papathvas Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 edit όλα οκ με ένα restart του router :) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergios69 Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Παίδες, Από το πρωί δεν μπορώ να συνδεθώ σε κανένα hub του DC. Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvardal Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 από σήμερα στις 6 περίπου δεν μπορώ ούτε να κατεβάσω ούτε να seedαρω από private trackers!!!! από public όλα μια χαρά αλλά από private τίποτα... κόκκινο βελάκι σε όλα ενώ μου γράφει στο tracker status:"Έγινε προσπάθεια εκτέλεσης μιας λειτουργίας σε δίκτυο,στο οποίο δεν είναι δυνατή η πρόσβαση" μtorrent 1.5 Κι εμένα το ίδιο μου κάνει αλλά δεν φτιάχνει ούτε με reboot του router, ούτε με log in. Τι άλλο μπορεί να φταίει? Άλλαξα και port στο router και πάλι τίποτα... Παρακαλώ πολύ τη βοήθειά σας, γιατί από χθες το απόγευμα δεν λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surfer_87 Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 paidia kai egw provlima me to dc++ edw kai 2 meres paw na sindethw sto kedriko menou ekei pou emfanizodai ta hub kai sti sinexeia mou vgazei connection closed!!!. ti borei na ftei??? eyxaristw Παράθεση Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 ουτε εμενα βγαζει.δοκιμασε αλλο λινκ gia hub list. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergios69 Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 Παιδιά, το DC++ ακόμα δεν δουλεύει... Εσείς οι υπόλοιποι που έχετε DC δουλέυει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 Μια χαρα :O Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergios69 Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 Παιδιά, το DC++ ακόμα δεν δουλεύει... Εσείς οι υπόλοιποι που έχετε DC δουλέυει; Έλα αντάξει, ιος ήταν ή μαλλον worm soundman.exe... ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ το πρόβλημα είναι ότι στο DC συνεχώς βγάζει download tree does not match TTH root.... Τι μπορεί να συμβαίνει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surfer_87 Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 emena akomi paidia den doulevei. epidi ime neos xristis tou simvainei sixna afto sto DC++ ??? Παράθεση Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 κατι κανεις λαθος..εχεις διαβασει τις οδηγιες στο site του angellos? υπαρχει περιπτωση να πρεπει να ανοιξεις πορτες(port forward) στο μοντεμ για να μπει..οπως νομιζω συμβαινει σε ολους..εκανες κατι παρομοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surfer_87 Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 κατι κανεις λαθος..εχεις διαβασει τις οδηγιες στο site του angellos? υπαρχει περιπτωση να πρεπει να ανοιξεις πορτες(port forward) στο μοντεμ για να μπει..οπως νομιζω συμβαινει σε ολους..εκανες κατι παρομοιο? Xwris na exw kanei kati me tis portes pou les den katalavainw giati ebaina mia xara edw kai ena mina kai edw kai kana 2 imero mou lei conection closed periergo. mipws to dc++ exei kanena provlima??? Παράθεση Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 εγω φιλε μου,μολις το δοκιμασα και δουλευει περιφημα...δεν μπορω να καταλαβω σε σενα τι κανει..και δεν μπαινει..πειραξες κατι?καμια ρυθμιση?ελεγξε αν εισαι active..;) τι να σου πω αλλο δεν ξερω...κανε και κανενα scan μπας κ ειναι κανενα spyware η τπτ παρομοιο..:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surfer_87 Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 akoma na doulepsei to dc++ den kserw ti ftaei ola ta dokimasa . mipws kseri kanenas na mou pei na allaksw tin diefthinsi gia hublists mipws kai ftaiei afto. eyxaristw!! Παράθεση Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 akoma na doulepsei to dc++ den kserw ti ftaei ola ta dokimasa . mipws kseri kanenas na mou pei na allaksw tin diefthinsi gia hublists mipws kai ftaiei afto. eyxaristw!! Όταν είσαι Passive, δεν συνδέεται το DC; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 Όταν είσαι Passive, δεν συνδέεται το DC; Συνδέεται αλλά δεν μπορείς να κατεβάσεις από άλλους passive χρήστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Συνδέεται αλλά δεν μπορείς να κατεβάσεις από άλλους passive χρήστες. Ξέχασα να κάνω "Quote"...:O Τον "surfer_87" ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να κάνει σύνδεση όταν είναι passive. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Είχα βρει κάπου ένα σάιτ που είχε κάποιες optimum ρυθμίσεις για το μTorrent αλλά το έχω χάσει. Το ξέρει κανείς μήπως? Επίσης, για 512/128 σύνδεση πόσο πρέπει να βάλω το upload speed για να έχω βέλτιστο αποτέλεσμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Είχα βρει κάπου ένα σάιτ που είχε κάποιες optimum ρυθμίσεις για το μTorrent αλλά το έχω χάσει. Το ξέρει κανείς μήπως? Επίσης, για 512/128 σύνδεση πόσο πρέπει να βάλω το upload speed για να έχω βέλτιστο αποτέλεσμα? Για το πρωτο δυστυχως δεν ξερω. Για το δευτερο, 9 kb ειναι καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Και θα κατεβάζω με max ταχύτητα? Έχω την εντύπωση πως όταν κατεβάζουν απο μένα πέφτει το download speed.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Και θα κατεβάζω με max ταχύτητα? Έχω την εντύπωση πως όταν κατεβάζουν απο μένα πέφτει το download speed.. :( αν βαλεις ενα οριο, στα 9 περιπου οπως σου ειπε ο Viper δε θα'χεις προβλημα. αν το βαλεις unlimited μαλλον θα εχεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Έτσι κι αλλιώς η ταχύτητα 512kbps που ισοδυναμεί με 50-54KB/s, είναι η συνολική μέγιστη ταχύτητα download που μπορείς να έχεις. Αυτό σημαίνει ότι αν έχεις upload 9KB/s μένουν άλλα 41-45ΚΒ/s για να κατεβάζεις. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Παιδιά από torrent είμαι ψιλοσκράπας...ξέρει κανείς γιατί δεν κατεβαίνει γρήγορα ένα αρχείο που έχω βάλει να κατεβαίνει (και που έχει 200 seeders)??? Πάει με 8-9-10-(max) 20 και ξαναπέφτει... και έχω και καλό ratio (μάλλον!:O )...μου δείχνει 1.5 δίπλα σε ένα αρχείο που έχω κατεβάσει και κάνω super seeding...παίζει ρόλο ή λέω χαζομάρες;; edit: 3 αρχεία έχω και δίπλα γράφει στο ratio 8+ στο καθένα! καλό ή κακό είναι αυό;;; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Παιδιά από torrent είμαι ψιλοσκράπας...ξέρει κανείς γιατί δεν κατεβαίνει γρήγορα ένα αρχείο που έχω βάλει να κατεβαίνει (και που έχει 200 seeders)??? Πάει με 8-9-10-(max) 20 και ξαναπέφτει... και έχω και καλό ratio (μάλλον!:O )...μου δείχνει 1.5 δίπλα σε ένα αρχείο που έχω κατεβάσει και κάνω super seeding...παίζει ρόλο ή λέω χαζομάρες;; edit: 3 αρχεία έχω και δίπλα γράφει στο ratio 8+ στο καθένα! καλό ή κακό είναι αυό;;; καλυτερα super-seeding να μην κανεις αν δεν εχεις πολυ βαρβατη γραμμη, ετσι κι αλλιως δεν εχει διαφορα. εχεις βαλει unlimited οριο στο upload; αυτοι οι 200 μπορει να δινουν σε αλλους 400 σε διαφορετικα αρχεια οποτε δεν παιρνεις και πολυ. σε αλλα αρχεια τα ιδια ειναι; το ratio δεν παιζει ρολο στο κατεβασμα. παιζει ρολο για να μη σε μπαναρουν απ'τον τρακερ ;) βαλε οριο και στο upload. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 καλυτερα super-seeding να μην κανεις αν δεν εχεις πολυ βαρβατη γραμμη, ετσι κι αλλιως δεν εχει διαφορα. εχεις βαλει unlimited οριο στο upload; αυτοι οι 200 μπορει να δινουν σε αλλους 400 σε διαφορετικα αρχεια οποτε δεν παιρνεις και πολυ. σε αλλα αρχεια τα ιδια ειναι; το ratio δεν παιζει ρολο στο κατεβασμα. παιζει ρολο για να μη σε μπαναρουν απ'τον τρακερ ;) βαλε οριο και στο upload. ναι σχεδόν σε όλα όσα έχω κατεβάσει έτσι ήταν...ΜΟΛΙΣ έκανα το max upload 9... Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 περιεργο, εγω μολις βαλω unlimited αποσταθεροποιειται το downloading. απο private tracker κατεβαζεις ή public; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts