Jump to content

[Επίσημο] HTC Sensation XE

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα.(ειμαι τελειως ασχετος).θελω να ρωτησω με ποιο τροπο μπορω να διαγραψω καποια προγραμματα απο το κινητο οπως π.χ μετοχες,καθρεφτης,twitter κτλπ.θα πρεπει να το κανω root??

• Απαντήσεις 420
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα.(ειμαι τελειως ασχετος).θελω να ρωτησω με ποιο τροπο μπορω να διαγραψω καποια προγραμματα απο το κινητο οπως π.χ μετοχες,καθρεφτης,twitter κτλπ.θα πρεπει να το κανω root??

Ναι μόνο με root γίνεται αυτό που λες. Εναλλακτικά εφόσον έχεις την τελευταία επίσημη έκδοση μπορείς να μπεις στις εφαρμογές και να απενεργοποιήσεις όσες δεν θέλεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

μήπως μπορείς να μου πεις και κανένα τρόπο για να το κάνω root. Το ψάχνω από χθες αλλά δεν βγάζω άκρη.

Κύριοι αγόρασα μια microSD Samsung 32gb και έκανα copy/paste τα αρχεία από την "μαμά" κάρτα σε αυτήν αλλά μερικά video και εικόνες δεν τα βλέπω... Πρέπει να κάνω και κάτι άλλο εκτός του copy/paste???

Κύριοι αγόρασα μια microSD Samsung 32gb και έκανα copy/paste τα αρχεία από την "μαμά" κάρτα σε αυτήν αλλά μερικά video και εικόνες δεν τα βλέπω... Πρέπει να κάνω και κάτι άλλο εκτός του copy/paste???

Θεωρητικά, όχι!

Είδες αν όλα αντιγράφηκαν κανονικά; Αλλιώς μια επανεκκίνηση του κινητού μπορεί να βοηθήσει ;)

Τhe end of an era...

Καλό θα ήταν με άδεια την νέα κάρτα να έκανες ένα hard reset εάν είχες τον χρόνο και την υπομονή να τα περάσεις όλα από την αρχή, έτσι ώστε να φύγει η σαβούρα που είχε μαζεύει τόσο καιρό και να κάτσουν όλα όπως πρέπει.

HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2

• 2 weeks later...

Μόλις αγόρασα ενα HTC Sensation XE with Beats Audio και ενώ το άφησα να φορτίζει αρκετή ώρα και ο LED indicator είχε ανάψει πρασινος κάτι που γίνεται όταν το τηλεφωνο ειναι πλήρως φορτισμένο, όσο και αν προσπαθούσα να το ενεργοποιήσω αυτο δεν άνοιγε με τιποτα. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει καθόλου, το έβγαλα απο την κούτα το φόρτισα, εβαλα τη SIM και αυτο.

Ξερείς κανείς αν μπορώ να κάνω ο,τιδήποτε άλλο εκτος από το να το πάω στο κατάστημα για αντικαταστάση?

Ευχαριστω

Μόλις αγόρασα ενα HTC Sensation XE with Beats Audio και ενώ το άφησα να φορτίζει αρκετή ώρα και ο LED indicator είχε ανάψει πρασινος κάτι που γίνεται όταν το τηλεφωνο ειναι πλήρως φορτισμένο, όσο και αν προσπαθούσα να το ενεργοποιήσω αυτο δεν άνοιγε με τιποτα. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει καθόλου, το έβγαλα απο την κούτα το φόρτισα, εβαλα τη SIM και αυτο.

Ξερείς κανείς αν μπορώ να κάνω ο,τιδήποτε άλλο εκτος από το να το πάω στο κατάστημα για αντικαταστάση?

Ευχαριστω

Βγάλε-βάλε την μπαταρία και δοκίμασε πάλι

HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2

Μάλλον πρωί πρωί πρέπει να κάνεις μια επίσκεψη στο μαγαζί που το πήρες, μια ερώτηση μόνο σου άνοιξε πριν το φορτίσεις η δεν δοκιμασες καν

Δεν το δοκιμασα, οχι.

Οπότε πάμε σε περίπτωση DOA (Dead on Arrival) απέτησε να στο αλλάξουν με άλλο πιθανότατα το καλύπτει η εγγύηση.

καλησπέρα. Μετά από hard reset δεν περιστρέφετε η οθόνη,δοκίμασα ξανά με reset και μέσα από τις ρυθμήσησς τσεκαρα και ξετσέκαρα την αυτόματη περιστροφή αλλά τιποτα όλα τα άλλα είναι φυσιολογικά.

τι να κάνω? ευτηχώς είμαι στην εγγυηση.

Καλησπερα φιλοι μου,εχω εδω και καιρο το HTC SENSATION XE,αλλα τωρα τελευταια ενημερωθηκα πως μπορω να πειραξω τις εργοστασιακες του ρυθμησεις και να προβω σε δικες μου επιλογες,μεγαλυτερων δυνατοτητων απο τις εργοστασιακες....Μηπως θα μπορουσατε να με βοηθησετε για το πως θα το καταφερω αυτο?

Σημ: Θελω να κρατησω τις εργοσασιακες του ρυθμησεις σε περιπτωση που κατι συμβει καθως μου ειπαν πως δεν θα ισχυει η εγγυηση σε περιπτωση βλαβης...

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ :)

Καλησπερα φιλοι μου,εχω εδω και καιρο το HTC SENSATION XE,αλλα τωρα τελευταια ενημερωθηκα πως μπορω να πειραξω τις εργοστασιακες του ρυθμησεις και να προβω σε δικες μου επιλογες,μεγαλυτερων δυνατοτητων απο τις εργοστασιακες....Μηπως θα μπορουσατε να με βοηθησετε για το πως θα το καταφερω αυτο?

Σημ: Θελω να κρατησω τις εργοσασιακες του ρυθμησεις σε περιπτωση που κατι συμβει καθως μου ειπαν πως δεν θα ισχυει η εγγυηση σε περιπτωση βλαβης...

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ :)

Ότι χρειάζεσαι υπάρχει εδώ κι εδώ.. Αλλά θέλει τρελό διάβασμα και πολύ προσοχή.. Επίσης επειδή μπορείς να πειράξεις κάτι δεν σημαίνει ότι πρέπει και να το κάνεις. Και τέλος μην νομίζεις ότι αν κάνεις του κεφαλιού σου και κάνεις καμιά πατάτα θα βρεθεί κάποιος να σου φτιάξει το τηλέφωνο. Ότι κάνεις το κάνεις αποκλειστικά και μόνο με δική σου ευθύνη. Αυτά στα λέω εντελώς φιλικά με κάθε καλή πρόθεση γιατί σε περίπτωση πατάτας το κόστος δυστυχώς θα είναι αρκετά μεγάλο και στην εποχή που ζούμε δεν είναι να παίζουμε με αυτά τα πράγματα.

Καλή επιτυχία αν το τολμήσεις!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
Άγνωστο ίσως η HTC αποφασίσει να μην μας δώσει την 4.1. Ακόμα δεν έχει δοθεί επίσημη ανακοίνωση για το ποια κινητά θα αναβαθμιστούν πέρα απτήν σειρά ONE.

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0).

σήμερα του άλλαξα μπαταρία..κολλούσε χωρίς λόγο τελευταία και δεν μπορούσα να καταλάβω τι έφταιγε..στο τέλος έκανε συνεχώς επανεκκίνηση και τίποτα παραπάνω. Ευτυχώς λύθηκε το πρόβλημα.

unlocked

pyramid pvt ship s-on rl

hboot-1.27.0000

eMMC-boot

στην συνεχεια οταν κανω factory reset κανει reboot και κολλαει στο htc logo

Operating system: Android 2.3

Model: Sensation XE with Beats Audio

Παιδιά ξέρει κανείς αν θα πάρει Jelly Bean το Sensation XE..??/

Εάν βιάζεσαι (όπως και εγώ) δοκίμασε την CMX του Bruce από XDA την έχω εδώ και ένα μήνα, αν και είχε κάποια θέματα στην αρχή πλέον έχουν διορθωθεί όλα και η Rom πετάει πραγματικά σε συνδυασμό με Nova Launcher το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

unlocked

pyramid pvt ship s-on rl

hboot-1.27.0000

eMMC-boot

στην συνεχεια οταν κανω factory reset κανει reboot και κολλαει στο htc logo

Operating system: Android 2.3

Model: Sensation XE with Beats Audio

Από τη στιγμή που το τηλέφωνό σου είναι unlocked έχεις 2 επιλογές. Είτε περνάς την τελευταία official που μπορείς να βρεις εδώ ή πας απευθείας σε κάποια custom από τις πολλές που υπάρχουν στο xda.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 4 weeks later...

Πρίν μερικές ημέρες μου έπεσε η συσκευή και έσπασε η οθόνη. Είναι ραγισμένη σχεδόν όλη ακτινωτά αλλά το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά. Επειδή προφανώς η ζημιά αυτή δεν καλύπτεται απο την εγγύηση και επειδή θέλω να αποφύγω την αποστολή της συσκευής στην Αθήνα για κανα μήνα ψάχτηκα να αγοράσω το ανταλλακτικό απο το εξωτερικό. Κατέληξα στο παρακάτω μαγαζί και θέλω αν κάποιος έχει ψωνίσει κι έχει εμπειρία να μου την μεταφέρει. Επίσης ψάχνω κάποιον "μάγο" στην Λάρισα να του πάω την συσκευή και το ανταλλακτικό και να μου την αντικαταστήσει. Προτάσεις δεκτές.

http://www.etradesupply.com/htc/android-models/htc-sensation-xe.html?p=1

Παιδιά τα φώτα σας: Αγόρασε σήμερα ένας φίλος μου το κινητό από 2ο χέρι. Το κινητό ειναι ευρωπαϊκό αλλά όλα δουλεύουν ρολόι, βάλαμε το morelocale2 και έχει και ελληνικά. Ένα πρόβλημα μόνο, από ότι είδα έχει 4,03 και sense 3.6. Του βγάζει να κάνει μια αναβάθμιση λιγισμικού 60 μβ αλλά όταν κάνει επανεκκίνηση κολλάει και δείχνει ένα κόκκινο θαυμαστικό, πρέπει να βγάλουμε μπαταρία για να ξαναμπεί το κινητό σε λειτουργία και φυσικά δεν έχει μπει η αναβάθμιση. Όχι ότι πειράζει πολύ, το κινητό είναι αγρατσούνιστο και δουλεύει κατά τα άλλα μια χαρά, απλά να ξέρουμε τι παίζει. Δώστε παρακαλώ τα φώτα σας. :)

Παιδιά τα φώτα σας: Αγόρασε σήμερα ένας φίλος μου το κινητό από 2ο χέρι. Το κινητό ειναι ευρωπαϊκό αλλά όλα δουλεύουν ρολόι, βάλαμε το morelocale2 και έχει και ελληνικά. Ένα πρόβλημα μόνο, από ότι είδα έχει 4,03 και sense 3.6. Του βγάζει να κάνει μια αναβάθμιση λιγισμικού 60 μβ αλλά όταν κάνει επανεκκίνηση κολλάει και δείχνει ένα κόκκινο θαυμαστικό, πρέπει να βγάλουμε μπαταρία για να ξαναμπεί το κινητό σε λειτουργία και φυσικά δεν έχει μπει η αναβάθμιση. Όχι ότι πειράζει πολύ, το κινητό είναι αγρατσούνιστο και δουλεύει κατά τα άλλα μια χαρά, απλά να ξέρουμε τι παίζει. Δώστε παρακαλώ τα φώτα σας. :)

Βγάλε μπαταρία, βάλ' την, κράτα πατημένο το volume down και άναψέ το. Όταν ανάψει πες μας τι λέει στις πρώτες 2-3 γραμμές ή βάλε μια φώτο να δούμε.. Μετά θα μπορώ να σου πω τι μπορεί να είναι το πρόβλημα..

Επίσης γράψε τι λέει στο Ρυθμίσεις-> Πληροφορίες τηλεφώνου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βγάλε μπαταρία, βάλ' την, κράτα πατημένο το volume down και άναψέ το. Όταν ανάψει πες μας τι λέει στις πρώτες 2-3 γραμμές ή βάλε μια φώτο να δούμε.. Μετά θα μπορώ να σου πω τι μπορεί να είναι το πρόβλημα..

Επίσης γράψε τι λέει στο Ρυθμίσεις-> Πληροφορίες τηλεφώνου.

Λοιπόν γράφει:

****Locked****

PYRAMID PVT SHIP S-OFF RL

HBOOT-1.27.0000

RADIO-11.22.3504.07_M

OpenADSP-V02.6.0.2226.00.0131

eMMC-boot

Jan 13 2012

κτλ

Στις Ρυθμίσεις-Πληροφορίες τηλεφώνου γράφει: Ηtc sensation xe with beats z715e, αν αυτό εννοείς.

Ευχαριστώ για την αμεσότητα. Επειδή είμαι 'ασχετος με customies, αν θες pm. :)

edit: παρακαλώ όποιος έχει απάντηση άμεση γιατί ο φίλος είναι πιο άσχετος από μένα, αν συμβαίνει κάτι κακό και μη αναστρέψιμο να το πάει πίσω πριν περάσει η μέρα. Από μαγαζί με ανταλλαγές κινητών το πήραμε. Ευχαριστώ

Edited by alexgiak