Jump to content

The «Ultimate» File Sharing thread

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εμενα ειναι ολα καλα φιλε μου. εχω κατεβασει ηδη μια ταινια dvd και ανεβαζει συνεχεια κανονικα.

εδω ειναι η προηγουμενη εκδοση. http://rapidshare.de/files/15025794/utorrent.exe.html

Ευχαριστώ για την έκδοση 1.5:) Θα προσπαθήσω να βρώ ,αν μπορώ, τί φταίει και σε διαφορετική περίπτωση θα γυρίσω στην 1,5.

.

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και σε μένα η 1.6 δουλεύει μια χαρά, πριν λίγο με ειδοποίησε για ενημέρωση (νέο build 474) και κατεβάζει κανονικά, κανένα πρόβλημα.

Παιδια εχω το κατεβασει το limewire δεν μπορω να κατεβασω τιποτα γιατι παταω ληψη αρχειου η download as και δεν το εμφανιζει κατω εκει που ειναι τα αρχεια που κατεβαινουν δεν δειχνει τιποτα. πειτε τι να κανω και τι ρυθμισεις.
υπογραφή εκτός ορίων

Παδια εχω το εξης προβλημα

Οταν παω να ανοιξω το φακελο που εχω το αρχεια που εχουν κατεβει απο το μtorrent μου βγαζει το εξης μηνυμα:

Windows explorer has encountered a problem amd needs to close.

Και μετα στα details:

Error signature

Appname:explorer.exe AppVer:6.0.2900.2180 modname : divxdec.ax

Εκανα scan για ιους (nortron) αλλα δεν βρηκε τιποτα

Καμια ιδεα?

λετε να φταιει η 1.6?

Παδια εχω το εξης προβλημα

Οταν παω να ανοιξω το φακελο που εχω το αρχεια που εχουν κατεβει απο το μtorrent μου βγαζει το εξης μηνυμα:

Windows explorer has encountered a problem amd needs to close.

Και μετα στα details:

Error signature

Appname:explorer.exe AppVer:6.0.2900.2180 modname : divxdec.ax

Εκανα scan για ιους (nortron) αλλα δεν βρηκε τιποτα

Καμια ιδεα?

λετε να φταιει η 1.6?

Κάποιο αρχείο από αυτά που κατέβασες είναι corrupted, και επειδή με το που ανοίγεις το φάκελο ο Windows Explorer χρησιμοποιεί τον registered codec (divxdec.ax στην περίπτωσή σου) για να το διαβάσει και να σου δείξει πληροφορίες και δεν μπορεί, κρασάρει.

Άνοιξε το φάκελο με κάποιον άλλον file browser (π.χ. αυτόν του Nero), δες ποιό αρχείο έχει πρόβλημα και σβήστο ή άλλαξέ του επέκταση.

Ρε παιδιά κατεβάζω ενα αρχείο με το mTorrent με ταχύτητα που παίζει απο 2 μέχρι 12kb/s το πολύ. Είναι δυνατόν; Έχω dsl 384 :confused:

Ρε παιδιά κατεβάζω ενα αρχείο με το mTorrent με ταχύτητα που παίζει απο 2 μέχρι 12kb/s το πολύ. Είναι δυνατόν; Έχω dsl 384 :confused:

Το έχουμε ξαναπεί στο κοντινό παρελθόν.

Παίζει ρόλο από ποιόν tracker κατεβάζουμε...

Το αρχείο που ζητάς ίσως δεν έχει πολλούς

seeders ή αυτοί μοιράζουν κι άλλα αρχεία

μοιράζοντας έτσι το bandwidth τους.

Το έχουμε ξαναπεί στο κοντινό παρελθόν.

Παίζει ρόλο από ποιόν tracker κατεβάζουμε...

Το αρχείο που ζητάς ίσως δεν έχει πολλούς

seeders ή αυτοί μοιράζουν κι άλλα αρχεία

μοιράζοντας έτσι το bandwidth τους.

Βασικά δεν κατέχω και πολλά απο το άθλημα :O . Στο seeds λέει 26(77). Τι σημαίνει αυτό; :confused:

Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να αυξηθεί η ταχύτητα; Τώρα κατεβάζει με 0,5 :wacko:

οτι κατεβάζεις απο 26 άτομα..

Τώρα δεν νομίζω οτι είναι στο χέρι σου να αυξήσεις την ταχύτητα αλλά πρέπει να τυρείς μερικά πράγματα...

1)να μην έχεις ρυθμισμένο το upload πχ 1 με 2 kb..αλλα κανονικό

2)αν θες ταχύτητα,να κατεβάζεις απο private tracker

3)αν έχεις router να το ρυθμίσεις να full access...δηλαδή να το κάνεις port forwarding...

τώρα δεν μου έρχετε να σκεφτώ τίποτα άλλο...

προς Reignman:

Με 22 seeds τα 0,5 kb/s είναι ανησυχητικά χαμηλά.

i) Για την 384 ρύθμισε την ταχύτητα του upload στα 9kb/s. (Επιλογές>Ρυθμίσεις>Δίκτυο>Γενική μέγιστη ταχύτητα αποστολής)

ii) Μην κατεβάζεις πολλά torrents ταυτόχρονα (ούτε άλλα αρχεία πχ από rapidshare).

Δοκίμασε να κατεβάσεις από διάφορους trackers για να δεις αν η ταχύτητα σου είναι χαμηλή σε όλες τις περιπτώσεις, οπότε το θέμα χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση.

Έχεις ανοίξει πόρτα στο router;

In my dream I was drowning my sorrows

But my sorrows, they learned to swim

Βασικά δεν κατέχω και πολλά απο το άθλημα :O . Στο seeds λέει 26(77). Τι σημαίνει αυτό; :confused:

Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να αυξηθεί η ταχύτητα; Τώρα κατεβάζει με 0,5 :wacko:

Πόσοι leechers είναι όμως;

[sIGPIC][/sIGPIC]

i) Για την 384 ρύθμισε την ταχύτητα του upload στα 9kb/s. (Επιλογές>Ρυθμίσεις>Δίκτυο>Γενική μέγιστη ταχύτητα αποστολής)
Αυτό δεν θα έχει αντίθετα αποτελέσματα απ' το αν το έχω στο 1 ας πούμε;

ii) Μην κατεβάζεις πολλά torrents ταυτόχρονα (ούτε άλλα αρχεία πχ από rapidshare).
Οχι μόνο αυτό κατεβάζω

Έχεις ανοίξει πόρτα στο router;
Πως γίνεται αυτό;

Πόσοι leechers είναι όμως;
Πού το λέει αυτό; Αν εννοείς το peers λέει 13(270)

Αυτό τα λέει όλα. Ούτε έχεις ανοίξει port, έχεις ορίσει το Upload στο 1, και οι leechers είναι περισσότεροι απο τους seeders.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αφού ορίσεις την ταχύτητα του upload στα 9kb/s έλεγξε το παρακάτω κείμενο που σίγουρα θα σε βοηθήσει...

Αν έχεις router και όχι modem πρέπει να κάνεις port forwarding...

Ψάξτο λίγο στο παρών thread, στο site του μTorrent και στο w?w.portforward.com

Why are my torrents going so slow?

Most likely, the port you set for µTorrent is not forwarded. If µTorrent is displaying yellow network light, then this is the case. There is also the possibility that the torrent is simply slow, especially those with small swarms (low numbers of seeders/peers). It is also possible that your firewall is blocking connections for µTorrent. Make sure you set an exception for incoming and outgoing connections for µTorrent in your firewall's configuration! If you block ICMPs with your firewall (Windows Firewall blocks them by default), you should allow "Destination Unreachable" to aid the proper functioning of DHT (it works anyway though).

If everything is set up fine, you will see green network light in the status bar (to the left of DHT) after you start a torrent and get an incoming connection. If it stays blank, try a torrent with many peers to make sure there's enough peers in the swarm to guarantee you getting an incoming connection.

If you use an alternate firewall while on Windows XP SP1 or SP2, make sure you turn off the Internet Connection Firewall (SP1) or the Windows Firewall (SP2).

You may still have to disable the Internet Connection Firewall (ICF) or Windows Firewall / Internet Connection Sharing (ICS) service to prevent a conflict between it and your third party firewall. Control Panel -> Administrative Tools -> Services, scroll to appropriate service (ICF or Windows Firewall/ICS), right click and select Properties, select Disabled in the drop down menu and hit OK.

Make sure you've capped your upload to around 80% of your actual upload speed.Make sure you do not set too many upload slots OR connections per torrent. You should also try to never run more than 2-3 torrents. In general, an average 5mbit connection with 512kbit upload shouldn't have more than 100 connections per torrent, or more than 5-7 upload slots, especially if running more than one torrent. Experiment with these values depending on your connection speed. This is the most COMMON reason for torrents going slow, setting those options too high WILL make things slow down significantly! More connections does not mean faster speeds.

Sorry για το μεγάλο ποστ, δεν έχω πρόχειρο link να δώσω...

Ποιό modem έχεις;
Αυτό που έδιναν με τη σύνδεση...thomson SpeedTouch 530. Η κατάσταση πάντως βελτιώθηκε απο τη στιγμή που έβαλα στο upload 9. Αυτή τη στιγμή κατεβάζω με ταχύτητα απο 20 μέχρι 30kb/s :happy: . Αν υπάρχει και καμμία άλλη ρύθμιση που πρέπει να κάνω let me know ;)

@dr_geo Θα ρίξω μια ματιά και στο κειμενάκι ;)

Σας ευχαριστώ όλους :)

GiorgosH δεν είμαι σίγουρος σε τι αναφέρεσαι.

Αν μιλάς για το max upload speed κάνω copy από παραπάνω:

Make sure you've capped your upload to around 80% of your actual upload speed.

. Αν υπάρχει και καμμία άλλη ρύθμιση που πρέπει να κάνω let me know ;)

http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Thomson-Alcatel/SpeedTouch530/Utorrent.htmhttp://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Thomson-Alcatel/SpeedTouch530/Utorrent.htm

Κάνε ακριβώς ότι σου λέει το link και επίσης δώσε πλήρη πρόσβαση στο utorrent απο το firewall που χρησιμοποιείς

Αυτό τα λέει όλα. Ούτε έχεις ανοίξει port, έχεις ορίσει το Upload στο 1, και οι leechers είναι περισσότεροι απο τους seeders.

Γιατί να το βάλει στο 1 το upload; :confused:

Δεν είπα να το βάλει, είπα ακριβώς το αντίθετο. Αφού έχει ορίσει το upload στο 1 γι' αυτό έχει πρόβλημα. Οπότε πρέπει να ανεβάσει το upload όπως και έκανε.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξέρει κανείς κάποιο dc client παρόμοιο σε δυνατότητες με το StrongDC (πχ download speed limiters, επιλογή για αυτόματα alternative downloads κλπ);

Με το strongdc δεν μπορώ να συνδεθώ σε μερικά καλά hubs γιατί το έχουν banned...

Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα.