Jump to content

Ειδήσεις


Avior
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (19 Οκτ. 2004 , 11:45)

 

Μιλάμε για άθλιο δημοσιογράφο.:down:

 

Από 'κει και πέρα κανείς μας δε θα 'θελε φυσικά να πάθει κάτι τέτοιο...

 

 

Άθλιος γιατί; Επιδή δεν μασάει τα λόγια του; Δεν τον έχει επιλέξει τυχαία η Ελευθεροτυπία νομίζω...

Όλα καλά.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ πάντως πιστεύω ότι την επίθεση την έκαναν συμφέροντα αντίθετα με αυτά που είχε θίξει ο Συρίγος. Δεν μπορεί να είναι τόσο μ___ες να τον κάνουν και μάρτυρα κιόλας. Εσάς αν σας κυνήγαγε δημοσιογράφος για τυχόν... λαμογιές που έχετε κάνει, αν του την πέφτατε δεν θα ήταν σαν να παραδεχόσασταν την ενοχή σας; Βέβαια, αν είναι πολλά τα μέτωπα είναι δύσκολο μετά να βρεθεί από που έγινε η επίθεση...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

 

★ ★ ★ ★ ★ ★

Link to comment
Share on other sites

Και μιας και ειμαστε τεχνολογικο φορουμ . . .

 

Ήταν ένα απόγευμα σαν όλα τα άλλα και τίποτα δεν προμήνυε τη συγκλονιστική του εξέλιξη. Ο 20χρονος φοιτητής από το Όρεγκον γύρισε από το πανεπιστήμιο κι αφού έφαγε κάτι πρόχειρο άνοιξε την υπερσύγχρονη τηλεόραση του για να παρακολουθήσει, όπως πάντα, τα αγαπημένα του προγράμματα. Η μοίρα και η τεχνολογία, όμως, είχαν άλλα σχέδια γι’ αυτόν… Κάποια στιγμή χτύπησε το κουδούνι της πόρτας κι εκείνος ανυποψίαστος έτρεξε να ανοίξει χωρίς να φανταστεί, ότι έτσι ξαφνικά θα άλλαζε ο ρους της τηλεοπτικής του καθημερινότητας. Βλέπετε δεν ήταν κάποιος φίλος του που πέρασε να τον επισκεφθεί, αλλά μονάδες του στρατού, της αεροπορίας και της αστυνομίας, που είχαν έρθει να τον σώσουν, καθώς έλαβαν λανθασμένο σήμα SOS το οποίο εξέπεμπε ....ο τηλεοπτικός του δέκτης.

 

Κάποιο τεχνολογικό λάθος, όπως φαίνεται και η υπερσύγχρονη συσκευή του αντί να λειτουργεί ως όφειλε εξέπεμπε ένα έντονο σήμα κινδύνου το οποίο μέσω δορυφόρου έφτασε στην Αεροπορικό Κέντρο Διάσωσης στη Βιρτζίνια.

 

Η κινητοποίηση υπήρξε άμεση και στο σημείο από το οποίο ερχόταν το σήμα έσπευσαν δυνάμεις του στρατού της αεροπορίας και της τοπικής αστυνομίας. Όταν έφτασαν εκεί, όμως, έμειναν άφωνοι. Αντί να ανακαλύψουν κάποιο πεσμένο αεροσκάφος ή ένα ναυαγισμένο πλοιάριο αντίκρισαν ένα φοιτητικό διαμέρισμα κι έναν νεαρό, που έστεκε άναυδος από την έφοδό τους.

 

Για αποφυγή επανάληψης του ανείπωτου περιστατικού οι υπεύθυνοι των συνεργείων απαγόρεψαν στο νεαρό να ξαναχρησιμοποιήσει την "παραπλανητική" του τηλεόραση. Εκείνος αρνούμενος να την αποχωριστεί απευθύνθηκε στους υπεύθυνους της κατασκευάστριας εταιρίας, οι οποίοι όταν άκουσαν την προϊστορία της συσκευής δέχτηκαν δίχως άλλο να την αντικαταστήσουν ζητώντας χίλιες φορές συγγνώμη.

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg
Link to comment
Share on other sites

EEEEEETSI EEEEEEEEETSI to parhgoro einai h amesh kinhtopoihsh...gia ton pompo de 8a sxoliaso...
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (19 Οκτ. 2004 , 09:31)

 

Aν προβληματίστηκε ο καραγκιόζης να μην αφήνανε όλους τους "ξενους" να έρθουν εδώ (που τους φέραν δηλαδή) και να δημιουργήσουν φατρίες (μαζί με έλληνες δεν αντιλέγω!),πριν γίνουν όλα αυτά τα χαλια και ανοίξουν τα σύνορα είχαμε ποτε τέτοια προβλήματα στην ελλάδα ;ρε εγώ θυμάμαι κοιμόμουν με ανοιχτά παράθυρα!! και από τότε που ανοίξαν τα σύνορα έχει πάει η εγκληματικότητα στα ύψη!!!(βάλαvε) την sara και την mara μέσα χωρίς έλεγχο για να πάρουv ψήφους και τώρα κάνουμε πως προβληματιζόμαστε το τι φταίει; Aυτό που φταίει είναι που δεν πάμε στην βουλή να τους "λιτζαρουμε" όλους για την ζημια που μας έχουνε κάνει σε όλα τα επίπεδα.Νευρίασα τώρα :mad: και όταν πεις κάτι σου πετάνε ένα μην είσαι ρατσιστής και καθαρίσανε,δηλαδή τι θα γίνει θα γίνουνε οι ξένοι πιο πολλοί από τους έλληνες? ακόμα και καλοί να ήταν όλοι,εδώ δεν μπορούμε να θρέψουμετον εαυτό μας σαν χωρα και έχουμε γεμίσει με τόσους ξένους που στο τέλος θα φύγουμε εμείς!! τελικά έχουν βρει έναν καλο τρόπο να μας κατακτήσουν γιατί σε direct πόλεμο θα αντιδρούσαμε, ενώ τώρα με αυτό το (κολπάκι) μας περνούν την χωρα από τα χερια σιγά σιγά και δεν λέμε και τίποτα.σε λιγάκι θα είμαστε ξένη στην χωρα μας πάρτε το χαμπάρι παιδιά!! :!:

 

 

ELEOS

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι και εδώ ξεφεύγουμε πρός Αλβανία μεριά!! ΕΛΕΟΣ όχι και εδώ τα ίδια! Δεν αντέχω και εδώ μέσα τα ίδια περι Αλβανών και σημαίας και να ακούω και να διαβάζω όλους τους οπαδούς του Καρατζαφέρη!!
Link to comment
Share on other sites

δεν ξεφεύγουμε προς albania μεριά,για πες μου που είδες να αναφέρω αλβανούς? όχι τίποτα άλλο αλλα λες σε άλλο post οποιος έχει την μύγα μυγιάζεται :p μίλησα γενικά,τι νομίζετε ότι κάνουν οι τύποι που θέλουν να κάνουν ζημια σε κάποιον,τι πιο εύκολο από το να βρούν μαφιόζους εκ του εξωτερικού αγνωστους στην αστυνομία για να κάνουν την δουλειά τους?εκεί κολλάνε οι ξένοι Freak.Joannita όσο για το έλεος θα το ζητάς καλή μου εσύ αργότερα αλλα ποιος θα στο δώσει να δούμε.Aυτό το (έλεος) που τώρα εσύ δίνεις απλόχερα σε κάποιους να δεις αργότερα πως θα στο ανταποδώσουν.....δεν θα επεκταθώ άλλο αυτό πιστεύω ότι συμβαίνει αυτό λέω.παρασύρθηκα λιγάκι στο 2 σκέλος και επεκτάθηκα γιατί αυτό το θέμα έχει καταντήσει μάστιγα πια για την χωρα......
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (22 Οκτ. 2004 , 00:41)

 

δεν ξεφεύγουμε προς albania μεριά,για πες μου που είδες να αναφέρω αλβανούς? όχι τίποτα άλλο αλλα λες σε άλλο post οποιος έχει την μύγα μυγιάζεται :p μίλησα γενικά,τι νομίζετε ότι κάνουν οι τύποι που θέλουν να κάνουν ζημια σε κάποιον,τι πιο εύκολο από το να βρούν μαφιόζους εκ του εξωτερικού αγνωστους στην αστυνομία για να κάνουν την δουλειά τους?εκεί κολλάνε οι ξένοι Freak.όσο για το έλεος θα το ζητάς καλή μου εσύ αργότερα αλλα ποιος θα στο δώσει να δούμε...δεν θα επεκταθώ άλλο αυτό πιστεύω ότι συμβαίνει αυτό λέω.παρασύρθηκα λιγάκι στο 2 σκέλος και επεκτάθηκα γιατί αυτό το θέμα έχει καταντήσει μάστιγα πια για την χωρα......

 

 

φίλε arfi-gorgona μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάκτυλο μας. Οταν λές ότι μπήκαν ανεξέλεγκτα στην Ελλάδα σε ποιούς εναφέρεσαι αλήθεια?? Στούς Κινέζους??

Link to comment
Share on other sites

Σε όλους όσους μπήκαν Fanish είτε είναι ρουμάνοι είτε αλβανοί είτε κάθε καρυδιάς καρύδι..δεν το εστιάζω μονο εκεί το θέμα γιατί δεν έχω καμια σχέση με (ρατσισμο) πάντως είδους, με συμπεριφορές έχω και νοοτροπίες. Aυτό που βλέπω είναι ότι έχουν παντελώς αλλοιωθεί oi έννοιες γενικά,έτσι ώστε να εξυπηρετούν διαφορα συμφέροντα,είναι κάτι που το βλέπουμε παντού τα τελευταία χρονια,γίναν oi πατριώτες (τρομοκράτες) γιατί θέλουν να ελευθερώσουν την χωρα τους και από απελευθερωτές που θα τους λέγαμε παλιά τώρα τουs λέμε τρομοκράτες...,έγιναν άλλοι (ρατσιστές) γιατί δεν δέχονται να γίνουν ξένοι στην ίδια τους την χωρα και ένα σορό αλλα έχω να πω...το πιο λυπηρό από όλα δεν είναι οι ξένοι,είναι ότι οι πολίτες αυτού του κράτους δεν καταλαβαίνουν την ζημια που παθαίνουν από την απάθεια τους και τις δήθεν προοδευτικές αντίληψης τους.δεν βλέπουν ότι κινδυνεύουμε να χάσουμε την (ταυτότητα μας) σαν έθνος..αυτά είχα να πω οποιος συμφωνεί συμφωνεί...απλά θυμηθείτε με κάποτε,μακάρι να είμαι εγώ ο κοντόφθαλμος και εσείς οι ανοιχτομάτηδες και να βλέπω φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν,εγώ πάντως θα το χαρώ να κάνω λάθος!!!

 

Yg:Kαι δεν μου καίγεται καρφί ούτε τι λέει ο καρατζαφέρης ούτε οποιδήποτε άλλο λαμόγιο,και ούτε ποτε θα επηρεαζόμουν από κανένα γιατί έχω τον δικό μου τρόπο σκέψης και αντίληψης των γεγονότων που διαδραματίζονται γύρω μου.το αν τα αντιλαμβάνομαι σωστά η όχι θα φανεί με τον καιρό...

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (22 Οκτ. 2004 , 01:25)

 

Σε όλους όσους μπήκαν Fanish είτε είναι ρουμάνοι είτε αλβανοί είτε κάθε καρυδιάς καρύδι..δεν το εστιάζω μονο εκεί το θέμα γιατί δεν έχω καμια σχέση με (ρατσισμο) πάντως είδους, με συμπεριφορές έχω και νοοτροπίες. Aυτό που βλέπω είναι ότι έχουν παντελώς αλλοιωθεί oi έννοιες γενικά,έτσι ώστε να εξυπηρετούν διαφορα συμφέροντα,και είναι κάτι που το βλέπουμε παντού τα τελευταία χρονια,γίνανε oi πατριώτες (τρομοκράτες) γιατί θέλουν να ελευθερώσουν την χωρα τους και από απελευθερωτές που θα τους λέγαμε παλιά τώρα του λέμε τρομοκράτες...,έγιναν άλλοι (ρατσιστές) γιατί δεν δέχονται να γίνουν ξένοι στην ίδια τους την χωρα και ένα σορό αλλα έχω να πω...το πιο λυπηρό από όλα δεν είναι οι ξένοι,είναι ότι οι πολίτες αυτού του κράτους δεν καταλαβαίνουν την ζημια που παθαίνουν από την απάθεια τους και τις δήθεν προοδευτικές αντίληψης τους.δεν βλέπουν ότι κινδυνεύουμε να χάσουμε την (ταυτότητα μας) σαν έθνος..αυτά είχα να πω οποιος συμφωνεί συμφωνεί...απλά θυμηθείτε με κάποτε,μακάρι να είμαι εγώ ο κοντόφθαλμος και εσείς οι ανοιχτομάτηδες και να βλέπω φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν,εγώ πάντως θα το χαρώ να κάνω λάθος!!!

 

 

Συμφωνούμε ως πρός την νομοθεσία και την φύλαξη που δεν υπήρχε αλλά μην αφορίζουμε και μην προκαταλαμβάνουμε καταστάσεις!! Και το λέω αυτό γιατί εσύ νομίζω και διόρθωσε με αν κάνω λάθος συνέδεσες την επίθεση που έγινε στον Συρίγο με εισαγόμενα κακοποιά στοιχεία!!

Link to comment
Share on other sites

κοίταξε να δεις...λέω ότι είναι πολύ πιθανό κανένα σ δεν είναι σίγουρος για κάτι που δεν γνωρίζει ούτε εσύ ούτε εγώ.Όμως δεν είναι ψέμα ότι είναι μια εύκολη λύση να βρει κάποιος έλληνας!!αυτά τα κακοποιά στοιχεια και να τα προσλάβει έτσι δεν είναι?για τους λόγους που είπα και παραπάνω γιατί είναι άγνωστοι στην αστυνομία άρα οι καλύτεροι για την δουλειά.για αυτόν τον λόγο λέω ότι η πιθανότητες είναι πολύ μεγάλες προς αυτήν την κατεύθυνση,αν νομίζεις ότι είναι λάθος ο συλλογισμός μου πες το μου.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fanish1 (21 Οκτ. 2004 , 23:48)

 

Νομίζω ότι και εδώ ξεφεύγουμε πρός Αλβανία μεριά!! ΕΛΕΟΣ όχι και εδώ τα ίδια! Δεν αντέχω και εδώ μέσα τα ίδια περι Αλβανών και σημαίας και να ακούω και να διαβάζω όλους τους οπαδούς του Καρατζαφέρη!!

 

 

Mπράβο φίλε μου το βρήκες! :confused:

Οποιος έχει διαφορετική άποψη από σένα στο θέμα των αλλοδαπών και της εγκληματικότητας είναι οπαδός του Καρατζαφέρη! :wacko:

 

ΕΥΓΕ! :mad:

Ι need a six month vacation, twice a year.
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (22 Οκτ. 2004 , 00:41)

Joannita όσο για το έλεος θα το ζητάς καλή μου εσύ αργότερα αλλα ποιος θα στο δώσει να δούμε.Aυτό το (έλεος) που τώρα εσύ δίνεις απλόχερα σε κάποιους να δεις αργότερα πως θα στο ανταποδώσουν...

 

:!:

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (22 Οκτ. 2004 , 17:33)

 

Mπράβο φίλε μου το βρήκες! :confused:

Οποιος έχει διαφορετική άποψη από σένα στο θέμα των αλλοδαπών και της εγκληματικότητας είναι οπαδός του Καρατζαφέρη! :wacko:

 

ΕΥΓΕ! :mad:

 

 

Οι αλοδαποί ήρθαν απελπισμένοι εδώ για να δουλέψουν και να ζήσουν!! Τώρα αν μπήκαν και κακοποιά στοιχεία αυτό να το ρωτήσεις στούς τότε κυβερνώντες!! :( Γιατί συνδέεις τους αλλοδαπούς με την εγκληματικότητα φίλε μου?? :!:

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fanish1 (26 Οκτ. 2004 , 19:57)

 

Οι αλοδαποί ήρθαν απελπισμένοι εδώ για να δουλέψουν και να ζήσουν!! Τώρα αν μπήκαν και κακοποιά στοιχεία αυτό να το ρωτήσεις στούς τότε κυβερνώντες!! :( Γιατί συνδέεις τους αλλοδαπούς με την εγκληματικότητα φίλε μου?? :!:

 

Ισως επειδη ενα πολυ μεγαλο ποσοστο αυτης συνδεεται με αλλοδαπους??? :confused: Και μαλιστα τις περισσοτερες φορες τυχαινει να ειναι Αλβανοι... :mad: Και μη μου πεις τωρα οτι τα βαζω με τους Αλβανους, σ'αρεσει δε σ'αρεσει ετσι ειναι...Στην περιοχη που εχουμε εξοχικο υπαρχουν μερικοι Αλβανοι(περιμενουν για καμια δουλεια σε οικοδομες)και εχω ακουσει πολλες ιστοριες με προβληματα που εχουν δημιουργησει(μεχρι και σε σπιτια ειχανε μπει τον χειμωνα(που δεν παταει σχεδον κανεις εκει)και εχουν κλεψει πραγματα! :mad: ΚΑΙ στο δικο μας :mad: :mad: .Ετσι εχουν αναγκαστει ολοι και εχουν βαλει security για να ειναι ασφαλη τα σπιτια τον χειμωνα!Δε λεω υπαρχουν Αλβανικες οικογενειες στην Ελλαδα που εχουν βρει σωστα δουλειες και εχουν μεγαλωσει σπιτι σωστο,αλλα το μεγαλυτερο μερος των Αλβανων εδω αποτελουν χειριστο παραδειγμα...Και επειδη επιγκεντρωθηκα πολυ στους Αλβανους(ηθελα να τα πω,δεν μπορουσα :rolleyes: )και οι υπολοιποι αλλοδαποι δεν ειναι οτι το καλυτερο, αλλα τουλαχιστον δεν ειναι σαν τους Αλβανους...

 

Φιλικα παντα... :o

Link to comment
Share on other sites

Για τον Wappy η παρακάτω είδηση είναι ΣΟΚ:

 

Βόμβα κατά της ΕΛ.ΑΣ.

Έκρηξη στον Ταύρο την ώρα που περνούσαν λεωφορεία της αστυνομίας

 

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content5/Photo/576263_b.jpg

Οι αξιωματούχοι της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι στόχος του χτυπήματος ήταν να υπάρξουν θύματα (φωτ. αρχείου)

 

 

Έκρηξη σημειώθηκε στις 07:10 την Παρασκευή, στην ανισόπεδη διάβαση της συμβολής των οδών Πέτρου Ράλλη και Κωνσταντινουπόλεως, στον Ταύρο, λίγα δευτερόλεπτα αφότου από το σημείο είχαν διέλθει λεωφορεία της αστυνομίας.

 

Από την έκρηξη δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ σημειώθηκαν μικρές υλικές ζημιές στο κιγκλίδωμα της γέφυρας.

 

Στο σημείο της έκρηξης έσπευσε κλιμάκιο της ομάδας εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών, προκειμένου να συλλέξουν υπολείμματα από τη βόμβα.

 

Όπως δήλωσε ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής, υποστράτηγος Βασίλης Τσιατούρας, ο οποίος είναι επικεφαλής στις έρευνες, που γίνονται στο σημείο της έκρηξης, ο εκρηκτικός μηχανισμός δεν ήταν ωρολογιακός και ενεργοποιήθηκε με καλώδιο.

 

Στο σημείο της έκρηξης βρέθηκε ένα καλώδιο, μήκους 30 μέτρων, το οποίο ξεκινούσε από τη βόμβα και κατέληγε μέσα στο μικρό πάρκο, που βρίσκεται ακριβώς στην έξοδο της γέφυρας προς τη λεωφόρο Κηφισσού. Εκτιμάται ότι ο δράστης ή οι δράστες ενεργοποίησαν το μηχανισμό από το αλσύλλιο.

 

Κατά τις ανακοινώσεις του κ. Τσιατούρα, η έκρηξη, η οποια ήταν σχετικά μικρής ισχύος, σημειώθηκε την ώρα που περνούσαν από το σημείο δύο λεωφορεία με άνδρες των ΜΑΤ και ένα μικρό κλειστού τύπου όχημα με κατεύθυνση προς τις φυλακές Κορυδαλλού, για να αναλάβουν υπηρεσία.

 

Όλα δείχνουν -σύμφωνα με εκτιμήσεις των διωκτικών αρχών- πως στόχος ήταν οι αστυνομικοί και ότι ο δράστης ή οι δράστες επιθυμούσαν να υπάρξουν θύματα.

 

Επίσης, σύμφωνα με αξιωματούχους της ΕΛ.ΑΣ., η επίθεση θυμίζει παλαιότερες τρομοκρατικές επιθέσεις σε λεωφορείο με Αμερικανούς στο Ρέντη και σε άλλο με αστυνομικούς, έξω απο το ξενοδοχείο «Κάραβελ», καθώς και τότε είχαν χρησιμοποιηθεί καλωδιακοί μηχανισμοί.

 

Όπως ανέφερε η αστυνομία, δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα ούτε κάποια άλλη ενέργεια για ανάληψη ευθύνης.

 

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι η έκρηξη ήταν εκκωφαντική και πως από το σημείο περνούσαν και άλλα οχήματα.

Link to comment
Share on other sites

Εγκατέλειψε θύμα τροχαίου ο Μπατίστ

 

 

Ατύχημα με το αυτοκίνητο είχε τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο παίκτης του Παναθηναϊκού Μάικλ Μπατίστ. Ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας οδηγώντας στη Λεωφόρο Κηφισίας παρέσυρε μηχανάκι το οποίο οδηγούσε ο 27χρονος Πέτρος Στέλιος προκαλώντας του σοβαρά κρανιοεγκεφαλικά τραύματα. Ο Μπατίστ όμως τον άφησε αβοήθητο και έφυγε αλλά μετά από δύο χιλιόμετρα είχε νέο ατύχημα καθώς προσέκρουσε σε διαφημιστική πινακίδα. Τότε εντοπίστηκε από την Αστυνομία, η οποία και τον συνέλαβε. Δήλωσε όμως τραυματισμό και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Στο ίδιο νοσοκομείο διακομίστηκε και ο 27χρονος οδηγός και το επόμενο 48ωρο θα είναι καθοριστικό για την πορεία της υγείας του. Ηδη η Τροχαία έχει ξεκινήσει προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος ενώ και οι δύο οδηγοί βρέθηκαν θετικοί στο αλκοτέστ.

 

Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 27χρονος Αμερικανός ενώ οδηγούσε το ΙΧ αυτοκίνητό του συγκρούστηκε στις 4:40 τα ξημερώματα με μοτοσικλέτα στην οδό Κηφισίας 258 στο Χαλάνδρι, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ο οδηγός της Πέτρος Στέλιος επίσης 27 ετών.

Στη συνέχεια, ο μπασκετμπολίστας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ανέπτυξε ταχύτητα εγκαταλείποντας τον τραυματία αλλά σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου προσέκρουσε με το αυτοκίνητό του σε διαφημιστική πινακίδα. Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε και ο Μπατίστ απομακρύνθηκε τρέχοντας και κρύφτηκε μέσα σε μια αθλητική εγκατάσταση στη διασταύρωση Κηφισίας και Γούναρη.

Τον αντελήφθη όμως ο φρουρός της εγκατάστασης και ειδοποίησε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα ο μπασκετμπολίστας να συλληφθεί. Από το ανακριτικό της Τροχαίας ζητήθηκε να γίνει αλκοτέστ και στους δύο οδηγούς. Και οι δύο εξετάσεις ήταν θετικές.

Link to comment
Share on other sites

"Συγχαρητηρια" στον Μπατιστ και στον καθε "Μπατιστ",για την αγωγη του και το ΘΡΑΣΟΣ του! :mad:

Για να δουμε σε αυτη την περιπτωση κατα ποσο "τυφλη" ειναι η δικαιοσυνη...

Ολα τα υπολοιπα λογια ειναι περιτα... :mad:

Link to comment
Share on other sites

Τη γλιτώνει ο Μπατίστ

 

Πολύ …φθηνά θα πληρώσει ο Μάικ Μπατίστ την αμέλεια του να αφήσει αβοήθητο τον μοτοσικλετιστή, Πέτρο Στέλιο, με τον οποίο συγκρούστηκε το βράδυ της Πέμπτης στη λεωφόρο Κηφησίας.

 

Σύμφωνα με τη σύνταξη δικογραφίας από τη μεριά του εισαγγελέα, ο οποίος ανέλαβε την όλη υπόθεση, η συμπεριφορά του Αμερικανού φόργουοντ του Παναθηναϊκού χαρακτηρίστηκε ως πλημμέλημα με ευθύνη μόνο για απλή σωματική βλάβη. Μάλιστα, ο Μπατίστ δεν φυλάσσεται από τις αστυνομικές αρχές, αφού διατάχθηκε να αφεθεί ελεύθερος παραμένοντας πάντως στο Γενικό Κρατικό ως ασθενής.

 

Ο αθλητής των "πράσινων" θα πάρει εξιτήριο το Σάββατο το πρωί, ωστόσο λόγω του τραύματος που έχει στο κεφάλι δεν θα κατορθώσει να δώσει το παρόν στο παιχνίδι της ίδιας ημέρας απέναντι στον Ολυμπιακό. Όσον αφορά την πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα κόντρα στη Μάλαγα, υπάρχουν ελπίδες, όμως είναι ακόμα νωρίς για οποιαδήποτε πρόβλεψη.

 

Σχετικά με τον κ.Στέλιο παραμένει νοσηλευόμενος, όντας μάλιστα υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση. Η κατάστασή του μπορεί να μην εμπνέει ανησυχία, αφού δεν έχασε σε καμία στιγμή μετά το ατύχημα τις αισθήσεις του, όμως για παν ενδεχόμενο θα παραμείνει ακόμα μερικές ημέρες στο νοσοκομείο.

 

Υ.Γ.1 Μπορειτε πλεον αφοβα να παρετε το αυτοκινητο σας και να σκοτωσετε οποιον βρειτε μπροστα σας..υπαρχει δεδικασμενο πλεον...

Υ.Γ.2 Για το συμβαν στην Πετρου Ραλλη ειναι πολυ νωρις για να πουμε το οτιδηποτε και για να βγαλουμε τοσο ευκολα συμπερασματα...

Link to comment
Share on other sites

Επανεμφάνιση Μπιν Λάντεν πέντε ημέρες πριν από τις αμερικανικές εκλογές

Ανέλαβε την ευθύνη για την 11/9

 

Βιντεοσκοπημένο μήνυμα, με το οποίο ο Οσάμα μπιν Λάντεν απευθύνθηκε στον αμερικανικό λαό μετέδωσε το αραβόφωνο δίκτυο Αλ Τζαζίρα. Σε αυτό ο φερόμενος ως ηγέτης της Αλ Κάιντα αναλαμβάνει ξεκάθαρα την ευθύνη για τις επιθέσεις της 11/9 και εξαπολύει επίθεση κατά του Μπους.

 

«Αποφασίσαμε να καταστρέψουμε τους πύργους στην Αμερική» δηλώνει ξεκάθαρα ο Οσάμα μπιν Λάντεν στο μήνυμά του, όπως μεταδίδουν τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία. Επισημαίνει μάλιστα ότι υπάρχουν ακόμη λόγοι για να επαναληφθούν οι επιθέσεις της 11/9.

 

Στο μήνυμά του, εξηγεί ότι για πρώτη φορά σκέφτηκε να επιτεθεί εναντίον των ΗΠΑ μετά την ισραηλινή εισβολή στο Λίβανο το 1982. Εν συνεχεία, κατηγόρησε τον Τζορτζ Ο.Μπους ότι εξαπάτησε τον αμερικανικό λαό και επισήμανε ότι η αμερικανική κυβέρνηση μοιάζει με τις «διεφθαρμένες» αραβικές κυβερνήσεις.

 

Ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Αμερικανός πρόεδρος αντέδρασε καθυστερημένα στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι ο ισχυρότερος ηγέτης θα άφηνε 50.000 πολίτες του στους δύο πύργους να αντιμετωπίσουν μόνοι τους τα τρομερά περιστατικά, τη στιγμή που τον είχαν περισσότερο ανάγκη, επειδή πίστευε ότι ήταν πιο σημαντικό να ακούει ένα παιδί να λέει για τις κατσίκες της».

 

Ο Λάντεν αναφέρεται εδώ στην επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου σε ένα σχολείο, όταν σημειώθηκαν οι επιθέσεις σε Νέα Υόρκη και Ουάσινγκτον και προσθέτει ότι οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου θα ήταν λιγότερο σκληρές, εάν ο Αμερικανός πρόεδρος βρισκόταν σε μεγαλύτερη εγρήγορση.

 

Ο ηγέτης της Αλ Κάιντα δεν παρέλειψε μάλιστα να... συμβουλέψει τους Αμερικανούς ψηφοφόρους εν όψει των προεδρικών εκλογών της 2ας Νοεμβρίου. «Η ασφάλειά σας δεν εξαρτάται ούτε από τον [υποψήφιο των Δημοκρατικών] Κέρι ούτε από τον Μπους ή την Αλ Κάιντα. Η ασφάλειά σας βρίσκεται στα δικά σας χέρια».

 

«Οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ εκτιμούν ότι το μήνυμα του Μπιν Λάντεν είναι αυθεντικό» δήλωσε ένας αξιωματούχος. Ο Λάντεν εμφανίστηκε καθιστός ή όρθιος πίσω από ένα τραπέζι σε ουδέτερο καφέ φόντο. Φορούσε ένα στρογγυλό, λευκό κεφαλομάντηλο και λευκό αμπέχωνο κάτω από ένα πανωφόρι χρώματος ανοικτό καφέ.

 

Διάβαζε από μία σελίδα χαρτί, η φωνή του ήταν δυνατή και φαινόταν σε καλή υγεία, με γένια χρώματος λευκού και σκούρου γκρι. Κατά διαστήματα χειρονομούσε μπροστά στην κάμερα με το δεξιό του δείκτη για να δώσει έμφαση σε κάποια σημεία.

 

news.in.gr

 

Κατά τη γνώμη μου αυτή η κίνηση του Bin Laden θα παίξει μεγάλο ρόλο στις επερχόμενες εκλογές. Φταίω εγώ τώρα να κάνω διάφορες υποθέσεις?? Μπορεί να τα "χώνει" στον Μπους αλλά το πιθανότερο είναι ότι αυτόν θα ωφελήσει. Σε ένα πρόσφατο διαφημιστικό μήνυμα της παράταξής του, μια αγέλη αγριεμένων λύκων στο δάσος παραπέμπει στους τρομοκράτες που είναι έτοιμοι να "κατασπαράξουν" τον Αμερικανικό λαό... Το μήνυμα του σποτ είναι ότι οι τρομοκράτες καραδοκούν για το επόμενο χτύπημα και άρα ο πόλεμος που άρχισε ο Μπους εναντίον τους, πρέπει πάση θυσία να συνεχιστεί. Και ξαφνικά, να κι ο αρχηγός της αγέλης (βλ. Bin Laden) μετά από 13 μήνες απουσίας του από τις οθόνες, να τους θυμίσει ότι περιμένει στη γωνία... Τι συμπτώσεις!!! :blink:

 

Υ.Γ: Α, και το άλλο!! Τώρα του θυμήθηκε του Mr Bin να αναλάβει επισήμως την ευθύνη για το χτύπημα της 9ης/11...

Link to comment
Share on other sites

Διάβαζε από μία σελίδα χαρτί, η φωνή του ήταν δυνατή και φαινόταν σε καλή υγεία, με γένια χρώματος λευκού και σκούρου γκρι.
Τι άλλο χρώμα γένια θα μπορούσε να έχει;
Link to comment
Share on other sites

csk4023 με προλαβες .

και γω αυτο σκεφτομουν οταν διαβαζα την ειδηση. . .

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 (30 Οκτ. 2004 , 00:31)

 

Επανεμφάνιση Μπιν Λάντεν πέντε ημέρες πριν από τις αμερικανικές εκλογές

Ανέλαβε την ευθύνη για την 11/9

 

Βιντεοσκοπημένο μήνυμα, με το οποίο ο Οσάμα μπιν Λάντεν απευθύνθηκε στον αμερικανικό λαό μετέδωσε το αραβόφωνο δίκτυο Αλ Τζαζίρα. Σε αυτό ο φερόμενος ως ηγέτης της Αλ Κάιντα αναλαμβάνει ξεκάθαρα την ευθύνη για τις επιθέσεις της 11/9 και εξαπολύει επίθεση κατά του Μπους.

 

«Αποφασίσαμε να καταστρέψουμε τους πύργους στην Αμερική» δηλώνει ξεκάθαρα ο Οσάμα μπιν Λάντεν στο μήνυμά του, όπως μεταδίδουν τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία. Επισημαίνει μάλιστα ότι υπάρχουν ακόμη λόγοι για να επαναληφθούν οι επιθέσεις της 11/9.

 

Στο μήνυμά του, εξηγεί ότι για πρώτη φορά σκέφτηκε να επιτεθεί εναντίον των ΗΠΑ μετά την ισραηλινή εισβολή στο Λίβανο το 1982. Εν συνεχεία, κατηγόρησε τον Τζορτζ Ο.Μπους ότι εξαπάτησε τον αμερικανικό λαό και επισήμανε ότι η αμερικανική κυβέρνηση μοιάζει με τις «διεφθαρμένες» αραβικές κυβερνήσεις.

 

Ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Αμερικανός πρόεδρος αντέδρασε καθυστερημένα στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι ο ισχυρότερος ηγέτης θα άφηνε 50.000 πολίτες του στους δύο πύργους να αντιμετωπίσουν μόνοι τους τα τρομερά περιστατικά, τη στιγμή που τον είχαν περισσότερο ανάγκη, επειδή πίστευε ότι ήταν πιο σημαντικό να ακούει ένα παιδί να λέει για τις κατσίκες της».

 

Ο Λάντεν αναφέρεται εδώ στην επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου σε ένα σχολείο, όταν σημειώθηκαν οι επιθέσεις σε Νέα Υόρκη και Ουάσινγκτον και προσθέτει ότι οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου θα ήταν λιγότερο σκληρές, εάν ο Αμερικανός πρόεδρος βρισκόταν σε μεγαλύτερη εγρήγορση.

 

Ο ηγέτης της Αλ Κάιντα δεν παρέλειψε μάλιστα να... συμβουλέψει τους Αμερικανούς ψηφοφόρους εν όψει των προεδρικών εκλογών της 2ας Νοεμβρίου. «Η ασφάλειά σας δεν εξαρτάται ούτε από τον [υποψήφιο των Δημοκρατικών] Κέρι ούτε από τον Μπους ή την Αλ Κάιντα. Η ασφάλειά σας βρίσκεται στα δικά σας χέρια».

 

«Οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ εκτιμούν ότι το μήνυμα του Μπιν Λάντεν είναι αυθεντικό» δήλωσε ένας αξιωματούχος. Ο Λάντεν εμφανίστηκε καθιστός ή όρθιος πίσω από ένα τραπέζι σε ουδέτερο καφέ φόντο. Φορούσε ένα στρογγυλό, λευκό κεφαλομάντηλο και λευκό αμπέχωνο κάτω από ένα πανωφόρι χρώματος ανοικτό καφέ.

 

Διάβαζε από μία σελίδα χαρτί, η φωνή του ήταν δυνατή και φαινόταν σε καλή υγεία, με γένια χρώματος λευκού και σκούρου γκρι. Κατά διαστήματα χειρονομούσε μπροστά στην κάμερα με το δεξιό του δείκτη για να δώσει έμφαση σε κάποια σημεία.

 

news.in.gr

 

 

 

Μα γαμώ το κερατό μου υπαρχουν τόσο ηλίθιοι αμερικάνοι που θα πιστεψουν οτι ολα αυτά ειναι αληθεια?? ολα τα βοδια στην αμερική τα εχουν! (κοινώς cowboys!!!! :p )

αμα βγει και πάλι ο bush εεε! τοτε τι να πω ποια!!

βεβαια οχι οτι ο keri einai kaliteros alla leme....

 

o ilithios ki o panilithios...

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...