mousi Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Σ'ευχαριστω ΗλεκτροΜατι :D Επιτελους μπηκα... :cool: Επίσης, αν θέλεις περισσότερες οδηγίες πάνε και στο http://www.angelos0.com :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Επίσης, αν θέλεις περισσότερες οδηγίες πάνε και στο http://www.angelos0.com :lol: Όπως είπαμε και πριν, το site του Άγγελου είναι σε maintenance. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Όπως είπαμε και πριν, το site του Άγγελου είναι σε maintenance. Ουπς :o . Δεν το πρόσεξα :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2005 Νέο DC++ v0.670 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Ξέρει κανείς παιδιά άν συνεχίζει να δουλεύει το overnet; Σε μένα ανοίγει μεν αλλά δεν μπορώ να ψάξω και να κατεβάσω κάτι.Γνωρίζει κανείς τίποτα; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Νέο DC++ v0.670 Eleos kathe 2 mines nea ekdosi!! Ti pragma einai afto.. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Eleos kathe 2 mines nea ekdosi!! Ti pragma einai afto.. Για ένα πρόγραμμα που δεν έχει φτάσει την 1.0 κάθε δύο μήνες είναι απελπιστικά μικρή συχνότητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakis Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Μπορείτε να συνδεθήτε στο kazaa αυτές τις μέρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Φίλε μου elektrik eye σε ευχαριστώ πολύ. Ηδη χρησιμοποιώ τώρα το emule. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 To e-mule έβγαλε καινούριο update, την έκδοση 0.45a... Σχεδόν ίδια με την 0.44d μόνο που στο tray έχει τώρα και δείκτη προόδου ταχύτητας που κατεβάζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 To e-mule έβγαλε καινούριο update, την έκδοση 0.45a... Σχεδόν ίδια με την 0.44d μόνο που στο tray έχει τώρα και δείκτη προόδου ταχύτητας που κατεβάζει... Επιτέλους, ώρα ήτανε! [ Full changelog ] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kAlAmArAs642 Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Το eXeem το δοκιμασε κανεις; Παράθεση Στο χώρο αυτό υπήρχε εικόνα που παραβαίνει τους Ο.Π.Χ. :X :X :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Το eXeem το δοκιμασε κανεις; Ναι, εγώ και δε μου άρεσε ιδιαίτερα. Το έβγαλα, όμως όταν ωριμάσει λίγο (είναι beta ακόμα) θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία γιατί μου αρέσει το concept του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Αν βρείς καλά αποτελέσματα αναζήτησης στο exeem, κατεβάζει σφαίρα :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 το exeem ειναι full με spyware και adware.. ειδη γνωστα site οπως το lokitorrent αρχιζουν και το κανουν ban.. παντως το καλο ειναι οτι διαβασα οτι αν βγαλεις τα spyware που εχει με τα καταλληλα προγραμματακια οτι συνεχιζει να δουλευει.. εγω παντως δε το δοκιμασα για λογους και μονο οτι σπαστηκα οτι τα εχει. Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Υπάρχει το eXeem lite ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το LimeWire και είναι φοβερό! Συνδέεται αμέσως και έχει πάρα πολύ καλές ταχύτητες! Επίσης μπορείς να κατεβάσεις ό,τι θέλεις από mp3 μέχρι και software εύκολα και γρήγορα! Σας το συνηστώ ανεπιφύλακτα είναι πανεύκολο και πανίσχυρο!! :) :O Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ! http://www.limewire.com Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 Ante geia to Loki.... Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 manos..to katebasa..polu kalo..k den sigrinete me to kazaa..bravo..toso kairo o mlks ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 to limewire ειναι για ερασιτέχνες. Με όλο το σεβασμό. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 to kazzaa ti einai..??esi re epagelmatia Bayern7 ti xrisimopoieis ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 to limewire ειναι για ερασιτέχνες. Με όλο το σεβασμό. :rolleyes: Αν στην κατηγορία ερασιτέχνες συμπεριλαμβάνεις όλους τους dialupάδες τότε έχεις δίκιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 to kalytero einai to soulseek.eidika gia osous sindeontai apo panepestimia ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Το limewire εχει trojans, ιους, κλπ οπως το kazza; Γιατι αν ναι, τοτε μακριαααα Επεισης να ρωτησω κατι αλλο. Σαν πρωτευον Ρ2Ρ προγραμμα εχω το DC ασυζητητει! Σαν δευτερευον ομως ποιο μου προτεινετε; limewire, kazza lite, ποιο; Αρκει να ειναι ευχρηστο. Εχω DSL 256. Και να μπορω να πιανω ταχυτητες :shifty: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Το limewire εχει trojans, ιους, κλπ οπως το kazza; Γιατι αν ναι, τοτε μακριαααα Επεισης να ρωτησω κατι αλλο. Σαν πρωτευον Ρ2Ρ προγραμμα εχω το DC ασυζητητει! Σαν δευτερευον ομως ποιο μου προτεινετε; limewire, kazza lite, ποιο; Αρκει να ειναι ευχρηστο. Εχω DSL 256. Και να μπορω να πιανω ταχυτητες :shifty: Κι εγω με 384 dsl εχω σαν 1ο το DC++ και μετα χρησιμοποιω Kazaalite Resurection και καμια φορα το Limewire... Στα τελευταια 2 καταφερα να πιασω πραγματικες ταχυτητες γιατι με οποιοδηποτε αλλο ηθελε πολλες ρυθμισεις που δεν εφεραν κανενα καλο αποτελεσμα ! EDIT: Με Kazaalite και Limewire να χρησιμοποιεις παντα το PeerGuardian που "κοβει" τις "περιεργες" συνδεσεις με τον PC σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts