχική οθονη!!

Edited by vezyro

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εβαλα v1 και μετα v5 χωρις κανένα wipe. Aλλα παμε ξανα απο την αρχη με wipe αυτη την φορα.

edit : Σημερα θα βγαλει και v6 με αλλον kernel και κατι μικροαλλαγες. Ολόκληρη ιστορια για να βάλουμε μια rom !!

edit 2 : Bαζω v1 και κάνει boot κανονικά. Μπαίνω cwm και κανω wipe cache,wipe dalvik cache. Βαζω μετα v5 και μένει στην αρχική οθονη!!

Σαν flash junkie που είμαι σε όλες μου τις συσκευές, πρόλαβα να δοκιμάσω κάποια πράγματα και να δω λίγο μέσα στις ROM.Προσωπική μου γνώμη είναι ότι δεν αξίζει ακόμα...καλύτερα μια root stock παρά τις τωρινές custom.Αύριο δε ξέρω, μπορεί να βγει μια καλή, αλλά μιλάω για αυτή τη στιγμή.

Πιο πολύ με ενδιαφέρει ο κερνελ παρα η rom.

Δοκίμασε να κατεβάσεις πάλι την 5 μήπως έτυχε και κατέβασες bad .zip.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Σαν flash junkie που είμαι σε όλες μου τις συσκευές, πρόλαβα να δοκιμάσω κάποια πράγματα και να δω λίγο μέσα στις ROM.Προσωπική μου γνώμη είναι ότι δεν αξίζει ακόμα...καλύτερα μια root stock παρά τις τωρινές custom.Αύριο δε ξέρω, μπορεί να βγει μια καλή, αλλά μιλάω για αυτή τη στιγμή.

Πιο πολύ με ενδιαφέρει ο κερνελ παρα η rom.

Δοκίμασε να κατεβάσεις πάλι την 5 μήπως έτυχε και κατέβασες bad .zip.

Θα δοκιμασω να την ξανακατεβασω την rom, αλλα μου κάνει εντύπωση οτι ολοκληρώνει την εγκατασταση χωρις σφάλματα πουθενά. Λες για στοκ ε ??? Για κερνελ ποιον προτείνεις ?? Η v4 σε σχεση με την στοκ μου φανηκε καλη,οποτε πιστευω να ειναι καλυτερη αυτη.

Οκ μπηκε η v5. Aπλα το μονο που χρειαζόταν ηταν να κάνω ενα reboot ακομα με την v1 και μετα εγκατασταση της v5 χωρις κανενα wipe.

Edited by vezyro

KNIGHT RIDER

Θα δοκιμασω να την ξανακατεβασω την rom, αλλα μου κάνει εντύπωση οτι ολοκληρώνει την εγκατασταση χωρις σφάλματα πουθενά. Λες για στοκ ε ??? Για κερνελ ποιον προτείνεις ?? Η v4 σε σχεση με την στοκ μου φανηκε καλη,οποτε πιστευω να ειναι καλυτερη αυτη.

Οκ μπηκε η v5. Aπλα το μονο που χρειαζόταν ηταν να κάνω ενα reboot ακομα με την v1 και μετα εγκατασταση της v5 χωρις κανενα wipe.

Αυτό που προτείνω είναι υπομονή.θα τρίβεται τα ματιά σας.πάντα σε νέες συσκευές μέχρι να βρουν τα κατάλληλα tweeks, improvements κτλ, υπάρχει αυτή η περίοδος που είναι ουσιαστικά δοκιμών.

Follow me on XDA

• Administrators
Αυτό που προτείνω είναι υπομονή.θα τρίβεται τα ματιά σας.πάντα σε νέες συσκευές μέχρι να βρουν τα κατάλληλα tweeks, improvements κτλ, υπάρχει αυτή η περίοδος που είναι ουσιαστικά δοκιμών.

Για να είμαι ειλικρινής έχω τις αμφιβολίες μου μιας και δεν θεωρώ πως θα δούμε εδώ τους μάγειρες που ασχολήθηκαν με άλλα best sellers. Μην ξεχνάμε ότι παράλληλα κυκλοφόρησε και το Galaxy Nexus που έχει ήδη "τραβήξει" πολύ αξιόλογους developers.

Modpic.gif

Για να είμαι ειλικρινής έχω τις αμφιβολίες μου μιας και δεν θεωρώ πως θα δούμε εδώ τους μάγειρες που ασχολήθηκαν με άλλα best sellers. Μην ξεχνάμε ότι παράλληλα κυκλοφόρησε και το Galaxy Nexus που έχει ήδη "τραβήξει" πολύ αξιόλογους developers.

Ελπίζω να κανείς λάθος γιάννη...

Η κοινότητα μεγαλώνει αρκετά γρήγορα και νέοι αξιόλογοι μάγειρες εμφανίζονται συχνά.ελπίζω και εύχομαι να μην αφήσουν έτσι μια τόσο καλή συσκευή σαν το note.

Follow me on XDA

Η κοινότητα μεγαλώνει αρκετά γρήγορα και νέοι αξιόλογοι μάγειρες εμφανίζονται συχνά.ελπίζω και εύχομαι να μην αφήσουν έτσι μια τόσο καλή συσκευή σαν το note.

Και εγω πιστευω οτι δεν θα μεινει ετσι το note και οτι συντομα θα δουμε αξιολογες rom. Ηδη υπαρχει ετοιμη ics (οπως και στα αλλα μεγαλα κινητα )αλλα δεν δουλεουν ολα οκ και γι αυτο δεν την εχουν δωσει ακομα.

τελικα φιλε elthis εχεις δικαιο για της rom. Eβαλα stock 2.3.6 και root και ειναι καλυτερα. Ολες οι υπολοιπες μαγειρεμενες rom εχουν ολες τα θεματακια τους.

KNIGHT RIDER

• Administrators

Και εγώ το ελπίζω, πρόκειται απλά για μια προσωπική πρώτη εκτίμηση βλέποντας τις επιλογές των γνωστών/άγνωστων top developers του XDA. Το θέμα δεν είναι να δούμε πολλές rom, αλλά πραγματικά αξιόλογες από "ψαγμένους" μάγειρες. Θα δείξει.

Modpic.gif

παιδια ειναι ασφαλες να κανουμε root??ειδα στα πρωτα ποστ κατι προβληματα αυτα αφορουν το ροοτ?

παιδια ειναι ασφαλες να κανουμε root??ειδα στα πρωτα ποστ κατι προβληματα αυτα αφορουν το ροοτ?

Το ασφαλες είναι σχετικό.αν ακολουθήσεις κατά γράμμα την εύκολη αυτή διαδικασία όλα θα πάνε καλά.για να brickαρει το τηλεφωνο (να το κάνει ο θεός τηλέφωνο) χρειάζεται μεγάλη ατυχία και προσπάθεια!

Follow me on XDA

Και μενα ενας απο τους προβληματισμους μου πριν το παρω ηταν η υποστηριξη απο αξιολογους developers μιας και ειχα καλομαθει με το DHD. Προς το παρον δε βλεπω αξιολογες προσπαθειες, αλλα θα δειξει... Το καλο ειναι οτι βλεπω απο εδω απο το myphone αρκετη κινητικοτητα απο νεους αγοραστες της συσκευης, αρα αναλογικα και εξω κατι θα γινεται...

Οσο για το root εγω ακολουθησα τον τροπο με το cfroot και η διαδικασια ηταν αρκετα ευκολη. Υπαρχουν και αλλοι τροποι απ'οτι ειδα, δεν ξερω ομως αν υπαρχει καποια διαφορα...

ολα οκ το εκανα ροοτ ηταν πολυ ευκολο.:):)

custom ROM αξιζει να βαλουμε??

επισης εκανα εγκατασταση το Faceniff και μου λεει οτι δεν ειναι συμβατο με τη ROM μου και οτι λειπει ενα αρχειο καμια ιδεα?

ολα οκ το εκανα ροοτ ηταν πολυ ευκολο.:):)

custom ROM αξιζει να βαλουμε??

επισης εκανα εγκατασταση το Faceniff και μου λεει οτι δεν ειναι συμβατο με τη ROM μου και οτι λειπει ενα αρχειο καμια ιδεα?

Το faceniff λειτουργει μια χαρα εδω...;)

Παιδια η κατασταση στις custom rom ειναι απλα τραγικη...

Εχω περασει μονο τη rocket rom με καποιες δικες μου τροποποιησεις,τον abyssnote kernel με καποιο uv, αλλα μεχρι εκει...

Αν κοιταξετε και ''μεσα'' τους δεν υπαρχει σχεδον τπτ αξιολογο...

Επειδη εχω ξενερωσει και βλεπω συνεχεια bugs αστεια (οπως πχ οτι πρεπει να περασεις πρωτα παλιοτερες εκδοσεις για να bootαρει) σε ολες σχεδον τις rom, αλλα και η μπαταρια δεν εχει καποια ουσιαστικη βελτιωση, δε θελω να περασω τπτ αλλο...

Αν βρειτε κατι ενδιαφερων ομως,εδω ειμαστε να το προτινετε...;)

Follow me on XDA

εμενα μου γραφει: your ROM does noy have netfilter NAT support or iptables binary is missing.να πω πως ειμαι ΜΟΝΟ ροοτ και δεν εχω ρομ.

Ρε π......η μου το team που έχει την REVOLUTION HD στο DHD εχει βγάλει REVOLUTION HD και στο NEXUS, ακόμα δεν κυκλοφόρησε καλά καλά!!!,και εμείς παιδευόμαστε με μεσοβέζικες λύσης σε μια συσκευή που είναι ανώτερη απ το NEXUS :mad:

Τι να πω? υπομονη!!!!!!!!

giphy.gif

Custom rom θα δείτε γιατι υπάρχει το χρήμα στην μέση παιδια. Τα λεφτα απο τα donations ειναι πολλα. Απλα δεν θα δείτε πολλούς να ασχολούνται γιατι ο cooker θα πρέπει να ειναι σίγουρος ότι θα βγάλει το κόστος της αγοράς.

Οπότε θα ασχοληθούν οι γνωστοί επιχειρηματικές cookers. Δεν θα υπάρχει ο συρφετος του sgs2.

Κι εδω που τα λέμε για πείτε μου ποιο πρόβλημα έλυσαν στο S2 100% με τις rom τους?

Κανένα. Όλα τα αρχικά προβληματακια επιλυθηκαν απο την Samsung με τις 2.3.4

Ακόμα και τα Mods που κυκλοφορούν ειναι αμφίβολο αν βελτιώνουν πραγματικα κάτι.

Οπότε έχουμε δεκάδες ρομ που απλα συγκεντρώνουν τα υπάρχοντα mods, themes κλπ τα δοκιμάζουν στο καθε νέο build και τα δινουν έτοιμα.

Προσωπικά τουλάχιστον δεν έχω δει διάφορες σε σχέση με τις official μετα την αφαίρεση που κάνω στα σκουπίδια και την προσθήκη κάποιων mods.

Αν αγοράσω το note θα κάνω μόνο root.ed

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ρε π......η μου το team που έχει την REVOLUTION HD στο DHD εχει βγάλει REVOLUTION HD και στο NEXUS, ακόμα δεν κυκλοφόρησε καλά καλά!!!,και εμείς παιδευόμαστε με μεσοβέζικες λύσης σε μια συσκευή που είναι ανώτερη απ το NEXUS :mad:

Τι να πω? υπομονη!!!!!!!!

Ρε παιδια γιατι καιγεστε για custom rom?

Η συσκευη ειναι απολαυστικοτατη με τη 2.3.6 και με ενα απλο root μπορειτε να σουλουπωσετε και τα -λιγα- κακως κειμενα.

Προσωπικα απλα απολαμβανω το note και οταν ερθει μια καλη rom, εδω ειμαστε να τη δοκιμασουμε :lol:

Edit: Τωρα ειδα και το post του Κωστα. Απλα με βρισκει απολυτα συμφωνο...

Η συσκευη ειναι απολαυστικοτατη με τη 2.3.6 και με ενα απλο root μπορειτε να σουλουπωσετε και τα -λιγα- κακως κειμενα.

Προσωπικα απλα απολαμβανω το note και οταν ερθει μια καλη rom, εδω ειμαστε να τη δοκιμασουμε :lol:

V@gelis καλησπέρα,έχεις πάρει και NEXUS?:)

giphy.gif

Θα μιλησω σε προσωπικο επιπεδο, οτι μετακομισα απο ios σε android για ενα και μονο λογο...καλες custom rom ετσι οπως τις θελω εγω...;)Δεν εχω αφησει κανενα android στα χερια πανω απο...μια ωρα official...:p...ο καθενας με τη τρελα του.

Θα συμφωνησω κι εγω μαζι σας οτι η καλυτερη λυση αυτη τη στιγμη ειναι official ruu, root, απεγκατασταση αρκετων αχρηστων εφαρμογων που ποτε δε θα χρησιμοποιησουμε αλλα βαρενουν ram/μπαταρια, και υπομονη...

edit:αν γινει σοβαρη δουλεια πανω εδω απο τον κυπριο φιλο και την ομαδα του,θα ειναι κατι ενδιαφερον.

Edited by elthis

Follow me on XDA

ποιεσ εφαρμογεσ εχετε απεγκατασησει εσεισ???να δω τι μου εχει μεινει να τη πεταξω..
Samsung Galaxy S8 plus.....

Θα μιλησω σε προσωπικο επιπεδο, οτι μετακομισα απο ios σε android για ενα και μονο λογο...καλες custom rom ετσι οπως τις θελω εγω...;)Δεν εχω αφησει κανενα android στα χερια πανω απο...μια ωρα official...:p...ο καθενας με τη τρελα του.

Θα συμφωνησω κι εγω μαζι σας οτι η καλυτερη λυση αυτη τη στιγμη ειναι official ruu, root, απεγκατασταση αρκετων αχρηστων εφαρμογων που ποτε δε θα χρησιμοποιησουμε αλλα βαρενουν ram/μπαταρια, και υπομονη...

edit:αν γινει σοβαρη δουλεια πανω εδω απο τον κυπριο φιλο και την ομαδα του,θα ειναι κατι ενδιαφερον.

Βασικά συμφονώ και εγω για την στοκ ρομ...το μόνο που μου τι σπάει λίγο είναι το notification bar της στοκ...Υπάρχει κάτι που μπορεί να το αλάξουμε???

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

ποιεσ εφαρμογεσ εχετε απεγκατασησει εσεισ???να δω τι μου εχει μεινει να τη πεταξω..

Μπορεις να παρεις μια ιδεα απο ποιες μπορεις να απεγκαταστησεις απο το 1ο post εδω.

Χρησιμοποιησε titanium backup για την απεγκατασταση.

Follow me on XDA

V@gelis καλησπέρα,έχεις πάρει και NEXUS?:)

Περασε κι αυτο απο τα χερια μου, ναι, αλλα το note ειναι για μενα η καλυτερη υλοποιηση αυτη τη στιγμη...

@elthis

Ναι Ηλια, περασα κι εγω απο αυτο το σταδιο πολλες φορες στο παρελθον. Πλεον κουραστηκα και για πρωτη φορα (μετα και το S2) δε μου χρειαζεται σε ανδροειδες custom rom για να ειναι χρηστικη η συσκευη μου σε καθημερινο επιπεδο.

Παντως, περα ολων των αλλων καλων που εχει αυτη η συσκευη, ειναι και το μοναδικο γεγονος να αντεχει η μπαταρια μεχρι το βραδυ σε ενα κινητο μου τηλεφωνο. Πραγματικα αυτο ειναι ενα απο τα σημαντικοτερα ατου της...

Παιδια να αλλάξω μόνο την μπαταρία(εικονιδιο) τις στοκ γινεται...και αν ναι με πιο????

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6