Bayern7 Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Το du super controller είναι πολύ καλύτερο,αλλά το μόνο κακό είναι ότι δεν βρίσκεις το s/n! :rolleyes: :X Oταν σου λέω που να ψάξεις με γράφεις ξέρεις που. :mad: Εγω το πέρασα χθες και βρήκα s.n σε 2 λεπτά... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 emena ksekinai me 192 kai telioni se 6 ston alon ipologisti ksekinai me 192 ine olo to ipolipo idio mono pou telioni se 5 PX.emena ine 192.154.111.6 ston alon ine 192.154.111.5 pirazi pou alazi to telefteo noumero afto mou bgazi otan mpeno sto modem kai patao sto NAT pigene ligo sto link pou dino pio pano kai pesmou.sto first port grafo tin esoteriki stin last port grafo tin eksoteriki sto port grafo to 1412 kai stin ip address grafo tin esoteriki pali gia pes mou Εννοείται πως δεν πειράζει και έτσι πρέπει να γίνεται... :lol: Άμα είχατε και οι δύο την 192.154.111.5 ή 6 τότε θα γινόταν conflict στις IP και δεν θα μπορούσατε να επικοινωνήσετε μεταξύ σας αλλά και να δείτε δίκτυο... :p :shifty: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. June 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 afto mou bgazi otan mpeno sto modem kai patao sto NAT edo ti prepi na balo se aftes tis epiloges gia na katebazo apo torrents 8eli kai sto WAN na kano ri8misis i mono sto LOCAL MACHINE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebe Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Paide exw 2 erwthseis 1.Kserei kaneis ti paizei me ftp sites(pws katevazeis,ti xreiazetai,kanena site ktl) 2.Poio pisteuetai oti einai kalo hub(ektos tou aggelou) gia na katevazw tainies me kalh taxythta sto dc++ Perimenw apanthseis-protaseis Παράθεση STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Oταν σου λέω που να ψάξεις με γράφεις ξέρεις που. :mad: Εγω το πέρασα χθες και βρήκα s.n σε 2 λεπτά... :D Αφού έψαξα εκεί που μου είπες,αλλά τίποτα! Καλά ποια έκδοση έχεις? :lol: OMFG είχα το σωστό ***** αλλά δεν έβαζα και το e-mail αυτού στο username και το έπιανε λάθος :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 afto mou bgazi otan mpeno sto modem kai patao sto NAT edo ti prepi na balo se aftes tis epiloges gia na katebazo apo torrents 8eli kai sto WAN na kano ri8misis i mono sto LOCAL MACHINE telika kseri kanis ti prepi na balo giati den exo idea ego apo afta ta pramata kai fobame min kano kamia zimia kai meta den mpeno oute kei sto interenet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Παιδες μηπως ξερεις κανεις καμια σελιδα αντιστοιχη του dcmagnet.com? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 Παιδες μηπως ξερεις κανεις καμια σελιδα αντιστοιχη του dcmagnet.com? http://www.shareprovider.com http://www.the-realworld.de Αυτά είναι όμως για άμεσο κατέβασμα από το e-mule. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. June 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2005 http://www.shareprovider.com http://www.the-realworld.de Αυτά είναι όμως για άμεσο κατέβασμα από το e-mule. Κοινως δεν κανουν για το DC,ε?Μμμμ,δεν εχω το e-mule,θα το βαλω να το δοκιμασω. Τhαnx παντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 Το http://www.mybittorrentnews.com για να κατεβάσεις τα τόρεντς πρέπει να κατεβάσεις κάτι άλλο; Κάτι τέτοιο καταλαβαίνω αλλά και εκείνο να κατεβάσεις πάλι είναι trial για 14 μέρες λέει. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Κατεβάζει κανείς από κει; :confused: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 παιδιά έχω το azureous και τώρα τελευταία έβαλα ένα plug in το safepeer και μου μπλοκάρει πολλές ip,ξέρει κανένας να μου εξηγήσει τι και πως? μήπως πρέπει να το κάνω off μπλοκάρει και ip που περνούν από εμενα.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 παιδιά έχω το azureous και τώρα τελευταία έβαλα ένα plug in το safepeer και μου μπλοκάρει πολλές ip,ξέρει κανένας να μου εξηγήσει τι και πως? μήπως πρέπει να το κάνω off μπλοκάρει και ip που περνούν από εμενα.. Και εγω το ειχα βαλει και το εβγαλα μετα απο λιγες μερες.Εκτος του οτι οσο πιο πολυ μεγαλωνε η database με τις ip's τοσο πιο πολυ αργουσε να ανοιξει το azureus μου μπλοκαρε παρα πολλες. :down: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 ξέρεις γιατί το έβαλα? για τον λόγο μήπως και κατεβάζω fake μωρέ αν είμαι ok όπως είμαι να το βγάλω αμέσως...τελικά δεν κατάλαβα ακόμα τι σκοπό εξυπηρετεί Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Blockarei τις IPs της RIIA και άλλων τέτοιων οργανισμών... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 Σχετικά με το greek-torrents παιδιά... Αυτό που κατάλαβα είναι ότι για να μπορείς να κατεβάσεις, πρέπει να έχεις υψηλό ratio. Για να έχεις υψηλό ratio πρέπει να μοιράζεσαι τα αρχεία που κατεβάζεις και να μην τα σβήνεις αμέσως όταν τα έχεις κατεβάσει. Για τους αρχάριους που έχουν χαμηλό ratio τι γίνεται; Πώς θα ξεκινήσουν να κατεβάζουν για να ανεβάζουν αργότερα; :confused: :worry: Και ένα δεύτερο. Ποιο αρχείο/αρχεία προτείνετε να κατεβάσουμε που θα είναι δημοφιλές οπότε και θα το παίρνουν πολλοί --> οπότε θα ανέβει γρηγορότερα το Ratio; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 Σχετικά με το greek-torrents παιδιά... Αυτό που κατάλαβα είναι ότι για να μπορείς να κατεβάσεις, πρέπει να έχεις υψηλό ratio. Για να έχεις υψηλό ratio πρέπει να μοιράζεσαι τα αρχεία που κατεβάζεις και να μην τα σβήνεις αμέσως όταν τα έχεις κατεβάσει. Για τους αρχάριους που έχουν χαμηλό ratio τι γίνεται; Πώς θα ξεκινήσουν να κατεβάζουν για να ανεβάζουν αργότερα; :confused: :worry: Και ένα δεύτερο. Ποιο αρχείο/αρχεία προτείνετε να κατεβάσουμε που θα είναι δημοφιλές οπότε και θα το παίρνουν πολλοί --> οπότε θα ανέβει γρηγορότερα το Ratio; ;) Μπορεις να κατεβασεις στην αρχη οτι θελεις. Μετα σου δινουν ενα χρονικο οριο (δεν ξερω ποσο) ωστε να μοιρασεις αυτα που κατεβασες και να ανεβασεις το ratio, αλλιως σε διαγραφουν. Αν το παρακανεις, δηλ. εχεις κατεβασει 20GB και εχεις μοιρασει κατι ΜΒ μονο, σε διαγραφουν. Οσο για το δημοφιλες αρχειο που λες, εχεις pm. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 Μπορεις να κατεβασεις στην αρχη οτι θελεις. Μετα σου δινουν ενα χρονικο οριο (δεν ξερω ποσο) ωστε να μοιρασεις αυτα που κατεβασες και να ανεβασεις το ratio, αλλιως σε διαγραφουν. Αν το παρακανεις, δηλ. εχεις κατεβασει 20GB και εχεις μοιρασει κατι ΜΒ μονο, σε διαγραφουν. Οσο για το δημοφιλες αρχειο που λες, εχεις pm. :) Το θέμα είναι τι θεωρείται για αρχή που λες... Πόσο καιρό... :O Γιατί εγώ είμαι αρκετό καιρό εκεί και έχω Ratio 0,27 (πού να ξέρω ότι παίζει και τέτοια) και λέει αναμονή 3 μέρες. Αυτό σημαίνει ότι θα περιμένω 3 μέρες μέχρι να αρχίσει να κατεβαίνει το αρχείο; Και αν κάνω καμιά επανεκκίνηση; Χάνω την σειρά μου; :worry: Υ.Γ. Τα κατέβασα τα τόρεντ που μου είπες αλλά περιμένω. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 Το θέμα είναι τι θεωρείται για αρχή που λες... Πόσο καιρό... :O Γιατί εγώ είμαι αρκετό καιρό εκεί και έχω Ratio 0,27 (πού να ξέρω ότι παίζει και τέτοια) και λέει αναμονή 3 μέρες. Αυτό σημαίνει ότι θα περιμένω 3 μέρες μέχρι να αρχίσει να κατεβαίνει το αρχείο; Και αν κάνω καμιά επανεκκίνηση; Χάνω την σειρά μου; :worry: Υ.Γ. Τα κατέβασα τα τόρεντ που μου είπες αλλά περιμένω. :rolleyes: Ωχ, εχουν βαλει και τετοια. Να σου πω, εγω που γραφτηκα πριν καμια βδομαδα, δεν ημουν στο περιμενε, κατεβαζα κατευθειαν. Καλυτερα ειναι να δεις τα FAQ που εχουν οι mod εκει και λεει για την αναμονη. Δεν ξερω ποσο ratio πρεπει να εχεις για να κατεβαζεις αμεσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsi Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 Το θέμα είναι τι θεωρείται για αρχή που λες... Πόσο καιρό... :O Γιατί εγώ είμαι αρκετό καιρό εκεί και έχω Ratio 0,27 (πού να ξέρω ότι παίζει και τέτοια) και λέει αναμονή 3 μέρες. Αυτό σημαίνει ότι θα περιμένω 3 μέρες μέχρι να αρχίσει να κατεβαίνει το αρχείο; Και αν κάνω καμιά επανεκκίνηση; Χάνω την σειρά μου; :worry: Υ.Γ. Τα κατέβασα τα τόρεντ που μου είπες αλλά περιμένω. :rolleyes: Otan leei 3 meres anamonh ennoei oti ena torrent pou anevainei shmera mporeis na to katevaseis se 3 hmeres, eno ta paliotera amesos. Παράθεση In my dream I was drowning my sorrows But my sorrows, they learned to swim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 Otan leei 3 meres anamonh ennoei oti ena torrent pou anevainei shmera mporeis na to katevaseis se 3 hmeres, eno ta paliotera amesos. Όταν κλείνεις το Azureus τι παίζει; Χάνεις την σειρά σου; Ξαναπεριμένεις; Πώς πάει η δουλειά; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 Den xaneis kamia seira giati aplws den yparxei kamia seira. Katevase ena paliotero arxeio pou exei anevei prin 3 meres kai yparxei akoma zhthsh kai asto na seedarei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsi Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 Όταν κλείνεις το Azureus τι παίζει; Χάνεις την σειρά σου; Ξαναπεριμένεις; Πώς πάει η δουλειά; :confused: ti ennoeis seira, eipame, an to torrent einai kainourgio to katevazeis se 3 meres apo otan vgei allios amesos. den yparxei kamia seira. Παράθεση In my dream I was drowning my sorrows But my sorrows, they learned to swim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 Να το αφήνετε να κάνει upload τουλάχιστον μέχρι το ratio να γίνει 1:1. Μην είστε leechers, τα έχουμε πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dina Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το DC++? μπορείς να συνδεθείς ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα hubs χωρίς να διακοπούν τα downloads? επίσης, μπορείς να κατεβάζεις ταυτόχρονα από περισσότερα του ενός hubs? και κάτι σχετικά με το active mode. έχω ανοίξει τις πόρτες 1412 tcp/udp και στο firewall XP (sp2) και στο router (USR 9106) έχω βάλει ΙΡ από το ΝΟ-ΙΡ μα όταν ενεργοποιώ το active mode συνεχίζει βέβαια να κατεβάζει όμως χαμηλώνει η ταχύτητα ενώ ταυτόχρονα δε μπορώ να κάνω αναζήτηση! ψάχνω μα δε μου βγάζει κανένα αποτέλεσμα! any ideas? thanx! Παράθεση Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 Ναι, μπορείς να συνδεθείς σε περισσότερα από ένα hubs χωρίς πρόβλημα, φρόντισε να ακολουθείς τους κανόνες τους αναφορικά με τα slots, πχ ο Άγγελος απαιτεί ένα slot επιπλέον για κάθε hub που ανοίγεις και maximum 10 νομίζω. Φυσικά μπορείς να κατεβάζεις ταυτόχρονα από όλα τα hubs. Όσον αφορά το active, κάτι έχεις κάνει λάθος είτε στο firewall των XP είτε στο router είτε στο no-ip και οι πόρτες δεν προωθούνται. Ξανακάντα από την αρχή, αν δε σου δουλέψει θα πρέπει να το ξαναγυρίσεις στο passive. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts