Jump to content

Ειδήσεις

Avior
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν προκύπτει από κάπου ακόμα, αλλά το πιθανότερο είναι ότι ήταν αυτό ή το αμερικάνικο αντίστοιχό της, M72. Αυτές οι «ρουκέτες» είναι σε αφθονία και διαθέσιμες για κλοπή από ελληνικές αποθήκες πυρομαχικών (υποθέτοντας ότι οι τρομοκράτες είναι έλληνες), και ταυτόχρονα είναι μικρές ελαφριές (2,9 Kg) και εύκολες στην χρήση. Η 17Ν είχε χρησιμοποιήσει τα παμπάλαια bazzoka. Έκλεψε τον εκτοξευτή από το Πολεμικό Μουσείο (!!!) και τα πυρομαχικά από αποθήκη του στρατού...

Ναι ναι.... τι ιστορια πια κι αυτή,

για γέλια ή για κλάματα;

:mad: :mad: :mad: :mad:

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

To πρόβλημα δεν είναι τόσο ότι το έκλεψαν από εκεί. Το πρόβλημα είναι ότι όταν αποσύρεται στρατιωτικό υλικό, το σωστό είναι να καταστρέφεται ή έστω να αχρηστεύεται. Στην περίπτωση αυτή ΔΕΝ έγινε κάτι τέτοιο με αποτέλεσμα ο εκτοξευτής να είναι στο μουσείο σε λειτουργική κατάσταση... Δεν έχει σημασία που ήταν από την εποχή του Β ΠΠ. Η καταστρεπικότητά του δεν άλλαξε με τα χρόνια.

δηλαδη αμα αυτο φανταζει τραβηγμενο ο πολεμος στο ιρακ τι ηταν?:rolleyes:

Δεν έχουν καμία απολύτώς σχέση τα δύο γεγονότα.

Επίσης,ο πόλεμος του Ιράκ έγινε από τους Αμερικάνους,ενώ η τρομοκρατική αυτή επίθεση όχι.

Εκτός κι αν μπορείς να αποδείξεις το αντίθετο,χωρίς να αναλωθείς σε αβάσιμες θεωρίες συνωμοσίας.

To πρόβλημα δεν είναι τόσο ότι το έκλεψαν από εκεί. Το πρόβλημα είναι ότι όταν αποσύρεται στρατιωτικό υλικό, το σωστό είναι να καταστρέφεται ή έστω να αχρηστεύεται. Στην περίπτωση αυτή ΔΕΝ έγινε κάτι τέτοιο με αποτέλεσμα ο εκτοξευτής να είναι στο μουσείο σε λειτουργική κατάσταση... Δεν έχει σημασία που ήταν από την εποχή του Β ΠΠ. Η καταστρεπικότητά του δεν άλλαξε με τα χρόνια.

Ρε συ ....

κι αυτό το ήξεραν οι τρομοκράτες;....:cry: :cry: :cry:

Επίσης,ο πόλεμος του Ιράκ έγινε από τους Αμερικάνους,ενώ η τρομοκρατική αυτή επίθεση όχι.

Εκτός κι αν μπορείς να αποδείξεις το αντίθετο,χωρίς να αναλωθείς σε αβάσιμες θεωρίες συνωμοσίας.

οχι δεν το ειπα για να συνδεσω τιποτα απλως το ειπα οτι εγινε και αυτο για ασχετους λογους

Εγώ λέω πως το έκανε κανένας φυγόστρατος βισματίας για να φύγει από το 1ο θέμα των ειδήσεων η όλη ιστορία με το στρατό :p :lol:

"Ακόμα κι όταν θα νομίζεις

πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω.

Κι όταν ακόμη θα νομίζεις

πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..."

αν μπορουσαμε φιλε μου να αποδειξουμε καποια πραγματα δεν θα ημασταν πισω απο ενα κουτι,την γνωμη μας απλα λεμε οπως κι εσυ λες την δικια σου οποτε καθε φορα μην λες αν μπορεις να αποδειξεις,οτι εγινε το ξερουν καλυτερα αυτοι που το εκαναν απο κει και περα μονο υποθεσεις κανουμε:)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

αν μπορουσαμε φιλε μου να αποδειξουμε καποια πραγματα δεν θα ημασταν πισω απο ενα κουτι,την γνωμη μας απλα λεμε οπως κι εσυ λες την δικια σου οποτε καθε φορα μην λες αν μπορεις να αποδειξεις,οτι εγινε το ξερουν καλυτερα αυτοι που το εκαναν απο κει και περα μονο υποθεσεις κανουμε:)

Όταν κατηγορείς κάποιον,πρέπει να μπορείς να στοιχειοθετήσεις τη μομφή σου αυτή.

Ειδάλλως,δικαιολογημένα θα κατηγορηθείς κι εσύ για συκοφαντική δυσφήμηση.

Δεν είναι δυνατόν να συκοφαντώ τον καθένα για ό,τι μου κατέβει.

κι απο ποιον θα κατηγορηθει ας πουμε.φιλε μου δεν ειναι ετσι,ο καθενας μπορει να εχει την γνωμη του και την αποψη του χωρις να χρειαζεται να μπαινει σε διαδικασια δικαιολογιας και ειδικα για τετοια θεματα,δεν ειναι και δικαστηριο ετσι κι αλλιως εδω.

Ρε συ ....

κι αυτό το ήξεραν οι τρομοκράτες;....:cry: :cry: :cry:

Δεν είναι απαραίτητο ότι το ήξεραν (αν και μόνο και μόνο βάσει πιθανοτήτων, στην Ελλάδα αυτό θα ήταν το πιθανότερο :p )

O συγκεκριμένος εκτοξευτής, για κάποιον που έχει εκπαιδευθεί σε αυτόν, φαίνεται με μια εξωτερική ματιά αν είναι σε λειτουργική κατάσταση. (συνήθως για την αχρήστευση τέτοιων όπλων απλά στραβώνουν τις ραβδώσεις του σωλήνα, ή σπάνε/αφαιρούν το κλείστρο) Στο ΠΜ ήταν σε ανοιχτή προθήκη με μόνο ένα σχοινάκι γύρω του, οπότε δεν ήθελε και πολύ. :rolleyes: Μέχρι και η είσοδος στο μουσείο δωρεάν ήταν :p

Mε τον ίδιο τρόπο ήταν παρατημένο και ένα φορητό φλογοβόλο (χωρίς πλάκα) αλλά και άλλος οπλισμός... Δεν ξέρω αν είναι ακόμα έτσι ή αν το έχουν τοποθετήσει σε κάποια στοιχειώδη προθήκη...

κι απο ποιον θα κατηγορηθει ας πουμε.φιλε μου δεν ειναι ετσι,ο καθενας μπορει να εχει την γνωμη του και την αποψη του χωρις να χρειαζεται να μπαινει σε διαδικασια δικαιολογιας και ειδικα για τετοια θεματα,δεν ειναι και δικαστηριο ετσι κι αλλιως εδω.

Από εμένα θα κατηγορηθεί.

Όχι,όταν η άποψή σου είναι συκοφαντική για κάποιο πρόσωπο δεν έχεις το δικαίωμα να την εκφράζεις χωρίς να μπορείς να την τεκμηριώσεις.

Δεν μπορώ να υποστηρίζω αβάσιμα πως ο τάδε πολιτικός είναι διεφθαρμένος και πως δωροδοκείται ή πως ο πρέσβης των Η.Π.Α σχεδίασε την επίθεση στην πρεσβεία.

Αποτελεί προσβολή και δυσφήμηση.

Ναι,φυσικά και δεν είναι δικαστήριο το ΦΟΡΟΥΜ.

Αν ήταν δε θα δημοσιεύονταν παρόμοιες γνώμες.

Όχι,όταν η άποψή σου είναι συκοφαντική για κάποιο πρόσωπο δεν έχεις το δικαίωμα να την εκφράζεις χωρίς να μπορείς να την τεκμηριώσεις.

Δεν μπορώ να υποστηρίζω αβάσιμα πως ο τάδε πολιτικός είναι διεφθαρμένος και πως δωροδοκείται ή πως ο πρέσβης των Η.Π.Α σχεδίασε την επίθεση στην πρεσβεία.

Δηλαδη εγω ως ανθρωπος δεν μπορω να εκφρασω τις αποψεις που λες???

και να μην εχω στοιχεια???

Ποιος θα με κατηγορησει που εχω μια εστω και λαθος αποψη?

ή πως ο πρέσβης των Η.Π.Α σχεδίασε την επίθεση στην πρεσβεία.

Δεν είπε ο πρέσβης, είπε οι Αμερικανοί.

Δε συμφωνώ με την άποψή του αυτή, αλλά θα υπερασπίζομαι το δικαίωμά του να το λέει. Βέβαια περιμένω να ακούσω και κάποια επιχειρήματα. Αλλά "αποδείξεις";

Στην τελική, εδώ γίνονται ολόκληροι πόλεμοι χωρίς αποδείξεις, αλλά μόνο με ενδείξεις (κι αν) και εσύ απαιτείς αποδείξεις για να εκφέρει κάποιος απλά μια άποψη; Last time I checked είχαμε δημοκρατία.

δεν καταλαβαινω την λογικη σου πανω σε αυτο το θεμα,παντως πολιτικο και μη διεφθαρμενο δεν ξερω.

δεν καταλαβαινω την λογικη σου πανω σε αυτο το θεμα,παντως πολιτικο και μη διεφθαρμενο δεν ξερω.

Mπορείς να το αποδείξεις ; :lol:

Mπορείς να το αποδείξεις ; :lol:

:lol: ωραιος;)

Δεν είπε ο πρέσβης, είπε οι Αμερικανοί.

Δε συμφωνώ με την άποψή του αυτή, αλλά θα υπερασπίζομαι το δικαίωμά του να το λέει. Βέβαια περιμένω να ακούσω και κάποια επιχειρήματα. Αλλά "αποδείξεις";

Στην τελική, εδώ γίνονται ολόκληροι πόλεμοι χωρίς αποδείξεις, αλλά μόνο με ενδείξεις (κι αν) και εσύ απαιτείς αποδείξεις για να εκφέρει κάποιος απλά μια άποψη; Last time I checked είχαμε δημοκρατία.

Ωραία λοιπόν.Ο gmak και ο ταξιδιώτης22 έριξαν τη ρουκέτα στην Αμερικανική πρεσβεία.

Έτσι πιστεύω.Η άποψή μου είναι και μπορώ να την εκφράζω.Δημοκρατία έχουμε.

Μόνο που η δημοκρατία έχει (ευτυχώς) και κάποια όρια.Δε σου παρέχει το δικαίωμα να συκοφαντείς και να λασπολογείς εναντίον κάποιου άλλου.

Ωραία λοιπόν.Ο gmak και ο ταξιδιώτης22 έριξαν τη ρουκέτα στην Αμερικανική πρεσβεία.

Έτσι πιστεύω.Η άποψή μου είναι και μπορώ να την εκφράζω.Δημοκρατία έχουμε.

O gmac και ο ταξιδιώτης είναι συγκεκριμένα πρόσωπα. Άρα δεν είναι το ίδιο να λες "οι Αμερικανοί" (που μπορεί να σημαίνει καμιά 10αριά διαφορετικές υπηρεσίες και μερικούς χιλιάδες πράκτορες) έριξαν τη ρουκέτα, με το να λες ο gmac έριξε τη ρουκέτα. Νομίζω μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά του να εκφέρεις μια κατηγορία εναντίων ενός προσώπου με το να εκφέρεις κατηγορία εναντίων του κατεστημένου μιας χώρας, με το να λες ότι οι Αμερικανοί έριξαν την τάδε ρουκέτα (το οποίο όπως είπα δεν πιστεύω ότι έκαναν).

Μόνο που η δημοκρατία έχει (ευτυχώς) και κάποια όρια.Δε σου παρέχει το δικαίωμα να συκοφαντείς και να λασπολογείς εναντίον κάποιου άλλου.

Ένα κάπως διαφορετικό παράδειγμα: ο gmac δεν είναι δημόσιο πρόσωπο. O Bush πχ είναι. Άρα μπορώ να πω ότι ο Bush είναι μ*λάκας (άλλωστε μου έχει δώσει και το δικαίωμα), αν όμως πω ότι ο gmac είναι μ*λάκας διαφέρει λίγο. Αν όμως ο gmac βάλει υποψηφιότητα για βουλευτής, εκεί μπορώ να εκφέρω άποψη για το πρόσωπό του. Ελπίζω καταλαβαίνεις και αυτή τη διαφορά.

Τι λες, έχω δικαίωμα να "λασπολογήσω" κατά του Bush ή όχι;

Ένα κάπως διαφορετικό παράδειγμα: ο gmac δεν είναι δημόσιο πρόσωπο. O Bush πχ είναι. Άρα μπορώ να πω ότι ο Bush είναι μ*λάκας (άλλωστε μου έχει δώσει και το δικαίωμα), αν όμως πω ότι ο gmac είναι μ*λάκας διαφέρει λίγο. Αν όμως ο gmac βάλει υποψηφιότητα για βουλευτής, εκεί μπορώ να εκφέρω άποψη για το πρόσωπό του. Ελπίζω καταλαβαίνεις και αυτή τη διαφορά.

Τι λες, έχω δικαίωμα να "λασπολογήσω" κατά του Bush ή όχι;

Όχι,δεν το έχεις.

Νομίζεις ότι μπορεί ο καθένας να βρίσει κάποιον δημόσια μόνο και μόνο επειδή ο δέκτης πρόκειται για δημόσιο πρόσωπο;

«Ο Μπους έχει αποτύχει.Δεν τον θεωρώ καλό πολιτικό». Αυτό είναι μία σεβαστή άποψη,την οποία έχεις κάθε δικαίωμα να εκφέρεις.

Δεν μπορείς όμως να τον βρίζεις ή να λασπολογείς εις βάρος του λέγοντας πως είναι ******* ή πως σκότωσε τον τάδε για να γίνει Πρόεδρος.

Μακροπρόθεσμα θα δείξει. Άσχετα απο το τι θα «αποδείξουν» οι «έρευνες» των ειδικών, πιστεύω θα δούμε πολλά να αλλάζουν στην εξωτερική πολιτική και διπλωματία.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν μπορείς όμως να τον βρίζεις ή να λασπολογείς εις βάρος του λέγοντας πως είναι ******* ή πως σκότωσε τον τάδε για να γίνει Πρόεδρος.

Αμέ. Μπορώ και παραμπορώ. Δεν σκότωσε έναν, σκότωσε μερικούς χιλιάδες για να γίνει πρόεδρος για 2η πενταετία.

Αυτό μπορώ και να το αποδείξω μάλιστα ;) αλλά δε νομίζω ότι χρειάζεται. Είναι κοινή γνώση. Άρα δεν πρόκειται για λασπολογία.

Με βάση αυτό το γεγονός, μπορώ να τον αποκαλέσω και μ***κα. Αν κατ' εσέ οι πράξεις του δείχνουν σοβαρό άνθρωπο, τότε πάω πάσο.

Και για να ξεφύγουμε από τις υποθέσεις, σε αυτό το thread δεν κατηγορήθηκε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο. Δεν είπε κάποιος ότι την επίθεση τη σχεδίασε ο πρέσβης. Άρα τσάμπα τον υποστηρίζεις παραπάνω.

Κατηγορήθηκε ένα σύστημα, ένα κατεστημένο, μια ομάδα ανθρώπων "οι Αμερικανοί" και μάλιστα όχι ο λαός αλλά το υπονοούμενο ήταν προς τις "υπηρεσίες". Αμερικάνικες υπηρεσίες οι οποίες στο παρελθόν έχουν κάνει και πολύ χειρότερα. Άρα η αντίδραση σου περί λασπολογίας και συκοφαντίας που βρίσκεται ακριβώς;

PS: Δεν είπα ότι μπορούμε να βρίζουμε όλα τα δημόσια πρόσωπα. Το παράδειγμά μου ήτα συγκεκριμένο. Για τα δημόσια πρόσωπα είπα ότι μπορούμε να εκφέρουμε άποψη.

Αμέ. Μπορώ και παραμπορώ. Δεν σκότωσε έναν, σκότωσε μερικούς χιλιάδες για να γίνει πρόεδρος για 2η πενταετία.

Αυτό μπορώ και να το αποδείξω μάλιστα ;) αλλά δε νομίζω ότι χρειάζεται. Είναι κοινή γνώση. Άρα δεν πρόκειται για λασπολογία.

Με βάση αυτό το γεγονός, μπορώ να τον αποκαλέσω και μ***κα. Αν κατ' εσέ οι πράξεις του δείχνουν σοβαρό άνθρωπο, τότε πάω πάσο.

Κοινή γνώση δεν είναι.Αν υπήρχαν αποδεικτικά στοιχεία,ο Μπους θα βρισκόταν στη φυλακή.

Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι πως αν υποστήριζες κάτι τέτοιο δημόσια,χωρίς να είχες τις απαιτούμενες αποδείξεις,θα σου υποβαλόταν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση.

Ας επανέλθουμε στο θέμα μας.

Καταρχάς έγινε μνεία στους «Αμερικανούς».Το μυαλό μου πήγε αμέσως στον Αμερικάνο πρέσβη και όχι στις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες.

Γι'αυτό και αντέδρασα.

Αν τώρα ο φίλος αναφερόταν στη CIA ή σε κάποια άλλη υπηρεσία,πράγματι είναι καλυμμένος. Είναι πολύ δύσκολο να εξατομικευτεί η κατηγορία του.

Και πάλι όμως δε θεωρώ σωστή την τοποθέτησή του. Ούτε τεκμήρια παρέθεσε ούτε καν έγκυρα επιχειρήματα.

Κοινή γνώση δεν είναι.Αν υπήρχαν αποδεικτικά στοιχεία,ο Μπους θα βρισκόταν στη φυλακή.

Δεν είναι κοινή γνώση ότι έγινε ένας καθόλα παράνομα πόλεμος στο Ιράκ, με δικαιολογίες (WMDs) οι οποίες ποτέ δεν αποδείχτηκαν αλλά μάλιστα διαψεύστηκαν, τον οποίο διέταξε ο GWB και από τον οποίο σκοτώθηκαν χιλιάδες Ιρακινοί άμαχοι; Ποια φυλακή να βρισκόταν ο Μπους, πλάκα μας κάνεις. :rolleyes: Ποιος και με ποια δικαιοδοσία να τον βάλει, άλλωστε η Αμερικη δεν αναγνωρίζει καν το Διεθνές Δικαστήριο ή πως λέγεται.

Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι πως αν υποστήριζες κάτι τέτοιο δημόσια,χωρίς να είχες τις απαιτούμενες αποδείξεις,θα σου υποβαλόταν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση.

Αναρωτιέμαι λοιπόν γιατί κανείς δεν έχει υποβάλει μήνυση ας πούμε κατά του Michael Moore για συκοφαντική δυσφήμιση. :worry:

Α ξέρω την απάντηση. Γιατί έδειξε και στοιχεία.

Και πάλι όμως δε θεωρώ σωστή την τοποθέτησή του. Ούτε τεκμήρια παρέθεσε ούτε καν έγκυρα επιχειρήματα.

Mα forum είμαστε, και όχι δικαστήριο. Προσωπική άποψη είναι όπως και έγραψα παραπάνω. Χρειάζεσαι τεκμήρια για να αποδείξω οτι αυτή είναι η άποψή μου; :confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νομίζω πως το θέμα έχει εξαντληθεί. Εδώ είμαστε για να συζητάμε ειδήσεις και όχι για να συζητάμε για την ελευθερία του καθενός να λέει ότι θέλει για οποιονδήποτε...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind