Jump to content

Ειδήσεις

Avior
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mα forum είμαστε, και όχι δικαστήριο. Προσωπική άποψη είναι όπως και έγραψα παραπάνω. Χρειάζεσαι τεκμήρια για να αποδείξω οτι αυτή είναι η άποψή μου; :confused:

Όχι,χρειάζεσαι όμως τεκμήρια για να αποδείξεις πως η άποψή σου είναι βάσιμη.

Gmac,ας μην επεκταθούμε στον πόλεμο του Ιράκ.Δεν έχει σχέση με το θέμα μας.

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Gmac,ας μην επεκταθούμε στον πόλεμο του Ιράκ.Δεν έχει σχέση με το θέμα μας.

Συμφωνώ, δεν ήταν πρόθεσή μου να επεκταθώ στον πόλεμο του Ιράκ, δεν μπόρεσα όμως να αντισταθώ όταν είπες ότι δεν μπορώ να πω ότι ο Γιώργος W σκότωσε κάποιον για να γίνει Πρόεδρος :)

συμφωνω φιλε μου και δεν προκειται να συνεχιστει απο μενα αλλο ομως εδω δεν ειναι δικαστηριο για να βγαζουμε και αποδειξεις στον denior,σωστα?δεν νομιζω οτι ειμαι λαθος.και ξερει ο denior οτι τον συμπαθω πολυ:)

Λίγη σημασία έχει αν εδώ είναι δικαστήριο ή όχι... Δεν είναι το παρόν θέμα κατάλληλο για να συζητηθεί αυτό. Η - φιλική - διαφωνίας σας μπορεί να λυθεί κάλλιστα μέσω PM...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Δε κατάλαβα ρε συ DENIOR. Κάνεις λες και θέλεις πάντα να αποδεικνύεις την ερμηνία του nick σου (αρνητής). Απλά γράφεις για να γράψεις την πάντα αντίθετη άποψή σου σε οτιδήποτε. Προς θεού, καλοπροαίρετα το λέω αυτό, μη με παρεξηγήσεις και αρχίσουμε πάλι τα περι συκοφαντίας.

Στο θέμα μας τώρα, οι εικασίες μου και γενικά οι εικασίες απο πότε θέλουν αποδείξεις; Αν υπήρχαν αποδείξεις για τις εικασίες, τότε δεν θα λεγόταν εικασίες αλλα γεγονότα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λίγη σημασία έχει αν εδώ είναι δικαστήριο ή όχι... Δεν είναι το παρόν θέμα κατάλληλο για να συζητηθεί αυτό. Η - φιλική - διαφωνίας σας μπορεί να λυθεί κάλλιστα μέσω PM...

πολυ ωραια,αφου παει ετσι το θεμα σβηνω το μηνυμα μου μιας κι εχει ξεφυγει η συζητηση και βλεπω οτι στο τελος θα μπλεξω οτι το ξεκινησα κι εγω:mad:και βλεπω οτι σε μενα την λες mr veco.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

πολυ ωραια,αφου παει ετσι το θεμα σβηνω το μηνυμα μου μιας κι εχει ξεφυγει η συζητηση και βλεπω οτι στο τελος θα μπλεξω οτι το ξεκινησα κι εγω:mad:και βλεπω οτι σε μενα την λες mr veco.

Όχι φίλε μου δεν την «λέω» σε κανένα προσωπικά, καθώς δεν είμαι αρμόδιος για να την «λέω». Απλά μία φίλικη παραίνεση ήταν, προτού χρειαστεί να επέμβουν οι αρμόδιοι...

Όχι φίλε μου δεν την «λέω» σε κανένα προσωπικά, καθώς δεν είμαι αρμόδιος για να την «λέω». Απλά μία φίλικη παραίνεση ήταν, προτού χρειαστεί να επέμβουν οι αρμόδιοι...

συμφωνω κι εχεις και δικιο μα γι αυτο εγραψε κι εγω στο μηνυμα που εσβησα οτι να σταματησει εδω η off topic συζητηση:) το Mr δεν το ειπα ειρωνικα εννοειται:)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Για όλα φταίει ο (Mr) VeCo ! Βρήκα και μια παιδική του photo από τις ανέμελες δραστηριότητές του .... http://bokertov.typepad.com/photos/uncategorized/pal_militant_carries_homemade_rocket_1.jpg

Πρέπει να μας πει τώρα, που ήταν το πρωινό που έγινε η επίθεση στη Πρεσβεία... (?):ninja:

*Το (Mr) , εγώ το λέω ειρωνικά...:p

Ωπ! Που την βρήκες αυτή; Νόμιζα πως είχα κάψει όλα τα αντίτυπα για να μην μπορούν να με ενοχοποιήσουν... Άσε που τους είπα να με βγάλουν προφιλ, «γράφω» καλύτερα...

Εγώ πάντως το πρωΐ της επίθεσης κοιμόμανε, δεν ξέρω τίποτα...:whistle: :innocent:

Υ.Γ.

Μένω και κοντά στην πρεσβεία... :devil:

Για όλα φταίει ο (Mr) VeCo ! Βρήκα και μια παιδική του photo από τις ανέμελες δραστηριότητές του .... http://bokertov.typepad.com/photos/uncategorized/pal_militant_carries_homemade_rocket_1.jpg

Πρέπει να μας πει τώρα, που ήταν το πρωινό που έγινε η επίθεση στη Πρεσβεία... (?):ninja:

*Το (Mr) , εγώ το λέω ειρωνικά...:p

μεσα στην σακουλα ακομη το βλημα τστστσ απο την χαρα του ουτε αυτο δεν προλαβε να βγαλει:p

Και κάτι άλλο που ενισχύει την άποψή μου (εικασία είπαμε :)): Οι Αμερικανοί (όχι οι πρέσβης ντε! :p) γιατί δεν δώσαν ολόκληρα τα βίντεο στην αστυνομία; Φυσικά πολλοί θα μιλίσουν περι απορρήτων δεδομένων κλπ, αλλά επιτρέψτε μου να έχω τις αμφιβολίες μου...Εικάζω οτι κάτι μας κρύβουν.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Και κάτι άλλο που ενισχύει την άποψή μου (εικασία είπαμε :)): Οι Αμερικανοί (όχι οι πρέσβης ντε! :p) γιατί δεν δώσαν ολόκληρα τα βίντεο στην αστυνομία; Φυσικά πολλοί θα μιλίσουν περι απορρήτων δεδομένων κλπ, αλλά επιτρέψτε μου να έχω τις αμφιβολίες μου...Εικάζω οτι κάτι μας κρύβουν.

An ta video exoun skines kai apo tous xwrous tis presveias, logiko einai na min ta dinoun oloklira :)

Ενα περιεργο πραγμα ομως εε;; πως ξεχαστηκαν απ'τη μια μερα στην αλλη οι Λουφαδοροι...

Μονο στην ελλαδα συμβαινουν αυτα!! :mad:

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Ενα περιεργο πραγμα ομως εε;; πως ξεχαστηκαν απ'τη μια μερα στην αλλη οι Λουφαδοροι...

Μονο στην ελλαδα συμβαινουν αυτα!! :mad:

χαχααχχααχαχχαχααχχαχαχααχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχααχαχχαχααχαχαχχααχχαχαχααχχαχααχαχαχχαχαχα:lol: :lol: :lol: :lol:

(πιστευω να ξερεις γιατι γελασα)

Δε κατάλαβα ρε συ DENIOR. Κάνεις λες και θέλεις πάντα να αποδεικνύεις την ερμηνία του nick σου (αρνητής). Απλά γράφεις για να γράψεις την πάντα αντίθετη άποψή σου σε οτιδήποτε. Προς θεού, καλοπροαίρετα το λέω αυτό, μη με παρεξηγήσεις και αρχίσουμε πάλι τα περι συκοφαντίας.

Στο θέμα μας τώρα, οι εικασίες μου και γενικά οι εικασίες απο πότε θέλουν αποδείξεις; Αν υπήρχαν αποδείξεις για τις εικασίες, τότε δεν θα λεγόταν εικασίες αλλα γεγονότα.

Κάνεις λάθος.

Δεν έχω αντίθετη άποψη σε όλα όσα γράφονται στο ΦΟΡΟΥΜ,παρά μόνο με ορισμένες απόψεις.

Θεωρώ εποικοδομικότερη μία συζήτηση όπου δε θα παραθέτονται εικασίες,αλλά έγκυρα επιχειρήματα και τεκμηριωμένες απόψεις.

Δεν μπορώ να εκθέσω τον προβληματισμό μου δηλαδή; Μα για ορισμένα θέματα όπως και το συγκεκριμένο δεν είναι δυνατόν για κανέναν να έχει αποδείξεις. Μπορεί να εικάζει μόνον, αυτό και κάνω στην προκειμένη περίπτωση.

Δηλαδή αν πιάσουμε μια συζήτηση φιλοσοφικού χαρακτήρα που δεν μπορεί κανείς να έχει χειροπιαστές αποδείξεις για την άποψή του (π.χ. υπάρχει/δεν υπάρχει Θεός), τι συζήτηση θα είναι τότε, αν εσύ μιλώντας συνεχώς κυνικά ζητάς αποδείξεις και τεκμήρια;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν μπορώ να εκθέσω τον προβληματισμό μου δηλαδή; Μα για ορισμένα θέματα όπως και το συγκεκριμένο δεν είναι δυνατόν για κανέναν να έχει αποδείξεις. Μπορεί να εικάζει μόνον, αυτό και κάνω στην προκειμένη περίπτωση.

Δηλαδή αν πιάσουμε μια συζήτηση φιλοσοφικού χαρακτήρα που δεν μπορεί κανείς να έχει χειροπιαστές αποδείξεις για την άποψή του (π.χ. υπάρχει/δεν υπάρχει Θεός), τι συζήτηση θα είναι τότε, αν εσύ μιλώντας συνεχώς κυνικά ζητάς αποδείξεις και τεκμήρια;

Είπα πως δεν έχεις το δικαίωμα να δυσφημείς συγκεκριμένα πρόσωπα.

Εξυπακούεται πως μπορείς να εκθέτεις προβληματισμούς,απόψεις και γνώμες.

Απλά,όταν δεν χρησιμοποιείς επιχειρήματα ή τεκμήρια (δε σε υποχρεώνει κανείς),έχω κι εγώ το δικαίωμα να διαφωνήσω με αυτά που γράφεις,λέγοντας πως είναι αβάσιμα.

Ποιό συγκεκριμένο πρόσωπο δυσφήμησα; :confused:

Και φυσικά έχεις το δικαίωμα να διαφωνήσεις, για να γίνει συζήτηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποιό συγκεκριμένο πρόσωπο δυσφήμησα; :confused:

Και φυσικά έχεις το δικαίωμα να διαφωνήσεις, για να γίνει συζήτηση.

Νόμιζα πως αναφερόσουν στον πρέσβη των Η.Π.Α, χρησιμοποιώντας τη φράση «Οι Αμερικάνοι».

Μένω κατάπληκτος.. Με ποιά λογική βρε DENIOR το σκέφτηκες αυτό; Μου φαίνεται έβγαλες πολύ βιαστικό συμπέρασμα! :wink:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μένω κατάπληκτος.. Με ποιά λογική βρε DENIOR το σκέφτηκες αυτό; Μου φαίνεται έβγαλες πολύ βιαστικό συμπέρασμα! :wink:

Ναι,εκεί πήγε αμέσως αμέσως το μυαλό μου.

Θεώρησα δηλαδή ότι εννοούσες πως ο πρέσβης γνώριζε για την επίθεση,έχοντας δώσει το πράσινο φως.

Τέλος πάντων.

Ας μείνουμε στο γεγονός ότι διαφωνώ με την άποψή σου :D .

Δεν έχουν καμία απολύτώς σχέση τα δύο γεγονότα.

Επίσης,ο πόλεμος του Ιράκ έγινε από τους Αμερικάνους,ενώ η τρομοκρατική αυτή επίθεση όχι.

Εκτός κι αν μπορείς να αποδείξεις το αντίθετο,χωρίς να αναλωθείς σε αβάσιμες θεωρίες συνωμοσίας.

Εσύ δηλαδή που το ξέρεις οτι οποσδίποτε δεν ήταν αμερικανοί; Έπιασες τους δράστες και γνωρίζεις την εθνικότητά τους η ήσουν εσύ ενας εξ'αυτών;:wacko:

Άρα, προτείνω να αφήσεις τις θεωρίες συνωμοσίας.;)

Εσύ δηλαδή που το ξέρεις οτι οποσδίποτε δεν ήταν αμερικανοί; Έπιασες τους δράστες και γνωρίζεις την εθνικότητά τους η ήσουν εσύ ενας εξ'αυτών;:wacko:

Άρα, προτείνω να αφήσεις τις θεωρίες συνωμοσίας.;)

Θεωρίες συνωμοσίας δε μηχανεύομαι εγώ,αλλά όσοι υποστηρίζουν πως οι Αμερικανικές υπηρεσίες πραγματοποιήσαν το χτύπημα στην πρεσβεία.

Εκείνη αμφισβητούν τα λεγόμενα της Ελληνικής Αστυνομίας και της ελληνικής κυβέρνησης,οι οποίοι κάνουν λόγο για επίθεση τρομοκρατικής οργάνωσης.

Θεωρίες συνωμοσίας δε μηχανεύομαι εγώ,αλλά όσοι υποστηρίζουν πως οι Αμερικανικές υπηρεσίες πραγματοποιήσαν το χτύπημα στην πρεσβεία.

Εκείνη αμφισβητούν τα λεγόμενα της Ελληνικής Αστυνομίας και της ελληνικής κυβέρνησης,οι οποίοι κάνουν λόγο για επίθεση τρομοκρατικής οργάνωσης.

δηλαδη τι θεωρεις απιθανο....εχουμε δει τοσα και τοσα μια ρουκετα σε αμερικανικη πρεσβεια μας φωτισε

Άκουσε φίλε μου. Μπήκες και εσύ στο ίδιο τρυπάκι με αυτούς που προανέφερες. Θεωρίες συνομωσίας διχως αποδείξεις. Απλά για να κάνουν τους καλούς στους Αμερικανούς.

Τους αμερικανούς που με το βρωμερό παρελθόν τους εύκολα μπορώ να πιστέψω πως εσχεμένα κάνουν τέτοιες κινήσεις ώστε να έχουν το άλλωθι για καταπιεστικές κινήσεις στο μέλλον. Ακόμη και Έλληνες να είναι οι δράστες, τίποτα δεν μου λέει πως δεν συνεργάστηκαν με τους αμερικανούς. Είναι τόσο βρωμερή η πολιτική την σήμερον ημέρα, που δεν τους εμπιστεύομαι στο ελλάχιστο.