Jump to content

Ειδήσεις

Avior
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE ( 5 Δεκ. 2004 , 15:43)

paidia rotas an exei h paideia?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος ( 5 Δεκ. 2004 , 15:37)

Έχεις παιδιά;

Ξέχασες τα ελληνικά σου εκεί στην ξενιτιά ή σε φάγανε τα greegglish;

Όλα καλά.

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εννούσα αν έχει παιδιά, όπως λέμε τέκνα, κουτσούβελα, απογόνους. Είχα βάλει τον τόνο στο ι (παιδία) πριν κάνω έντιτ.

mallon me fagane ta "greegglish"

esy ostoso pou nomizeis pos ta ksereis ola 8a eprepe na eisoun ligaki pio parathrhtikos prin biasteis na sxoliaseis :

Τελευταία τροποποίηση από τον Φίλιππος στις 5th December 2004, 13:47

:p

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Το link αφαιρέθηκε,sorry kukukali,αλλά επειδή είναι έτσι η πραγματικότητα δε σημαίνει ότι πρέπει να τη βλέπουν και ανήλικα παιδιά ή οποιοσδήποτε άλλος δε θα έπρεπε τυχαία,μέσα σε ένα forum. Νομίζω όποιος ενδιαφέρεται και θέλει να ενημερωθεί επί του θέματος μπορεί να το κάνει υπό τη δική του ευθύνη ;)

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nelly ( 5 Δεκ. 2004 , 18:48)

Το link αφαιρέθηκε,sorry kukukali,αλλά επειδή είναι έτσι η πραγματικότητα δε σημαίνει ότι πρέπει να τη βλέπουν και ανήλικα παιδιά ή οποιοσδήποτε άλλος δε θα έπρεπε τυχαία,μέσα σε ένα forum. Νομίζω όποιος ενδιαφέρεται και θέλει να ενημερωθεί επί του θέματος μπορεί να το κάνει υπό τη δική του ευθύνη ;)

Nομίζω ότι εθελοτυφλούμε...με την ίδια ευκολία που μπορεί να το δει εδώ μπορεί να το δει και μέσω του Google...απλά δεν θέλετε να φέρετε την ευθύνη!

Ι need a six month vacation, twice a year.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 5 Δεκ. 2004 , 19:41)

Nομίζω ότι εθελοτυφλούμε...με την ίδια ευκολία που μπορεί να το δει εδώ μπορεί να το δει και μέσω του Google...απλά δεν θέλετε να φέρετε την ευθύνη!

Αν το βρουν μέσω του Google σημαίνει ότι το έψαξαν από μόνοι τους,ενώ εδώ μπορεί απλά να πατάνε όποιο link βρεθεί μπροστά τους. Δε βλέπεις τη διαφορά;Λυπάμαι. Είναι σκληρές εικόνες και εμένα τουλάχιστον η συνείδησή μου και η ιδιότητά μου δε μου επιτρέπουν να το αφήσω. Thanx

Μα που ξέρεις, μπορεί,

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nelly ( 5 Δεκ. 2004 , 20:26)

Αν το βρουν μέσω του Google σημαίνει ότι το έψαξαν από μόνοι τους,ενώ εδώ μπορεί απλά να πατάνε όποιο link βρεθεί μπροστά τους. Δε βλέπεις τη διαφορά;Λυπάμαι. Είναι σκληρές εικόνες και εμένα τουλάχιστον η συνείδησή μου και η ιδιότητά μου δε μου επιτρέπουν να το αφήσω. Thanx

Το καταλαβαίνω Νέλι αλλά για να ξέρει να μπαίνει σε φόρα θα ξέρει και να ψάχνει...

Το γνωρίζω ότι είναι σκληρές εικόνες απλά δεν μου αρέσει η υπερβολή!

Ι need a six month vacation, twice a year.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 5 Δεκ. 2004 , 20:36)

Το καταλαβαίνω Νέλι αλλά για να ξέρει να μπαίνει σε φόρα θα ξέρει και να ψάχνει...

Το γνωρίζω ότι είναι σκληρές εικόνες απλά δεν μου αρέσει η υπερβολή!

(Γιατί δολοφόνησες το όνομά μου,τόσο πολύ με μίσησες επειδή έβγαλα το link; :worry: :p Γράφε το αγγλικά να σαι μέσα αν ξαναχρειαστεί)

Σεβαστή η γνώμη σου,αλλά άσε με να έχω ένα λόγο παραπάνω ως προς την ψυχολογία των παιδιών.

Για να μη χαλάμε άλλο το θέμα, αν θες κάτι άλλο plz pm ;)

Μα που ξέρεις, μπορεί,

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nelly ( 5 Δεκ. 2004 , 16:48)

Μπραβο....ωραια δικαιολογια.

Το να γραφονται του κοσμου οι μα....κιες σε διαφορα απιθανα θεματα που ανοιγονται (και ειναι παρα πολλα)ειναι αποδεκτο ,(γιατι πως αλλιως θα κανεις 10000 ποστ,και να εισαι ευτυχισμενος).

Εκει δεν επηρεαζεται η αισθητικη, μας πειραζει η πραγματικοτητα που βιωνεται απο αλλους ανθρωπους.

Και εκει υπαρχουν παιδια που βιωνουν μπροστα στα ματια τους το αιματοκυλισμα.

Οσο για τους ανηλικους ειναι λογικο το να εχουν αποψη σε οτιδηποτε,αλλα απο την αλλη να μην μπορουν να δουν εικονες που κατα την γνωμη μου δεν ειναι <υπερβολικες>.

Προς θεου να μην ανοιξουμε θεματα που θα τους κανουν εξαλλους....γιατι πως αλλιως θα ευνουχησουμε την σκεψη τους.

Και στο κατω κατω γιατι δεν αφηνουμε τους ανηλικους να κανουν τις επιλογες τους για το τι θα δουν και τι οχι.

Ενω εμεις οι μεγαλοι εχουμε το δικαιωμα της επιλογης για το τι θα δουν!

Ενταξει καταλαβα για μερικους το φορουμ ειναι σαν παιδικη χαρα.

Υ.Γ.Την ευαισθησια την αποκτας με την πραγματικοτητα και οχι με την αποστειρωση.

Έλεος ρε kukukali αφού είδες ότι πολλοί ενοχλήθηκαν από τις φωτογραφίες αυτές και η nelly απλά ανταποκρίθηκε σε αυτό το γεγονός, γιατί το κάνεις θέμα; :confused:

3 ατομα ειναι πολλα; :confused:

Και εν πασι περιπτωσι ενα link εβαλα δεν ειναι υποχρεωμενος κανενας να τις δει !

Υ.Γ Απλα οταν με <χαλαει> κατι το λεω. Case closed.http://pages.prodigy.net/rogerlori1/emoticons/19.gif

Αντιγράφω από άλλο forum και παραθέτω πηγή:

Στις ΗΠΑ:

79% πιστεύουν στην παρθενογένεση του Χριστού, ότι γεννήθηκε δηλαδή από την Μαρία χωρίς να γονιμοποιήσει τα ωάριά της φυσικός πατέρας.

82% πιστεύουν ότι ο Χριστός είναι ο Υιός του Θεού (92% πιστεύουν ότι ο Χριστός υπήρξε)

55% πιστεύουν πως η Βίβλος είναι ακριβής και πως όλα τα γεγονότα που περιγράφει, συνέβησαν.

52% πιστεύουν στη δευτέρα παρουσία (15% κατά τη διάρκεια της δικής τους ζωής)

45% πιστεύουν ότι η θεωρία της εξέλιξης του Δαρβίνου είναι μια καλά τεκμηριωμένη θεωρία.

[πηγή]

Αναρρωτιεμαι αν στην Ελλαδα θα υπηρχε καμμία διαφορά σε ανάλογη δημοσκόπηση. . . :whistle:
http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Δεν το βαζω σαν ειδηση ΣΟΚ βεβαια..απλα ειναι αρκετα...ενδιαφερον νομιζω :D

Σάλος για τη Θεία Γέννηση στο Μαντάμ Τισό

Προκαλεί η φάτνη με τον Μπέκαμ

Τη δυσφορία της Αγγλικανικής, Πρεσβυτεριανής και Καθολικής Εκκλησίας έχει προκαλέσει στη Βρετανία, η αναπαράσταση της Θείας Γέννησης στο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων, Μαντάμ Τισό. Αιτία, τα πρόσωπα που επιλέχθηκαν για να αναπαραστήσουν τη γέννηση του θεανθρώπου. Τον ρόλο του Ιωσήφ, ενσαρκώνει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και της Παρθένου Μαρίας, η σύζυγός του, Βικτόρια. Τους τρεις Μάγους, που φέρνουν τα δώρα στον νεογέννητο Χριστό, "υποδύονται" οι Τζορτζ Μπους, Τόνι Μπλερ και ο Δούκας του Εδιμβούργου . Εξίσου "βλάσφημο" βρήκαν οι θρησκευτικοί ηγέτες και το αιωρούμενο αγγελάκι που βρήκε "ανθρώπινη" υπόσταση στο πρόσωπο της Καϊλι Μινόγκ.

"Δεν είναι αστείο, είναι φθηνό"

" Το θέαμα δεν είναι κακόγουστο, αλλά φθηνό" δήλωσε εκπρόσωπος του Βατικανού τονίζοντας ότι δεν μπορεί προσωπικότητες από τη σύγχρονη ζωή να αναπαριστούν τη Θεία Γέννηση.

"Πόσο μάλλον, αν η ηθική κάποιων από αυτούς τους ανθρώπους είναι υπό αμφισβήτηση" πρόσθεσε.

" Κάθε γενιά συνηθίζει να ερμηνεύει με το δικό της τρόπο τη γέννηση του Χριστού…αυτή τη φορά όμως ξεπεράστηκαν τα όρια" τονίζει εκπρόσωπος της Αγγλικανικής Εκκλησίας.

Από την πλευρά της η Πρεσβυτεριανή Εκκλησία, καλεί τους υπεύθυνους του Μουσείου να αποσύρουν τη φάτνη το συντομότερο δυνατό.

Μετά το σάλο που έχει ξεσπάσει στη βρετανική κοινή γνώμη, αποστάσεις από το μουσείο Τισό πήραν οι πρωταγωνιστές της ιδιότυπης φάτνης, το ζεύγος Μπέκαμ.

Εκπρόσωπος τους, δήλωσε ότι το ζευγάρι δεν γνώριζε τα σχέδια του Μουσείου και αρνήθηκε να σχολιάσει περισσότερο το θέμα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα πρόσωπα που επιλέχθηκαν για να αναπαραστήσουν τον Ιωσήφ και τη Μαρία, αποφασίστηκαν μετά από ψηφοφορία , στην οποία πήραν μέρος επισκέπτες του μουσείου, τον περασμένο Οκτώβριο.

ΠΗΓΗ:ΕΡΤ

http://www.ert.gr/site/news/photos/img70x70/2004/12/fatni-Bush-Blair.jpg

http://www.ert.gr/site/news/photos/img70x70/2004/12/Fatni_BeckamVictoria.jpg<--- :lol: Φοβερη η Kylie

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Έχω κάτι ιδέες για το τι θα έκανα μπροστά στο ομοίωμα του Bush... :p

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Τι χαζά πράγματα είναι αυτά με τους Μπέκαμ? Δηλαδή το έχουν χάσει το μυαλό τους μερικοί άνθρωποι... Η εφημερίδα μάλιστα σήμερα έγγραφε ότι παλιότερα είχαν απεικονιστεί σε έναν πίνακα ως ινδικές θεότητες. Και ήθελαν μετά το γάμο τους να βγάλουν και δικό τους οικογενειακό οικόσημο. Δεν πάμε καλά....
...And yet I know the worst is still to come...

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

Λεμε πολλες φορες οτι ''αυτο μονο στην Ελλαδα συμβαινει''. Και ομως αυτη την φορα, οι....φιλοι μας οι Αμερικανοι ξεπερασαν καθε οριο. Μηνυσεις λοιπον κατεθεσε εναντιον του τηλεοπτικου καναλιου NBC, το.....Συμβουλιο γονεων κατα της τηλεορασης (ή καπως ετσι), γιατι μετεδωσε την Τελετη Εναρξης των Ολυμπιακων ΜΑΣ Αγωνων.

Μεσω της Ομοσπονδιακης Επιτροπης Επικοινωνιων (το δικο μας αντιστοιχο ΕΣΡ), αυτη η ομαδα δηλωνει οτι πολλες σκηνες της τελετης που μετεδωσε το καναλι, περιεχουν ασεμνες σκηνες, αναφερομενη στην....εγκυο με την κοιλια με το φως, στο νεαρο ζευγαρι που χαιρονταν τον ερωτας του πλατσουριζοντας, αλλα....και στον θεο Ερωτα που πετουσε κατα την διαρκεια της παρελασης.

Ετσι το NBC απειλειται τωρα να καταβαλλει προστιμο 500.000 δολλαριων!

Η πρωτη σκεψη που μας ερχεται στο μυαλο ειναι οτι........τωρα το θυμηθηκαν? μετα απο 4 μηνες? Φαινεται οτι η παγκοσμια κυκλοφορια του Dvd με τις τελετες ληξης και εναρξης η οποια ξεκινησε πριν λιγο καιρο, εδωσε ''πατημα'' για τις καταγγελιες αυτες.

Ο συντηρητισμος σε ολο του το μεγαλειο! Δηλαδη οι ανοητοι αυτοι ας το πουμε ανθρωποι για να μην προσβαλλουμε τα ζωα, θεωρουν σεμνα την βια, τα reality shows, το Baywatch και αλλα σαχλα σηριαλ και την Dr Routh παρεα με τα ομοιωματα ανδρικου μοριου, που προβαλονται καθε μερα στους τηλεοπτικους δεκτες τους!

Περαστικα τους.......

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikkosnet (14 Δεκ. 2004 , 09:58)

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

Λεμε πολλες φορες οτι ''αυτο μονο στην Ελλαδα συμβαινει''. Και ομως αυτη την φορα, οι....φιλοι μας οι Αμερικανοι ξεπερασαν καθε οριο. Μηνυσεις λοιπον κατεθεσε εναντιον του τηλεοπτικου καναλιου NBC, το.....Συμβουλιο γονεων κατα της τηλεορασης (ή καπως ετσι), γιατι μετεδωσε την Τελετη Εναρξης των Ολυμπιακων ΜΑΣ Αγωνων.

Μεσω της Ομοσπονδιακης Επιτροπης Επικοινωνιων (το δικο μας αντιστοιχο ΕΣΡ), αυτη η ομαδα δηλωνει οτι πολλες σκηνες της τελετης που μετεδωσε το καναλι, περιεχουν ασεμνες σκηνες, αναφερομενη στην....εγκυο με την κοιλια με το φως, στο νεαρο ζευγαρι που χαιρονταν τον ερωτας του πλατσουριζοντας, αλλα....και στον θεο Ερωτα που πετουσε κατα την διαρκεια της παρελασης.

Ετσι το NBC απειλειται τωρα να καταβαλλει προστιμο 500.000 δολλαριων!

Η πρωτη σκεψη που μας ερχεται στο μυαλο ειναι οτι........τωρα το θυμηθηκαν? μετα απο 4 μηνες? Φαινεται οτι η παγκοσμια κυκλοφορια του Dvd με τις τελετες ληξης και εναρξης η οποια ξεκινησε πριν λιγο καιρο, εδωσε ''πατημα'' για τις καταγγελιες αυτες.

Ο συντηρητισμος σε ολο του το μεγαλειο! Δηλαδη οι ανοητοι αυτοι ας το πουμε ανθρωποι για να μην προσβαλλουμε τα ζωα, θεωρουν σεμνα την βια, τα reality shows, το Baywatch και αλλα σαχλα σηριαλ και την Dr Routh παρεα με τα ομοιωματα ανδρικου μοριου, που προβαλονται καθε μερα στους τηλεοπτικους δεκτες τους!

Περαστικα τους.......

Είχα μιά υπόψία ότι δεν πάνε καλά αλλά τώρα σιγουρεύτηκα!!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!

Καλά έκαναν φυσικά! Δλδ εσείς το βρίσκετε σωστό να βλέπουν μικρά παιδάκια γυμνόστηθες γυναίκες και πλαστικούς φαλλούς στην τηλεόραση;

Η χαρά του δικηγόρου έχει γίνει η Αμερική με τις αγωγές που γίνονται για ψύλλου πήδημα...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος (14 Δεκ. 2004 , 11:57)

Καλά έκαναν φυσικά! Δλδ εσείς το βρίσκετε σωστό να βλέπουν μικρά παιδάκια γυμνόστηθες γυναίκες και πλαστικούς φαλλούς στην τηλεόραση;

Φιλιππε, μαλλον δεν διαβασες σωστα την ειδηση! Δεν ειπα εγω οτι ειναι σωστο να βλεπουν τετοιο θεαμα τα μικρα παιδια! Αλλα η τελετη τι το ασεμνο ειχε δηλαδη? Τους πειραζει πιο πολυ αυτο παρα οι γυμνοστηθες κλπ? ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikkosnet (14 Δεκ. 2004 , 11:13)

Φιλιππε, μαλλον δεν διαβασες σωστα την ειδηση! Δεν ειπα εγω οτι ειναι σωστο να βλεπουν τετοιο θεαμα τα μικρα παιδια! Αλλα η τελετη τι το ασεμνο ειχε δηλαδη? Τους πειραζει πιο πολυ αυτο παρα οι γυμνοστηθες κλπ? ;)

Το αρθρο που έγραψες είναι από ελληνικό ΜΜΕ που γράφει ό,τι θέλει· η μήνυση δεν έγινε μόνο για την έγγυο: « Dancers who wore gray body paint and gray bikini bottoms with prosthetic genitals were part of the surreal show, which also included a depiction of a pregnant woman whose belly glowed and other women in body paint who were topless.»...«Αccording to photographs on the Athens 2004 Web site, the ceremony also included statues of naked men...»

Το προηγούμενό μου μήνυμα βέβαια ήταν σαρκαστικό· δεν υπάρχει τπτ κακό στις γυμνόστηθες γυναίκες, ιδίως αν αναπαριστούν αρχαία έργα τέχνης, ούτε στους ανδρες με τους πλαστικούς φαλλούς... είναι γνωστός όμως ο πουριτανισμός των αμερικανών.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος (14 Δεκ. 2004 , 12:24)

«Αccording to photographs on the Athens 2004 Web site, the ceremony also included statues of naked men...»

Τα ιδια αγαλματα τα οποια φωτογραφιζουν οταν επισκεπτονται τα μουσεια μας δηλαδη. :wacko:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος (14 Δεκ. 2004 , 12:24)

Το προηγούμενό μου μήνυμα βέβαια ήταν σαρκαστικό· δεν υπάρχει τπτ κακό στις γυμνόστηθες γυναίκες, ιδίως αν αναπαριστούν αρχαία έργα τέχνης, ούτε στους ανδρες με τους πλαστικούς φαλλούς... είναι γνωστός όμως ο πουριτανισμός των αμερικανών.

Ακριβως ετσι! ;)

Τι να λέμε τώρα. Σε μία πολιτεία, δεν θυμάμαι ποια, αποφάσισαν να βάλουν ρούχα στα αγάλματα κάποιου δικαστικού μεγάρου για να μη θίγεται ο κόσμος!

Άντε να δώσουμε στους Γάλλους κάνα μαγιουδάκι να φορέσουν στην Αφροδίτη της Μήλου γιατι πώς κυκλοφορεί έτσι ξετσίπωτη;