Jump to content

The «Ultimate» File Sharing thread

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά για εμάς που μπαίνουμε από την σχολή δεν υπάρχει καμία λύση;:(

Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.

Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

otan leei no available slots meta mpenounme automata sthn "oura" kai otan eleu8ero8ei mia slot automata kanoume d/l? diladi yparxei proteraiothta h sthn tyxi an ton petyxoume me eleu8ero slot kalos allios skata

Για να μην μπαίνεις στην διαδικασία της αναμονής κάνε searh και tickαρε την επιλογή only users with free slots και έτσι θα κατεβάζεις κατευθείαν χωρίς αναμονές... :D

Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο..

Πηγαινε ΕΔΩ και ακολουθησε τις οδηγιες που εχει για το πως θα γινεις active.

Πηγαίνω στο link που δίνεις και έχω κάνει ήδη αυτά τα βήματα. Το μόνο που δε μπορώ να κάνω είναι να ενεργοποιήσω τα UDP πακέτα. Πατάω το link που λέει "How to set up active mode" και οι οδηγίες είναι για router. Εγώ δεν έχω router όμως. :O

Άλλη καμιά ιδέα;

Ποιο modem εχεις;;

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Ποιο modem εχεις;;

Sagem F@st 800.

Τελικά και με απενεργοποιημένο το firewall δεν κάνει search άρα φταίει κάτι άλλο;; Kι όμως χθες λειτούργησε κάποια στιγμή ...

Βαζω στο DC++ αυτο angelos0dc.no-ip.info:1411 και μου λεει οτι θελει 2 slots αλλα εγω εχω μονο 1???

Δηλαδη??

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Βαζω στο DC++ αυτο angelos0dc.no-ip.info:1411 και μου λεει οτι θελει 2 slots αλλα εγω εχω μονο 1???

Δηλαδη??

Πας στα setting -> sharing και ανοιγεις αλλο 1 upload slot.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Πριν ρωτήσετε κάτι μπορείτε να κοιτάτε και λίγο μόνοι σας τις ρυθμίσεις. Δεν είναι τόσο δύσκολο πια.

Sagem F@st 800.

Τελικά και με απενεργοποιημένο το firewall δεν κάνει search άρα φταίει κάτι άλλο;; Kι όμως χθες λειτούργησε κάποια στιγμή ...

Ανανεώνεις την IP σου κάθε φορά που συνδέεσαι; Πάτα +myip στο mainchat και θα σου δώσει την ip σου. Μετά στις ρυθμίσεις κάντην paste.. Εφόσον μπαίνεις με dialup αναγκαστικά όποτε συνδέεσαι στο internet η IP σου αλλάζει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδια καποιος μπορει να μου στειλει κανενα οδηγο για χρηση και ρυθμιση του DC++??Δεν μπορω να κατεβασω τιποτα??

Οτι δοκιμαζω να κατεβασω μου βγαζει no available slot του χρηστη!!!

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Πoια πιστεύετε ότι είναι τα καλύτερα torrent sites?

Και εγω θα ηθελα μερικα,που να περιεχουν κυριως TV series! :O

Επισης γιατι πολλες φορες στα τορεντς μου βγαζει ερορ οταν παω να κατεβασω κατι,ενω π.χ μετα απο λιγο μπορει να δουλευει κανονικα?Υπαρχει μεγαλη κινηση?

Ρε παιδια καποιος μπορει να μου στειλει κανενα οδηγο για χρηση και ρυθμιση του DC++??Δεν μπορω να κατεβασω τιποτα??

1.http://dcplusplus.sourceforge.net/faq/faq.php?list=all&prog=1&lang=en&onlynewfaq=1

2. κοίτα πριν κατεβάσεις αν έχουν free slots :)

Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο..

Ανανεώνεις την IP σου κάθε φορά που συνδέεσαι; Πάτα +myip στο mainchat και θα σου δώσει την ip σου. Μετά στις ρυθμίσεις κάντην paste.. Εφόσον μπαίνεις με dialup αναγκαστικά όποτε συνδέεσαι στο internet η IP σου αλλάζει.

Ανανεώνω την IP ναι. Έπαιξα λίγο με τις ρυθμίσεις του DC και του antivirus και δεν κατάλαβα πως, πάντως τώρα λειτουργεί. Την ανανέωση της IP είμαι σίγουρος ότι την έκανα και πριν, άρα μάλλον δεν έφταιγε αυτό. :O

Τεσπα thanks :) :) :) :)

Ανανεώνω την IP ναι. Έπαιξα λίγο με τις ρυθμίσεις του DC και του antivirus και δεν κατάλαβα πως, πάντως τώρα λειτουργεί. Την ανανέωση της IP είμαι σίγουρος ότι την έκανα και πριν, άρα μάλλον δεν έφταιγε αυτό. :O

Τεσπα thanks :) :) :) :)

Ρε παιδια μπορειτε να μου εξηγησετε πως γινεται εγω να μην ανανεωνω καμια ip, να μην αλλαζει και ολα να δουλευουν ρολοϊ; :wacko: :confused: :blink:

Εχω DSLnet 256 by Vivodi :rolleyes:

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Ρε παιδια μπορειτε να μου εξηγησετε πως γινεται εγω να μην ανανεωνω καμια ip, να μην αλλαζει και ολα να δουλευουν ρολοϊ; :wacko: :confused: :blink:

Εχω DSLnet 256 by Vivodi :rolleyes:

Αν έχεις static ip ποιος ο λόγος να αλλάζει φίλε μου? :D

Απλά οταν κάνεις search βάλε επιλογή απο κάτω να ψάχνει μόνο τους χρήστες με ελεύθερα slots.

Phantom Of The Opera

Agapitoi sin dc++des.Exthes bgike online to proto hub sto dc pou asxolite me to car tuning!!!!otidipote thelete mporite na to rotisetai ekei kai na sinomilisoume live!!! to address einai auto edo

antonispsar.no-ip.info:1411

Perimeno na ta poume apo konta!!!!

Signomi gia ta greenglish mou alla exo ta agglika windows kai den exo balei akomi ellinikes gramatosires!!!

Μπορεί κάποιος να μου πει πως θα κάνω προώθηση των ports ώστε να δουλέψει σωστά το e-mule ? :wacko:

Πρέπει να φτιάξω κάτι και στο ZoneAlarm ? :worry:

Έχω dsl384 με alcatel speedtouch.

Παρακαλώ για τη βοήθειά σας. :)

Μπορεί κάποιος να μου πει πως θα κάνω προώθηση των ports ώστε να δουλέψει σωστά το e-mule ? :wacko:

Πρέπει να φτιάξω κάτι και στο ZoneAlarm ? :worry:

Έχω dsl384 με alcatel speedtouch.

Παρακαλώ για τη βοήθειά σας. :)

Λοιπόν:

1. Ανοίγεις έναν Internet Explorer

2. Γράφεις στη μπάρα των διευθύνσεων 10.0.0.138

3. Πληκτρολογείς τον κωδικό που έχεις βάλει

4. Advanced και πατάς το +

5. ΝΑPT

6. Νew

7. Kαι βάζεις tcp, Inside IP: 10.0.0.1, Outside: 0.0.0.0, Inside Port: 4662, Outside Port: 4662.

8. Κάνεις το ίδιο και για udp με τη διαφορά ότι αντί για 4662 βάζεις 4672.

9. Μετά πατάς Save All.

10. Μετά πας και στο Zone Alarm και ανοίγεις και από κει τις πόρτες 4662 και 4672/ Το πώς δεν το ξέρω, δεν χρησιμοποιώ Zone Alarm αλλά φαντάζομαι δεν θα είναι δύσκολο να το βρεις. ;)

Φίλε μου, minovg, έκανα οτι λες, τώρα έχω δυο NAPT entries με τα παρακάτω στοιχεία

1)

Type Temp

Inside address 10.0.0.1:4662

Outside address unspecified:4662

Prot tcp

State NONE

2)

Type Temp

Inside address 10.0.0.1:4672

Outside address unspecified:4672

Prot udp

State NONE

Κάνοντας όμως τον έλεγχο των ports στο μουλάρι μου βγάζει fail στο upd.

Έκανα κάτι λάθος ?

Όχι μια χαρά είναι. :) Το τεστ δεν είναι και πολύ αξιόπιστο. Και εμένα και άλλους που είχα μιλήσει το έβγαζε fail στο udp. Μην ανησυχείς γιαυτό. Το βασικό είναι το μουλάρι στο tray να είναι κοκκινωπό και χωρίς στο μέτωπο να έχει ένα μαύρο λουρί. ;)

Υ.Γ. Το e-mule δεν το προτείνω πάντως προσωπικά... Έχει φοβερές αναμονές και ξοδεύει πολύ μνήμη και CPU. Το DC++ είναι κορυφή, πιάνει αμέσως μεγάλες ταχύτητες και δεν ξοδεύει πολύ CPU και μνήμη. :)