RAVER Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Ενα Kawasaki KXE250F SM '04... http://i12.photobucket.com/albums/a233/tonydeli7/DSC00024.jpg:D Πολυ ωραιο εργαλειο εχεις! Ευγε..;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Πολυ ωραιο εργαλειο εχεις! Ευγε..;) poli oraio ontos k tetia ergaleia den ta vlepeis k ka8e mera. Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Beverly 250ie αλλα σύντομα ελπίζω να γίνει 400 ή 500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deltonakias Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 ναι. 2004 στην ισπανια εδω 2005.εγω τα πραγματα τα πηρα απο 1 φιλο μου που τρακαρε με το ιδιο μηχανακι καπου στα 300 ευρω. αλλα ξερω να σου πω τιμες 270 ευρω κυλινδροπιστονο εξατμιση gianneli ολοσωμη καμια 200 και καρμπιλατερ βρεσ απο κανενα φιλο σου αμα παρεισ απο μαγαζι θα παει καπου στα 100 κατι ευρω.;) που κυκλοφορεις? Απο τι μου ειχαν πει εμενα η μετατροπη θα μου πηγαινε περιπου στα 600€,τα περισσοτερα θα τα ετρωγε η εξατμιση λογο του οτι οταν το πηρα δεν υπηρχε στην Ελλαδα εξατμιση για το τελευταιο GPR!Τα μονα που εχω κανει ειναι να βγαλω το δαχτυλιδι απο την εξατμιση(που ως γνωστον εκοβε τρελα!) και εχω βαλει και ενα Dell'orto 21.Θα το φτιαξω αλλα οχι τωρα γιατι δεν προκειτε να το πουλησω ποτε!!!!!!!!!!!!!:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Vodafone McLaren-Mercedes MP4/24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Ένα από τα πιό βελτιωμένα Modenas Dinamik.:D :shifty: :shifty: :shifty: Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Ενα KTM Duke II απο σημερα..:D Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Ενα KTM Duke II απο σημερα..:D Καλορίζικο!;) Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefkaditis1990 Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 GLX53mm modenas dinamik125 ena f1 pollwn kivikwn.x8es to vgala! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefkaditis1990 Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 an k stin lefkada exoume enan 15xrono pou exei ktm525,ktm 125, modenas 200 z250 gourouna kawasaki bruteforce750 crypton125.eixe k crf k to poulise gia to ktm..aste trela lefta to pedi..alla einai k poli odigos.isws o kaliteros edw pera.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 an k stin lefkada exoume enan 15xrono pou exei ktm525,ktm 125, modenas 200 z250 gourouna kawasaki bruteforce750 crypton125.eixe k crf k to poulise gia to ktm..aste trela lefta to pedi..alla einai k poli odigos.isws o kaliteros edw pera.. Πολλα λεφτα...αλλα και καθολου μυαλο :ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 an k stin lefkada exoume enan 15xrono pou exei ktm525,ktm 125, modenas 200 z250 gourouna kawasaki bruteforce750 crypton125.eixe k crf k to poulise gia to ktm..aste trela lefta to pedi..alla einai k poli odigos.isws o kaliteros edw pera.. 15 xronon k einai o kaliteros odigos tis leukadas?ta rasa de kanoun ton papa..:cool: Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefkaditis1990 Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 15 xronon k einai o kaliteros odigos tis leukadas?ta rasa de kanoun ton papa..:cool: ase file ela lefkada k 8a deis trelo skill to pedi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Εδώ και 3 μήνες οδηγώ την κούκλα μου, μια μπορντώ - μπέζ Vespa 250 Gts i.e. Γνωρίζω πολύ καλά τα ελαττώματα της, αλλά πάντα είχα μια μανία με τις Vespa.. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Εδώ και 3 μήνες οδηγώ την κούκλα μου, μια μπορντώ - μπέζ Vespa 250 Gts i.e. Γνωρίζω πολύ καλά τα ελαττώματα της, αλλά πάντα είχα μια μανία με τις Vespa.. Πολυ ωραιο μηχανακι...και αν τις βαλεις και τα νικελ αξεσουαρ θυμιζει κλασσικη 60's. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_kat Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Η φιλη μου πιστευει οτι ειναι ωραιο για μια γυναικα να οδηγει μηχανες crusier.. Εσεις πως το βρισκετε; Οριστε και ποια της αρέσει : Yamaha XVS650A DragStar :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevezos2_1 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 ego ena CBR400RR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Ο πατέρας μου έχει την KAWASAKI EN400 αλλά την καβαλάω και εγώ!!!:D Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
indi Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 εγω παιδια μια husqvarna 450cc αν και πιστευω οτι η honda ειναι παντα πρωτη στην καρδια μου αλλα ειναι λιγο πιο βαριες στην οδηγηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_nik Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 ενα YAMAHA XT660X black ..... αρκετα βολικο κ ανετο για allround χρηση :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Σκεφτηκα να βαλω και μια φωτο απο τη Βεσπα μου. Ερωτας!! http://i263.photobucket.com/albums/ii124/alkisgr/DSC01913.jpg Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Πολυ ομορφη η Vespa σου !! :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Thanks Raver!! Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 ποτε σου να μην αμφιβαλεις. εχω εγω φιλε μου. suzuki gsx 1400. το μηχανακι ειναι αλλου,για να πω την αληθεια παντα ειχα τρελα με τα μεγαλα <<γυμνα>> της κατηγοριας,εστω κι αν καποιοι λενε οτι απλα ειναι μηχανες της καφετεριας κι οτι δεν κανουν για μεγαλες διαδρομες,σε πληροφορω οτι εκανα βολτα ενα gsx ενος φιλου μου που εχει βαλει ενα μικρο φαιρινγκ πολυ ομορφο που μπαινει και βγαινει πανευκολα και δεν με κουρασε καθολου ο αερας μιας και δεν σε χτυπαει καθολου στο κεφαλι με την χρηση του μικρου αυτου φαιρινγκ. οσο για το αν στριβει?στην αρχη ναι με φοβισε και πολυ μαλιστα λογω του οτι πραγματικα ειναι θηριο κι ενιωσα οτι δεν μπορουσε να μπει ευκολα σε στροφη,τελικα ομως μολις το μαθεις μια χαρα θα μπει,αρκει να μην το παρακανεις. για δυναμη δεν χρειαζεται να πω,εδω δεν εχουν σχεση τα αλογα αλλα η τερατωδης ροπη που πραγματικα σε κανει να νιωθεις ολες τις αλλαγες ταχυτητων σαν 1 και μονο ταχυτητα.δυναμη σε ολο το φασμα κι απο χαμηλα,κατι πουμου αρεσει ιδιαιτερα. στην οδηγηση της ειναι απλα πανευκολη παρα τα 1400 κυβικα της και το βαρος της που να πω την αληθεια ακομα και σε ποληδεν ειναι και τοσο αισθητο. και το cb ειναι καλο ομως δεν το βαζω διπλα στο θηριο της ροπης. τα ειχα παει με εναν γνωστο μου για πλακα και του παιξα αφου βεβαια ειχαμε αφησει και οι 2 τα λαστιχα μας κατω στην ασφαλτο και περισσοτερο εγω. η μεγαλη μου λατρεια ειναι τα on/off και μαλιστα μεχρι τις 10 του αλλου μηνα περιμενω την νεα gs 1200r bmw,ομως το 1400 ασχετα του οτι δεν θα το δωσω εχει και μια μοναδικη θεση μεσα στην καρδια μου. εχει αυτη την αλητεια των 80s στο look του,θεριζει στην ασφαλτο για πλακα οποιον θελησει να στην μπει και ειναι και πανεμορφο. οριστε το και σε 2 φωτος το δικο μου κουκλακι. http://www.imageshack.gr/files/29m1r1s66bzky2hn2ps5.jpg http://www.imageshack.gr/files/6sufsgeawi8fvwh5h1vc.jpg Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 εγω παιδια μια husqvarna 450cc αν και πιστευω οτι η honda ειναι παντα πρωτη στην καρδια μου αλλα ειναι λιγο πιο βαριες στην οδηγηση super moto ειναι;;;:drool: λατρευω τα husqvarna:love: ΘΕΣ να γίνεις η κοπελα μου; :whistle: :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Ενα YAMAHA XT-600 με λάστιχο 100-0 (Για το βουνό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts