Jump to content

The «Ultimate» File Sharing thread

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι μουσική ακούς; :D :p

Rock... Metal... Trance... House... Hip Hop...

Είναι πολλά τα άτιμα! :w00t: :lol:

Για βοήθα λίγο τη κατάσταση για να πέσει το κατάλληλο info... ;)

Θελω να βρω καποια λαικα που τα θελει ο αδερφος μου και Hip Hop , Rock , Metal για μενα.

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θελω να βρω καποια λαικα που τα θελει ο αδερφος μου και Hip Hop , Rock , Metal για μενα.

Angelos hub ;)

Τώρα για metal και rock μπορείς να βρεις άπειρα άμα κάνεις ένα sort ανα hub description! Δυστυχώς για σένα δεν μπορώ να σου προτείνω μερικά αφού προς το παρόν κατεβάζω άλλου είδους μουσική. :rolleyes:

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Παιδια πειτε μου μερικα tracker για το azureus.

Προς mod. Εψαξα σε 50 σελιδες αλλα δεν βρηκα τιποτα και ζαλιστικα κιολας.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Παιδια πειτε μου μερικα tracker για το azureus.

Προς mod. Εψαξα σε 50 σελιδες αλλα δεν βρηκα τιποτα και ζαλιστικα κιολας.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=927120&highlight=torrent#post927120

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=790758#post790758

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=689742&highlight=torrent#post689742

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=775072#post775072

Δεν εννουσα αυτα..Λεω αυτα που βαζουμε Στον ιχνιλαντι στο azureus.

edit: ΕΙναι διπλα οταν παταμε στο azureus διπλο κλικ στο torrent poy katebazoyme τοτε ανοιγει μια μασκα διπλα απο τα τορρεντ μου (πανω δεξια).Εκει βαζουμε μια σελιδα ιχνηλαντι. Αυτη λεω

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

ιχνηλάτης και ιστορίες. βάλτο στα αγγλικά πας και βγάλουμε άκρη.

Ton tracker δεν τον βάζεις εσύ, το έχει δηλωμένο το κάθε torrent Που κατεβάζεις.

Παιδιά στο mininova.org μπορεί να ανεβάσει όποιος θέλει κάποιο τόρεντ... Ξέρει κανείς τι καθεστώς παίζει εκεί; Εννοώ αν ανεβάσεις κάποιο τόρεντ από greek-torrents πχ. απλά το "διαφημίζεις" ή αν το κατεβάζουν από κει κάποιοι το "χρεώνεσαι" εσύ στο ratio σου ως download; :confused: :worry:

Δεν έχει κανένα νόημα να το κάνεις αυτό , αρχεία απο το greek-torrents κατεβάζουν μόνο όσοι είναι γραμμένοι σε αυτό.

Όσοι προσπαθήσουν να κατεβάσουν θα τους βγάλει μηνυμα σφάλματος.

In my dream I was drowning my sorrows

But my sorrows, they learned to swim

Δεν έχει κανένα νόημα να το κάνεις αυτό , αρχεία απο το greek-torrents κατεβάζουν μόνο όσοι είναι γραμμένοι σε αυτό.

Όσοι προσπαθήσουν να κατεβάσουν θα τους βγάλει μηνυμα σφάλματος.

Κάνεις λάθος φίλε. Ένα φιλαράκι μου δεν ήταν γραμμένο στο greek-torrents, μου είπε να του στείλω το τόρεντ και αυτός το κατέβαζε κανονικά. Το θέμα είναι βέβαια ότι "χρεωνόμουν" εγώ το κατέβασμά του και έπεφτε το ratio μου... :O :mad:

EDIT: Πρέπει να έκανα μεγάλη λαμακία... :O Όσοι κατεβάζουν τώρα το τόρεντ θα το χρεώνομαι εγώ σαν download δικό μου... :cry: Πώς μπορώ να σβήσω (αν γίνεται αυτό...) κάποιο τόρεντ που ανέβασα στο μινινόβα; :worry:

Είναι lamerιά να ανεβάζεις torrents από private trackers σε public. Το πιθανότερο είναι να γίνεις ban... Τώρα που το ανέβασες στο mininova δεν ξέρω αν θα δεχτούν να το σβήσουν.

Είναι lamerιά να ανεβάζεις torrents από private trackers σε public. Το πιθανότερο είναι να γίνεις ban... Τώρα που το ανέβασες στο mininova δεν ξέρω αν θα δεχτούν να το σβήσουν.

Δεν γνωρίζουν όλοι τα πάντα σε αυτό τον κόσμο. Να μυρίσω τα νύχια μου ότι αυτό δεν είναι σωστό; Αργά το κατάλαβα... Πάντως ζήτησα από μόνος μου από τους διαχειριστές να λυθεί το ζήτημα. Δεν διάβασα πουθενά τέτοιους όρους.

Εκτός από τα μπαναρίσματα υπάρχουν και οι καλοί τρόποι να εξηγήσεις στον άλλον τι παίζει. :!: Από σας τους συντονιστές βγαίνει εύκολα το μπανάρισμα έ; :p

Δεν γνωρίζουν όλοι τα πάντα σε αυτό τον κόσμο. Να μυρίσω τα νύχια μου ότι αυτό δεν είναι σωστό; Αργά το κατάλαβα... Πάντως ζήτησα από μόνος μου από τους διαχειριστές να λυθεί το ζήτημα. Δεν διάβασα πουθενά τέτοιους όρους.

Εκτός από τα μπαναρίσματα υπάρχουν και οι καλοί τρόποι να εξηγήσεις στον άλλον τι παίζει. :!: Από σας τους συντονιστές βγαίνει εύκολα το μπανάρισμα έ; :p

Όταν γράφεσαι σε κάποιον private tracker έχει κάποιους όρους πρόσβασης. Δε χρειάζεται να μυρίσεις τα νύχια σου, αρκεί να τους είχες διαβάσει. Στο greek-torrents συγκεκριμένα, στην κεντρική σελίδα λέει:

Γενικοί κανόνες

3. Μην δημοσιεύετε τα torrents μας σε άλλους tracker

Το banάρισμα λοιπόν μπαίνει τόσο ευκολότερα, όσο πιο εξόφθαλμος είναι ο κανόνας που παραβιάζεις.

Το banάρισμα λοιπόν μπαίνει τόσο ευκολότερα, όσο πιο εξόφθαλμος είναι ο κανόνας που παραβιάζεις.

Ωραία εσύ που έχεις τόσο χρόνο να διαβάζεις και όλους τους όρους με γεια σου και με χαρά σου. Για εμάς που ο χρόνος είναι χρήμα άσε να μην γνωρίζουμε ρε φίλε. Ευτυχώς που δεν είσαι εσύ Moderator εκεί με αυτά που λες... :O

Από μόνος μου ενημέρωσα το στάφ εκεί να ενεργήσει ανάλογα. Δεν κρύφτηκα. Ο τρόπος που προβάλεις το μπαν είναι αυταρχικότατος. Μην έχετε τάσεις τιμωρίας. Υπάρχουν και αλλού τρόποι να ξεσπάσετε. :!:

Φιλικά. :)

Ωραία εσύ που έχεις τόσο χρόνο να διαβάζεις και όλους τους όρους με γεια σου και με χαρά σου. Για εμάς που ο χρόνος είναι χρήμα άσε να μην γνωρίζουμε ρε φίλε. Ευτυχώς που δεν είσαι εσύ Moderator εκεί με αυτά που λες... :O

Από μόνος μου ενημέρωσα το στάφ εκεί να ενεργήσει ανάλογα. Δεν κρύφτηκα. Ο τρόπος που προβάλεις το μπαν είναι αυταρχικότατος. Μην έχετε τάσεις τιμωρίας. Υπάρχουν και αλλού τρόποι να ξεσπάσετε. :!:

Φιλικά. :)

minovg,

Ξαναδιάβασε τα post του eLeKtriK EyE και πες μου τώρα, αν κατάλαβες για ποιόν λόγο του απάντησες με αυτό τον τόνο :confused:

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

minovg,

Ξαναδιάβασε τα post του eLeKtriK EyE και πες μου τώρα, αν κατάλαβες για ποιόν λόγο του απάντησες με αυτό τον τόνο :confused:

Καταρχάς δεν χρειάζεται συνήγορο ο elektrik eye. Όλες οι συμβουλές του είναι πολύτιμες και τις λαμβάνω σοβαρά υπόψην γιατί είναι γνώστης πολλών ζητημάτων σε θέματα υπολογιστών και ίντερνετ. Και για να είμαι ειλικρινής την δική του άποψη περίμενα μόνο (και του Bayern7) γιατί ξέρουν πολλά από τόρεντς κλπ. :)

Απλά δεν μου άρεσε ο τρόπος που εξεστομίζει το μπαν τη στιγμή που ποτέ δεν τέθηκε θέμα από τους ίδιους στον εκεί τράκερ. Αυτό τίποτα άλλο. Λήγει εδώ. :)

Καταρχάς δεν χρειάζεται συνήγορο ο elektrik eye.

Ούτε παρατηρήσεις εγώ σε αυτό το στυλ... Δεν χρειάζεται να είσαι επιθετικός. Δεν κερδίζεις κάτι έτσι.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Γιατί μου είναι αδύνατον να διαβάσω 126 σελ. ,εχω καποιεσ ερωτήσεις :

1)Ποίο είναι το καλύτερο p2p χωρις ιούς ; 2) Μπορώ σχεδόν να βρώ τα πάντα ; 3)Μόλις τωρα ε΄κανα φορματ και δεν εχω καν΄να αρχείο να μοιράσω. τι να κάνω ; 4)τι ειναι το ftp ;

5) Εχω μια 56 κ συνδεση ΄ποιο p2p ειναι καλυτερο για την περισταση ;

smallville for ever :cool: :cool: :cool:

Γιατί μου είναι αδύνατον να διαβάσω 126 σελ. ,εχω καποιεσ ερωτήσεις :

1)Ποίο είναι το καλύτερο p2p χωρις ιούς ; 2) Μπορώ σχεδόν να βρώ τα πάντα ; 3)Μόλις τωρα ε΄κανα φορματ και δεν εχω καν΄να αρχείο να μοιράσω. τι να κάνω ; 4)τι ειναι το ftp ;

5) Εχω μια 56 κ συνδεση ΄ποιο p2p ειναι καλυτερο για την περισταση ;

1) Bittorrent

2) Oxi. Kyriws nea releases. Gia paliotera dc++ kai emule.

3) H ayto pou sou pe o hostolis h ksekinas me bittorrent.

5) DC++

PS: me 56k den tha kaneis tpt. kana mp3 apo dc++ kai poly sou einai. :(

1) Bittorrent

2) Oxi. Kyriws nea releases. Gia paliotera dc++ kai emule.

3) H ayto pou sou pe o hostolis h ksekinas me bittorrent.

5) DC++

PS: me 56k den tha kaneis tpt. kana mp3 apo dc++ kai poly sou einai. :(

Μπορεί κάποιος να μου πει την ακριβείς διέυθυνση για να κατεβάσω το bittorent για win98 (κάτι περίεργα μου έβγαζε).Μπορεί κάποιος να μου πει συνοπτικά τι είναι το ftp ;

smallville for ever :cool: :cool: :cool:

Μπορεί κάποιος να μου πει την ακριβείς διέυθυνση για να κατεβάσω το bittorent για win98 (κάτι περίεργα μου έβγαζε).Μπορεί κάποιος να μου πει συνοπτικά τι είναι το ftp ;
1. Δοκίμασε το Bitlord, δεν ξέρω όμως αν δουλεύει σε win98.

2. http://en.wikipedia.org/wiki/Ftp

exw 2 erwthseis...exw to dc++ kai eimai poly euxaristimenos alla exw akousei oti sto emule vriskeis ta panta apo ellinika arxeia(sto dc mono mp3s kai arketa alla oxi polla videos) to emule einai kalutero apo to dc oso anafora ta ellinika arxeia? kai an aksizei na to katevasw tha mou varunei ton upologisti na exw kai ta 2 programata?
I don't live in Greece, Greece lives in me...