Jump to content

Ειδήσεις


Avior
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία

03/05/2008

 

Ταλαιπωρία και εκνευρισμός στο "Ελευθέριος Βενιζέλος"

Παραμένουν και σήμερα Σάββατο τα προβλήματα στα δρομολόγια των "Ολυμπιακών Αερογραμμών" με τα ελικοφόρα.

 

Ολόκληρη η είδηση

 

 

Εμενα αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι που οι εργαζόμενοι στην εταιρία (στη συγκεκριμένη περίπτωση οι πιλότοι) βάζουν οι ίδιοι τα τελευταία καρφιά στο φέρετρο της Ολυμπιακής...

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κατάργηση της υποχρεωτικής στράτευσης στην Αλβανία - Οδηγεί στην ίδρυση επαγγελματικού στρατού ή μίας (ακόμη) στρατοκρατούμενης χώρας;

 

Άλλος ένας εχθρός του ένδοξου Έθνους μας - ξέρετε από αυτούς που κάνουν αυτά τα απαίσια σχέδια να κατεβάσουν τα δισεκατομμύρια στρατιωτών τους και να τα βάλουν με τους ΕΛ- κατάργησε την υποχρεωτική στράτευση. Η Αλβανία λοιπόν, μετά την Βουλγαρία και την ΠΓΔΜ αποφάσισε να καταργήσει την υποχρεωτική στράτευση.

 

Πλέον οι Αλβανοί πολίτες θα μπορούν να επιλέξουν ελεύθερα αν θέλουν να υπηρετήσουν με αυτόν τον τρόπο την πατρίδα τους, όπως κάνουν και εκατομμύρια πολίτες άλλων χωρών του κόσμου. Βλέπετε στην γειτονική χώρα μέχρι και καταλήψεις πανεπιστημίων έγιναν για το εν λόγω θέμα. Έτσι, μετά από πολλές σκέψεις οι πολιτικοί αποφάσισαν ότι μιας και αναμένεται να μπουν στο ΝΑΤΟ αργά ή γρήγορα, δεν χρειάζεται να ξοδεύουν το… 1.5% (μη το συγκρίνετε με το δικό μας) του ΑΕΠ σε στρατιωτικες δαπάνες.

 

συνέχεια...

 

εδώ και καιρό έχει δρομολογηθεί αυτό. Η Αλβανία δεν έχει λεφτά πλέον για ένοπλες δυνάμεις, αλλά κυρίως, δεν έχει έχθρό απέναντι στον οποίον θα της χρησίμευαν. Το έχουν καταλάβει πλέον και ακόμα και αυτοί κοιτάνε πιο σοβαρά προβλήματα.

 

Έτσι όπως πάει το πράγμα, τα μόνα όπλα, άρματα και αεροσκάφη που θα κρατήσει, θα είναι όσα χρειάζεται για διεθνείς ειρηνευτικές αποστολές.

Link to comment
Share on other sites

Οδηγός λεωφορείου νεκρός σε καταδίωξη δραπέτη στη Θεσσαλονίκη

 

Ένας οδηγός λεωφορείου του ΟΑΣΘ έπεσε το Σάββατο νεκρός από τα πυρά ενός νεαρού, ο οποίος είχε αποδράσει από περιπολικό και προσπάθησε να διαφύγει χρησιμοποιώντας το λεωφορείο και τρία ακόμα αυτοκίνητα. Τελικά συνελήφθη, λίγη ώρα αφότου προσπάθησε να πάρει όμηρο έναν άνδρα.

 

Όπως μετέδωσε η ΝΕΤ, ο νεαρός άνδρας, που φέρεται να είναι και χρήστης ναρκωτικών, συνελήφθη ως ύποπτος για κλοπή πορτοφολιού στον Αγιο Αθανάσιο και επιβιβάστηκε σε περιπολικό για τη μεταγωγή του στο ΑΤ Σίνδου.

 

Ενώ το όχημα εκινείτο στην Εθνική Οδό, ο δράστης απέσπασε το όπλο ενός αστυνομικού, βγήκε στο δρόμο και μπήκε σε ένα ΙΧ Hyundai. Σε μικρή απόσταση το όχημα τράκαρε, οπότε επιβιβάστηκε σε άλλο αυτοκίνητο, ακινητοποιώντας το υπό την απειλή όπλου, πριν τελικά μπει σε λεωφορείο της γραμμής 53.

 

'Οταν αντιλήφθηκε ότι τον καταδίωκαν, πυροβόλησε τον οδηγό σχεδόν εξ επαφής.

 

Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε τρίτο αυτοκίνητο, το οποίο όμως εγκατέλειψε στο Νέο Κορελιό και συνέχισε πεζή. Μπήκε σε αυλή, όπου επιχείρησε να πάρει όμηρο έναν άνδρα, τελικά όμως συνελήφθη σε επέμβαση της αστυνομίας, κατά την οποία φέρεται να τραυματίστηκε.

 

Σύμφωνα με τη ΝΕΤ, οι δύο αστυνομικοί του περιπολικού και δύο προϊστάμενοί τους τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, ενώ αναμένεται να διαταχθεί και ΕΔΕ.

 

Πηγή: in.gr

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158
Link to comment
Share on other sites

Συγγνώμη αλλά εδώ υπήρξε σωρεία εγκληματικών λαθών από τους αστυνομικούς.

Ο δράστης μπήκε στο πίσω κάθισμα του περιπολικού, χωρίς ο ένας αστυνομικός να καθίσει μαζί του, το οποίο γίνεται συνήθως για ευνόητους λόγους.

Και οι δύο αστυνομικοί κάθισαν στα μπροστινά καθίσματα. Επίσης δεν του τοποθετήθηκαν χειροπέδες.

Επιπλέον, το περίστροφο είχε τοποθετηθεί - σχεδόν επιδεικτικά - σε περίοπτη θέση, από την οποία το άρπαξε ο δράστης και διέφυγε.

 

Και μετά από όλα αυτά ...απλά τέθηκαν σε διαθεσιμότητα... :X

Συγγνώμη, αλλά για μένα αξίζει να αποταχθούν από το Σώμα και να διωχθούν ποινικά... ;)

 

Τι άλλο να πει κανείς. Κρίμα στον άνθρωπο που πέθανε τσάμπα και βερεσέ. :(

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...
Link to comment
Share on other sites

2 χρόνια στην σχολή αστυφυλάκων τα μπατσόνια τι ακριβώς μαθαίνουν να κάνουν; Να συμπληρώνουν μπλοκάκια κλήσεων;

 

ΕΛΕΟΣ!

Link to comment
Share on other sites

ΓΤΠ καβαλα η αστυνομία, ακόμα μια φορα. Και συμφωνώ με το φίλο ότι πρέπει να διωχθούν ποινικά, για παράβαση καθήκοντος κτλ. Δεν ξέρω ποια είναι η κατάσταση νομικά, αλλα δε μπορεί να σκοτώνεται κόσμος και να πέφτεις στα μαλακα.
Link to comment
Share on other sites

http://www.e-tipos.com/newsitem?id=28986

 

Για ανυποταξία κατηγορείται ο Κώστας Αϊβαλιώτης

 

Και επισήμως κατηγορούμενος για ανυποταξία είναι από σήμερα ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Κώστας Αϊβαλιώτης μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η Στρατολογία στον εισαγγελεά του Στρατοδικείου ΑΘηνών.

 

Οι στρατιωτικές αρχές είχαν ζητήσει γραπτές εξηγήσεις εδώ και 20 ημέρες από τον βουλευτή για την κακή χρήση της αναβολής που είχε πάρει. Μέχρι σήμερα που έληγε η προθεσμία δεν είχαν λάβει απάντηση.

 

Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει θέμα απώλειας της βουλευτικής έδρας γιατί δεν υπάρχει ασυμβίβαστο μεταξύ της ιδιότητας του στρατιώτη και του βουλευτή.

 

btw, τελικά θα πάει 45 ημέρες λόγω ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης :rolleyes:

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg
Link to comment
Share on other sites

Αυτοί οι εθνικιστές του ΛΑ.Ο.Σ. είναι έτοιμοι να πάρουνε την Πόλη όπως λένε! Άσχετος αν δεν έχουν πάει στρατό ποτέ, μερικοί από αυτούς (ή για να πούμε την αλήθεια όσοι δεν κατάφεραν να μην γνωστοποιηθεί αυτό και γίνουν ρεζίλη).

 

Άλλά μήπως πάνε δεν πάνε στρατό πια η διαφορά; Οι Εθνικιστές αρέσκονται να ανεβάζουν τους τόνους στα εθνικά θέματα και όταν τα πράγματα ζορίσουν την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια!

 

Μήπως και να πάει στρατό αυτός ο Αιβαλίώτης, σε περίπτωση πολέμου θα πάει να πολεμήσει; ¨Όχι βέβαια! Τόσα κορόιδα όλοι εμείς είμαστε! Θα πάμε εμείς και οι εθνικιστές θα μας στηρίζουν από την πρώτη γραμμή του μετώπου… Στο Παρίσι , Το Λονδίνο, Την Ουάσιγκτον και άλλα ηρωικά μέρη όσων θα πάρουν πρώτοι το αεροπλάνο σε περίπτωση πόλεμου και θα φύγουν από την Ελλάδα…!!!

 

Και γιατί να μην το κάνουν άλλωστε; Πάντα θα υπάρχουν κορόιδα να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά που τους αρέσει να τα βάζουν οι εθνικιστές!

.
Link to comment
Share on other sites

Πολλές οι απορίες (κυρίως για το μέγεθος της ανικανότητας των αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη), αλλά υπάρχει μια που θα ήθελα εγώ να εστιάσω:

 

Διαβάζω από την απολογία των μπάτσων:

 

Ενώπιον του εισαγγελέα δήλωσαν πως υποτίμησαν το δράστη διότι τον γνώριζαν από προηγούμενες συλλήψεις.

 

«Ξέραμε τον δράστη, ήταν τοξικομανής της γειτονιάς. Τον πιάναμε 10 φορές το μήνα για μικροκλοπές. Δεν μας είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα, πάντα όταν τον συλλαμβάναμε ήταν σε σύνδρομο στέρησης. Ποτέ δεν σκεφτήκαμε ότι θα φύγει» ανέφεραν, σύμφωνα με τη ΝΕΤ.

 

Αν το πιανανε 10 φορές το μήνα γιατί ήταν έξω????? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ????

_____________________________________________

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Link to comment
Share on other sites

Εγω εχω τρεις αλλες!!

 

1) Ειναι ολοι οι μπατσοι ηλιθιοι η μονο αυτοι που κατα καιρους βγαινουν στα καναλια απο τις π@π@ριες που κανουν???

 

2) Εκτος απο το να τους μαθαινουν να συμπληρωνουν το μπλοκακι με τις κλησεις για εξωτικες ταχυτητες των 110χλμ/ωρα με οριο τα 90χλμ/ωρα δεν τους μαθαινουν τα στοιχειωδη πραγματα για την μεταφορα ενος κρατουμενου??

 

3) Μονο στους συγκεκριμενους οδηγους απο το προηγουμενο ερωτημα μπορουν και πουλανε μαγκια και τσαμπουκα?? Στον κρατουμενο που τους πηρε το οπλο μεσα απο τα χερια τους δεν μπορεσαν να πουλησουν την ιδια τρελα?? Εκει εφτασε το σκ*το στην καλτσα??

Link to comment
Share on other sites

Επίσης παρόμοια γεγονότα (μικροκλοπές) έχουμε και στην περιοχή μου. Υπάρχει ένας πολύ γνωστός τύπος που γυρίζει και κλέβει κινητά και όχι μόνο από περαστικούς αλλά και από μόνιμους κατοίκους. Η αστυνομία τον ξέρει πάρα μα πάρα πολύ καλά και σε ερώτησή μου για ποιον λόγο κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος μου λένε και εμείς τί θέλεις να κάνουμε???

 

ΔΗΛΑΔΗ περιμένουν ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ πρώτα για να τον πιάσουν? Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος, το αστυνομικό τμήμα της περιοχής απέχει από το "στέκι" του μόνο 20 μέτρα και ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

Μέλος της θεατρικής

ομάδας Όχι Παίζουμε

 

"Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν"

Link to comment
Share on other sites

 

«Ξέραμε τον δράστη, ήταν τοξικομανής της γειτονιάς. Τον πιάναμε 10 φορές το μήνα για μικροκλοπές. Δεν μας είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα, πάντα όταν τον συλλαμβάναμε ήταν σε σύνδρομο στέρησης. Ποτέ δεν σκεφτήκαμε ότι θα φύγει» ανέφεραν, σύμφωνα με τη ΝΕΤ.

 

 

Έλα ντε. Που να τους πάει στο μυαλό ότι ο τοξικομανής μπορεί να είναι επικίνδυνος :wacko:

 

Τώρα διαβάζω ότι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί είναι πλημεληματικού χαρακτήρα, λες και δε μιλάμε για πράξεις που οδήγησαν από (εγκληματική) αμέλεια στο θάνατο ενός ανθρώπου ...

Link to comment
Share on other sites

για αυτο αγαπητε μεριμνησε το συνδικατο αστυφυλακων που θα τους δικασουν για πλημελλημα...ακουσα και τις δηλωσεις του προεδρου του "ειμαστε λιγοι για εναμισι εκατομυριο μπλα μπλα μπλα" αντι να το βουλωσει και να μην πει τπτ..δεν ηταν 20 ατομα κρατουμενοι ηταν ενας ναρκομανης μονος στο πισω καθισμα περιπολικου και οι μπουληδες μπροστα αφησαν στη θηκη με τα τσιγαρα και το περιστροφο ουτε χειροπεδες ουτε τιποτα "ωχ ρε αδερφε!" οι κακομοιριδες..ρε τα βλασταρια μας! στο τελος θα βγει και καμια μανα και πατερας των αστυνομικων να λενε " δεν ηξεραν τα παιδια μας τι φταινε αυτα?τους υποσχεθηκαν θεση στο δημοσιο για 1000 το μηνα και τι να εκαναν δεχτηκαν" οπως εγινε και με το φανταρο που εφυγε ο αλλος με το χαμερ και κοιμοταν στη σκοπια :lol: αλλο φρουτο και εκεινο...ο συγχρονος νεοελληνας ειναι μπουλης τελεια και παυλα...

 

ΥΓ. εαν γινει αυτο που ανεφερα θα παω στη βουλη μπροστα και σκιζω το διαβατηριο μου διαγραφομαι απο τα ληξιαρχεια ως ελληνας :X

Link to comment
Share on other sites

για αυτο αγαπητε μεριμνησε το συνδικατο αστυφυλακων που θα τους δικασουν για πλημελλημα...ακουσα και τις δηλωσεις του προεδρου του "ειμαστε λιγοι για εναμισι εκατομυριο μπλα μπλα μπλα"

 

Λες και το ότι δεν τους κόβει να περάσουν χειροπέδες στον κρατούμενο (ή ακόμα χειρότερα, δεν τους νοιάζει) έχει σχέση με το αν είναι πολλοί ή λίγοι.

 

Ας μας εξηγήσει ο συνδικαλιστής πρόεδρος πως αν προσλάβουν κι άλλους αστυφύλακες θα αυξηθεί το IQ των υπαρχόντων ...

 

:down:

Link to comment
Share on other sites

Δεν το πιστεύω, κι άλλη είδηση που αφορά φιάσκο της αστυνομίας :wacko:

 

Μοιραία καταδίωξη

Τραγικό τέλος είχε η καταδίωξη λαθρομεταναστών από αστυνομικούς, έξω από την Αλεξανδρούπολη, όταν 15χρονος οδηγός μοτοσικλέτας παρασύρθηκε από αυτοκίνητο δουλεμπόρων και έχασε τη ζωή του.

 

πηγή: news.ert.gr

η είδηση αναλυτικά...

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...
Link to comment
Share on other sites

Οι αστυνομικοί τελικά είναι μόνο για να χτυπάνε τους φοιτητές. Μόνο αυτό καταφέρνουν χωρίς λάθη.

...και συνταξιούχους επίσης... ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...
Link to comment
Share on other sites

1.δεν χτυπησε τον νεαρο το περιπολικο αλλα το καταδιωκομενο οχημα

2.τελικα τους πιασανε?

3.ποιος τους ματιαξε καλεεεε?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*
Link to comment
Share on other sites

Για να μην κατηγορούμε για όλα τα μπατσονια, δεν ξέρουμε αν στο συγκεκριμένο περιστατικό έκαναν κάτι λάθος. Το μονο που ξέρουμε είναι ότι καταδίωκαν τους "δουλεμπορους".

 

PS: Οι 15χρονοι από ποτε επιτρέπεται να οδηγούν μοτοσυκλέτα; Στα 16 βγάζεις δίπλωμα για 50cc.

Link to comment
Share on other sites

Όντως κάτι συμβαίνει εκεί στην Ελ.ΑΣ... :mad:

Η ίδια είδηση και από το in.gr -> εδώ...

 

@gmac: έχεις δίκιο, για να πω την αλήθεια αυτό ήταν το πρώτο που πέρασε από το μυαλό μου όταν είδα την είδηση στη ΝΕΤ...

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...
Link to comment
Share on other sites

Τι ακριβώς έκαναν λάθος οι μπάτσοι και μιλάτε για φιάσκο;
Link to comment
Share on other sites

Δεν έπρεπε να αφήσουν τα οχήματα να μπουν στην Αλεξανδρούπολη.

 

Σε αντίθεση με έναν αυτοκινητόδρομο, οι δρόμοι μιας πόλης είναι προτιμότεροι για κάποιον που θέλει να διαφύγει. Στην προσπάθειά του να διαφύγει δε λογαριάζει τίποτα, και προφανώς ούτε το αν συγκρουστεί με το οποιοδήποτε όχημα ή πεζό.

 

Το θανάσιμο λάθος των αστυνομικών ήταν το ότι έθεσαν σε κίνδυνο τους κατοίκους της Αλεξανδρούπολης, με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να βρει το θάνατο. ;)

 

Το αν το παιδί κακώς είχε μηχανάκι δεν είναι και τόσο σχετικό, απλώς βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.

 

@gkr41: αν δε σου κάνει κόπο δες και αυτό το video.

Πιστεύω ότι είναι αρκούντως κατατοπιστικό. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...
Link to comment
Share on other sites

Το θανάσιμο λάθος ήταν του πιτσιρικά που καβάλησε το παπί χωρίς δίπλωμα, θέτοντας σε κίνδυνο από μόνος του τη ζωή του. Στη θέση των δουλεμπόρων που τον χτύπησαν, θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε οδηγός.

 

Δεν είπα πως οι αστυνομικοί έκαναν καλά τη δουλειά τους, αλλά η λέξη φιάσκο είναι υπερβολική για τη συγκεκριμένη περίπτωση imho.

Link to comment
Share on other sites

Πρωτάθλημα Γ Εθνικής! :lol:

Έκοψαν τα δοκάρια στην Ηλιούπολη!

 

Δεν θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Ηλιούπολης με τον Διαγόρα για την 28η αγωνιστική του νοτίου ομίλου του Πρωταθλήματος. Οι παίκτες των δύο ομάδων παρουσιάστηκαν κανονικά στο γήπεδο, αλλά τα δοκάρια στα δύο τέρματα ήταν κομμένα! :blink:

 

http://www.supersport.gr/soccer/cnational/default.asp?aid=149526

.
Link to comment
Share on other sites

Ένα μεγάλο μπράβο για μια ακόμη φορά στους ανθρώπους της Ηλιούπολης!:respect: Οι άνθρωποι είναι μπροστά από την εποχή τους!Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι υπάρχουν ακόμα δοκάρια στο σύγχρονο ποδόσφαιρο!Ποδόσφαιρο χωρίς περιορισμούς κύριοι! :lol:
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...