Jump to content

The «Ultimate» File Sharing thread

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το du super controller είναι πολύ καλύτερο,αλλά το μόνο κακό είναι ότι δεν βρίσκεις το s/n! :rolleyes: :X

Oταν σου λέω που να ψάξεις με γράφεις ξέρεις που. :mad:

Εγω το πέρασα χθες και βρήκα s.n σε 2 λεπτά... :D

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

emena ksekinai me 192 kai telioni se 6 ston alon ipologisti ksekinai me 192 ine olo to ipolipo idio mono pou telioni se 5 PX.emena ine 192.154.111.6

ston alon ine 192.154.111.5 pirazi pou alazi to telefteo noumero

afto mou bgazi otan mpeno sto modem kai patao sto NAT

pigene ligo sto link pou dino pio pano kai pesmou.sto first port grafo tin esoteriki stin last port grafo tin eksoteriki sto port grafo to 1412

kai stin ip address grafo tin esoteriki pali gia pes mou

Εννοείται πως δεν πειράζει και έτσι πρέπει να γίνεται... :lol:

Άμα είχατε και οι δύο την 192.154.111.5 ή 6 τότε θα γινόταν conflict στις IP και δεν θα μπορούσατε να επικοινωνήσετε μεταξύ σας αλλά και να δείτε δίκτυο... :p :shifty:

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

edo ti prepi na balo se aftes tis epiloges gia na katebazo apo torrents 8eli kai sto WAN na kano ri8misis i mono sto LOCAL MACHINE

spacer.png

Paide exw 2 erwthseis

1.Kserei kaneis ti paizei me ftp sites(pws katevazeis,ti xreiazetai,kanena site ktl)

2.Poio pisteuetai oti einai kalo hub(ektos tou aggelou) gia na katevazw tainies me kalh taxythta sto dc++

Perimenw apanthseis-protaseis

STOP EATING JUNK FOOD :X

Oταν σου λέω που να ψάξεις με γράφεις ξέρεις που. :mad:

Εγω το πέρασα χθες και βρήκα s.n σε 2 λεπτά... :D

Αφού έψαξα εκεί που μου είπες,αλλά τίποτα!

Καλά ποια έκδοση έχεις? :lol:

OMFG είχα το σωστό ***** αλλά δεν έβαζα και το e-mail αυτού στο username και το έπιανε λάθος :p

edo ti prepi na balo se aftes tis epiloges gia na katebazo apo torrents 8eli kai sto WAN na kano ri8misis i mono sto LOCAL MACHINE

telika kseri kanis ti prepi na balo giati den exo idea ego apo afta ta pramata kai fobame min kano kamia zimia kai meta den mpeno oute kei sto interenet

spacer.png

Παιδες μηπως ξερεις κανεις καμια σελιδα αντιστοιχη του dcmagnet.com?

http://www.shareprovider.com

http://www.the-realworld.de

Αυτά είναι όμως για άμεσο κατέβασμα από το e-mule.

http://www.shareprovider.com

http://www.the-realworld.de

Αυτά είναι όμως για άμεσο κατέβασμα από το e-mule.

Κοινως δεν κανουν για το DC,ε?Μμμμ,δεν εχω το e-mule,θα το βαλω να το δοκιμασω.

Τhαnx παντως!

Το http://www.mybittorrentnews.com για να κατεβάσεις τα τόρεντς πρέπει να κατεβάσεις κάτι άλλο; Κάτι τέτοιο καταλαβαίνω αλλά και εκείνο να κατεβάσεις πάλι είναι trial για 14 μέρες λέει. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Κατεβάζει κανείς από κει; :confused: :worry:

παιδιά έχω το azureous και τώρα τελευταία έβαλα ένα plug in το safepeer και μου μπλοκάρει πολλές ip,ξέρει κανένας να μου εξηγήσει τι και πως? μήπως πρέπει να το κάνω off μπλοκάρει και ip που περνούν από εμενα..
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

παιδιά έχω το azureous και τώρα τελευταία έβαλα ένα plug in το safepeer και μου μπλοκάρει πολλές ip,ξέρει κανένας να μου εξηγήσει τι και πως? μήπως πρέπει να το κάνω off μπλοκάρει και ip που περνούν από εμενα..

Και εγω το ειχα βαλει και το εβγαλα μετα απο λιγες μερες.Εκτος του οτι οσο πιο πολυ μεγαλωνε η database με τις ip's τοσο πιο πολυ αργουσε να ανοιξει το azureus μου μπλοκαρε παρα πολλες. :down:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

ξέρεις γιατί το έβαλα? για τον λόγο μήπως και κατεβάζω fake μωρέ αν είμαι ok όπως είμαι να το βγάλω αμέσως...τελικά δεν κατάλαβα ακόμα τι σκοπό εξυπηρετεί
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Σχετικά με το greek-torrents παιδιά... Αυτό που κατάλαβα είναι ότι για να μπορείς να κατεβάσεις, πρέπει να έχεις υψηλό ratio. Για να έχεις υψηλό ratio πρέπει να μοιράζεσαι τα αρχεία που κατεβάζεις και να μην τα σβήνεις αμέσως όταν τα έχεις κατεβάσει.

Για τους αρχάριους που έχουν χαμηλό ratio τι γίνεται; Πώς θα ξεκινήσουν να κατεβάζουν για να ανεβάζουν αργότερα; :confused: :worry:

Και ένα δεύτερο. Ποιο αρχείο/αρχεία προτείνετε να κατεβάσουμε που θα είναι δημοφιλές οπότε και θα το παίρνουν πολλοί --> οπότε θα ανέβει γρηγορότερα το Ratio; ;)

Σχετικά με το greek-torrents παιδιά... Αυτό που κατάλαβα είναι ότι για να μπορείς να κατεβάσεις, πρέπει να έχεις υψηλό ratio. Για να έχεις υψηλό ratio πρέπει να μοιράζεσαι τα αρχεία που κατεβάζεις και να μην τα σβήνεις αμέσως όταν τα έχεις κατεβάσει.

Για τους αρχάριους που έχουν χαμηλό ratio τι γίνεται; Πώς θα ξεκινήσουν να κατεβάζουν για να ανεβάζουν αργότερα; :confused: :worry:

Και ένα δεύτερο. Ποιο αρχείο/αρχεία προτείνετε να κατεβάσουμε που θα είναι δημοφιλές οπότε και θα το παίρνουν πολλοί --> οπότε θα ανέβει γρηγορότερα το Ratio; ;)

Μπορεις να κατεβασεις στην αρχη οτι θελεις. Μετα σου δινουν ενα χρονικο οριο (δεν ξερω ποσο) ωστε να μοιρασεις αυτα που κατεβασες και να ανεβασεις το ratio, αλλιως σε διαγραφουν.

Αν το παρακανεις, δηλ. εχεις κατεβασει 20GB και εχεις μοιρασει κατι ΜΒ μονο, σε διαγραφουν.

Οσο για το δημοφιλες αρχειο που λες, εχεις pm. :)

Μπορεις να κατεβασεις στην αρχη οτι θελεις. Μετα σου δινουν ενα χρονικο οριο (δεν ξερω ποσο) ωστε να μοιρασεις αυτα που κατεβασες και να ανεβασεις το ratio, αλλιως σε διαγραφουν.

Αν το παρακανεις, δηλ. εχεις κατεβασει 20GB και εχεις μοιρασει κατι ΜΒ μονο, σε διαγραφουν.

Οσο για το δημοφιλες αρχειο που λες, εχεις pm. :)

Το θέμα είναι τι θεωρείται για αρχή που λες... Πόσο καιρό... :O Γιατί εγώ είμαι αρκετό καιρό εκεί και έχω Ratio 0,27 (πού να ξέρω ότι παίζει και τέτοια) και λέει αναμονή 3 μέρες. Αυτό σημαίνει ότι θα περιμένω 3 μέρες μέχρι να αρχίσει να κατεβαίνει το αρχείο; Και αν κάνω καμιά επανεκκίνηση; Χάνω την σειρά μου; :worry:

Υ.Γ. Τα κατέβασα τα τόρεντ που μου είπες αλλά περιμένω. :rolleyes:

Το θέμα είναι τι θεωρείται για αρχή που λες... Πόσο καιρό... :O Γιατί εγώ είμαι αρκετό καιρό εκεί και έχω Ratio 0,27 (πού να ξέρω ότι παίζει και τέτοια) και λέει αναμονή 3 μέρες. Αυτό σημαίνει ότι θα περιμένω 3 μέρες μέχρι να αρχίσει να κατεβαίνει το αρχείο; Και αν κάνω καμιά επανεκκίνηση; Χάνω την σειρά μου; :worry:

Ωχ, εχουν βαλει και τετοια. Να σου πω, εγω που γραφτηκα πριν καμια βδομαδα, δεν ημουν στο περιμενε, κατεβαζα κατευθειαν.

Καλυτερα ειναι να δεις τα FAQ που εχουν οι mod εκει και λεει για την αναμονη.

Δεν ξερω ποσο ratio πρεπει να εχεις για να κατεβαζεις αμεσως.

Otan leei 3 meres anamonh ennoei oti ena torrent pou anevainei shmera mporeis na to katevaseis se 3 hmeres, eno ta paliotera amesos.

In my dream I was drowning my sorrows

But my sorrows, they learned to swim

Otan leei 3 meres anamonh ennoei oti ena torrent pou anevainei shmera mporeis na to katevaseis se 3 hmeres, eno ta paliotera amesos.

Όταν κλείνεις το Azureus τι παίζει; Χάνεις την σειρά σου; Ξαναπεριμένεις; Πώς πάει η δουλειά; :confused:

Όταν κλείνεις το Azureus τι παίζει; Χάνεις την σειρά σου; Ξαναπεριμένεις; Πώς πάει η δουλειά; :confused:

ti ennoeis seira, eipame, an to torrent einai kainourgio to katevazeis se 3 meres apo otan vgei allios amesos.

den yparxei kamia seira.

In my dream I was drowning my sorrows

But my sorrows, they learned to swim

Να το αφήνετε να κάνει upload τουλάχιστον μέχρι το ratio να γίνει 1:1. Μην είστε leechers, τα έχουμε πει.

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το DC++? μπορείς να συνδεθείς ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα hubs χωρίς να διακοπούν τα downloads?

επίσης, μπορείς να κατεβάζεις ταυτόχρονα από περισσότερα του ενός hubs?

και κάτι σχετικά με το active mode. έχω ανοίξει τις πόρτες 1412 tcp/udp και στο firewall XP (sp2) και στο router (USR 9106) έχω βάλει ΙΡ από το ΝΟ-ΙΡ μα όταν ενεργοποιώ το active mode συνεχίζει βέβαια να κατεβάζει όμως χαμηλώνει η ταχύτητα ενώ ταυτόχρονα δε μπορώ να κάνω αναζήτηση! ψάχνω μα δε μου βγάζει κανένα αποτέλεσμα!

any ideas?

thanx!

Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας :)

Ναι, μπορείς να συνδεθείς σε περισσότερα από ένα hubs χωρίς πρόβλημα, φρόντισε να ακολουθείς τους κανόνες τους αναφορικά με τα slots, πχ ο Άγγελος απαιτεί ένα slot επιπλέον για κάθε hub που ανοίγεις και maximum 10 νομίζω. Φυσικά μπορείς να κατεβάζεις ταυτόχρονα από όλα τα hubs.

Όσον αφορά το active, κάτι έχεις κάνει λάθος είτε στο firewall των XP είτε στο router είτε στο no-ip και οι πόρτες δεν προωθούνται. Ξανακάντα από την αρχή, αν δε σου δουλέψει θα πρέπει να το ξαναγυρίσεις στο passive.